Παικτη δεν γινεται να μην ισχυει τιποτα απο ο,τι λεω.
Διαφωνεις οτι ειναι ομορφη; Διαφωνεις οτι εχει ωραιο σωμα; Διαφωνεις οτι εχει ωραιο προσωπο με ωραια ματια; Παει το πρωτο σετ.
Διαφωνεις οτι παρα το χαρισμα του ωραιου σωματος δεν ειναι οσο γυμνασμενη θα μπορουσε να ηταν (δεν μου αρεσουν οι full γυμνασμενες προς θεου); Διαφωνεις οτι δεν εχει ουτε ενα ωραιο τατου επανω της;
Τωρα αν εχει IQ 150 και ειναι γραμμενη στην Mensa δεν ξερω..
Επισης τα πολλα ναρκωτικα πανε μαζι με το lifestyle που ακολουθει.
Το μονο που μπορεις να μου πεις οτι δεν ισχυει ειναι περι ναρκωτικων, αν την ξερεις, οποτε θα ζητησω συγγννωμη για το λαθος μου.
Κατα τα αλλα με επιχειρημα τυπου "Λες μαλακιες. Τιποτα απο οσα λες δεν ισχυει." δεν μπορω να συζητησω.
Να στα συζητήσω εγώ:
Διαφωνεις οτι ειναι ομορφη; ΝΑΙ
Διαφωνεις οτι εχει ωραιο σωμα; ΝΑΙ
Διαφωνεις οτι εχει ωραιο προσωπο με ωραια ματια; ΝΑΙ
Παει το πρωτο σετ. ΑΠ' ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ ΟΜΩΣ
Διαφωνεις οτι παρα το χαρισμα του ωραιου σωματος δεν ειναι οσο γυμνασμενη θα μπορουσε να ηταν ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΖΟΥΛΗΞΕΙ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΛΑΣΑΡΕΤΑΙ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΥΡΡΟΣ ΔΗΜΑΣ
Διαφωνεις οτι δεν εχει ουτε ενα ωραιο τατου επανω της; ΛΕΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ ΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ. ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΜΟΥ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ.
Τωρα αν εχει IQ 150 και ειναι γραμμενη στην Mensa δεν ξερω. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, TRUST ME.
Επισης τα πολλα ναρκωτικα πανε μαζι με το lifestyle που ακολουθει. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΥ. Η ΟΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ "ΠΡΕΖΟΝΙΟΥ". ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΖΟΥΡΑ ΜΑΥΡΟ Ή ΜΙΑ ΓΡΑΜΜΗ ΚΟΚΑ, ΣΙΓΑ! ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ. ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.
Το μονο που μπορεις να μου πεις οτι δεν ισχυει ειναι περι ναρκωτικων. ΣΤΑ ΕΙΠΑ ΟΛΑ.
Ένα ακόμα που δεν σου είπα (αλλά θα στο πω τώρα) είναι πως κι αυτό που έγραψες ("σας λεω οτι εμενα τετοιες γκομενες μου φερνουν εμετο"), ΟΥΤΕ αυτό ισχύει. Τη λιγουρεύεσαι και την παιζεις με την παρτη της, και γι' αυτό κάθεσαι και τη θαβεις.
Κατάλαβες τώρα γιατί σου έγραψα πως λες μαλακίες?