mariath
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Απρ 2009
- Κριτικές
- 6
- Like
- 146
- Πόντοι
- 16
Το θέμα δεν είναι τα 800e. Έχω πετάξει πολύ περισσότερα.800e για ολο το βραδυ την δεινει ο γνωστος τσατσο μανατζερ.
Το θέμα είναι ποιος την αντέχει "όλο το βράδυ".
Το θέμα δεν είναι τα 800e. Έχω πετάξει πολύ περισσότερα.800e για ολο το βραδυ την δεινει ο γνωστος τσατσο μανατζερ.
Καλά , παρόλο που την γούσταρα , πλέον το έχει κάψει....
Πόσες φωτογραφίες με το μουνι της θα βγάλει ?
Όταν μια γυναίκα δείχνει τόσο πολύ το πράμα της με ξενερώνει....
Ασε και κάτι στην φαντασία μας στις φωρογραφίες.....
Καυτό: Το τρίο του «κράζεις-θαυμάζεις» Σωκράτη με την Μαρία και την Χρύσα
Ο Σωκράτης Πετίδης έγινε πανελληνίως γνωστός από την συμμετοχή του στην γνωστή διαφήμιση με τις λαμπάδες. Σε τέτοιο βαθμό που όλοι παρακαλούσαμε να περάσει το Πάσχα για να μην βλέπουμε την φάτσα του.
Φαίνεται όμως ότι ο κύριος «κράζεις-θαυμάζεις» μετά την εμπλοκή του στη διαφήμιση κέρδισε πολλές γυναικείες καρδιές. Καρδιές που χαίρεται solo ή ακόμη και ομαδικά.
Κάπως έτσι αποφάσισε χθες το βράδυ να περάσει καλά με δυο κορίτσια που έχουν γίνει γνωστά από ταινίες του Σειρηνάκη. Τη Μαρία Λιαγουροπουλου και την Χρύσα Πατσιάδου. Και τι έκανε; Έβγαλε γούστα το φουσκωτό αγόρι,
Δείτε εικόνες και βάλτε την φαντασία σας να δουλέψει. Τυχερός ο σφίχτης.
[URL unfurl="true"]http://blogs.gossip-tv.gr/nassos/apopsi/%CE%BA%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CF%81%CE%AF%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CF%81%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B8%CE%B1%CF%85%CE%BC%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9%CF%82/[/url]
Νέο επικό βιντεάκι:Από τη μια η Λιαγουροπούλου ξεντύνεται για να βάλει φόρεμα και από την άλλη ο Γαλάτης δίπλα της δίνει σόου!
ούτε να χορέψει ξέρει, ούτε γαμιέται καλά, για τραγούδι δεν το συζητάω... Τελικά σε τι είναι καλή αυτή;
Το κομοδίνο όπως και να το βάψεις......ξύλο παραμένει.Δεν πειράζει εγώ τη γαμούσα πάντως και με τις κατάλληλες οδηγίες θα την έκανα αστέρι...
Την τυπισα την εχω πετυχει δυο τρεις φορες στο δρομο και την ειχα γνωρισει περσυ απο κοντα. Δεν αξιζει και να διορθωσω και τον αλλο παιχταρα που τα παραλειι, περσυ επαιρνε 300 την ωρα. ;)
Οπως ειπε και καποιος παρακατω, πανω απο μια ωρα ...........τι να την κανεις? :S
Όχι και 300 την ώρα ρε τύπε! Ούτε το Μαριαννάκι να ήταν!
Τυπε τοσα ζητουσε, οσο για το Μαριαννακι εγω θα εδινα και 500 αρικο για το παρθενο κωλαρακι της!
Όχι και 300 την ώρα ρε τύπε! Ούτε το Μαριαννάκι να ήταν!
200 έπαιρνε πέρυσι ρε παίδες.. 300 θα είπε σε μερικούς και όποιος τσιμπήσει. Η αλήθεια πάντως είναι ότι την τελευταία εβδομάδα χάθηκε...
όπου σε πιάσει φίλε.... πάντα έτσι ήταν
Σε άγνωστους ναι, σε αυτούς που ήξερε (γιατί έχει και μνήμη ελέφαντα) δε νομίζω
Συμμετέχει σε εικαστικό πρότζεκτ όπου απεικονίζεται ως γυμνόστηθη Ελλάδα και οι θεσμοί ως τέρατα που την τραβούν στον βούρκο...
Με λίγα λόγια στροφή στην πγιότητα...