Νέα

Ικανοποίηση της ιερόδουλης: έχει σημασία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Coggers
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 184
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.622
Πόντοι
19.795
ναι αδερφε...παντρευομαι και ξεχαστηκα
Να φερεις το κοριτσι να το γνωρισω, να του δωσω την ευχη μου και μια τρακοσαρου σε εσενα να το πας να του κανεις το τραπεζι.:grin:

Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.185
Πόντοι
1.056
Προφανώς , αλλά να είναι και αυτές ευγενικές. Έχω ακούσει αγενή σχόλια από σερβιτόρες να τραβάς τα αυτιά σου.

Κούκλα μου το ξέρω πως είσαι κακοπληρωμένη στη ρωμαϊκή γελερα της εστίασης αλλά και πάλι λίγο χαμόγελο και να μη κάνεις την έξυπνη στο πελάτη δε βλάπτει. Ειδικά τα χρόνια της κρίσης μαλάκα είχαν όλες ένα υφάκι να ντρέπεσαι να πας στο καφέ που δουλεύουν.
Εμείς είμαστε ευγενικοί και αν δούμε τέτοια αντιμετώπιση αλλάζουμε και εμείς τροπάριο και φερομαστε ανάλογα και σε κάθε περίπτωση πρατουμε και ανάλογα,αν πχ μιλάμε για σερβιτόρα όχι φιλοδώρημα δε θα δει αλλά θα κάνω και το τραπέζι και το γύρω γύρω μπουρδέλο να μαζεύει η καριολα..
Αλλά θα σου πω και κάτι άλλο,αν είναι οι άλλοι μουνόπανα πρέπει να γίνεις και εσύ;

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.317
Πόντοι
25.467
Δηλαδή όταν τρως την πετσούλα από το αρνάκι στη σούβλα και τρέμεις από την κάβλα, πρέπει να το ευχαριστιέται κι αυτό;;;

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
29.850
Πόντοι
5.506
Δηλαδή όταν τρως την πετσούλα από το αρνάκι στη σούβλα και τρέμεις από την κάβλα, πρέπει να το ευχαριστιέται κι αυτό;;;
μπαρμπα? ρουμανα παλι αλλα μελαχρινη αυτη την φορα.....η πλατη της ειναι ο παραδεισος που πρεπει να παμε ολοι μας.....βοηθα λιγο

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
39.622
Πόντοι
19.795
μπαρμπα? ρουμανα παλι αλλα μελαχρινη αυτη την φορα.....η πλατη της ειναι ο παραδεισος που πρεπει να παμε ολοι μας.....βοηθα λιγο
Ναι εγγονε μου, να παμε ολοι, πες μονο ποτε και θα ειμαι στην ωρα μου.:erection:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.317
Πόντοι
25.467
Δεν μου αρέσει η πλάτη. Προτιμώ κωλομέρι.

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.889
Πόντοι
1.446
Δάσκαλε, με αυτούς που λιώνουν για αυτές, δεν χύνουν δηλαδή;
Οι επαγγελματίες λιώνουν για τα λεφτά...
Το πολύ-πολύ να ανέχονται-ψιλογουστάρουν κάποιους λίγο περισσότερο από τους άλλους...
Για να φύγει η καύλα σε αυτούς που λιώνουν γι' αυτές μπορούν να πηγαίνουν πιο συχνά (όσο αυτό είναι δυνατό, από άποψη οικονομικών δυνατοτήτων) ή να τις υπηρετούν (πχ να τους κάνουν μασάζ)...

ypotaktikos97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Απρ 2023
Κριτικές
24
Like
8.146
Πόντοι
3.446
Εμείς ως κύριοι θεωρώ οτι έχουμε την υποχρέωση να πηγαίνουμε στο ραντεβού οπως θα πηγαίναμε και σε οποιαδήποτε άλλη κοπελα. Δηλαδή καθαροί, ευγενικοί , ευδιάθετοι κλπ. Σκοπός είναι να περάσουμε και οι δύο καλά. Αν μια γυναίκα το δει αυτό (που θα το δει γιατί είναι πανέξυπνες) ,τότε θα φτάσουμε κατά πάσα πιθανότητα στο επιθυμητό αποτέλεσμα και φυσικά θα είμαστε και οι δυο ικανοποιημένοι . Εκτος και αν πέσουμε σε φόλα, οκ υπάρχουν και αυτά δυστυχώς.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
39.317
Πόντοι
25.467
δεν ξερω ρε μπαρμπα λεμεεεε....δεν με ενδιαφερουν οι εθνικοτητες....
ωραιες πλατες και κοιλιτσες να εχουν μονο :confused:
Κακώς οι Ρουμάνες έχουν καθιερώσει σχολή στα τσιμπούκια.

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
41
Like
28.150
Πόντοι
11.096
Πρίν λίγο καιρό έτυχε να έχω αυτήν την ίδια συζήτηση με γυναίκα τού χώρου, εννοείτε ότι είναι στήν ενεργό δράση. Ή απάντηση τής ήταν ή εξής......

Δεν ικανοποιούμε σχεδόν με κανέναν, υπήρχαν όμως καί υπάρχουν κάποιες φορές πού ναι έχω περάσει καλά καί ικανοποιηθικα στο μέγιστο, αυτές οι φορές ήταν όταν ό πελάτης μου ήταν καθαρός παντού, είχαμε χημεία, με σεβάστηκε σάν άνθρωπο δεν ήμουν για αυτόν ένα σακί με πατάτες, και τό ποίο βασικό προσπάθησε καί αυτός να περάσω καλά γιατί οι περισσότεροι ξαπλώνουν και περιμένουν όλα νά τά κάνω εγώ.....

Sparrtian

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2022
Like
1
Πόντοι
0
Ό,τι λέει ο τίτλος

Για εμένα σεξ χωρίς αμοιβαιότητα δεν λογίζεται ως σεξ, παρά μάλλον ως αναβαθμισμένος αυνανισμός. Δηλαδή η κολπική διείσδυση και το μέσα – έξω, μέσα – έξω απλά δεν φτάνει για να το πω σεξ. Δεν το καταλαβαίνω για σεξ.

Προφανώς δεν περιμένω να είναι σαν να πηγαίνω με τη σύντροφό μου, αλλά επειδή ούτε μπορείς να είσαι σε σχέση συνεχώς ούτε να βρίσκεις κάθε εβδομάδα και διαφορετική ενώ είσαι ελεύθερος (φοιτητές σε φοιτητουπόλεις δεν μετράνε), υπάρχει και ο αγοραίος έρωτας στα ενδιάμεσα.

Θεωρώ ότι και στα studio και στα μπουρδέλα (ειδικά σε αυτά) δεν σου αφήνεται καμία δυνατότητα να κοιτάξεις την ιερόδουλη. Αλλά στα call girls και στις ανεξάρτητες (είτε με δικό τους χώρο, είτε χωρίς) τα πράγματα αλλάζουν, καθώς ούτε η πίεση χρόνου υπάρχει, ενώ και οι ίδιες έχουν λιγότερους πελάτες μέσα στη μέρα, και άρα κουράζονται λιγότερο.

Επίσης, σχετικά με τα θεατρινίστικα και αυτά όλα, προφανώς δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, αλλά αν το μουνί της στάζει κι αν στο τέλος κάθεται ξαπλωμένη στο στρώμα λαχανιασμένη με ένα ηλίθιο χαμόγελο, ε, τι να πω ; Μάλλον της άρεσε. Δεν είναι και τόσο δύσκολο δα.

Προσωπικά θεωρώ την εμπειρία πολύ καλύτερη όταν το απολαμβάνει κάπως και η ιερόδουλη. Δεν εννοώ να έχει οργασμό αναγκαστικά, αλλά να γουστάρει λίγο. Επίσης ανεβαίνει και η απόδοσή της έτσι, αυτό έχω παρατηρήσει. Δηλαδή ευνοεί κι εσένα τελικά, γίνεται καλύτερο παιχνίδι. Ξαναλέω, κάτι τέτοιο είναι σίγουρο πολύ δύσκολο σε μπουρδέλο και studio.

Τι πιστεύουν οι συναγωνιστές ;
Ναι εχει μεγαλη σημασια.

Sparrtian

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2022
Like
1
Πόντοι
0

Stories

Νέο!