Συγνώμη που εξέφρασα την απορία μου και την γνώμη μου, καταρχάς. Επιπλέον θα ήθελα να προσθέσω και τα εξής. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του φυσικά και για αυτό αν κάποιος θέλει Ρωσίδες ή Αγγλίδες και παντός είδους αλλοδαπές ουδόλως με απασχολεί και επειδή τυγχάνω να έχω μητέρα Τσέχα, θα έλεγα ότι μάλλον με συμφέρει κιόλας. Επίσης να σημειώσω ότι το σχόλιο μου είχε ως αφορμή την κατά την δική μου γνώμη πάντα «πίκρα» που διέκριναν τα άπειρα μου μάτια κατά τα φαινόμενα. (Πάλι προσωπική μου άποψη)
Όσον αφορά το αν είμαι κοριτσάκι δεν θα δώσω κανένα σχόλιο, εξάλλου δεν σας απασχολεί και καλώς πράττετε διότι το site σας άλλο θέμα έχει.
Τέλος αυτά τα κοριτσάκια που ψάχνεται να βρείτε είναι στην παρέα μου και στον ευρύτερο μου χώρο και η πόλη είναι η Θεσσαλονίκη, αν παίζει ρόλο η καταγωγή, μιας και αυτό αναφέρθηκε σε κάποιο από τα πόστ σας. Τώρα βέβαια εγώ τι ξέρω κιόλας? Απλά επειδή έχω συνηθίζει να λέω την άποψη μου (αν και γυναίκα) και κυρίως να την ακούνε γιατί και από τον πιο κουτό ίσως κάτι ανακαλύψεις παραπάνω για τις επιλογές σου και τα λάθη σου, θεώρησα σωστό να το σημειώσω, μήπως εδώ υπάρχουν κάποιοι που πιθανόν θέλουν να το ψάξουν και να το συλλογιστούν.
Την καχυποψία την χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για προστασία και άμυνα σε όποιον τους επιτίθεται, (με κάποιον τρόπο) και όχι όταν απλά ακούν μια διαφορετική άποψη, η οποία διαβεβαιώ ότι δεν είχε σκοπό να κρίνει κανέναν.
Τα σέβη μου