Νέα

Ικανοποίηση της ιερόδουλης: έχει σημασία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Coggers
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 184
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

FireHead_69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2020
Κριτικές
4
Like
771
Πόντοι
301
Για τις πουτανες λες τώρα?
Για γυναίκες γενικά.. Βέβαια άμα η άλλη εννιά επαγγελματιας και ήρθε να τα πάρει κανονικά και δεν δέσει το γλυκό, ε νταξει δεν θα σκάσουμε κι ολας ?

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.046
Πόντοι
9.297
Τις προάλλες μου εξηγούσε εργαζόμενη πως δεν υπάρχει περίπτωση μα αφεθεί να νιώσει καλά, πόσο μάλλον να τελειώσει. "Είναι δουλειά" μου λέει "και στη δουλειά δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο με οποιονδήποτε". Είχε δε την άποψη πως μόνο κάποια απελπισμένη θα το επιδίωκε κάτι τέτοιο στη δουλειά.
Άλλη μια κομπλεξικη υποψήφια για ξεβρασμα από το σύστημα...

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Όταν και αν, και αν λεω, η κοπέλα περνάει πραγματικά καλά μαζί σου (ειδικά αν γίνει σε καναδυο ραντεβού), απο κει και πέρα το σεξ θα είναι σαφεστατα πολύ καλύτερο και σε άλλο επίπεδο.
Επιπλέον
Το στοματικό στην κοπέλα έχει 2 καλα.
Α. Πολλους απο μας τους φτιαχνει.
Β. Ειναι πολύ πιο ευκολο, όταν γινεται σωστα κι αν της αρεσει, να ερθει στο σημείο που θα έχει πραγματικη συμμετοχη στο καθαυτο σεξ αργότερα.
Ειναι πιο ευκολο για αυτη να φτιαχτει με το καλό στοματικο για διαφορους λόγους + την ελλειψη έντονης επαφής και οπτικής επαφής. Μπορει να φανταζεται ότι θέλει, δεν χρειαζεται να σε βλέπει ( στην περιπτωση που δεν εισαι του γουστου της ηλικιακά, εμφανησιακα κλπ).
Γενικα μπορείς να πετυχεις πράγματα που αλλιώς σε μια εργαζόμενη δύσκολα επιτυγχάνονται...

Κατι τετοια διαβαζω και αρχιζω να σκεφτομαι διαφορα για την επαγγελματια για την οποια μιλαω,σκεφτομαι να της πω για κανενα καφε ξερω γω.Την δευτερη φορα που την εγλειφα (ακομα προσπαθω να το ξεχασω αλλα η αληθεια ειναι οτι μεχρι τωρα δεν επαθα κατι,χαχα) με εβαλε να την κοιταω στα ματια οση ωρα την γλειφω.Λιγο εκλεινα τα ματια ή κοιταγα εκει που εγλειφα για να το ευχαριστηθω (και να μην βλεπω την φατσα της γιατι εκανε κατι γκριματσες καυλας και καλα και μου ερχοταν να γελασω)και αμεσως μου εκανε,no no baby,look at me.Εχει μεγαλο κολλημα με την οπτικη επαφη,την γουσταρει φουλ.Στο στοματικο παντα με κοιταει στα ματια,την τελευταια φορα δε,κοιταγε μια εμενα και μια τον καθρεφτη την ωρα που εκανε στοματικο.Στο ιεραποστολικο με κοιταγε αδιακοπα απο αποσταση 5 εκατοστων και εκανε παλι αυτες τις γκριματσες και παλι κρατιομουν να μην γελασω.Μου το εχει πει και η ιδια οτι ειμαι ο τυπος της γενικα και οτι γουσταρει φουλ με εμενα αλλα παλι μου ειναι πολυ δυσκολο να πιστεψω οτι γουσταρει τοσο,γι αυτο μου ερχοταν αν γελασω.Βεβαια παιζει ρολο και οτι ειναι επαρχια το στουντιο και απ οτι μου λεει δεν εχει κινηση γενικα και οταν παω ειναι και ξεκουραστη και με καλη διαθεση,ειδικα μολις με βλεπει μιας και τα παμε πολυ καλα οποτε η επαφη μας απογειωνεται.Τεσπα,ειναι η χημεια,αν γουσταρει η αλλη,επαγγελματιας και μη θα περασεις καλα,για επαγγελματια παντα.Απο την αλλη,το καλυτερο σεξ με επαγγελματια,ισα που ακουμπαει το πιο μετριο με μια μη επαγγελματια.

Επισης,παιδια,μην μου στελνετε μυνηματα για να σας πω ποια κοπελα ειναι,το οτι συμμετεχει ετσι με εμενα δεν σημαινει οτι θα ειναι το ιδιο με ολους.Ουτε και με εμενα δεν ειναι σιγουρο,τι εννοω?Την τελευταια φορα που πηγα και ηταν απιστευτα,ηταν Δευτερα,αυτη που μας περασε.Αυτη,απο οτι μου ελεγε,θα εφευγε την επομενη το πρωι για να παει σε αλλη πολη που διατηρουν στουντιο οι ιδιοι ιδιοκτητες που εχουν το στουντιο στην πολη μου.Απο εκει θα επερνε τα χαρτια της και θα εφευγε για την χωρα της για να δει τα παιδια της και την οικογενεια της.Ηταν χαρουμενη φουλ δλδ.Λεμε τωρα οτι τελικα με αυτα που γινονται δεν παει στην χωρα της και μεχρι τωρα δεν εχει παει γιατι απο Τριτη ειδα στη σελιδα του στουντιο στο φβ οτι η κοπελα δουλευει.Λεμε οτι την αλλη εβδομαδα ερχεται παλι στην πολη μου και παω.Αυτη ειναι κουρασμενη γιατι εχει βγαλει 3-4 μεχρι εκεινη την ωρα,ειναι χαλια ψυχολογικα μιας και δεν θα δει τελικα την οικογενεια της,ειναι αναγκασμενη να τρωει στην μαπα τον καθε μαλακα και παω και εγω με προσδοκιες και τρωω φολα.Δεν ειναι τιποτα σιγουρο με μια επαγγελματια,τα παντα εξαρτωνται απο την διαθεση τους αλλα αν προσπαθουμε και εμεις για το καλυτερο και βελτιωνεται η διαθεση τους οσο γινεται,τοτε ειναι το καλυτερο για ολους μας.

Δεν μιλαω για μπουρδελα που περνανε 40 πακια την ημερα,εκει ειναι αρρωστια.Εκει μην περιμενετε τιποτα.Αδειασμα και δρομο

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Με τις εκτός οίκων δεν νομίζω να είναι και πολύ δύσκολο. Λογικά έχουν πολύ λιγότερους πελάτες και επίσης περισσότερο χρόνο να πλυθούν.
Μα δεν θεώρησα πως είναι δύσκολο. ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ θεώρησα πως είναι

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.320
Πόντοι
1.446

greekfeet

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
1.458
Πόντοι
2.487
Ό,τι λέει ο τίτλος

Για εμένα σεξ χωρίς αμοιβαιότητα δεν λογίζεται ως σεξ, παρά μάλλον ως αναβαθμισμένος αυνανισμός. Δηλαδή η κολπική διείσδυση και το μέσα – έξω, μέσα – έξω απλά δεν φτάνει για να το πω σεξ. Δεν το καταλαβαίνω για σεξ.

Προφανώς δεν περιμένω να είναι σαν να πηγαίνω με τη σύντροφό μου, αλλά επειδή ούτε μπορείς να είσαι σε σχέση συνεχώς ούτε να βρίσκεις κάθε εβδομάδα και διαφορετική ενώ είσαι ελεύθερος (φοιτητές σε φοιτητουπόλεις δεν μετράνε), υπάρχει και ο αγοραίος έρωτας στα ενδιάμεσα.

Θεωρώ ότι και στα studio και στα μπουρδέλα (ειδικά σε αυτά) δεν σου αφήνεται καμία δυνατότητα να κοιτάξεις την ιερόδουλη. Αλλά στα call girls και στις ανεξάρτητες (είτε με δικό τους χώρο, είτε χωρίς) τα πράγματα αλλάζουν, καθώς ούτε η πίεση χρόνου υπάρχει, ενώ και οι ίδιες έχουν λιγότερους πελάτες μέσα στη μέρα, και άρα κουράζονται λιγότερο.

Επίσης, σχετικά με τα θεατρινίστικα και αυτά όλα, προφανώς δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, αλλά αν το μουνί της στάζει κι αν στο τέλος κάθεται ξαπλωμένη στο στρώμα λαχανιασμένη με ένα ηλίθιο χαμόγελο, ε, τι να πω ; Μάλλον της άρεσε. Δεν είναι και τόσο δύσκολο δα.

Προσωπικά θεωρώ την εμπειρία πολύ καλύτερη όταν το απολαμβάνει κάπως και η ιερόδουλη. Δεν εννοώ να έχει οργασμό αναγκαστικά, αλλά να γουστάρει λίγο. Επίσης ανεβαίνει και η απόδοσή της έτσι, αυτό έχω παρατηρήσει. Δηλαδή ευνοεί κι εσένα τελικά, γίνεται καλύτερο παιχνίδι. Ξαναλέω, κάτι τέτοιο είναι σίγουρο πολύ δύσκολο σε μπουρδέλο και studio.

Τι πιστεύουν οι συναγωνιστές ;
Τι λες ρε μαστορα; Δλδ εχεις σιγουρο πως θελει να κανει σεξ μαζι σου και νομιζεις οως θα τελειωσει κιολας;
Οση ωρα κανετε σεξ στην καλυτερα θα σκεφτεται τπτ δικα της στη χειροτερη θα σε γαμοσταυριζει.
Εχεις την εντυπωση πως θα χυσει κιολας;
Μην εχεις ψευδαισθησεις, δεν θελει να κανετε σεξ. Το κανει ειτε απο αναγκη ειτε επειδη την αναγκασαν. Ποτε δεν θα τελειωσει μαζι σου, γιατι ο οργανος πρωτα απο ολα ειναι εγκεφαλικος.

Peter Pan(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2020
Κριτικές
14
Like
1.188
Πόντοι
371
Αν νιώσω ότι η κοπέλα δεν περνά καλά ή με αποφεύγει φεύγω από το ραντεβού. Είτε πληρώνω είτε όχι θέλω οι άνθρωποι να είναι καλά όταν είναι δίπλα μου.
Όποτε ναι, για μένα είναι σημαντικό να περνά καλά η κοπέλα που πληρώνω για να είναι δίπλα μου.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.046
Πόντοι
9.297
ναι... και σε αρκετές
μάλιστα
Δικός μας άνθρωπος....που δεν κάνει μισές δουλειές και δεν είναι τσιγκούνης ούτε σε λεφτά ούτε σε υγρά ούτε σε χρόνο που θα διαθέσει σε μια γυναίκα.Γιατι υπάρχουν πολλοί που θεωρούν ότι σεξ είναι μόνο να βουλωσουν μια τρύπα ....

Πράκτωρ Θου Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2022
Κριτικές
6
Like
1.388
Πόντοι
481

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
ΟΚ. Απέδειξες πως τα στόματα των πορνών είναι πιο επικίνδυνα από τα μουνιά τους

Εγω που εκανα γλειφομουνι,γλειφοκωλι,εδωσα γλωσσοφιλα και μου εκανε και ελευθερο στοματικο να ανησυχω λες?Την ρωτησα βεβαια και μου ειπε να μην αγχωνομαι.

jimakos900

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2019
Like
1.021
Πόντοι
96
Ό,τι λέει ο τίτλος

Για εμένα σεξ χωρίς αμοιβαιότητα δεν λογίζεται ως σεξ, παρά μάλλον ως αναβαθμισμένος αυνανισμός. Δηλαδή η κολπική διείσδυση και το μέσα – έξω, μέσα – έξω απλά δεν φτάνει για να το πω σεξ. Δεν το καταλαβαίνω για σεξ.

Προφανώς δεν περιμένω να είναι σαν να πηγαίνω με τη σύντροφό μου, αλλά επειδή ούτε μπορείς να είσαι σε σχέση συνεχώς ούτε να βρίσκεις κάθε εβδομάδα και διαφορετική ενώ είσαι ελεύθερος (φοιτητές σε φοιτητουπόλεις δεν μετράνε), υπάρχει και ο αγοραίος έρωτας στα ενδιάμεσα.

Θεωρώ ότι και στα studio και στα μπουρδέλα (ειδικά σε αυτά) δεν σου αφήνεται καμία δυνατότητα να κοιτάξεις την ιερόδουλη. Αλλά στα call girls και στις ανεξάρτητες (είτε με δικό τους χώρο, είτε χωρίς) τα πράγματα αλλάζουν, καθώς ούτε η πίεση χρόνου υπάρχει, ενώ και οι ίδιες έχουν λιγότερους πελάτες μέσα στη μέρα, και άρα κουράζονται λιγότερο.

Επίσης, σχετικά με τα θεατρινίστικα και αυτά όλα, προφανώς δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, αλλά αν το μουνί της στάζει κι αν στο τέλος κάθεται ξαπλωμένη στο στρώμα λαχανιασμένη με ένα ηλίθιο χαμόγελο, ε, τι να πω ; Μάλλον της άρεσε. Δεν είναι και τόσο δύσκολο δα.

Προσωπικά θεωρώ την εμπειρία πολύ καλύτερη όταν το απολαμβάνει κάπως και η ιερόδουλη. Δεν εννοώ να έχει οργασμό αναγκαστικά, αλλά να γουστάρει λίγο. Επίσης ανεβαίνει και η απόδοσή της έτσι, αυτό έχω παρατηρήσει. Δηλαδή ευνοεί κι εσένα τελικά, γίνεται καλύτερο παιχνίδι. Ξαναλέω, κάτι τέτοιο είναι σίγουρο πολύ δύσκολο σε μπουρδέλο και studio.

Τι πιστεύουν οι συναγωνιστές ;
Μη συγκρίνεις το μπουρδέλο με το στούντιο,στο μπουρδέλο δε προλαβαίνεις ούτε να κλάσεις στο στούντιο και δε πάνε με πολλούς πελάτες όπως το μπουρδέλο και καθαρές είναι για γλείψιμο και επίσης άλλο 10 λεπτά άλλο 20,στα 20 προλαβαίνεις να τη καυλώσεις και κείνη λίγο στα 10 με τίποτα,επίσης εμένα έχει τύχει να πέσουν υγρά ιερόδουλης πάνω σε μένα τη καυλωσα σε call girl έτυχε ήταν τέλειο που την έφτιαξα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.782
Πόντοι
3.656
Εγω που εκανα γλειφομουνι,γλειφοκωλι,εδωσα γλωσσοφιλα και μου εκανε και ελευθερο στοματικο να ανησυχω λες?Την ρωτησα βεβαια και μου ειπε να μην αγχωνομαι.
μην ανησυχείς καθόλου τύπε. Απλά πιες και μια Φάντα, και δεν έχεις να φοβάσαι κάτι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom