Νέα

Ικανοποίηση της ιερόδουλης: έχει σημασία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Coggers
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 184
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.132
Πόντοι
2.646
Άρχοντα, το να δίνω ευχαρίστηση μπορεί να ευχαριστεί κι εμένα..
Άμα μπούμε στο τρυπάκι του να παίρνω μόνο, θα μας μείνει κουσούρι και στις κανονικές πουτανες ..
Στο έφτιαξα λίγο τυπε

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.622
Πόντοι
6.236
Εμένα μια λαδοκορη σε μασατζιδικο που μετρουσα πολλές επισκέψεις μαζί της μια φορά φώναζε δυνατά χυνω χυνω καυλα μου κ σπαρταρουσε σαν το ψάρι.... κ εχυσε 3 φορές η τύπισσα.... την γαμισα-περιποιηθηκα όπως γούσταρε? έτυχε? Καύλωσε για τα καλα?προφανώς μετρούσε κ η γνωριμία μας? οι συνεδρίες που περάσαμε μαζί? με γούσταρε? δεν ξέρω τι να πω.
Έχυσε 3 φορές σε μια ώρα που σου έκανε μασάζ ή έχυσε 3 φορές εκείνη τη στιγμή που είπε "χύνω χύνω καύλα μου";

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.775
Πόντοι
6.030
Έχυσε 3 φορές σε μια ώρα που σου έκανε μασάζ ή έχυσε 3 φορές εκείνη τη στιγμή που είπε "χύνω χύνω καύλα μου";
Λογικα η κοπελα ειπε "Χυνω χυνω χυνω καυλα μου" και βγηκε το συμπερασμα για τις τρεις φορες.
Ή εναλλακτικα μπορει να ειπε
"Χυνω καυλα μου"
"Χυνω καυλα μου"
"Χυνω καυλα μου"
Τρεις φορες

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.622
Πόντοι
6.236
Λογικα η κοπελα ειπε "Χυνω χυνω χυνω καυλα μου" και βγηκε το συμπερασμα για τις τρεις φορες.
Ή εναλλακτικα μπορει να ειπε
"Χυνω καυλα μου"
"Χυνω καυλα μου"
"Χυνω καυλα μου"
Τρεις φορες
Και στοιχηματίζω ότι ο πρώτος οργασμός θα ήταν κολπικός, ο δεύτερος πρωκτικός και ο τρίτος κλειτοριδικός (έτσι, για ξεκούραση).

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.775
Πόντοι
6.030
Και στοιχηματίζω ότι ο πρώτος οργασμός θα ήταν κολπικός, ο δεύτερος πρωκτικός και ο τρίτος κλειτοριδικός (έτσι, για ξεκούραση).
Επισης σημαντικη λεπτομερεια που πρεπει να ξεκαθαριστει ειναι αν το τριφασικο χυσιμο της μασατζους επιτευχθηκε σε μια σταση ή σε διαφορετικες.

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.795
Πόντοι
1.446
Η γυναίκα μπορεί να υποκρίνεται ότι έχει οργασμό, αυτό είναι γνωστό...
Τι γίνεται μέσα στο μυαλό της, αυτό μπορεί να το ξέρει μόνο η ίδια...
Αυτοί που γλύφουν καλά και υπάρχουν κάποιοι τέτοιοι εδώ μέσα, έχουν περισσότερες πιθανότητες να το πετύχουν (χωρίς ποτέ να είναι σίγουρο)...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.694
Πόντοι
3.656
Η ευχαρίστηση της ιερόδουλης είναι σα το τέρας του Λοχ Νες , όλοι το έχουμε ακούσει , κανείς δεν το έχει δει
λάθος κάνεις. Εγώ το έχω δει. Και πολλά μπορεί να κάνει μια γυναίκα για να προσποιηθεί. Δεν μπορεί όμως να κάνει κατά παραγγελία squirting και να πλημμυρίσει τα σεντόνια με μουνόχυμα

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.200
Πόντοι
2.356
Γι' αυτό γλείφειτε τα μουνιά των πουτάνων, για να τις ευχαριστήσετε;

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.478
Πόντοι
8.846
Η ευχαρίστηση της ιερόδουλης είναι σα το τέρας του Λοχ Νες , όλοι το έχουμε ακούσει , κανείς δεν το έχει δει
μπούρδες.
εύκολο δεν είναι για χίλιους λόγους, αλλά εννοείται συμβαίνει

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.100
Πόντοι
2.536
Έχετε θέσει την συζήτηση σε λάθος βάση: τα πουτανάκια είναι σαν την προπόνηση ή ένα φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας. Μαζί τους δοκιμάζεις διάφορα σχήματα. Λες π.χ., σήμερα θα παίξω 3-3-4 για να δω τι θα γίνει γιατί δεν με νοιάζει. Δεν τις γαμάς για να χορτάσει η ψωλή αλλά για ερεθίσεις τον εγκέφαλο, για να εξασκηθεί το μάτι, για να μάθεις να ορίζεις την καύλα σου αντί να σε ορίζει αυτή, ή επειδή βαριέσαι απλώς και θέλεις λίγη δράση. Μ' αυτά και μ' αυτά κάποιες, ίσως οι πιο άπειρες ή οι πιο φαντασμένες χύνουν καμία φορά (π.χ. 1 στις 10), επειδή ασυνείδητα τσαντίζονται που δεν λιώνεις γι' αυτές. Οι γυναίκες δεν ανέχονται εύκολα την απόρριψη

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.944
Πόντοι
1.056
Tην Καλημερα στους Φιλους...αντε να πω και εγω τα δικα μου...μου αρεσει να γλυφω το μουνακι απο το στανταρακι που εχω....αρκετες φορες την εχω κανει να χυσει....στο γλυψιμο....10-15 λεπτα....ασταματητα.....μολις χυνει κολλαει το μουνακι της στο στομα μου...ανασηκωνει την λεκανη της....οι ρογες καγκελο....και αναφωνει...
"Χυνω καριολη αντρα.....Χυνωωωωωωωωωω!!!!!!''
Τωρα αν μου κανει πλακα δεν ξερω.....

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.622
Πόντοι
6.236
Μ' αυτά και μ' αυτά κάποιες, ίσως οι πιο άπειρες ή οι πιο φαντασμένες χύνουν καμία φορά (π.χ. 1 στις 10), επειδή ασυνείδητα τσαντίζονται που δεν λιώνεις γι' αυτές. Οι γυναίκες δεν ανέχονται εύκολα την απόρριψη
Δάσκαλε, με αυτούς που λιώνουν για αυτές, δεν χύνουν δηλαδή;

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.390
Πόντοι
2.836
Άρχοντα, το να δίνω ευχαρίστηση μπορεί να ευχαριστεί κι εμένα..
Άμα μπούμε στο τρυπάκι του να παίρνω μόνο, θα μας μείνει κουσούρι και στις κανονικές γυναίκες ..
Στις κανονικές γυναίκες αν δεν δώσουμε ευχαρίστηση θα τις χάσουμε....και θα την βρουνε αλλου......τόσο απλά!!

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.505
Πόντοι
46.423
Όσες λένε "κύνω κύνω ..." μη τις πολυπιστεύετε.

:tooth: :tooth:

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.100
Πόντοι
2.536
Δάσκαλε, με αυτούς που λιώνουν για αυτές, δεν χύνουν δηλαδή;
Οι επαγγελματίες όχι. Οι άλλες συνήθως ναι. Αν θέλεις να παρακολουθήσεις τα καλοκαιρινά επιμορφωτικά σεμινάρια, να υποβάλεις αίτηση Ωρίωνα. Μην τα θέλεις όλα τσάμπα και χωρίς κόπο.

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.622
Πόντοι
6.236
Οι επαγγελματίες όχι. Οι άλλες συνήθως ναι. Αν θέλεις να παρακολουθήσεις τα καλοκαιρινά επιμορφωτικά σεμινάρια, να υποβάλεις αίτηση Ωρίωνα. Μην τα θέλεις όλα τσάμπα και χωρίς κόπο.
Εννοείται ότι θα υποβάλω αίτηση. Απλώς, σας κάνω λίγο πρόμο, μήπως μαζέψω και άλλο κόσμο και πετύχω καλύτερη τιμή.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.100
Πόντοι
2.536
Εννοείται ότι θα υποβάλω αίτηση. Απλώς, σας κάνω λίγο πρόμο, μήπως μαζέψω και άλλο κόσμο και πετύχω καλύτερη τιμή.
Μάλιστα. Μήπως θέλεις να σε κάνω και συνεταίρο; Να ανοίξω και τμήμα για γκέηδες; Ας είναι.

Μην ξεχάσεις στην αίτηση να συμπληρώσεις και το τελευταίο πεδίο, εκεί που ρωτάει "για ποιό ακριβώς λόγο θέλετε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο; Αναπτύξτε σε 120 λέξεις."

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom