Νέα

Η Μητριαρχία στην Ελλάδα και οι Επιπτώσεις της.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Στη δουλεια μου και στα ταξιδια που κανω,(λογω δουλειας),ερχομαι σε επαφη με πολλες εθνικοτητες.
Αγγλους, Ρωσσους, Γαλλους, Πολωνους, Ισπανους, Τσεχους, Σλοβακους, Ισραηλιτες, Τουρκους, Ιταλους,
Κινεζους, Ταυλανδους και παλιοτερα με Αμερικανους και Λατινοαμερικανους. Ανδρες και γυναικες.
Με ολους αυτους, για να σπασω το παγο και να γινω πιο οικειος, για πλακα η και στα σοβαρα, συζηταω
για το θεμα των σχεσεων παντρεμενων ανδρων και γυναικων. Ολοι μα ολοι θα μου πουν τα ιδια.
Οι γυναικες τους ειναι τα αφεντικα στο σπιτι,(ειδικα στους Κινεζους, ειναι τα αφεντικα και στη δουλεια)
τους κανουν τη ζωη μαρτυριο, τους γκρινιαζουν για ψιλου πηδημα,κλπ. κλπ. γνωριμα και σε εμας.
Οι γυναικες τωρα, λενε οτι οι ανδρες τους τους λενε ψεματα, ειναι τσιγκουνιδες, τα πινουν με τους φιλους
τους κλπ. κλπ.
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι, ειτε λιγο ειτε πολυ, ειδικα τα τελευταια χρονια με τη παγκοσμιοποηση, ολες,
η μαλλον οι περισσοτερες γυναικες εχουν μεσα στο DNA τους την υποταγη του ανδρα. Και αυτο γινεται με την
ταπεινωση του, την αποκοπη του απο τις παλιες του συνηθειες (γηπεδο, παρεα με φιλουςκλπ.), ακομα και αποκοπη
απο την  οικογενεια του, ωστε να εχουν τον απολυτο ελεγχο του.

αρα τα πραγματα ειναι απλα μαγκες

ΜΗΝ ΠΑΝΤΡΕΥΕΣΤΕ ΡΕ ΓΚΑΦΑΛΙΑ

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
Στο διά ταύτα, δυστυχώς, δεν υπάρχουν πολλά που μπορεί να κάνει κάποιος.
Οι γυναίκες έχουν πληρη ευχέρεια να κινούνται όπως θέλουν, να ακολουθούν εναλλακτικά όποιο από τα δύο πρότυπα (το παραδοσιακό ή το σύγχρονο) τις συμφέρει κάθε φορά (πχ έχουμε ισότητα μεν, αλλά ελάτε να μας την πέσετε εσείς ή έχουμε ισότητητα μεν, αλλά, αν δε μας πάτε διακοπές, είστε γύφτοι και τσίπηδες κλπ), έχουν απείρως περισσότερες ερωτικές επιλογές από τους αντίστοιχους (σε εμφάνιση, επίπεδο και νοοτροπία) άντρες και, από 'κει και πέρα, εναπόκειται στην ικανότητα της καθεμιάς να χειριστεί αυτό πλεονέκτημα με τον τρόπο που ξέρει και μπορεί.
Οι επιλογές οι δικές μας είναι σαφώς περιορισμένες και η σημαντικότερη είναι αυτή, λόγω της οποίας έχουμε βρεθεί όλοι μαζί σ' αυτό το site...

Και τι μπορουμε φιλε να κανουμε εμεις οι αντρες για ολο αυτο εκτος απο το να πηγαινουμε στον πληρωμενο ερωτα;

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.123
Πόντοι
10.686
 Θα πρέπει να καταλάβουμε ότι κατα βάθος εμείς έχουμε το πάνω χέρι και ενώ αυτές ωριμάζουν νωρίτερα και μπορούν να μας κουμαντάρουν πιο εύκολα όταν είμαστε πιτσιρικάδες ο χρόνος λειτουργεί υπέρ μας και στη καλύτερη ηλικιακά φάση μας έχουμε το πάνω χέρι και μπορούμε να παίξουμε το παιχνίδι όπως θέλουμε. Υπομονή θέλει και όπως είπε ενα άλλος τύπος, οχι να το προσκυνάμε αλλά να το εκτιμάμε.
Ευτυχώς ή δυστυχώς,(πάντοτε άλλωστε τα πράγματα έχουν δύο όψεις),οι γυναίκες ωριμάζουν βιολογικά,ψυχολογικά και νοητικά,νωρίτερα από τους άντρες.Εύστοχα έχω ακούσει από συγγενή μου να λέει ''οι άντρες μαθαίνουν από πού βγαίνει ο ήλιος μετά τα 30!'' Με την οικονομική κρίση να πλήττει τη μεγάλη μάζα του πληθυσμού,το πρόβλημα εντείνεται αφού οι άντρες παραμένουν εξαρτώμενοι από την οικογένεια,χωρίς να μπορούν να... ανοίξουν τα φτερά τους και να αναδείξουν το δημιουργικό και κυριαρχικό τους ταπεραμέντο,παραμένοντας υποταγμένοι στη ''μαμά'' κατά κύριο λόγο,με ευνουχισμένο και ανύπαρκτο πατέρα να παρακολουθεί ανήμπορος να πάρει την κατάσταση στα χέρια του... Πού θα οδηγηθούμε έτσι,ο καθένας ας κάνει τις προβλέψεις του και τις εκτιμήσεις του...

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Πολυ ωραιο θεμα,ενα μεγαλο προβλημα που βασανιζει χιλιαδες ανθρωπων εδω και δεκαετιες ,ειδικα εδω στην ελλαδα.Γιατι ομως ειμαστε μουνοδουλοι??σκιζομαστε να αποκτησουμε μια γυναικα λες και σταματα η ζωη χωρις αυτην ,αυτο μας  το περσαν στο υποσυνειδητο για να ειμαστε μουνοδουλοι οπως πολυ σωστα εγραψαν αλλοι πιο πανω προς εξυπηρετηση δικων τους συμφεροντων.Εχω ξαναγραψει πως η μουνοδουλιαση φερνει και υποδουλωση γενικοτερα ,και αυτο συμφερει,αν τρεχεις να αποκτησεις την γυναικα της προσφερεις ενα σωρο μλκιες προκειμενου να την εχεις οποτε εισαι γενικοτερα δουλος προς ολους και ολα,(δουλεια,αφεντικο,πελατες ....κ.τ.λ.)παρατηρηστε παλιες ελληνικες ταινιες ,τον βεγγο να τρεχει σαν πραγματικος δουλος για να φιλησει λιγο μια γυναικα( <<θα σε κανω βασιλισα >> και αλλες ταινιες) τον βουτσα (ξυπολητος πριγκηψ ,που για μια γυναικα εκανε τα παντα) ο παραβας (το κοροιδακι της πριγκηπεσας) και πολλοι αλλοι ,ολες σχεδον οι ελληνικες ταινιες ειχαν αυτο το θεμα,την μουνοδουλιαση σε ολο της το μεγαλειο,απο την αλλη η εκκλησια,το κρατος ,το σχολειο ,παντου και παντα σου κανουν πλυση εγκεφαλου να εισαι μουνοδουλος,φυσικα και οι οικογενειες, πιστευω ολων μας .Οι επιπτωσεις τραγικες ,σου απαγορευουν το μουνι σχεδον το θεοποιουν κανοντας σε πραγματικο δουλο εσυ προκειμενου να ικανοποιησεις την απλη βιολογικη σου αναγκη ,δεχεσαι να κανεις τα παντα,το αξιοπεριεργο ειναι οτι χαιρεσαι και κορδωνεσαι στους φιλους σου οτι κατι πετυχες

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
οι γυναίκες ωριμάζουν βιολογικά,ψυχολογικά και νοητικά,νωρίτερα από τους άντρες.
Δε το εχω δει ποτε και πουθενα. Διαφωνω καθετως, οριζοντιως και σε οποια γωνια θες. Ανασφαλεις, ανωριμες, αμορφωτες, ακαλλιεργητες εφηβες ετων 30-40 βλεπω εγω παντου. Το μεγαλυτερο νοητικο/ψυχολογικο επιτευγμα που εχω συναντησει σε γυναικα ειναι "κουτοπονηρια". Μεχρι εκει.

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Δε το εχω δει ποτε και πουθενα. Διαφωνω καθετως, οριζοντιως και σε οποια γωνια θες. Ανασφαλεις, ανωριμες, αμορφωτες, ακαλλιεργητες εφηβες ετων 30-40 βλεπω εγω παντου. Το μεγαλυτερο νοητικο/ψυχολογικο επιτευγμα που εχω συναντησει σε γυναικα ειναι "κουτοπονηρια". Μεχρι εκει.

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16

Μόνο κουτοπονηριά τύπε! Στον μέγιστο βαθμό. Τις μεγαλύτερες πισώπλατες μαχαιριές και πουστιές θα στις ρίξει γυναίκα και τις περισσότερες θα τις φας από αυτές που δεν το περιμένεις!

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
18.123
Πόντοι
10.686
Δεν θα διαφωνήσω όσον αφορά την αυστηρά επιστημονικό ορισμό της εξυπνάδας.Καταφέρνουν όμως,τουλάχιστον τους συνομήλικούς τους,και μεγαλύτερους πολλές φορές,(κυρίως αναφερόμαστε στην εφηβική ηλικία),να τους... παίζουν μπαλίτσα για την πλάκα τους!Σ'αυτό δεν νομίζω ότι διαφωνεί κανείς...  :)

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Δεν θα διαφωνήσω όσον αφορά την αυστηρά επιστημονικό ορισμό της εξυπνάδας.Καταφέρνουν όμως,τουλάχιστον τους συνομήλικούς τους,και μεγαλύτερους πολλές φορές,(κυρίως αναφερόμαστε στην εφηβική ηλικία),να τους... παίζουν μπαλίτσα για την πλάκα τους!Σ'αυτό δεν νομίζω ότι διαφωνεί κανείς...  :)
Μαλλον επειδη ειναι αντιστοιχα καθυστερημενοι και αυτοι. Δες τι γινεται και γραφεται στο παρον φορουμ. :grin: Νομιζω θα θυμαμαι για παντα την γκρινια απο πολλους σε καποιο θρεντ για ελλεϊνηδες οτι τους κλεβουν τις γκομενες οι αστεγοι Πακιστανοι και μαυροι μικροπωλητες στην Ομονοια. Εχει χαραξει την ψυχουλα αυτη η καταντια που διαβασα... :headbang:

Ετσι, δε θα ηθελα να νομισει κανεις οτι πιστευω οτι οι Ελληναρες ειναι τιποτα τερατα διανοησης, αντιθετως... Απλα, προσωπικα πολυ πιο ευκολα βρισκω ανδρα να πω δυο κουβεντες και να μην τον θεωρησω διανοητικα καθυστερημενο, παρα γυναικα.

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
θα θυμαμαι για παντα την γκρινια απο πολλους σε καποιο θρεντ για ελλεϊνηδες οτι τους κλεβουν τις γκομενες οι αστεγοι Πακιστανοι και μαυροι μικροπωλητες στην Ομονοια. Εχει χαραξει την ψυχουλα αυτη η καταντια που διαβασα... :headbang:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Morgan_F

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
734
Πόντοι
81
Θα συμφωνησω

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Κάπου με το θέμα της γρηγορότερης ωρίμανσης των γυναικών τα μπλέξαμε.

Η μόνη ωρίμανση που έρχεται 2-2.5 χρόνια γρηγορότερα στις γυναίκες, είναι η σεξουαλική που μετατρέπει τα κοριτσάκια σε γυναίκες και τα αγοράκια σε άντρες. Με τη καθαρά βιολογική έννοια πάντα. Οτι μπορούν δηλαδή βιολογικά να αναπαραχθούν.

Η πνευματική και η ψυχική ωρίμανση είναι μια συνεχής διαδικασία που βασίζεται στην εκπαίδευση και στην εμπειρία.. Δεν μετριέται ποσοτικά αλλά γίνεται πολύ έντονα αντιληπτή όταν κάποιος την έχει σε σημαντικό βαθμό αποκτήσει.

Και σίγουρα δεν έχει φύλο. Είναι χαζό κάποιος να πιστεύει ότι οι γυναίκες ωριμάζουν πνευματικά και ψυχικά γρηγορότερα. Συνήθως γρηγορότερα ωριμάζουν οι  ανθρωποι που περνάνε δοκιμασίες στη ζωή τους. Οι χλεχλέδες και οι μπούληδες προφανώς δεν μπορούν να είναι πιο ώριμοι απο ότι η ηλικία τους συνεπάγεται. Μάλλον το ανάποδο. Το ίδιο και οι πριγκηπέσες που ανατρέφονται με πούδρες και χαμόμηλα στα πούπουλα μην τυχόν και πάθουν τίποτα.

Σε στατιστική βάση λοιπον ώριμους και καλιεργημένους ανθρώπους συναντάς ασφαλώς και στα δυο φύλα.

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Πηγαίνοντας ένα βήμα παρακάτω και για να λέμε και εμείς οι άντρες τις μαλακίες μας, έχω να πώ το εξής.

Ενα μεγάλο μέρος απο τον αντρικό πληθυσμό γουστάρει στις γυναίκες τον τύπο αυτό που περιγράφεται απο τις λέξεις χαζοβιόλες, αγαθιάρες, αργόστροφες, ανώριμες κλπ. υπο τη προυπόθεση ότι είναι σχετικά όμορφες. Τις προτιμά δηλαδή απο αντίστοιχης εμφάνισης έξυπνες κοπέλες.

Αν θέλουμε να το πούμε με πιο επιεικείς όρους, πολλοί απο εμάς τους άντρες αρέσκονται στις λολίτες. Γυναίκες δηλαδή που συνδυάζουν την ανωριμότητα η και τη χαζομάρα μιας σχετικά μικρής ηλικίας και μια καλή εμφάνιση.

Κατά την άποψή μου αυτό είναι αντρικός αυτουποβιβασμός. Υποσεινήδητα, η και συνειδητά καμμιά φορά, οι περισσότεροι τέτοιοι άντρες πιστεύουν ότι αυτές οι γυναίκες λόγω της ανωριμότητας η της όποιας ''χαζομάρας'' τους αποτελούν εύκολους στόχους.
Στη πραγματικότητα όμως αυτό που συμβαίνει είναι ότι δεν αισθάνονται αρκετά ικανοί να την πέσουν και να κατακτήσουν μια όμορφη μεν αλλά και έξυπνη  και πνευματώδη γυναίκα. Σε extreme ( πολύ λίγες ) περιπτώσεις πολύ έξυπνες γυναίκες που αντιλαμβάνονται το παραπάνω μηχανισμό παριστάνουν τις λολίτες για να γίνονται πιο ελκυστικές.

Υπάρχουν λοιπον άντρες και Αντρες. Οπως υπάρχουν και γυναίκες και Γυναίκες.
Απο όλα έχει ο Μπαξές. Και καλό είναι να είμαστε επιλεκτικοί και να μην γενικεύουμε.

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Και τι μπορουμε φιλε να κανουμε εμεις οι αντρες για ολο αυτο εκτος απο το να πηγαινουμε στον πληρωμενο ερωτα;

Με το δεδομένο ότι μέσω της πορνείας τη σεξουαλική ανάγκη την ικανοποιείς μπορείς να κάνεις τα παρακάτω.

Να πιστεύεις στον εαυτό σου και να είσαι επιλεκτικός στις γκόμενες που κυνηγάς.
Να απορίπτεις αμέσως τα σαχλοκούδουνα που δεν ξέρουν τί θέλουν.
Να μην τους κάνεις τη χάρη να επιβεβαιώνεις τη θηλυκότητά τους δίνοντας τους παραπάνω προσοχή απο όση πραγματικά τους αξίζει.
Να είσαι ευγενικός μεν, αλλά όχι σε βαθμό μαλακίας
Να κόβεις λάσπη αμέσως με το που καταλαβαίνεις ότι η άλλη πάει να σε χειραγωγήσει η να σε χρησιμοποιήσει  

Θα μπορούσα να γράψω σελίδες ολόκληρες αλλά δεν έχει νόημα. Αν θα ήθελα να το πώ με μια πρόταση θα έλεγα το παρακάτω:

Να μην θυσιάζεις ούτε καν να υποβιβάζεις για καμμιά πριγκηπέσα όσο όμορφη και αν είναι την αντρική σου αξιοπρέπεια.

Ακόμη πιο σύντομα.
Να μήν γίνεσαι ποτέ και για κανένα λόγο Μουνόδουλος.

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
δεν υπαρχει μητριαρχια υπαρχει υποκρισια
αντε σταματατε να λενε οτι φταινε οι μανουλες σας για ολα τα προβληματα

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
748
Πόντοι
656
Να μην θυσιάζεις ούτε καν να υποβιβάζεις για καμμιά πριγκηπέσα όσο όμορφη και αν είναι την αντρική σου αξιοπρέπεια.

αυτό που θεωρούμε όμορφο είναι κάτι σαν καθρεύτης του εαυτού μας..
να στο πω αλλιώς για να βρει κάποιος μια "καριόλα" όμορφη συμαίνει ότι είναι και ο ίδιος "καριόλης"
κάποιος της νοοτροπίας που ξέρει τι θέλει απλά δεν θεωρεί όμορφο ότι δεν του τεριάζει..

ποιο απλά ο καθένας πέρνει ότι του αξίζει έτσι κι αλλιώς  :boobies:

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
δεν υπαρχει μητριαρχια υπαρχει υποκρισια
αντε σταματατε να λενε οτι φταινε οι μανουλες σας για ολα τα προβληματα

Δεν είπαμε ποτέ ότι φταίνε για όλα τα προβλήματα.

Για κάποια όμως απο αυτά, και ως ένα βαθμό ναι φταίνε.

Βέβαια έχεις δίκιο απο την άποψη ότι απο τη στιγμή που ενηλικιώνεται ό άνθρωπος και εφόσον έχει ωριμάσει δεν μπορεί να αποδίδει τα προβλήματα στους γονείς του όπως και αν τον ανέθρεψαν.

Ωριμάζει όμως ??

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
αυτό που θεωρούμε όμορφο είναι κάτι σαν καθρεύτης του εαυτού μας..
να στο πω αλλιώς για να βρει κάποιος μια "καριόλα" όμορφη συμαίνει ότι είναι και ο ίδιος "καριόλης"
κάποιος της νοοτροπίας που ξέρει τι θέλει απλά δεν θεωρεί όμορφο ότι δεν του τεριάζει..

ποιο απλά ο καθένας πέρνει ότι του αξίζει έτσι κι αλλιώς  :boobies:

Αυτό που γράφεις ουσιαστικά είναι το ''Ομοιος Ομοίω αεί πελάζει''
Δηλαδή ότι ο άνθρωπος τείνει να συναναστρέφεται και να σχετίζεται με ανθρώπους που του μοιάζουν.

Σίγουρα έχει κάποια βάση.

Να σου θυμίσω όμως και εγώ ένα άλλο ''αντίστροφο'' γνωμικό ''Τα ετερώνυμα στη φύση έλκονται''
Δηλαδή ότι δυαδικές αντίστροφες ώς προς ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό καταστάσεις έλκονται.
Πολλοί ισχυρίζονται ότι ισχύει και στους ανθρώπους όσον αφορά συγκεκριμένα στοιχεία του χαρακτηρα τους.

Προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει στάνταρντ μοντέλο ''έλξης'' ανάμεσα στους ανθρώπους. Και τα δυο παραπάνω μοντέλα μπορεί σε διαφορετικές περιπτώσεις να παίξουν.

Η έλξη ανάμεσα σε δυο ανθρώπους είναι ένα εξαιρετικά πολυπαραμετρικό σύστημα απο το οποίο μόνο η σεξουαλική έλξη που είναι ενστικτώδους βασης ανιχνεύεται εύκολα και γρήγορα. Για τα υπόλοιπα ''Καλή τύχη''. Ο φροιντ έφαγε τη ζωή του να καταλάβει τι θέλουν οι γυναίκες ( εκτός απο το χρήμα που είναι προφανές  :2funny: :2funny:) και απάντηση μάλλον δεν βρήκε.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
748
Πόντοι
656
Αυτό που γράφεις ουσιαστικά είναι το ''Ομοιος Ομοίω αεί πελάζει''
Δηλαδή ότι ο άνθρωπος τείνει να συναναστρέφεται και να σχετίζεται με ανθρώπους που του μοιάζουν.

Σίγουρα έχει κάποια βάση.

Να σου θυμίσω όμως και εγώ ένα άλλο ''αντίστροφο'' γνωμικό ''Τα ετερώνυμα στη φύση έλκονται''
Δηλαδή ότι δυαδικές αντίστροφες ώς προς ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό καταστάσεις έλκονται.
Πολλοί ισχυρίζονται ότι ισχύει και στους ανθρώπους όσον αφορά συγκεκριμένα στοιχεία του χαρακτηρα τους.

Προσωπικά πιστεύω ότι δεν υπάρχει στάνταρντ μοντέλο ''έλξης'' ανάμεσα στους ανθρώπους. Και τα δυο παραπάνω μοντέλα μπορεί σε διαφορετικές περιπτώσεις να παίξουν.

Η έλξη ανάμεσα σε δυο ανθρώπους είναι ένα εξαιρετικά πολυπαραμετρικό σύστημα απο το οποίο μόνο η σεξουαλική έλξη που είναι ενστικτώδους βασης ανιχνεύεται εύκολα και γρήγορα. Για τα υπόλοιπα ''Καλή τύχη''. Ο φροιντ έφαγε τη ζωή του να καταλάβει τι θέλουν οι γυναίκες ( εκτός απο το χρήμα που είναι προφανές  :2funny: :2funny:) και απάντηση μάλλον δεν βρήκε.

και πάλι σχεδόν το ίδιο είναι αυτό που λες με αυτό που είπα
να στο εξηγήσω
σου αρέσουν μερικά στηχεία που δεν έχεις εσύ σε μια γκόμενα, πχ η τρέλα της και η ανεξαρτησία της
εσύ που δεν είσαι τόσο τρελαμένος και αναξέρτητος τύπος σε τρελένει τόσο πολύ η ανεξαρτησία που βγάζει γιατί θα ήθελες να είσαι και εσύ τόσο τρελός και ανεξάρτητος
αυτό δεν σε κάνει διαφορετικό από αυτή,γιατί στην ουσία θέλετε το ίδιο πράγμα
απλά αυτή μπόρεσε να το κάνει και εσύ όχι
δεν ξέρω αν με πιάνεις  :grin:

ενώ όταν δεις κάποια που κάνει κάτι διαφορετικό από αυτό που θέλεις η είσαι (πχ να είναι βίαιος άνθρωπος) αν δεν εσύ δεν είσαι βίαιος άνθρωπος (η wannabe καταπιεσμένος βίαιος άνθρωπος) αυτή η γυναίκα η αδιαοφορία η αποστροφή αθ σου προκαλέσει..έτσι καταρήπτουμε το μύθο ότι τα διαφορετικά έλκοντε  :birdman:

:grin: :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom