Επισκέπτης
Δεν ειναι και μεγαλο το δειγμα της δημοσκόπησης τυπε ;)
ε δεν είμαι και Τατσόπουλος τύπε
Δεν ειναι και μεγαλο το δειγμα της δημοσκόπησης τυπε ;)
ε δεν είμαι και Τατσόπουλος τύπε
τύπε μη ζηλεύεις τέτοια μήκη, γιατί μετά δεν σηκώνεται καλά η πούτσα
και για την γκόμενα είναι εξίσου σημαντική η σκληρότητα της πούτσας όσο και το μήκος
Το καλύτερο είναι 15-19 πόντους αλλά ΚΑΓΚΕΛΟ
Αυτό μου το χουν πει μέχρι τώρα δύο γκόμενες που γάμησα
φρεσκοβαμμένο ατρακάριστο λίγα χιλιόμετρα κλπΑπο πρωην γκομενα του σου το αναφερω. 24 αρι οπλο και σε πολυ καλη κατασταση
Ρε τυπε μην γινεσαι ξερολας. οταν ανοιγω το στομα μου να πω κατι, τοτε σημαινει οτι το γνωριζω.αλλιως δεν το ανοιγω σαν μερικουσ μερικουσ για να πω την μαλακια μουΝαι , έκατσε η γκόμενα , έβγαλε μεζούρα και του πήρε μέτρα στην τσαπου
Ας μην είχε τα φράγκα ο παπάρας και θα έμενε με το ''24αρι'' στο χέρι
Και ποιος εισαι εσυ ρε αρχοντα; ο galileo34 απο το μπου κομ;Ρε τυπε μην γινεσαι ξερολας. οταν ανοιγω το στομα μου να πω κατι, τοτε σημαινει οτι το γνωριζω.αλλιως δεν το ανοιγω σαν μερικουσ μερικουσ για να πω την μαλακια μου
Κλασικός κλαρινογαμπρος..καλα ο τυπος δεν υπαρχει εσκασε παραλια με τζην και ζωνη ενγκραφα χαχαχα ελεοςςςςς ρε πουστη που τους βρισκουνε !!! ε οχι τον λεπα ρε φιλε για αυτον τον τυπο ελεος !!! ο λεπα πρεπει να γαμει καλα !!! πρεπει να κανει τις καλυτερες παρτουζες !!! και προ παντων ολα τσαμπα !!! μια φωτο στην αγγαλια του φτανει !!! μπραβο στον λεπα που δεν εχει αφησει ξεκολακι για ξεκολακι !!! τον παω με 1000
Κλασικός κλαρινογαμπρος..
Και το όνομα του : Μουγκοπέτρος
Αυτή τελικά τρώει περισσότερο κρέας τώρα, συγκριτικά με τότε που έκανε βίζιτες.
καλα ο τυπος δεν υπαρχει εσκασε παραλια με τζην και ζωνη ενγκραφα χαχαχα ελεοςςςςς ρε πουστη που τους βρισκουνε !!!
καλα ο τυπος δεν υπαρχει εσκασε παραλια με τζην και ζωνη ενγκραφα χαχαχα ελεοςςςςς ρε πουστη που τους βρισκουνε !!!
μπορεί να είναι "αδιάθετος" μην κοροιδεύεις