tteautteau231996
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 143
- Πόντοι
- 16
Ελα ρε και εισαι και εμπειρος Παιχτης !!!Νταξει εκτός απο τους έμπειρους που δεν πέρασαν καλά αλλά ακόμα ασχολούνται με την κοπελιά, έχουμε και τον Ντένις που βάζει ότι βρει κι ας μην είναι δικό της . Ρε παίκτες οποίος γουστάρει δίνει το εισιτήριο και βλέπει την ταινία, αλλιώς παει αλλού, τόσο απλά.
ρε σύ Πρόεδρε έχουμε μπαζωσει τόννους στα ct και τόση κουβέντα δε γίνεται. Εδώ έχουμε ένα όμορφο ντόπιο πιπινι με μεγάλη προβολή λόγω σίρινα, που είναι εξαιρετικά ασταθες στο σερβίτσιο.Ελα ρε και εισαι και εμπειρος Παιχτης !!!
Σε παρακαλω !!!
Και που ξέρω εγώ ποιο προφίλ είναι φέικ πλάκα έχετε
ποιο προφιλ ειναι αληθινο ρε παιδια ;
Mην το μαλώνεις το παιδί και η ίδια έχει χάσει τον λογαριασμό με τα προφίλ που ανοίγει.Νταξει εκτός απο τους έμπειρους που δεν πέρασαν καλά αλλά ακόμα ασχολούνται με την κοπελιά, έχουμε και τον Ντένις που βάζει ότι βρει κι ας μην είναι δικό της . Ρε παίκτες οποίος γουστάρει δίνει το εισιτήριο και βλέπει την ταινία, αλλιώς παει αλλού, τόσο απλά.
εδώ πόσταρα αυτό που υποτίθεται πως έγραψε αυτή με το όνομα του προφίλ να φαίνεται και κάποιοι μου στέλνανε και με ρωτούσαν που την βρίσκουν.έτοιμο φαγητό εντελώς. δήθεν δεν μπορούν να βρουν άκρη,πρώτη μούρη είναι ο μανατζαρέος στις φώτο,ας τον ρωτήσουν ευθέως,θα τους πέσει ο κώλος; κάθονται και παρακαλάνε εδώ μεσα.Mην το μαλώνεις το παιδί και η ίδια έχει χάσει τον λογαριασμό με τα προφίλ που ανοίγει.
Εχω μετρήσει με αυτά που τις κλείνουν για άσεμνο περιεχόμενο μεχρι στιγμής καμιά εικοσαριά προφίλ.
Που να ξέρει ο άνθρωπος ποιό είναι το αληθινό προφίλ και ποιό όχι.
Ούτε εγω ξέρω.
Tί έγινε πάλι;
Γιατί είναι μιουτ ο Λάβιο;
To φορεμα..δεξια.. της το εχουν χυσει...??!!!