thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
πες μας να γουσταρουμε να μαθουμε τι παιζει....!!!!!Να πω τώρα τι λένε αυτές για τους Ελληνες να μην πω... Να ανατινάξω το φορουμ...χεχε Εμπρηστικες διαθέσεις λόγω καλοκαιριού.
πες μας να γουσταρουμε να μαθουμε τι παιζει....!!!!!Να πω τώρα τι λένε αυτές για τους Ελληνες να μην πω... Να ανατινάξω το φορουμ...χεχε Εμπρηστικες διαθέσεις λόγω καλοκαιριού.
Να πω τώρα τι λένε αυτές για τους Ελληνες να μην πω... Να ανατινάξω το φορουμ...χεχε Εμπρηστικες διαθέσεις λόγω καλοκαιριού.
πικρη ιστορια ο ελληνας ......Ρε φιλαράκο έχεις παρανοήσει μερικά πράγματα. Εδώ το θέμα δεν είναι προσωπικά τι κάνει ο καθένας, αλλά η γενική αντικειμενική εικόνα.
Δεύτερον το θέμα δεν είναι οι Έλληνες άντρες.Συγκεκριμένα πράγματα λέγονται εδώ .
Μπορεί στατιστικά κάποιες εθνότητες να έχουν κάποια καλά χαρακτηριστικά σε σχέση με άλλες. Μην ξεχνάμε ότι και οι έλληνες άντρες δεν είναι οι ΤΕΛΕΙΟΙ. Αλλά το κυριότερο είναι να μη βάζουμε παρωπίδες και απόλυτα...Αν είμαστε ανοικτοί και σε εκγρήγορση σύντομα θα βρείτε τη δική σας ΠΗΝΕΛΟΠΗ...όσα ταξίδια και αν κάνατε...
πικρη ιστορια ο ελληνας ......
Ο κλασσικός ο μαλάκας ο έλληνας(Γεωργίου speaking)!!πικρη ιστορια ο ελληνας ......
ναι βρισκεις αλλα επηρεαζει αντρες και γυναικεςΠαίζει όμως και το ρόλο της η εθνικότητα. μικρό ή μεγάλο, δεν έχει σημασία. Και ανά έθνη βρίσκει κανείς τρομερές διαφορές συμπεριφοράς.
καλο ειναι να εχουμε τα ιδια μετρα και σταθμα!!οχι οι ελληνιδες ειναι ετσι και αλλιως ενω οι ελληνες οτι καλυτερο κυκλοφορει!αλλωστε μην ξεχναμε το θρεντ΄΄ρεζιλια που χαλανε την πιατσα΄΄!!παντως εγω γουσταρω τις μελαχροινες !!Ωραία ως εδώ. Το θέμα αυτό λοιπόν είναι για το πως η ΡΩΣΙΚΗ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ επηρεάζει τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ? Που είναι το δύσκολο να το καταλάβει κάποιος?
Ειναι το ισχυρο αντιπαλο δεοςΩραία ως εδώ. Το θέμα αυτό λοιπόν είναι για το πως η ΡΩΣΙΚΗ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ επηρεάζει τις ΓΥΝΑΙΚΕΣ? Που είναι το δύσκολο να το καταλάβει κάποιος?
Φίλε iwcg τελικά έρχεσαι στα λόγια μου. Ακόμα περιμένω την απάντηση σε εκείνο το ποστ μου. Για πες στη «θεά» σου ότι «Αυτό γλυκιά μου ήταν το τελευταίο ΣΚ που περάσαμε . Από την άλλη εβδομάδα και για 2-3 χρόνια θα καθόμαστε μέσα , επειδή αντιμετωπίζω κάποιες δυσκολίες.» Να δούμε ...Είναι ΤΟΣΟ απλό ,γιατί δεν το καταλαβαίνεις? Φυσικά, όταν η σχέση σας έχει ΣΚ με εκδρομές , και εσύ δείχνεις να είσαι ευκατάστατος (τα call girls προϋποθέτουν λεφτά), προφανώς και το καλοκαίρι κάπου θα πηγαίνετε , η γυναίκα αυτή θα σου κάνει τα χατίρια. Θα είναι όμορφη , βρήκε την κότα που κάνει τα χρυσά αβγά. Γι?αυτό έχεις αυτή τη γνώμη για τις γυναίκες. Εγώ όμως που είμαι iwbm (δηλαδή Ι want bourdela metaxourgiou του 20άρικου, λόγω περιορισμένων οικονομικών δυνατοτήτων) επέτρεψέ μου να είμαι ΑΠΟΛΥΤΟΣ! Σιχαίνομαι να είμαι απόλυτος σε ένα θέμα, αλλά σε αυτό το θέμα ΕΙΜΑΙ. Σχεδόν 10 χρόνια είμαι στο ψάξιμο , δεν είχα ΟΥΤΕ ΜΙΑ ωραία κοπέλα. Μόνο μέτριας εμφάνισης. Μόνο αυτές εκτιμούσαν «το ωραίο μου μυαλό και το χιούμορ μου».Οι ωραίες «δεν ταιριάζει η χημεία μας με αυτόν τον Germaon» . Τη σημερινή (ωραία) Ελληνίδα την αγοράζεις. ΤΕΡΜΑ! Και σε αυτό όποιος δεν είναι ΑΠΟΛΥΤΟΣ απλά εθελοτυφλεί. Δεν σχολίασες και τα ποστ 137 (σελίδα 10) και 170 (σελίδα 12)Βαρέθηκα να σας βλέπω ΑΠΟΛΥΤΟΥΣ...Γύρισα από τρελό Σ/Κ με την ελληνίδα (ΘΕΑ) κοπέλα μου.