Νέα

Η Μαρία Αλεξάνδρου στο νοσοκομείο;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
Ρε τύπε την έχω δει στην Κηφισιά με τσάντα από φτηνιάρικη μάρκα ρούχων και ντυμένη με βυνίλ μπουφάν! Για λύπηση σου λέω.
Σαν τζάνκι της Ομόνοιας ήταν!
Ούτε καν σαν πλούσιο τζάνκι, έστω...

γιατρέ μου το σπορ που εθίστηκε (και δεν εννοω το γαμήσι αυτό δεν το έχει ούτως ή άλλως) είναι πανακρίβου...που να μείνει φράγκο για ψώνια...αυτά μόνο τίποτα αγαπητικοί

NITRO

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Μαρ 2006
Κριτικές
151
Like
5.832
Πόντοι
37.127
γιατι μια χαρα κατεληξε η Τζουλια....παντρευτηκε τον Κaρποζηλο,εγινε Κυρια στην Αυστρια,πινει τις σαμπανιες της,τρωει τα πρετσελ της,κανει τα τζακουζια της κ εχει κ λεφτα στην ακρη (αυτα που εβγαλε απο τον Σειρινα)...not bad at all.

εσύ πρέπει να ξεκινάς με Λιάγκα και Μελέτη και να κλείνεις με Nick o clock έτσι?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ο καρποζιλο κανει την ιδια δουλεια με τον ρεβη μαγκες και εχει χρημα.

καμια σχεση μαλιστα στενοχωριοταν το παιδακι με αυτα. τα τελευταια εξτρακια για το ταξιδι τα εκανε με παρακληση εχεμυθειας μη στενοχωρηθει το παιντι

Επισκέπτης
γιατρέ μου το σπορ που εθίστηκε (και δεν εννοω το γαμήσι αυτό δεν το έχει ούτως ή άλλως) είναι πανακρίβου...που να μείνει φράγκο για ψώνια...αυτά μόνο τίποτα αγαπητικοί

Τι εννοάς ;;;;;;
lg_diet_coke_plus.jpg

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

Καλησπέρα σε όλους! Είμαι η Ντανιελα, η καινούργιο κορίτσι στο Venus. Σας περιμένο κάτι μέρα στο μαγαζι με πόλι όρεξη! Σας δείχνο ένα βίντεο, να με δείτε λίγο, καλα να περάσετε! (Είμαι η κορίτσι με τα μεγάλα τατουάζ, όχι η τραγουδίστρια )
Φιλακηα  :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom