Νέα

Ικανοποίηση της ιερόδουλης: έχει σημασία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Coggers
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 184
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Sparrtian

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2022
Like
1
Πόντοι
0
Είναι απλό. Όλοι δουλεύουμε αλλά μερικές φορές μας αρέσει η δουλειά μας. Κι όταν ένας επαγγελματίας σου δείχνει πως του αρέσει η δουλειά του και την απολαμβάνει αισθάνεσαι ως πελάτης λίγο καλύτερα. ?
Βεβαια ετσι ειναι!

Sparrtian

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2022
Like
1
Πόντοι
0
ολες οι γυναικες και συνεπως και οι ιεροδουλες περνουν ικανοποιηση οταν ειναι ερωτικα ποθητες απο τους αντρες. το αν μετα θα τους αρεσει το σεξ ειναι αλλο θεμα. εχω την εντυπωση αλλα βεβαια δεν μπορω να το αποδειξω οτι αυτο που συμβαινει οι πελατες να βλεπουν και να φευγουν τις καταστρεφει ψυχολογικα ειδικα τις ωραιες. προσωπικα εγω εχω ακουσει αρκετες φορες ακομα και ειρωνειες οχι απο την ιεροδουλη αλλα απο την τσατσα
Καλα αυτο ισχυει..

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.415
Πόντοι
5.006

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.233
Πόντοι
456
Εμείς είμαστε ευγενικοί και αν δούμε τέτοια αντιμετώπιση αλλάζουμε και εμείς τροπάριο και φερομαστε ανάλογα και σε κάθε περίπτωση πρατουμε και ανάλογα,αν πχ μιλάμε για σερβιτόρα όχι φιλοδώρημα δε θα δει αλλά θα κάνω και το τραπέζι και το γύρω γύρω μπουρδέλο να μαζεύει η καριολα..
Αλλά θα σου πω και κάτι άλλο,αν είναι οι άλλοι μουνόπανα πρέπει να γίνεις και εσύ;
Ρε φίλε προφανώς και όχι , απλά εγώ προσωπικά είμαι πάντα κύριος. Ωραία ; Έχει τύχει να πάω σε καφέ και η κοπελιά που σερβίρει να είναι αγενέστατη / κάνει σχόλια / ειρωνεύεται ε ρε φίλε εκεί θέλω πολλές φορές να γίνω το χειρότερο μουνόπανο της χρονιάς.
Πάντα κρατιέμαι βέβαια ...

Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.185
Πόντοι
1.056
Ρε φίλε προφανώς και όχι , απλά εγώ προσωπικά είμαι πάντα κύριος. Ωραία ; Έχει τύχει να πάω σε καφέ και η κοπελιά που σερβίρει να είναι αγενέστατη / κάνει σχόλια / ειρωνεύεται ε ρε φίλε εκεί θέλω πολλές φορές να γίνω το χειρότερο μουνόπανο της χρονιάς.
Πάντα κρατιέμαι βέβαια ...
οταν ειναι αγενης ο αλλος/η τοτε κακως κρατιεσαι!εκει του/της αξιζουν τα χειροτερα αλλα οχι εκδικητικα αλλα για να τους βαλεις στη θεση τους και ποτε εξαρχης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom