Νέα

Η Μαρία Αλεξάνδρου στο νοσοκομείο;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
ωωωω...το Μαράκι ??  Καλύτερα να τον στραπονάριζε τον Κασιδιάρη !! Θα του άρεσε καλύτερα !  :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Διαβάστε την περιγραφή που έβαλε αυτός που ανέβασε το βίντεο.

Βίντεο - ντοκουμέντο που πήραμε από την μεταμεσονύχτια εκπομπή του Κώστα Μυλωνά στο κανάλι «Extra», η οποία μεταδόθηκε στις 3 τα ξημερώματα της Τρίτης 11 Μάρτη 2014. Καλεσμένοι στο στούντιο δύο ραγδαία ανερχόμενοι Έλληνες πορνοστάρ: 1) Η 21χρονη Μαρία Λιαγουροπούλου - Αλεξάνδρου

...

και 2) ο 26χρονος πρωταθλητής του Μοντέρνου Πεντάθλου Γιώργος Σακελλαρόπουλος, καλλιτεχνικό «Τζόρτζιο»

...

Η Ελληνόψυχη Μαρία Αλεξάνδρου δηλώνει στην αρχή του βίντεο που ανεβάσαμε ότι θέλει να γυρίσει τσόντα με τον αρχι-ψωλαρά της Χρυσής Αυγής και αυριανό Δήμαρχο Αθηναίων, Ηλία Κασιδιάρη, διότι είναι βίαιος, πολύ hot άνδρας και το βίαιο βλέμμα του την γοητεύει αφάνταστα. «Η καλή μέρα απ' το πρωΐ φαίνεται» δηλώνει επί λέξει η Μαρία για τον ψωλαρά Κασιδιάρη...
Αμέσως μετά (2:00 με 2:50 του βίντεο) η Ελληνόψυχη πορνοστάρ δηλώνει πως ΠΟΤΕ δεν θα γαμιόταν με μαύρους, γιατί είναι ένα διαφορετικό είδος ανθρώπων και συνήθως βρωμάνε.
Στο 3:00 του βίντεο, η Μαρία Αλεξάνδρου δηλώνει πως δεν θέλει να την συγκρίνουν με την Τζούλια Αλεξανδράτου και αμέσως μετά επιτίθεται με απολαυστικό τρόπο στην Μαριάννα Ντούβλη, την οποία αποκαλεί φάλαινα, κακίστρω, όρκα...
ΗΘΙΚΟΝ ΔΙΔΑΓΜΑ: Ακόμη και οι έμπειρες πορνοστάρ καβλώνουν με τον αρχι-ψωλαρά Λιάκο Κασιδιάρη... Κάτι παραπάνω ξέρουν αυτές, από εμάς τους κοινούς θνητούς...

Καλά το καμένο το πρεζάκι του 15ευρου αλλά το ζώον που έγραψε την περιγραφή τι πίνει?

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Αφηνει και σποντες οτι βρωμουσε η Τζουλια στα γυρισματα... την εχουν ξεφτιλισει, ακομα και οι ποιο τελευταιοι την βριζουν και την μειωνουν...

URL]]

Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297
Όντως έχεις δίκιο. Έπρεπε να πει ότι γουστάρει να την γαμήσει ο Λαφαζάνης  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
και να πει ότι γουστάρει να γαμιέται με αράπηδες.......να κάθομαι εγώ στην πατρίδα μου να βαρώ μαλακία και να χύνει τις γυναίκες ΜΟΥ ο Αφρικάνος  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Αμερικάνικα κόλπα  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
ΓΑΜΩ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
μην εξάπτεσαι αγορίνα μου, το σχόλιό μου ήταν διφορούμενο
σε αντίθεση με τις αμερικάνες πορνοστάρ που τις γαμάνε αράπηδες, οι δικιές μας προτιμούνε γνήσια τέκνα, άμεσους απόγονους του Λεωνίδα κ του Περικλή

KostasToumpanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
110
Πόντοι
6
Την πορνοστάρ που την είδατε???
Έκανε 2 βίζιτες on cam και έγινε πορνοστάρ????

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Έχει αδυναμία στο Λευκό που ξεχωρίζει το Μαράκι(δουλεύω σε στούντιο για 15 ευρώ με μάσκα για να μη κάνω βίζιτες σαν...μοντέλο)Αλεξάνδρου-Λιαγουροπούλου.

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
σε αντίθεση με τις αμερικάνες πορνοστάρ που τις γαμάνε αράπηδες, οι δικιές μας προτιμούνε γνήσια τέκνα, άμεσους απόγονους του Λεωνίδα κ του Περικλή

Άρα.....αγορίνα.....θα έπρεπε και οι δικές μας να κάθονται να τις γαμάνε αράπηδες ή μήπως "αγορίνα" και πάλι δεν διέκρινα την "διφορούμενη" απάντησή σου;

StimuLant_4

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Αφηνει και σποντες οτι βρωμουσε η Τζουλια στα γυρισματα... την εχουν ξεφτιλισει, ακομα και οι ποιο τελευταιοι την βριζουν και την μειωνουν...

http://[URL unfurl="true"]www.paratiritis-news.com/wp-content/uploads/2014/01/stinks.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Όχι η τζούλια ρε..Για τη μαύρη έιπε μη μπερδεύεσαι..Εδω μιλάμε για προεκλογικό αγώνα τώρα...

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16

τυπε αμα της δωσουν λεφτα αυτη γαμιεται και με στρουθοκαμηλο  :S

Συνημμένα

• ostrich.png
    ostrich.png
    79,1 KB · Εμφανίσεις: 16

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Όχι η τζούλια ρε..Για τη μαύρη έιπε μη μπερδεύεσαι..Εδω μιλάμε για προεκλογικό αγώνα τώρα...

Για ποια μαυρη ειπε ? Ο Τυπος που υποτιθεται οτι του βρωμουσε η παρτενερ την Τζουλια δεν ειχε ?

Toni Skizo

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2014
Κριτικές
8
Like
4
Πόντοι
11
Πιο τούβλο δεν γίνεται.... Απορώ τι άλλο θα ακούσουν τα αυτιά μου και θα δούν τα ματάκια μου σε αυτή την ζωή...

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Γιαούρτι στο μυαλό η τύπισσα !! Πόσο επαγγελματικό είναι να βρίζεις συναδέλφους σου ?? Αν ήταν στην Αμερική θα την είχαν διώξει αμέσως !  Μέχρι και οι πορνοστάρ είναι κατίνες στην Ελλάδα  :jerking:

StimuLant_4

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Για ποια μαυρη ειπε ? Ο Τυπος που υποτιθεται οτι του βρωμουσε η παρτενερ την Τζουλια δεν ειχε ?

Μάλλον το βίντεο το σταμάτησες εκεί που είπε βρωμούσε..Δεν εξηγείται αλλιώς...Αφου το λέει μετά οτι το είπε για μια μαύρη που γαμούσε ο άλλος ο τζιτζιφιόγκος και οτι και αυτή με μαύρους δεν θα πήγαινε ποτέ...Για τη Τζούλια είπε οτι είναι μουνάρα και για τη Ντουβλη οτι είναι ορκα..

Μιλάμε για υψηλού επιπέδου εκπομπή οχι μαλακίες..Οι ψηφοφόροι του Σκατιδιάρη...

globalfer

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2013
Like
0
Πόντοι
16
το καθε αγνωστο κοριτσακι τρολλαρει χρησιμοποιωντας ενα γνωστο ονομα καθαρα για να ακουστει κ να κανει ντορο...κ μετα λεφτα.....

Εγγρ.
29 Μαρ 2010
Κριτικές
24
Like
654
Πόντοι
2.297
Άρα.....αγορίνα.....θα έπρεπε και οι δικές μας να κάθονται να τις γαμάνε αράπηδες ή μήπως "αγορίνα" και πάλι δεν διέκρινα την "διφορούμενη" απάντησή σου;
είπα πουθενά για το αν πρέπει οι δικές μας να κάθονται να τις γαμάνε αράπηδες? Ό,τι θές διαβάζεις?
Κ ποιος είμαι εγώ που θα γίνω τροχοονόμος στο μουνί της καθεμίας?

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16
Μάλλον το βίντεο το σταμάτησες εκεί που είπε βρωμούσε..Δεν εξηγείται αλλιώς...Αφου το λέει μετά οτι το είπε για μια μαύρη που γαμούσε ο άλλος ο τζιτζιφιόγκος και οτι και αυτή με μαύρους δεν θα πήγαινε ποτέ...Για τη Τζούλια είπε οτι είναι μουνάρα και για τη Ντουβλη οτι είναι ορκα..

Μιλάμε για υψηλού επιπέδου εκπομπή οχι μαλακίες..Οι ψηφοφόροι του Σκατιδιάρη...

Εκει το σταματησα οντως δεν μπορουσα να βλεπω αλλο την τελειωμενη .. thanx αδερφε !!!

agios69

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
123
Πόντοι
16
(δουλεύω σε στούντιο για 15 ευρώ με μάσκα για να μη κάνω βίζιτες σαν...μοντέλο)Αλεξάνδρου-Λιαγουροπούλου.

:thumbsup:
Θέμα: Μαρία Λιαγουροπούλου: Δούλευα σε στούντιο γιατί δε γούσταρα να κάνω Βίζιτες ως μοντέλο

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
16
είπα πουθενά για το αν πρέπει οι δικές μας να κάθονται να τις γαμάνε αράπηδες? Ό,τι θές διαβάζεις?
Κ ποιος είμαι εγώ που θα γίνω τροχοονόμος στο μουνί της καθεμίας?

Όχι, είπες απλά ότι ο κάθε λαός έχει τις πορνοστάρ που του αξίζουν  με τρεις τελείες με προφανέστατη ειρωνία που προφανώς δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση ή το ταλ'εντο της κυρίας αλλά με τις απόψεις της. Ναι θα συμφωνήσω, εμένα τέτοιες πορνοστάρ μου αξίζουν εσένα που προφανώς σου αξίζουν κάποιες άλλες θέλεις να δεις τον Λαφαζάνη σεξ σύμπωλ, τους αράπηδες να είναι τα πρότυπα γαμιά και τα σούργελα σαν την Ντούβλη τα υποδείγματα ερωτισμού. Ευχαριστώ, θα μείνω "υπανάπτυκτος", εσύ μπορείς να πας στη Γερμανία να γυρνάς τσόντες με Τούρκους που θα σε κατουράνε και θα σε παίρνουν στα τέσσερα, ο καθένας με την κλίση του.

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Αμέσως μετά (2:00 με 2:50 του βίντεο) η Ελληνόψυχη πορνοστάρ δηλώνει πως ΠΟΤΕ δεν θα γαμιόταν με μαύρους, γιατί είναι ένα διαφορετικό είδος ανθρώπων και συνήθως βρωμάνε.
Άσχετο ή έστω λιγάκι σχετικό με το θέμα μας, αλλά από εκπομπή του Howard Stern που είχα παρακολουθήσει παλαιότερα όταν είχε καλεσμένη τη Jenna Jameson και είχε φέρει στην επιφάνεια το θέμα ,του είχε απαντήσει πως όσες πάνε με μαύρο on camera μετά συνήθως πέφτει το κασέ τους.

Και χαρακτηριστικά θυμάμαι και μια άλλη τσοντού που έκανε μέχρι και piss bukkake σκηνές αλλά μπροστά στην κάμερα δε γαμιόταν με μαύρους  :rolleyes:

Η συμπατριώτισσα μας on the other hand δε νομίζω να το έχει φιλοσοφήσει ιδιαίτερα,απλά πέταξε μια μαλακία εκεί πέρα για να προκαλέσει  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom