Νέα

Ικανοποίηση της ιερόδουλης: έχει σημασία;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Coggers
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 184
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.752
Πόντοι
6.946
Εγω που εκανα γλειφομουνι,γλειφοκωλι,εδωσα γλωσσοφιλα και μου εκανε και ελευθερο στοματικο να ανησυχω λες?Την ρωτησα βεβαια και μου ειπε να μην αγχωνομαι.
Καλού κακού, κάνε μπάνιο σε βαρέλι γεμάτο με μπλε ανθρακούχα φαντα, και μην ξεχάσεις να κάνεις μπόλικες γαργαρες!

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
μην ανησυχείς καθόλου τύπε. Απλά πιες και μια Φάντα, και δεν έχεις να φοβάσαι κάτι

Σάββατο ήταν όταν είχα κάνει το κασκαντεριλικι τυπε μου και μέχρι την Τρίτη αν θυμάμαι καλά,με έκαιγε η γλώσσα.Μετα θυμήθηκα το παλιό αλλά καλό κόλπο με την φαντα και όλα οκ από τότε.Εδω ο Μάικλ κόντεψε να χάσει την ? του από το πεντακάθαρο και αδουλευτο μνι της Κάθριν,τι να περιμένεις από σεξεργατριες?

Πράκτωρ Θου Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2022
Κριτικές
6
Like
1.388
Πόντοι
481
  • Like
Αντιδράσεις: FARAW

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.677
Πόντοι
736
Εγω που εκανα γλειφομουνι,γλειφοκωλι,εδωσα γλωσσοφιλα και μου εκανε και ελευθερο στοματικο να ανησυχω λες?Την ρωτησα βεβαια και μου ειπε να μην αγχωνομαι.
Απο οτι είχα διαβάσει παλιά για το γλυφομούνι πχ που θεωρείται επικύνδυνο απο οτι λένε εδω , στην ουσία ο κίνδυνος είναι αν έχεις κάποια πληγή στο στόμα οπότε αν ηταν κάτι να κολλήσεις θα το κολλήσεις απο εκεί , κατα τα άλλα χωρίς πληγή νομίζω πως η δεν κολλάς τίποτα η αλλιώς αν κολλάς θα είναι με πολύ μικρές πιθανότητες.

OP
OP
C

Coggers

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2018
Κριτικές
2
Like
407
Πόντοι
20
Τι είναι αυτό το αστειάκι με την Fanta ;

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Τι είναι αυτό το αστειάκι με την Fanta ;

Εχουν γινει καποιες ερευνες και εχει αποδειχθει οτι η Fanta μπορει να εξουδετερωσει το 97% των ΣΜΝ.Οποτε αν κανεις κασκαντεριλικι και σου δημιουργηθουν αμφιβολιες τυπε,παιρνεις μια,κανεις πολλες γαργαρες,πλενεις και τα επιμαχα σημεια και μπορεις να κοιμηθεις ησυχος το βραδυ.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλού κακού, κάνε μπάνιο σε βαρέλι γεμάτο με μπλε ανθρακούχα φαντα, και μην ξεχάσεις να κάνεις μπόλικες γαργαρες!

Μπλε ανθρακουχα Fanta που μπορω να βρω τυπε?Με ενδιαφερει,δεν ρωταω ετσι στον βροντο.

STAVROS6969

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2015
Like
543
Πόντοι
36
Απαράδεκτο μέλος να μην το γνωρίζει :wink:

Ό,τι λέει ο τίτλος

Για εμένα σεξ χωρίς αμοιβαιότητα δεν λογίζεται ως σεξ, παρά μάλλον ως αναβαθμισμένος αυνανισμός. Δηλαδή η κολπική διείσδυση και το μέσα – έξω, μέσα – έξω απλά δεν φτάνει για να το πω σεξ. Δεν το καταλαβαίνω για σεξ.

Προφανώς δεν περιμένω να είναι σαν να πηγαίνω με τη σύντροφό μου, αλλά επειδή ούτε μπορείς να είσαι σε σχέση συνεχώς ούτε να βρίσκεις κάθε εβδομάδα και διαφορετική ενώ είσαι ελεύθερος (φοιτητές σε φοιτητουπόλεις δεν μετράνε), υπάρχει και ο αγοραίος έρωτας στα ενδιάμεσα.

Θεωρώ ότι και στα studio και στα μπουρδέλα (ειδικά σε αυτά) δεν σου αφήνεται καμία δυνατότητα να κοιτάξεις την ιερόδουλη. Αλλά στα call girls και στις ανεξάρτητες (είτε με δικό τους χώρο, είτε χωρίς) τα πράγματα αλλάζουν, καθώς ούτε η πίεση χρόνου υπάρχει, ενώ και οι ίδιες έχουν λιγότερους πελάτες μέσα στη μέρα, και άρα κουράζονται λιγότερο.

Επίσης, σχετικά με τα θεατρινίστικα και αυτά όλα, προφανώς δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, αλλά αν το μουνί της στάζει κι αν στο τέλος κάθεται ξαπλωμένη στο στρώμα λαχανιασμένη με ένα ηλίθιο χαμόγελο, ε, τι να πω ; Μάλλον της άρεσε. Δεν είναι και τόσο δύσκολο δα.

Προσωπικά θεωρώ την εμπειρία πολύ καλύτερη όταν το απολαμβάνει κάπως και η ιερόδουλη. Δεν εννοώ να έχει οργασμό αναγκαστικά, αλλά να γουστάρει λίγο. Επίσης ανεβαίνει και η απόδοσή της έτσι, αυτό έχω παρατηρήσει. Δηλαδή ευνοεί κι εσένα τελικά, γίνεται καλύτερο παιχνίδι. Ξαναλέω, κάτι τέτοιο είναι σίγουρο πολύ δύσκολο σε μπουρδέλο και studio.

Τι πιστεύουν οι συναγωνιστές ;
Για μενα, δεν με ενδιαφερει καθολου η ικανοποιηση της ιεροδουλης. Δεν κοροιδευω , ουτε την σνομπαρω, απλα πληρωνω για να περασω καλα με ενα εργαζομενο κοριτσι. Τοσο απλα.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.951
Πόντοι
3.506
Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Θα γράψω από την προσωπική μου εμπειρία και μόνο! Δεν επιθυμώ να βάλω ταμπέλες οπως οταν λέμε ''πρέπει΄΄, όλα είναι σχετικά άλλωστε..! Στο άνωθι ερώτημα λοιπόν, όλα κυρίως ξεκινάν από το τρόπο που βλέπουμε τον εαυτό μας και το πως αλληλεπιδρούμε με τους γύρω μας, πχ όταν σεβόμαστε τους άλλους ανθρώπους, τους σεβόμαστε όλους όχι επιλεκτικά ! Θα αναφέρω ένα περιστατικό που μου έτυχε χρόνια πίσω σε ένα στούντιο (ετος 2010). Γνώριζα δυο κοπέλες που δούλευαν εκεί και τις επισκεπτόμουν τακτικά, ένα βράδυ για κακή μου τύχη δούλευαν και οι δυο (δεν το ήξερα γιατί αλλιώς δεν θα πήγαινα). Βρέθηκα σε λίγο δύσκολη θέση οταν τις είδα και μετά από μια μικρή συζήτηση που είχα μαζί τους, πέρασα με την μια από αυτές! Οταν έφευγα με έπιασε η κυριούλα εκεί και με πήγε στο σαλόνι γιατί ήθελε να μου μιλήσει! Μου ανέφερε ακριβώς '' μα καλά τι έχεις κάνει στις κοπέλες?'' , τα έχασα λίγο, λέω δεν έκανα κάτι κακό ίσα ίσα, μου λέει όταν σε είδαν στην κάμερα τσακωνόντουσαν στην κουζίνα για το ποια θα περάσει μαζί σου! Θέλω να πω πως σε όλα τα κορίτσια που επισκέπτομαι, συμπεριφέρομαι σαν να ήταν η σχέση μου, όχι οτι είμαι υποχρεωμένος να το κάνω, έτσι μου βγαίνει. Με σεβασμό, ευγένεια και καλούς τρόπους! Είμαι βέβαιος οτι οι περισσότερες το εκτιμούν αυτό και φαίνεται στο πόσο καλύτερα κυλούν οι συνεδρίες μαζί τους! Κάποιοι ίσως με θεωρήσουν αγαπούλη, αλλά ουδέποτε αναζήτησα ερωτική σχέση από ένα κορίτσι του χώρου, απλώς δεν τις ξεχωρίζω και τις αντιμετωπίζω όπως θα μου άρεσε και εμένα να με αντιμετωπίσει κάποιος! Ανθρωποι είναι, όχι αντικείμενα η ρομπότ του σεξ ! Επειδή έχω αντίστοιχη συμπεριφορά σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής μου, κατάλαβα πως με την ευγένεια και τον σεβασμό μόνο κερδισμένος μπορεί κάποιος να είναι! :hi:

2tasos

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2017
Like
14
Πόντοι
0
Πολυ θα ηθελα να συμβαινει αλλα ποιος ξερει την αληθεια ! Ας ζησω με τις αυταπατες μου !!!
1645953550762.png

Philanderer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Κριτικές
6
Like
2.235
Πόντοι
481
Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Θα γράψω από την προσωπική μου εμπειρία και μόνο!
Να μην αισθάνεσαι μόνος όταν κάποιοι κακεντρεχείς σπεύσουν να σε χαρακτηρίσουν 'αγαπούλη'.
Ας γίνουμε δύο λοιπόν να μοιραστούμε τη 'ρετσινιά' αφού κι εμένα αντίστοιχη είναι η εμπειρία μου με τα κορίτσια.
Περιττεύει να αναφέρω παραδείγματα. Ο,τι έγραψες παραπάνω περί σεβασμού και ευγένειας τα λέει όλα.

Η συνεδρία αρχίζει από το σαλόνι. Με έκπληξη κάθε φορά παρατηρώ τις αντιδράσεις κάποιων πελατών όταν εμφανιστεί η κοπέλα και αναρωτιέμαι για τον ψυχισμό τους -- το αφήνω εδώ.

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
14.951
Πόντοι
3.506
Να μην αισθάνεσαι μόνος όταν κάποιοι κακεντρεχείς σπεύσουν να σε χαρακτηρίσουν 'αγαπούλη'.
Ας γίνουμε δύο λοιπόν να μοιραστούμε τη 'ρετσινιά' αφού κι εμένα αντίστοιχη είναι η εμπειρία μου με τα κορίτσια.
Περιττεύει να αναφέρω παραδείγματα. Ο,τι έγραψες παραπάνω περί σεβασμού και ευγένειας τα λέει όλα.

Η συνεδρία αρχίζει από το σαλόνι. Με έκπληξη κάθε φορά παρατηρώ τις αντιδράσεις κάποιων πελατών όταν εμφανιστεί η κοπέλα και αναρωτιέμαι για τον ψυχισμό τους -- το αφήνω εδώ.
Πολύ σωστός φίλε μου !! Και όχι δεν αισθάνομαι μόνος, απλώς χαίρομαι όταν διαβάζω οτι υπάρχουν και άλλοι με παρόμοιο τρόπο σκέψης και πράξης ! Ουτε θα με ενοχλήσουν ποτέ πιθανοί χαρακτηρισμοί ή χλευασμοί ! Τα έχω ξεπεράσει αυτά εδώ και χρόνια. Keep going μύστη μου :hi:

globos21

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2017
Like
22
Πόντοι
0
Ικανοποίηση ή μη ικανοποίηση της κοπέλας μπορεί να είναι ή να μην είναι στόχος του κάθε πελάτη. Αυτό όμως που είναι υποχρέωση, κατά τη γνώμη μου, όλων μας είναι ο σεβασμός σε κάθε εργαζόμενη στο χώρο του πληρωμένου sex. Και μην ξεχνάμε ότι κάθε κύριος, κατά κυριολεξία, μια γυναίκα πρέπει πάντα να την αντιμετωπίζει ως κυρία.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Ικανοποίηση ή μη ικανοποίηση της κοπέλας μπορεί να είναι ή να μην είναι στόχος του κάθε πελάτη. Αυτό όμως που είναι υποχρέωση, κατά τη γνώμη μου, όλων μας είναι ο σεβασμός σε κάθε εργαζόμενη στο χώρο του πληρωμένου sex. Και μην ξεχνάμε ότι κάθε κύριος, κατά κυριολεξία, μια γυναίκα πρέπει πάντα να την αντιμετωπίζει ως κυρία.

Ακριβως, οπως ειχε πει καποιος εδω μέσα παλιοτερα "οποιος αγαπαει τις γυναικες αγαπάει και τις πόρνες"

εδιτ , τωρά αν τελειωνουν ή οχι ειναι αλλο θέμα , (εδω μπορει να μην τελειωνει η γκόμενα μας), το θεμα ειναι να αφηνουμε χαμογελαστές γυναικές .

zardoz

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2010
Κριτικές
11
Like
830
Πόντοι
371
αυτο ακριβως. τα υπολοιπα, αν θα τελειωσει κλπ εχουν να κανουν με χημεια, ελξη, οικειοτητα που μπορει να αναπτυχθει με τον καιρο κλπ κλπ. και επισης απο τα ορια που θετει και η καθε κοπελα, γιατι καποια πραγματα θελουν να τα κρατανε για τη ζωη τους εκτος δουλειας το οποιο δε το θεωρω καθολου περιεργο.

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.863
Πόντοι
3.846
Ακριβως, οπως ειχε πει καποιος εδω μέσα παλιοτερα "οποιος αγαπαει τις γυναικες αγαπάει και τις πόρνες"

εδιτ , τωρά αν τελειωνουν ή οχι ειναι αλλο θέμα , (εδω μπορει να μην τελειωνει η γκόμενα μας), το θεμα ειναι να αφηνουμε χαμογελαστές γυναικές .
Ξέρεις πώς θα τις αφήνεις πάντα χαρούμενες τις εργαζόμενες γυναίκες;
Να τους αφήνεις τα χρήματα και να μην τις πηδάς.
Τι λες; Θα το κάνεις αφού πρώτα σε ενδιαφέρει να τις αφήνεις Χαμογελαστές;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.059
Πόντοι
41.129
Ό,τι λέει ο τίτλος

Για εμένα σεξ χωρίς αμοιβαιότητα δεν λογίζεται ως σεξ, παρά μάλλον ως αναβαθμισμένος αυνανισμός. Δηλαδή η κολπική διείσδυση και το μέσα – έξω, μέσα – έξω απλά δεν φτάνει για να το πω σεξ. Δεν το καταλαβαίνω για σεξ.

Προφανώς δεν περιμένω να είναι σαν να πηγαίνω με τη σύντροφό μου, αλλά επειδή ούτε μπορείς να είσαι σε σχέση συνεχώς ούτε να βρίσκεις κάθε εβδομάδα και διαφορετική ενώ είσαι ελεύθερος (φοιτητές σε φοιτητουπόλεις δεν μετράνε), υπάρχει και ο αγοραίος έρωτας στα ενδιάμεσα.

Θεωρώ ότι και στα studio και στα μπουρδέλα (ειδικά σε αυτά) δεν σου αφήνεται καμία δυνατότητα να κοιτάξεις την ιερόδουλη. Αλλά στα call girls και στις ανεξάρτητες (είτε με δικό τους χώρο, είτε χωρίς) τα πράγματα αλλάζουν, καθώς ούτε η πίεση χρόνου υπάρχει, ενώ και οι ίδιες έχουν λιγότερους πελάτες μέσα στη μέρα, και άρα κουράζονται λιγότερο.

Επίσης, σχετικά με τα θεατρινίστικα και αυτά όλα, προφανώς δεν μπορείς να είσαι σίγουρος, αλλά αν το μουνί της στάζει κι αν στο τέλος κάθεται ξαπλωμένη στο στρώμα λαχανιασμένη με ένα ηλίθιο χαμόγελο, ε, τι να πω ; Μάλλον της άρεσε. Δεν είναι και τόσο δύσκολο δα.

Προσωπικά θεωρώ την εμπειρία πολύ καλύτερη όταν το απολαμβάνει κάπως και η ιερόδουλη. Δεν εννοώ να έχει οργασμό αναγκαστικά, αλλά να γουστάρει λίγο. Επίσης ανεβαίνει και η απόδοσή της έτσι, αυτό έχω παρατηρήσει. Δηλαδή ευνοεί κι εσένα τελικά, γίνεται καλύτερο παιχνίδι. Ξαναλέω, κάτι τέτοιο είναι σίγουρο πολύ δύσκολο σε μπουρδέλο και studio.

τυπε με εμενα ολες οι κορασιδες χυνουν μουνοζουμο..
ειναι κυριο μελημα μου η κορασιδα να περασει καλα για ετσι και εγω θα περασω καλα.

OP
OP
C

Coggers

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2018
Κριτικές
2
Like
407
Πόντοι
20
Θα συμφωνήσω ότι η βάση είναι ο σεβασμός, όχι μόνο προς τον άλλο άνθρωπο, αλλά και προς την εργαζόμενη, ως τέτοια. Η ιερόδουλη εργάζεται εκεί και όπως συμπεριφέρομαι σε έναν υπάλληλο σε μια οποιοδήποτε υπηρεσία, θα συμπεριφεθρώ και σ' αυτή. Και πάντα με δεδομένο ότι κάνει μια σκληρή δουλειά, αρά αξίζει μια καλή συμπεριφορά.

Άσχετο, αλλά σχετικό, ένα πράγμα που μου έκανε έντύπωση όταν είχα επισκεφτεί μπουρδέλα ήταν ότι όσοι δεν ήθελαν την γυναίκα που παρουσιαζόταν, σηκώνονταν και έφευγαν με το που την έβλεπαν, χωρίς να πουν κουβέντα. Εγώ τουλάχιστον αρνούμουν ευγενικά, μου έκανε κάτι σε κοινωνική συμπεριφορά νεάντρενταλ να φύγω "έτσι"...

Η αλήθεια είναι ότι περίμενα πολύ χώσιμο στο ερώτημα που έθεσα, αλλά τελικά οι απαντήσεις ήταν πολύ πιο θετικές.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ό,τι λέει ο τίτλος

Μα δεν υφίστατο ούτε καν σεξ στα μπουρδελα ..Γιαυτο οι πιο πολλοί αν όχι όλοι αναζητούν το γνωστό girlfriend experience..,Ώστε να μπορείς να φίλας να αγγίζεις παντού σώμα μαλλιά πρόσωπο της τανας και ταυτόχρονα να κανείς διυσδιση… Το να μπει η κοπέλα μέσα ένα ξέρω γεια .,,καπάκι πίπα λίγο σηκώθηκε στα 4 μετά τάκα Τούκα χυσαμε ντυνόμαστε ..είναι ο της ένας υπέρ αναβαθμισμένος θα έλεγα σούπερ αυνανισμός …. Έτσι λειτουργης όταν έχεις καιρό να χύσεις …. Η πας με κάποια υπαρμουναρα όταν λέω υπέρ το εννοώ διαστημική μουναρα ( παλιά συνέβαινε αυτό ))) Πλέον τα μαγαζιά δεν έχουν δουλειά διότι ο άλλος βαριέται να πάει …. Και όσα έχουν είναι επηδη κάποιες προσφέρουν ψεύτικο έρωτα η girlfriend experience !!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom