τι μουνι
Τύπε την έχεις πάρει......? :-*
τι μουνι
έχεις μείνει πίσω τυπεμε τον λεπα εχουν δεσμο ακομα?
καλα ο τυπος δεν υπαρχει εσκασε παραλια με τζην και ζωνη ενγκραφα χαχαχα ελεοςςςςς ρε πουστη που τους βρισκουνε !!! ε οχι τον λεπα ρε φιλε για αυτον τον τυπο ελεος !!! ο λεπα πρεπει να γαμει καλα !!! πρεπει να κανει τις καλυτερες παρτουζες !!! και προ παντων ολα τσαμπα !!! μια φωτο στην αγγαλια του φτανει !!! μπραβο στον λεπα που δεν εχει αφησει ξεκολακι για ξεκολακι !!! τον παω με 1000
Εμένα γιατί μου φαίνεται τελείως ξεκαβλέ; Ειδικά μετά από ένα βίντεο που την είδα να χορεύει στη Μύκονο. Ντάξει ωραίο πρόσωπο αλλά ...
συμφωνο απόλυτα και τα χω πει κ γω!απλα σουργελο εχει καταντήσει κ οχι τιποτα αλλο μου ειχε υποσχεθεί κ λωκο αλλα ετσι οπως κατάντησε ουτε για μπατσες δεν κανει!2 επίπεδα πανω η μανια κ εχει σφίξει απο σωμα!Τα έχουμε πει τόσες φορές. Η κοπέλα όταν την πήρα εγώ και άλλοι πέρσυ το Σεπτέμβρη, ,ήταν φωτιά. Μετά κάποιοι είπαν ότι δεν ήταν συνεπής και ότι δεν ήταν τίποτα ιδιαίτερο γενικώς. Μέχρι πολύ πρόσφατα έκανε ακόμη βίζιτες αλλά τώρα έχει σταματήσει.
Είναι όμορφο κορίτσι αν και την προτιμούσα με το ξανθό μαλί και πριν τις τελευταίες πλαστικές (κι άλλο βυζί, μύτη, κ.α.), και χρειάζεται να μπει και λίγο στο γυμναστήριο γιατί τώρα τη σώνει η ηλικία της αλλά μελλοντικά θα γίνει πλαδαρή. Από μυαλό δεν το συζητώ, δεν υπάρχει δράμι εξού και τα διάφορα που βλέπουμε κατά καιρούς.
μου ειχε υποσχεθεί κ λωκο
τυπε στα μοντέλα ολα επιτρεπονταιΠρωτη φορα βλεπω γκομενα στην 8αλασσα να φοραει το πανω στην ξαπλωστρα.. κ οταν μπαινει να το βγαζει...
Συνιθως το αναποδο γινεται...
Το εχει καψει η κυρια τελείως..
Εδω και καιρό...Το εχει καψει η κυρια τελείως..
σε ολες τις φώτο τα μαλλιά της φαίνονται άλουστα :S
τυπε πρεπει να ειναι τα προϊοντα styling
τυπε πρεπει να ειναι τα προϊοντα styling