Νέα

Η Μαρία Αλεξάνδρου στο νοσοκομείο;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
:rolleyes: :rolleyes:            :cum: :cum: :cum:

Ωραίο...τραγούδι.... :grin:      Το βίντεο κλίπ.......χάλια.... :grin:

Αφιερωμένο από τη Μαρία στον ΛΕ.ΠΑ......λέει στην αρχή.... :tooth:

torredo

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Like
0
Πόντοι
1
          ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΤΟ tattoo! :tits2: :tits2: :crazy: :headbang: :headbang: :headbang:

Συνημμένα

• 1512504_618127894901231_1036912873_n.jpg
    1512504_618127894901231_1036912873_n.jpg
    89,2 KB · Εμφανίσεις: 25
  • 1466250_618130171567670_195121078_n.jpg
    1466250_618130171567670_195121078_n.jpg
    29,3 KB · Εμφανίσεις: 30

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Καλά ως "ερμηνεύτρια" είναι για γέλια. Μάλλον "εκτελέστρια" είναι! Ούτε καν κίνηση δεν έχει.

Ως παρουσία όμως την έχουν φιάξει πολύ! Κορμί απίστευτο και πρόσωπο αρκετά καλό. Λίγο "φτηνοπρόστυχο", όσο χρειάζεται όμως.
Για κρεβάτι εξαιρετική!

Τώρα βέβαια θα θέλει μωβ. (τουλάχιστον!)
Προ έτους που ζητούσε 170 δεν την πήραμε. Αλλά ήταν 19 χρονών ρε γαμώ το, τί να κάνει κανείς με μια 19χρονη;
Θα μου πεις όταν πάει 26 πιθανότατα να είναι κι αυτή σαν την Τζούλια, που έχει ως ίνδαλμα.
Και βέβαια χωρίς ποτέ της να υπάρξει "Τζούλια", αν και ακριβώς αυτό θα ήθελε.

Τέλος πάντων μακάρι να έχει μυαλό και να μην καταλήξει Τζούλια η κοπέλα, κρίμα θα είναι και γι αυτήν...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Τέλος πάντων μακάρι να έχει μυαλό και να μην καταλήξει Τζούλια η κοπέλα, κρίμα θα είναι και γι αυτήν...
γιατι μια χαρα κατεληξε η Τζουλια....παντρευτηκε τον Κaρποζηλο,εγινε Κυρια στην Αυστρια,πινει τις σαμπανιες της,τρωει τα πρετσελ της,κανει τα τζακουζια της κ εχει κ λεφτα στην ακρη (αυτα που εβγαλε απο τον Σειρινα)...not bad at all.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
γιατι μια χαρα κατεληξε η Τζουλια....παντρευτηκε τον Κaρποζηλο,εγινε Κυρια στην Αυστρια,πινει τις σαμπανιες της,τρωει τα πρετσελ της,κανει τα τζακουζια της κ εχει κ λεφτα στην ακρη (αυτα που εβγαλε απο τον Σειρινα)...not bad at all.

Καλημέρα.......σιγά μην έχει φράγκα στην άκρη αυτή ρε....... Το μπορδελάμαξο το ροζ που είχε.....ήταν πεταμένο στον δρόμο επί μήνες.....χωρίς ασφάλεια...χωρίς τίποτα! Άφραγκη ήταν............... :cool2: :thumbsup:

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Καλημέρα.......σιγά μην έχει φράγκα στην άκρη αυτή ρε....... Το μπορδελάμαξο το ροζ που είχε.....ήταν πεταμένο στον δρόμο επί μήνες.....χωρίς ασφάλεια...χωρίς τίποτα! Άφραγκη ήταν............... :cool2: :thumbsup:
μπορει να μην ηθελε να πληρωσει...π.χ.ξερεις ποσοι χρωστανε ακομη την εφορια κ κανουν το κοροΐδο... ;) ;)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206

Πως κατέληξε μια χαρά ρε τύπε; Επειδή μένει στην Βιέννη δηλαδή; Μόνο πλούσιοι μένουν στην Βιέννη νομίζεις;
Καμένο ανορεξικό πρεζόνι είναι με πεσμένα μαλλιά και τα κόκκαλα να φαίνονται, αξιοθρήνητη! Αυτή που στα 19 της ήταν η πιο όμορφη 19χρονη του κόσμου!

Κι Καρπόζηλος που λες τί μέρος του λόγου είναι, ξέρεις εσύ; Προσωπικά δεν ξέρω, ξέρω όμως πως η Τζούλια κάνει ακόμα guest εμφανίσεις σε στριπτιζάδικα στην Μπρατισλάβα. Αν ήταν πλούσιος (όπως διαρρέεται) δεν θα άφηνε την γυναίκα του να ξανακάνει τα ίδια..

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Πως κατέληξε μια χαρά ρε τύπε; Επειδή μένει στην Βιέννη δηλαδή; Μόνο πλούσιοι μένουν στην Βιέννη νομίζεις;
Καμένο ανορεξικό πρεζόνι είναι με πεσμένα μαλλιά και τα κόκκαλα να φαίνονται, αξιοθρήνητη! Αυτή που στα 19 της ήταν η πιο όμορφη 19χρονη του κόσμου!

Κι Καρπόζηλος που λες τί μέρος του λόγου είναι, ξέρεις εσύ; Προσωπικά δεν ξέρω, ξέρω όμως πως η Τζούλια κάνει ακόμα guest εμφανίσεις σε στριπτιζάδικα στην Μπρατισλάβα. Αν ήταν πλούσιος (όπως διαρρέεται) δεν θα άφηνε την γυναίκα του να ξανακάνει τα ίδια..
καλα για το εμφανισιακο κομματι ευθηνεται η ιδια...αυτη χαλασε την εξωτερικη της εμφανιση σιγα-σιγα με καταχρησεις κτλ...οταν απο μικρος εχεις το κεφαλι μεσα στον κουβα με τον ''τραχανα'' αυτα παθαινεις.... ;)
Ο Καρποζηλος τυπε δεν ξερω τι ρολο βαραει,αλλα στην τελικη μπορει κ να εχει μαυρο χρημα κ να βγαζουν τα δυο τους γουστα...ουτε εσυ ξερεις,ουτε εγω...εικασιες κανουμε...το οτι η Τζουλια κανει ακομη εμφανισεις στην Σλοβακια δεν λεει κατι...μπορει ακομη να γουσταρει να δειχνεται...αλλωστε ψωνιο ηταν απο μικρη,τωρα στα γεραματα νομιζεις οτι αλλαξε? ;)

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Ρε τύπε την έχω δει στην Κηφισιά με τσάντα από φτηνιάρικη μάρκα ρούχων και ντυμένη με βυνίλ μπουφάν! Για λύπηση σου λέω.
Σαν τζάνκι της Ομόνοιας ήταν!
Ούτε καν σαν πλούσιο τζάνκι, έστω...

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
Ρε τύπε την έχω δει στην Κηφισιά με τσάντα από φτηνιάρικη μάρκα ρούχων και ντυμένη με βυνίλ μπουφάν! Για λύπηση σου λέω.
Σαν τζάνκι της Ομόνοιας ήταν!
Ούτε καν σαν πλούσιο τζάνκι, έστω...
τυπε ειχε πραντα (prada) τσαντα απο μαυρους? :tooth: :tooth:

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Χάρτινη τσάντα Τάλι Βέι είχε τύπε, με ρούχα που φοράνε τα "πιστολάκια" από τα δυτικά προάστια...

sexyathens

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2011
Κριτικές
4
Like
48
Πόντοι
6

ο καρποζιλο κανει την ιδια δουλεια με τον ρεβη μαγκες και εχει χρημα.οσο για το αν εχει λεφτα η τζουλια φραγκο δεν εχει και απο την τσοντα που ειχε παιξει φραγκο δεν εχει η ιδια ολο το χρημα το μαζεψε ο ρεβης για οσους δεν ξερουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom