Νέα

Η Μαρία Αλεξάνδρου στο νοσοκομείο;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Κριτικές
28
Like
2.824
Πόντοι
6.265
ο αλλος που εχει το γυφτακι την χρυσα ζηρα καμαρωνει παντως για την κορη του

samiell

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2014
Κριτικές
18
Like
30
Πόντοι
11
μια χαρα ειναι το μαρακι!!το φαγατε το κοριτσι!!κ full service παρεχει,κ χατηρι δεν χαλαει κ καλες τιμες εχει ενοειται οχι απο τον πιπη!!αν την ξερεις καλα απλα αποφευγεις να την παρεις τις μερες που δεν πρεπει!κ οταν τη παρεις απλα την αφινεις ελευθερα να κανει το προγραματης!κ ολα θα πανε καλα!!!!

thiras

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Like
242
Πόντοι
36
μια χαρα ειναι το μαρακι!!το φαγατε το κοριτσι!!κ full service παρεχει,κ χατηρι δεν χαλαει κ καλες τιμες εχει ενοειται οχι απο τον πιπη!!αν την ξερεις καλα απλα αποφευγεις να την παρεις τις μερες που δεν πρεπει!κ οταν τη παρεις απλα την αφινεις ελευθερα να κανει το προγραματης!κ ολα θα πανε καλα!!!!
γιά πρίν πόσο παλιά μιλάς γιατί τους τελευταίους  μήνες δεν είναι αθήνα...

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
για μενα κομοδινο ητανε κομοδινο παραμενει και κομοδινο θα μεινει...ακομα και στα 100 να την πετυχεις παλι πολλα ειναι για αυτην...για καμια παρακμιακη τσοντα στον σειρηνακη καλη ειναι...καλα για την φιλη της το τιγρακι δεν θα ηθελα να αναφερθω....το εχει χασει τελειως αυτη

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
για μενα κομοδινο ητανε κομοδινο παραμενει και κομοδινο θα μεινει...ακομα και στα 100 να την πετυχεις παλι πολλα ειναι για αυτην...για καμια παρακμιακη τσοντα στον σειρηνακη καλη ειναι...καλα για την φιλη της το τιγρακι δεν θα ηθελα να αναφερθω....το εχει χασει τελειως αυτη

βρωμαγε το μουνι της γιαννη?

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.252
Πόντοι
8.535
για καμια παρακμιακη τσοντα στον σειρηνακη καλη ειναι...
τωρα που το λες για τσοντουλα με κοπρανα,ουρα κτλ να τα τρωει το Μαρακι αλα Βανεσα Μοζερ εκεινη την κοπρολαγνου την Γερμανιδα,οτι πρεπει ειναι...θα ηταν ενδιαφερον,πρωτοτυπη χαρντ κορ τσοντα κ θα εδειχνε οτι ο Σειρινας εχει αρχιδια κ κανει ενα βημα παραπερα στο εγχωριο πορνο.

Kapsonis19891989

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2014
Κριτικές
12
Like
21
Πόντοι
26
τωρα που το λες για τσοντουλα με κοπρανα,ουρα κτλ να τα τρωει το Μαρακι αλα Βανεσα Μοζερ εκεινη την κοπρολαγνου την Γερμανιδα,οτι πρεπει ειναι...θα ηταν ενδιαφερον,πρωτοτυπη χαρντ κορ τσοντα κ θα εδειχνε οτι ο Σειρινας εχει αρχιδια κ κανει ενα βημα παραπερα στο εγχωριο πορνο.

:2funny: :2funny: :2funny: ετσι

samiell

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2014
Κριτικές
18
Like
30
Πόντοι
11
γιά πρίν πόσο παλιά μιλάς γιατί τους τελευταίους  μήνες δεν είναι αθήνα...
παντα μιλαμε για το τωρα!κ αθηνα ειναι το μαρακι κ μυκονο κ σαντορινη κ θεσαλονικη κ κω κ οπου θελεις!ως γνωστον βαριεται σε ενα μερος!!

samiell

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2014
Κριτικές
18
Like
30
Πόντοι
11
περι ορεξεως κολοκυθοπιτα τυπε!!κομοδινο για εσενα?ριχτης χωμα!!απλα πραγματα!!!

thiras

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Like
242
Πόντοι
36
παντα μιλαμε για το τωρα!κ αθηνα ειναι το μαρακι κ μυκονο κ σαντορινη κ θεσαλονικη κ κω κ οπου θελεις!ως γνωστον βαριεται σε ενα μερος!!

ωραία αφού ξέρεις τόσα πολλά να μέ κονεξάρεις, γιατί τέλος του μήνα θάμαι Σαντορίνη να την ξεναγήσω.....

OP
OP
Γιώργος Ξύδης

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
19690_10204304276677790_3333511090914234519_n.jpg

samiell

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2014
Κριτικές
18
Like
30
Πόντοι
11
ωραία αφού ξέρεις τόσα πολλά να μέ κονεξάρεις, γιατί τέλος του μήνα θάμαι Σαντορίνη να την ξεναγήσω.....
samiel με λενε!δεν με λενε ουτε σπηρο ουτε τιγρακι.εαν θελεις σαντορινη κ μαρακι απευθινσου σε αυτους κ θα σου φκιαξουν κουστουμι ζορικο!!!κ αν την θελεις κ σημερα να σε πληροφορισω οτι ειναι αθηνα.μονο αυτο μπορω να κανω για εσενα με τα πολλα η λιγα που ξερω!!

thiras

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Like
242
Πόντοι
36
αγαπητέ το περασμένο καλοκαίρι είμουν στο τσάκ να κανονίσω,στα 300 την πρώτη φορά και μετά θα άλλαζε το ποσό.Μάλιστα μου είχε δώσει και τηλέφωνα που δεν ξέρω αν σήμερα ισχύουν.Εκείνη την κυριακή που επέμενε να βρεθούμε εγώ δεν μπορούσα και μετά ανέβηκε θεσσαλονίκη.Ούτε στο ρασπούτιν που χόρευε την πέτυχα....Πάντως θάθελα τρελλά να το βρέξω για να πώ την αμαρτία μου αν καί κάποιο μέλος απο εδώ μου έλεγε με πμ για αρρώστιες οτι κουβαλάει καί τέτοια.....αν εσύ ξέρεις κάτι περισσότερο...

Επισκέπτης
του θεματος καντε και κοψιμο Admins  :grin:
Λοιπον!
Την απαντηση μου θα την ξερετε ποια ειναι τουλαχιστον οσοι με παρακολουθειτε  :grin:
Θα τη ζουμπουκωνα ευχαριστως! :2funny:
Καλημερες, σημερα παιζει η αγαπημενη μου η Ντανταλκ!
Παμε γερα Ντανταλκ παμε για ακαπ!  :rockon:

busterd

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2009
Κριτικές
51
Like
6.540
Πόντοι
10.617
Και να προσθέσω σε αυτά που είπε ο παίκτης samiell ότι το Μαράκι με 150 την ώρα σε κάνει γαμπρό  ;)

samiell

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2014
Κριτικές
18
Like
30
Πόντοι
11
αγαπητέ το περασμένο καλοκαίρι είμουν στο τσάκ να κανονίσω,στα 300 την πρώτη φορά και μετά θα άλλαζε το ποσό.Μάλιστα μου είχε δώσει και τηλέφωνα που δεν ξέρω αν σήμερα ισχύουν.Εκείνη την κυριακή που επέμενε να βρεθούμε εγώ δεν μπορούσα και μετά ανέβηκε θεσσαλονίκη.Ούτε στο ρασπούτιν που χόρευε την πέτυχα....Πάντως θάθελα τρελλά να το βρέξω για να πώ την αμαρτία μου αν καί κάποιο μέλος απο εδώ μου έλεγε με πμ για αρρώστιες οτι κουβαλάει καί τέτοια.....αν εσύ ξέρεις κάτι περισσότερο...
φιλε δεν εχω προβλημα εγω εαν θα τη παρεις κ με ποσα!ολοι ξερουμε οτι ειναι οπου τη πιασεις!π.χ εαν τα εχει χαλασει με τον ανταμς ερχεται με οτι νανε!οταν της ειχε κοψει το μισθο ενας αλος μεγαλος το ειχε ξευτιλισει εντελως!!για αρωστιες εκτος απο τις κλασικες που περνανε δεν ξερω για κατι σοβαρο.τα τηλεφωνα δεν εχουν αλαξει.θελει λιγο προσοχη ομως γιατι κανει κ ακα!!

mariakosk

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2011
Like
9
Πόντοι
6
ειναι πανεμορφη....αλλα ποσο χαζη

θα μπορουσε μ αυτη την εμφανιση να τα φτιαξει μ ενα πλουσιο η μ ενα τραγουδιστη να το παιζει κυρια και ας πηδιοταν με οποιον να ναι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom