ALEXANDROSTHEGREATEST
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2014
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1
Μας περνάνε για ηλίθιους κύριε Ξύδη.
Και κάτι άλλο: είδα τα rates της. Ποιος θα δώσει 4000 ευρώ για 24 ώρες μαζί της;
Εμ πρέπει να πληρωθεί και το πρακτορείο...
Μας περνάνε για ηλίθιους κύριε Ξύδη.
Και κάτι άλλο: είδα τα rates της. Ποιος θα δώσει 4000 ευρώ για 24 ώρες μαζί της;
Γιατι θα δωσει καποιος 300???Μας περνάνε για ηλίθιους κύριε Ξύδη.
το οτι μιλαει αγγλικα γαλλικα και γλωσσα του σωματος δεν το σχολιασε κανεις?? :S :S
ολα κι ολα ρε τυπε...Σεβεται τον εαυτο της.Κατσε ρε φιλε αυτη δεν ειναι που κανει τσοντες για να μην κανει βιζιτες? Το λεει και ο τιτλος του θεματος αλλωστε!!!
τα 300 για μία ώρα είναι για μία φορά, αν θέλω δεύτερη πρέπει να δώσω 550??? ΜΕΣΑΑΑ...Γιατι θα δωσει καποιος 300???
Κατσε ρε φιλε αυτη δεν ειναι που κανει τσοντες για να μην κανει βιζιτες? Το λεει και ο τιτλος του θεματος αλλωστε!!!
αυτό δεν ήταν ανάγκη να το γράψουν. Από την πρώτη πρόταση που θα πει, το καταλαβαίνει κανείς αμέσωςΗ Μαρία Αλεξάνδρου σε κοιτάζει στα μάτια και δεν έχει κανένα πρόβλημα να μιλήσει για αυτό που επέλεξε να κάνει, να πρωταγωνιστήσει σε αισθησιακές ταινίες. Εξηγεί γιατί το αποφάσισε, το υπερασπίζεται ως επιλογή της, αποκαλύπτει και αποκαλύπτεται. [size=16pt]Στο σχολείο ήταν αριστούχος[/size], έχει σπουδάσει, προέρχεται από ευκατάστατη οικογένεια.
Γιατί ρε φίλε να μη δώσει; 4.000 ευρώ για μια ολόκληρη μέρα είναι νορμάλ εώς χαμηλή τιμή για μία κοπέλα που είναι πορνοστάρ με αρκετές ταινίες, έχει γίνει εξώφυλλο στο Playboy, έχει κάνει βίντεο κλιπς, έχει χρυσό δίσκο κλπ. Πιστεύω για μια τέτοια υπερμουνάρα οι τιμές που λέει το σάιτ είναι όχι απλώς χαμηλές αλλά πραγματικό λαχείο.Μας περνάνε για ηλίθιους κύριε Ξύδη.
Γιατί ρε φίλε να μη δώσει; 4.000 ευρώ για μια ολόκληρη μέρα είναι νορμάλ εώς χαμηλή τιμή για μία κοπέλα που είναι πορνοστάρ με αρκετές ταινίες,
έχει γίνει εξώφυλλο στο Playboy,
έχει κάνει βίντεο κλιπς,
έχει χρυσό δίσκο
Πιστεύω για μια τέτοια υπερμουνάρα οι τιμές που λέει το σάιτ είναι όχι απλώς χαμηλές αλλά πραγματικό λαχείο.
Μαλάκα μου, είδα το βίδεο κλιιπ και κουφάθηκα από το δεξί μου αυτί, στο αριστερό μου μάτι η μυωπία πήγε στο 8 και στράβωσε το στόμα μου!