Καταρχήν έχω ΤΟΝΙΣΕΙ είμαι οπαδός του ΜΗ ΑΠΟΛΥΤΟΥ όπερ σημαίνει δε μπορώ να αποδεχθώ το ΚΑΜΙΑ ή το ΟΛΕΣ.
Δεύτερον, ο συνδυασμός όλων των άριστων (για τον καθένα μας) χαρακτηριστικών μιας γυναίκας και γενικότερα ενός ανθρώπου (ομορφιά, σχέσεις, ποιότητα, καλλιέργεια, μόρφωση, κτλ κτλ) είναι όπως καταλαβαίνεις ΟΥΤΟΠΙΚΟΣ, ανήκει στην ονειρική σφαίρα, καλύπτει φαντασιώσεις μας. Σκέψου όμως ότι ΙΔΙΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ φαντασιώσεις περί τέλειου έχουν και οι γυναίκες (λογικό δεν είναι;).
Τρίτον, δυστυχώς για σένα (ευτυχώς για μένα!) υπάρχουν γυναίκες ελληνίδες που για μένα προσωπικά είναι σχεδόν (είπαμε απόλυτα δεν υπάρχουν) τέλειες. Μάλλον υπάρχει μόνο μία. Και σκοπεύω να την παντρευτώ λείαν συντόμως. Πρόσεξε όμως...Δε ξέρω τι θα μου βγάλει. Κρίνω με βάση το παρελθόν και το παρόν μας, δεν είμαι ο Κάλχας να ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον ούτε για τον εαυτό μου.
Τέταρτον θεωρώ μια σχέση άρα, μια γυναίκα ουσιαστικά (αφού εγώ είμαι ο άντρας της ιστορίας
) εξαρτάται και από τους δύο, στα λάθη, στα κακά, στα άσχημα, στα καλά, παντού. Στη δική μου περίπτωση νομίζω ότι έχω πιάσει τον εαυτό μου να θέλει απεγνωσμένα να απολογηθεί για τις μαλακίες που κάνω και προδίδω την κοπέλα μου. Τουλάχιστον είμαι σε υψηλό επίπεδο αυτογνωσίας...
Πέμπτον, για τις Αλβανίδες μην το ξεχάσω. Πίστεψέ με έχω γνωρίσει αρκετές. Με μια παραλίγο να την πατήσω και συναισθηματικά ακόμα καμιά φορά τη σκέφτομαι. Σχεδόν (είπαμε...) όλες όσες είδα στη ζωή μου μέχρι σήμερα αναζητούν την οικογένεια και το σύζυγο που θα αφοσιωθούν. Ακόμα και ένα CG λίγο παλιότερα Αλβανίδα είχε ως όνειρο να αγοράσει σπίτι στα Τίρανα και να παντρευτεί να ζήσει ήσυχα μετά. Εδώ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ πλέον το παίζουν American Beauty ή ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΣ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ ή ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ...κατάλαβες τι εννοώ...
ΕΚΤΟΝ: απαντώ στο μόνο ξένες που έγραψες...Είμαι και εγώ πολύ κοντά σου. Σαν σκέψη αλλά όχι απόλυτα, δε μπορώ να πάρει να είμαι απόλυτος. Ο δεύτερος μεγάλος μου έρωτας ήταν Ισλανδή. Είμαστε φίλοι ακόμα αλληλογραφούμε αν της ζητήσω (παντρεμένη με 2 παιδιά και έδρα πανεπιστημιακή πλέον) να έρθει να μιλήσουμε γιατί δεν αισθάνομαι καλά θα πάρει το 1ο αεροπλάνο. Τότε όλοι μου έλεγαν είναι κρύα, είναι αλλιώς, είναι παραλλώς. Παραδείγματα πολλά είχα επιτυχημένα με γνωστούς μου με άψογες οικογένειες που πήραν Νορβηγίδα, Φιλανδή...Κύριο χαρακτηριστικό τους ότι φροντίζουν τον εαυτό τους και μετά το γάμο, κοιτάνε την οικογένεια τέλεια αλλά πρώτον έχουν τον άντρα τους. Πρόσεξε όμως δεν ήταν όλες οι περιπτώσεις έτσι. Οσες κατάφεραν τους ελληνάρες να κάνουν τον ίδιο τρόπο ζωής δηλ. να προσέχουν και αυτοί πολλά και κυρίως αυτές. Στη μία μοναδική περίπτωση που ο ελληνάρας το έριξε στις μπύρες, τα γήπεδα και κολλαγε ξενέρωτα στη δουλειά του η Νορβηγίδα αφού "πήρε" 5-6 κολλητούς του τα μάζεψε πήρε και τα παιδιά και πήγε Νορβηγία... Δηλ. τίποτα δεν άσχετο και τίποτα δεν είναι απόλυτο.
Ελπίζω να μην το κάναμε μεταξύ μας μια ιστορία μίσους. Σέβομαι τις απόψεις σου αλλά δε μπορώ να αλλάξω τις δικές μου. Ισως η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Η ζωή πάντως έχει αποδείξει ότι το ΜΗ ΑΠΟΛΥΤΟ είναι πιο βατό και αληθινό...γιαυτό πρόσεξε λίγο στο σκεπτικό σου. Εγώ προσωπικά σου εύχομαι πάντως τα καλύτερα από όπου και αν προέρθουν αυτά...!