ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Που ησουν οταν εκανε βιζιτες να την παρεις;Ασχολιοσουν με τον μαλακα τον κασιδιαρη.αντε να πηδηξεις αυτον τωρα.
ενω τωρα τις εκοψε?
Που ησουν οταν εκανε βιζιτες να την παρεις;Ασχολιοσουν με τον μαλακα τον κασιδιαρη.αντε να πηδηξεις αυτον τωρα.
ενω τωρα τις εκοψε?
Ανεβασε την ταριφα ομως. :S
λακη κατεβασε και το ερασιτεχνικο 51-52 συμμετεχει και εκει ;)Ψάξε στο thepiratebay.se
τον τίτλο
Sirina Entertainments - Greek Nymphomaniac 2013
o Thomas Gramm της το ''χτυπαει''. ;)ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ tattoo!
γιατι μια χαρα κατεληξε η Τζουλια....παντρευτηκε τον Κaρποζηλο,εγινε Κυρια στην Αυστρια,πινει τις σαμπανιες της,τρωει τα πρετσελ της,κανει τα τζακουζια της κ εχει κ λεφτα στην ακρη (αυτα που εβγαλε απο τον Σειρινα)...not bad at all.Τέλος πάντων μακάρι να έχει μυαλό και να μην καταλήξει Τζούλια η κοπέλα, κρίμα θα είναι και γι αυτήν...
γιατι μια χαρα κατεληξε η Τζουλια....παντρευτηκε τον Κaρποζηλο,εγινε Κυρια στην Αυστρια,πινει τις σαμπανιες της,τρωει τα πρετσελ της,κανει τα τζακουζια της κ εχει κ λεφτα στην ακρη (αυτα που εβγαλε απο τον Σειρινα)...not bad at all.
μπορει να μην ηθελε να πληρωσει...π.χ.ξερεις ποσοι χρωστανε ακομη την εφορια κ κανουν το κοροΐδο... ;) ;)Καλημέρα.......σιγά μην έχει φράγκα στην άκρη αυτή ρε....... Το μπορδελάμαξο το ροζ που είχε.....ήταν πεταμένο στον δρόμο επί μήνες.....χωρίς ασφάλεια...χωρίς τίποτα! Άφραγκη ήταν...............
γιατι μια χαρα κατεληξε η Τζουλια....παντρευτηκε τον Κaρποζηλο,εγινε Κυρια στην Αυστρια,πινει τις σαμπανιες της,τρωει τα πρετσελ της,κανει τα τζακουζια της κ εχει κ λεφτα στην ακρη (αυτα που εβγαλε απο τον Σειρινα)...not bad at all.
καλα για το εμφανισιακο κομματι ευθηνεται η ιδια...αυτη χαλασε την εξωτερικη της εμφανιση σιγα-σιγα με καταχρησεις κτλ...οταν απο μικρος εχεις το κεφαλι μεσα στον κουβα με τον ''τραχανα'' αυτα παθαινεις.... ;)Πως κατέληξε μια χαρά ρε τύπε; Επειδή μένει στην Βιέννη δηλαδή; Μόνο πλούσιοι μένουν στην Βιέννη νομίζεις;
Καμένο ανορεξικό πρεζόνι είναι με πεσμένα μαλλιά και τα κόκκαλα να φαίνονται, αξιοθρήνητη! Αυτή που στα 19 της ήταν η πιο όμορφη 19χρονη του κόσμου!
Κι Καρπόζηλος που λες τί μέρος του λόγου είναι, ξέρεις εσύ; Προσωπικά δεν ξέρω, ξέρω όμως πως η Τζούλια κάνει ακόμα guest εμφανίσεις σε στριπτιζάδικα στην Μπρατισλάβα. Αν ήταν πλούσιος (όπως διαρρέεται) δεν θα άφηνε την γυναίκα του να ξανακάνει τα ίδια..
τυπε ειχε πραντα (prada) τσαντα απο μαυρους?Ρε τύπε την έχω δει στην Κηφισιά με τσάντα από φτηνιάρικη μάρκα ρούχων και ντυμένη με βυνίλ μπουφάν! Για λύπηση σου λέω.
Σαν τζάνκι της Ομόνοιας ήταν!
Ούτε καν σαν πλούσιο τζάνκι, έστω...
Χάρτινη τσάντα Τάλι Βέι είχε τύπε, με ρούχα που φοράνε τα "πιστολάκια" από τα δυτικά προάστια...
ο καρποζιλο κανει την ιδια δουλεια με τον ρεβη μαγκες και εχει χρημα.οσο για το αν εχει λεφτα η τζουλια φραγκο δεν εχει και απο την τσοντα που ειχε παιξει φραγκο δεν εχει η ιδια ολο το χρημα το μαζεψε ο ρεβης για οσους δεν ξερουνΠως κατέληξε μια χαρά ρε τύπε; Επειδή μένει στην Βιέννη δηλαδή; Μόνο πλούσιοι μένουν στην Βιέννη νομίζεις;
Καμένο ανορεξικό πρεζόνι είναι με πεσμένα μαλλιά και τα κόκκαλα να φαίνονται, αξιοθρήνητη! Αυτή που στα 19 της ήταν η πιο όμορφη 19χρονη του κόσμου!
Κι Καρπόζηλος που λες τί μέρος του λόγου είναι, ξέρεις εσύ; Προσωπικά δεν ξέρω, ξέρω όμως πως η Τζούλια κάνει ακόμα guest εμφανίσεις σε στριπτιζάδικα στην Μπρατισλάβα. Αν ήταν πλούσιος (όπως διαρρέεται) δεν θα άφηνε την γυναίκα του να ξανακάνει τα ίδια..