Gunnar
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2013
- Κριτικές
- 26
- Like
- 76
- Πόντοι
- 76
Απο των κωλο εχει γαμηθει αυτη σε ταινια?
Όχι ακόμα...
Απο των κωλο εχει γαμηθει αυτη σε ταινια?
Όχι ακόμα...
πώς όχι ρε συ; Εκεί με τους τρεις, δεν της τον βάζει ο ένας κάποια στιγμή; Δεν έχω δει όλη τη σκηνή, αλλά έτσι νομίζω
...υποκρισία τύπε μου...ακόμα και στο Αμέρικα...αφου off camera όλες μπουκωμένες με μαυρο κρέασ ειναι
Ο κύριος λόγος που ανέφερα νωρίτερα
ειναι η μαρια ρατσιστιρα ή ακομα και χρυσαυγιτισσα μετα την δηλωση που εκανε οτι δεν θα γαμιονταν με μαυρους ???? μηπως ειναι και μελος της εγκληματικης οργανωσης της χρυσης αυγης ???? ξερετε ρε μαλακες ποσες ελληνιδες εχουν πει αυτο το πραγμα ??? ρωτηστε την μητερα σας,αδελφη σας,ξαδελφη σας,γκομενα σας(εαν εχετε). το μεγαλητερο ποσοστο των ελληνιδων το ιδιο θα ελεγε οτι δεν θα εκανε σεξ με μαυρο. οταν η τζουλια επαιξε σε τσοντα με 2 μαυρους το κασε της την επομενη ημερα μηδενιστηκε και γιαυτο δεν ξαναεπαιξε σε τσοντα !!!
ΥΓ ΠΑΓΙΑ ΘΕΣΗ ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΑΜΑΝΕ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΔΕΣ !!!
Είπαμε να είσαι ηλίθιος αλλά μέχρι ενός σημείου ρε φίλε. Ναι θα πρέπει να μην θες να είναι ΟΛΕΣ οι τσόντες ιντεράσιαλ όπως στην Αμερική γιατί το επόμενο βήμα θα είναι να γαμάνε ΜΟΝΟ οι αράπιδες ΑΚΡΙΒΩΣ δηλαδή όπως γίνεται αυτή την στιγμή στην Αμερική. Βέβαια είπαμε εσένα αυτό σου αρέσει ή είναι απλά ψιλά γράμματα αυτά για σένα.... πολύ ψιλά.
Ισχυει οντως αυτο που λες για την Αμερικη; Περιεργο, επειδη αν και γυριζονται τοσες interracial τσοντες δεν εχει ξεχωρισει κανενας αραπης, οι τυποι απλα δεν ξερουν να γαμανε. Οι καλυτεροι performers ειναι λευκοι, πχ Manuel Ferrara, James Deen.
Ισχυει οντως αυτο που λες για την Αμερικη; Περιεργο, επειδη αν και γυριζονται τοσες interracial τσοντες δεν εχει ξεχωρισει κανενας αραπης, οι τυποι απλα δεν ξερουν να γαμανε. Οι καλυτεροι performers ειναι λευκοι, πχ Manuel Ferrara, James Deen.
Τι να ισχύει δηλαδή ρε τύπε; Οι αράπηδες στην Αμερική είναι οι "principal stallions" 15 χρόνια τώρα. Αν δεις στα σχολεία τα μαυράκια γαμάνε τις μαυρούλες, γαμάνε και τις λευκές και τα κακόμοιρα τα ασπράκια παίρνουν τα αυτόματα και μπουκάρουν και τα κάνουν όλα μπλε μαρέ. Τώρα κατάλαβες γιατί σαλτάρουν ξαφνικά και παίρνουν τους γκράδες ΜΟΝΟ οι λευκοί Αμερικάνοι; Βέβαια αυτά μην περιμένεις να στα πουν στο CNN ούτε θα τα μάθεις αν δεν πας να ζήσεις εκεί και δεν βγεις στην αγορά την Αμερικάνικη να βρεις γκόμενα.
Έχει αδυναμία στο Λευκό που ξεχωρίζει το Μαράκι(δουλεύω σε στούντιο για 15 ευρώ με μάσκα για να μη κάνω βίζιτες σαν...μοντέλο)Αλεξάνδρου-Λιαγουροπούλου.
Δουλεψε ενα φεγγάρι στη Θεσσαλονικη.Οντως δουλευει σε studio? Αν ναι, σε ποιο?
Lex Steele, Mandingo.Ισχυει οντως αυτο που λες για την Αμερικη; Περιεργο, επειδη αν και γυριζονται τοσες interracial τσοντες δεν εχει ξεχωρισει κανενας αραπης, οι τυποι απλα δεν ξερουν να γαμανε. Οι καλυτεροι performers ειναι λευκοι, πχ Manuel Ferrara, James Deen.
Lex Steele, Mandingo.
ΕΠίσης φίλε να ξέρεις ότι μόνο οι γκέι ασχολούνται με αρσενικούς πορνοστάρ.
δεν έχεις δίκιο, αν ο άλλος γαμάει ωραία βγαίνει ωραία και η σκηνή, αν ο άλλος βαριέται ή δεν το'χει η σκηνή θα είναι ντεκαβλέ
πώς όχι ρε συ; Εκεί με τους τρεις, δεν της τον βάζει ο ένας κάποια στιγμή; Δεν έχω δει όλη τη σκηνή, αλλά έτσι νομίζω
Χαρακτηριστικό παράδειγμα οι παπαριες του σειρηνα