Ό,τι λέει ο τίτλος
Για εμένα σεξ χωρίς αμοιβαιότητα δεν λογίζεται ως σεξ, παρά μάλλον ως αναβαθμισμένος αυνανισμός. Δηλαδή η κολπική διείσδυση και το μέσα – έξω, μέσα – έξω απλά δεν φτάνει για να το πω σεξ. Δεν το καταλαβαίνω για σεξ.
Προφανώς δεν περιμένω να είναι σαν να πηγαίνω με τη σύντροφό μου, αλλά επειδή ούτε μπορείς να είσαι σε σχέση συνεχώς ούτε να βρίσκεις κάθε εβδομάδα και διαφορετική ενώ είσαι ελεύθερος (φοιτητές σε φοιτητουπόλεις δεν μετράνε), υπάρχει και ο αγοραίος έρωτας στα ενδιάμεσα.
Θεωρώ ότι και στα studio και στα μπουρδέλα (ειδικά σε αυτά) δεν σου αφήνεται καμία δυνατότητα να κοιτάξεις την ιερόδουλη. Αλλά στα call girls και στις ανεξάρτητες (είτε με δικό τους χώρο, είτε χωρίς) τα πράγματα αλλάζουν, καθώς ούτε η πίεση χρόνου υπάρχει, ενώ και οι ίδιες έχουν λιγότερους πελάτες μέσα στη μέρα, και άρα κουράζονται λιγότερο.
Επίσης, σχετικά με τα θεατρινίστικα και αυτά όλα, προφανώς δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, αλλά αν το μουνί της στάζει κι αν στο τέλος κάθεται ξαπλωμένη στο στρώμα λαχανιασμένη με ένα ηλίθιο χαμόγελο, ε, τι να πω ; Μάλλον της άρεσε. Δεν είναι και τόσο δύσκολο δα.
Προσωπικά θεωρώ την εμπειρία πολύ καλύτερη όταν το απολαμβάνει κάπως και η ιερόδουλη. Δεν εννοώ να έχει οργασμό αναγκαστικά, αλλά να γουστάρει λίγο. Επίσης ανεβαίνει και η απόδοσή της έτσι, αυτό έχω παρατηρήσει. Δηλαδή ευνοεί κι εσένα τελικά, γίνεται καλύτερο παιχνίδι. Ξαναλέω, κάτι τέτοιο είναι σίγουρο πολύ δύσκολο σε μπουρδέλο και studio.
Τι πιστεύουν οι συναγωνιστές ;