Νέα

Η γενιά των G700

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kronos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 859
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Θελω να δω ποιος απο τη γενια των g700(απο την πλειοψηφια δηλαδη)
εχει εργαστει σκληρα,ειναι επιτυχημενος και αυτοδημιουργητος..!

Εξαιρουνται γενιες μεγαλυτερες σε ηλικια που ειναι υπευθυνες για την καταντια σημερα.
Μιλαμε για νεους αποφοιτους που ξεκινανε με 700,δεν εχουν σπιτι να μεινουν και μενουν με γονεις
και στη δουλεια το 8ωρο γινεται το λιγοτερο 9ωρο..

Ας μιλησουν οι επιτυχημενοι και αυτοδημιουργητοι παρακαλω..
Με νουμερα και χρονολογιες please..

φίλε διάλεξα ίσως το πιο δύσκολο επάγγελμα από πλευράς επαγγελματικής αποκατάστασης....πάω αρκετά καλά,έχω βγάλει και 10 χιλ σε ένα μήνα αλλά έχω περάσει και 2 μήνες χωρίς ευρώ....ό,τι και να γίνει δεν πρόκειται να κλαφτώ σε κανέναν,πολύ περισσότερο στο Κράτος!!!...

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Ισα-ίσα τα χαίρομαι αυτά τα παιδιά γιατί προσπαθούν.
Είναι ήρωες της ζωής.
Hρωες?

Που στα 50 τους δε θα ξερουν αν θα παρουν επαρκη η οχι συνταξη για τα γεραματα τους ?
Που ισως τα παιδια τους θα περασουν περισσοτερη ανεργια και πικρα απο οτι οι ιδιοι?
Που θα κλαιγονται στον αυτια καθε πρωι στις 7 για την ακριβεια και την κακουχια?
Που παντοτε θα δανειζονται για οτιδηποτε επιθυμησουν?

Μεγαλυτερο αστειο
απο το να βλεπεις 50αρη με σπιτι δικο του,αμαξι,σιγουρη συνταξη,ασφαλη εργασια,
να σου κανει κυρηγμα για .."τεμπεληδες" δεν υπαρχει..

Γευομεθα τα τραγικα λαθη αλλων προηγουμενων γενιων.

*Ειμαι υπερ της προσπαθειας παντοτε να σημειωσω αλλα με μη ουτοπικους στοχους στη ζωη.

Επισκέπτης
Σου είπε κανένας ότι είναι υποχρεωμένο το κράτος να σε προσλάβει επειδή σπούδασες κάτι;
Δηλαδή τα παιδιά που δεν συνέχισαν για τον οποιοδήποτε λόγο δεν έχουν κανένα μέλλον;
Αν όμως είχες μάθει μια τέχνη θα έπαιρνε πολύ περισσότερα λεφτά και δεν θα χρειαζόταν να γλύφεις πολιτικούς για να σε διορίσουν.
Αλλά έτσι είναι η σύγχρονή ελληνική κοινωνία θέλει τα παιδιά της να γίνουν όλα Διευθυντές Τραπεζών και πολλά άλλα.
Μην τυχόν και γίνουν τεχνίτες θα μας χαλάσει το ίματζ.
Αυτά τα λίγα.

Αυτο το λες επειδη δεν εχεις σπουδασει σε τριτοβαθμια εκπαιδευση και εισαι ελευθερος επαγγελματιας.Κανεις δεν μιλισε για γλειψιμο πολιτικων κτλ.Ισα ισα αυτο ειναι η μαλακια της Ελλαδας οτι ο καθε αγραμματος κοπανος στοκος με γλειψιμο στους γνωστους πολιτικους του παιρνει και μια θεση καλη στο δημοσιο.
Και φυσικα τα παιδια που δεν συνεχισαν για οποιαδηποτε λογο ας ασχοληθουν αυτα με τις τεχνες και οχι να γινονται διευθυντες τραπεζων.
Οχι ο πτυχιουχος να παιρνει τον ρολο του χαμαλη σε αυτη την πουτσοχωρα.
Αμα ειναι ετσι να κλεισουμε τελιως τα πανεπιστιμια σε αυτη την κολοχωρα αφου ουτοσιαλως ψωμι απο εκει δεν θα φας και να πιασουμε ολοι τις τεχνες...

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
φίλε διάλεξα ίσως το πιο δύσκολο επάγγελμα από πλευράς επαγγελματικής αποκατάστασης..
Bookmaker? :grin:
Σοβαρα τωρα παντως,
το να μενεις 2 μηνες χωρις μισθο δε νομιζω να εκλαμβανεται ως δουλεια που να σου επιτρεπει
να εχεις φιλοδοξιες και ονειρα στη ζωη.
Εκτος αν μιλας για νομοτυπο επαγγελμα που ενας αποφοιτος μπορει να επιλεξει και να ακολουθησει
και παραλληλα να εχει φυσιολογικη ζωη,κοινωνικες σχεσεις,κινητρα για ονειρα και φιλοδοξιες
οποτε θα χαρω να ακουσω ποιο ειναι..

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Εμ βεβαια ο καθε βολεμενος καθεται και κανει κυρηγμα εδω μεσα. :jerking: :jerking: :jerking:
Οχι μονο ο βολεμενος
ειναι το υπερεγω του ελληνα να προβαλλεται ως σουπερ ικανος ανθρωπος μεσα απο τα πανδεινα..
Οπως πχ πας στο στρατο και σου λεει ο παλιος.."ξερεις τι γαμησια εφαγε η σειρα μου?"
με υφος ραμπο που βγηκε απο το βιετναμ..
κατι τετοιο εχει η προηγουμενη γενια του "!000 ευρω".

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Hρωες?

Που στα 50 τους δε θα ξερουν αν θα παρουν επαρκη η οχι συνταξη για τα γεραματα τους ?
Που ισως τα παιδια τους θα περασουν περισσοτερη ανεργια και πικρα απο οτι οι ιδιοι?
Που θα κλαιγονται στον αυτια καθε πρωι στις 7 για την ακριβεια και την κακουχια?
Που παντοτε θα δανειζονται για οτιδηποτε επιθυμησουν?

Μεγαλυτερο αστειο
απο το να βλεπεις 50αρη με σπιτι δικο του,αμαξι,σιγουρη συνταξη,ασφαλη εργασια,
να σου κανει κυρηγμα για .."τεμπεληδες" δεν υπαρχει..

Γευομεθα τα τραγικα λαθη αλλων προηγουμενων γενιων.

*Ειμαι υπερ της προσπαθειας παντοτε να σημειωσω αλλα με μη ουτοπικους στοχους στη ζωη.
Φίλε μου σίγουρα όλες οι γενείες κάνανε λάθη.
Και ειδικά η δική μου.Κάναμε πάρα πολλά λάθη. Είμαι 43.
Δώσαμε λάθος κατεύθυνσης στα παιδιά μας.
Νομίζαμε οτι αμά μπούν στο δημόσιο θα λύσουν το πρόβλημα τους.
(Ευτυχώς εγώ τα δικά μου τα έχω στον ιδιωτικό τομέα)
Καταντήσαμε την Ελλάδα κρατικοδίαιτη.
Καταντήσαμε την Ελλάδα να μην παράγει τίποτα.
Καταντήσαμε την Ελλάδα να είναι μπέστε σκύλοι και αλέστε.
Και πολλά Καταντήσαμε.
Ας ελπίσουμε ότι η νέα γενιά θα ξυπνήσει έγκαιρα. (Αλλά δεν το βλέπω).
Γιατί και αυτή έχει πέσει θύμα της κατανάλωσης.Πχ. Αγοράζει κάθε δύο μήνες κινητό με υπηρεσίες που δεν πρόκειται ποτέ να χρησιμοποιείσει.
Μιλάει στο τηλέφωνο για να λέει μα####κιες.
Πως να της φτάσουν τα 700 η τα 800 ευρώ;

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
Bookmaker? :grin:
Σοβαρα τωρα παντως,
το να μενεις 2 μηνες χωρις μισθο δε νομιζω να εκλαμβανεται ως δουλεια που να σου επιτρεπει
να εχεις φιλοδοξιες και ονειρα στη ζωη.
Εκτος αν μιλας για νομοτυπο επαγγελμα που ενας αποφοιτος μπορει να επιλεξει και να ακολουθησει
και παραλληλα να εχει φυσιολογικη ζωη,κοινωνικες σχεσεις,κινητρα για ονειρα και φιλοδοξιες
οποτε θα χαρω να ακουσω ποιο ειναι..

εννοώ ελεύθερο επάγγελμα από τα πιο προβεβλημένα,φυσικά χωρίς σταθερές αποδοχές...είπα πως έτυχε να πάρω και 10 χιλ σε ένα μήνα και άλλη φορά τίποτα...απλά θέλω να πω ό,τι και να κάνω,είμαι εγώ υπέυθυνος και άξιος της μοίρας μου...

Επισκέπτης
Φίλε μου σίγουρα όλες οι γενείες κάνανε λάθη.
Και ειδικά η δική μου.Κάναμε πάρα πολλά λάθη. Είμαι 43.
Δώσαμε λάθος κατεύθυνσης στα παιδιά μας.
Νομίζαμε οτι αμά μπούν στο δημόσιο θα λύσουν το πρόβλημα τους.
(Ευτυχώς εγώ τα δικά μου τα έχω στον ιδιωτικό τομέα)
Καταντήσαμε την Ελλάδα κρατικοδίαιτη.
Καταντήσαμε την Ελλάδα να μην παράγει τίποτα.
Καταντήσαμε την Ελλάδα να είναι μπέστε σκύλοι και αλέστε.
Και πολλά Καταντήσαμε.
Γιατί και αυτή έχει πέσει θύμα της κατανάλωσης.Πχ. Αγοράζει κάθε δύο μήνες κινητό με υπηρεσίες που δεν πρόκειται ποτέ να χρησιμοποιείσει.

Σηκωνει το μπινελικωμα ο οργανισμος σου βλεπω ε...Εχεις δηλαδη και την απαιτηση να σφιξουμε κολο και να στεγνωσουμε αντερο για να αντεχουμε με τα κολο700 ευρω γαμω την κολοΕλλαδα σας γαμω.Τα εχετε σκατωσει ολα και εχετε και θρασος να μιλατε και απο πανω γιατι παραπονιουμαστε με τα 600 και 700 ευρω.

Ζουμε σε μια καταναλωτικη κοινωνια σου αρεσει η οχι και δεν γουσταρουμε να κανουμε ασκητικη ζωη για να την βγαζουμε ισα ισα με τα 700 ευρω.
Αλλα εσυ εχεις το αμαξι σου το σπιτι σου και τις ανεσεις σου και κανεις κυρηγμα εδω μεσα.
Κοψε το ιντερνετ τζαμπα εξοδο ειναι και αυτο αντε τωρα...

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Σηκωνει το μπινελικωμα ο οργανισμος σου βλεπω ε...Εχεις δηλαδη και την απαιτηση να σφιξουμε κολο και να στεγνωσουμε αντερο για να αντεχουμε με τα κολο700 ευρω γαμω την κολοΕλλαδα σας γαμω.Τα εχετε σκατωσει ολα και εχετε και θρασος να μιλατε και απο πανω γιατι παραπονιουμαστε με τα 600 και 700 ευρω.

Ζουμε σε μια καταναλωτικη κοινωνια σου αρεσει η οχι και δεν γουσταρουμε να κανουμε ασκητικη ζωη για να την βγαζουμε ισα ισα με τα 700 ευρω.
Αλλα εσυ εχεις το αμαξι σου το σπιτι σου και τις ανεσεις σου και κανεις κυρηγμα εδω μεσα.
Κοψε το ιντερνετ τζαμπα εξοδο ειναι και αυτο αντε τωρα...
Καταρχάς δεν σε έβρισα.
Επιχειρήματα σου έθεσα.
Και ηρέμησε λίγο.
Γιατί απο μπινελίκωμα ξέρω και γω.

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Καταρχας 700 ειναι καθαρα(η και λιγοτερα)
Το να λες παιρνω 800 μικτα δεν υφισταται αφου τα 100+ δε μπαινουν στην τσεπη.
Αρα οσο καταναλωτης και να εισαι εχεις αυτοματως "κοφτη" στις αναγκες σου.
Τωρα βεβαια 2 κινητα και περιττα αλλα καταναλωτικα αγαθα εχει και η προηγουμενη γενια.
Δε νομιζω να υστερει σε τετοια περιττα εξοδα και αυτη.
Το θεμα ομως δεν ειναι τα 100 ευρω που ισως πανε για ασκοπες σπαταλες.
Το θεμα των g700 ειναι οτι υπαρχει
ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ μεγαλυτερη
Μισθοι λιγοτεροι
Κινητρα εργασιας και προοπτικες εξελιξης λιγοτερα
Τα οποια ολα αυτα περιττο να πω τι εχουν σαν αποτελεσμα,
απο δημογραφικο προβλημα μεχρι.. αυτοκτονιες.
Η νεα γενια που θα ακολουθησει φιλε θα ναι η γενια των "500 ευρω".(Δε νομιζω να πρεπει να εισαι οικονομολογος για να το προβλεψεις).
Η εξουσια ειναι στα χερια της προηγουμενης γενιας η οποια παραυτα δεν κανει ΤΙΠΟΤΑ η δεν μπορεσε να ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ
την εξελιξη σημερα.
Απετυχε.
Το να βλεπεις σε εκπομπες βραδυνες των g700 να σου κανουν κυρηγμα πανεπιστημιακοι και κομματοσκυλα του κερατα
του πως η εποχη τους ηταν πιο δημιουργικοι ειναι ΑΣΤΕΙΟ.
Επρεπε καν να ντρεπονται να μιλησουν.
Επρεπε ο βλακας ο δημοσιογραφος να βγαλει πατεραδες που παιρνουν 1000 ευρω και εχουν 4 παιδια.
Αλλα ειπαμε ρεπορταζ χωρις κατευθυνση δεν υπαρχει.

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6
αποψη μου οτι ο καθενας αν εχει γνωσεις υπομονη φιλοτιμο και ορεξη για δουλεια θα πετυχει σε αυτην τη ζωη!

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Τι επιχειρηαματα ρε?Το να σσφιξουμε κολο και να βολευτουμε με τα 700 ευρω?
Αντε γεια ρε.Κατσε βολεψου εσυ και τα παιδια σου με 700 ευρω και μετα ελα να μου κανεις κυρηγμα για τεμπεληδες κτλ
Τα αντε γεια να τα λες εκει που σε παίρνουν.
Όσο για τα παιδιά μου  άστα δεν είσαι άξιος να τα πιάσει στο στόμα σου κορόιδο.
Γιατί μια ζωή κορόιδο θα είσαι πίσω απο κανένα γκισέ να ταλαιπωρείς το λαό, όταν διοριστείς στο δημόσιο αφού πρώτα θα γλύψεις κατουρημένες ποδιές και όχι μόνο.
και προσωπικά δεν σου έκανα κανένα κήρυγμα.

proto

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
6
Μονο μακρια απο την Ελλαδα μπορεις να κανεις προκοπη εδω οσο και να παλευεις 3 και 60 θα σου δινουν αν δεν εχεις μπαρμπα στη Κορωνη!

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Καταρχάς δεν σε έβρισα.
Επιχειρήματα σου έθεσα.
Και ηρέμησε λίγο.
Γιατί απο μπινελίκωμα ξέρω και γω.
Δε σε βριζει προσωπικα αλλα ως φωνη της προηγουμενης γενιας.
(Εξαιρειται το παρον τοπικ που ειναι για συζητηση και προβληματισμο,ποσο μαλλον το υφος σου που ειναι καλο).
Να σου πω και κατι?
Αν η ΟΡΓΗ των νεων σημερα στις καφετεριες δε φαινεται επειδη οταν πανε τα καναλια βλεπεις πορτες να παιζουν κανεις λαθος.
Τα καναλια και τα ΜΜΕ δε προβαλλουν την ανησυχη γενια οπως πρεπει,κανει μια βολτα στο μπουρναζι λες και οι υπολοιπη ελλαδα ειναι στο ιδιο μοτιβο.Μιλημενα τα ρεπορταζ και εκει.
Οταν εχεις απαισιοδοξια ξεκινανε ολα τα υπολοιπα.
Απο απλες εκφρασεις δυσανασχετησης μεχρι γενικευμενα επεισοδια.
Αν πρωτα δε ΝΕΥΡΙΑΣΕΙΣ με την κατασταση δε προκειται να αλλαξει τιποτα.
O whitey οπως και οι περισσοτεροι των g700 εχουν καθε δικιο να βριζουν,να μπινελικωνουν και να φωναζουν.
Δηλαδη μονο μια γενια του Πολυτεχνειου το δικαιουταν?
Η σημερινη κατασταση ειναι χειροττερη απο ΧΟΥΝΤΑ σε πληροφορω.
Τι χειροτερο υπαρχει απο κλεφτες δικαστικου κυκλωματος πολυεκατομυριουχους που μετα απο 1.5 χρονο αποφυλακιζονται?
Παραδειγμα προς μιμηση η γενια σου δυστυχως.
Παραδειγμα προς μιμηση
η ΣΑΣΑ ΜΠΑΣΤΑ με 60000 το μηνα επειδη το ορθιο τσιμπουκι
δειχνει τον κωλο της συνεχεια.
Παραδειγμα προς μιμηση.
Ξερεις ποσα αλλα υπαρχουν?
Μη ξεχναμε πως ο ανθρωπος εινα κατεξοχην ΜΙΜΗΤΙΚΟ ον.
Δηλαδη τι?
εγω θα φαω πουτσα που χω περισσοτερη παιδεια απο εσενα?
ισως και ικανοτητες και θα παιρνω λιγοτερα απο εσενα?
Εσυ θα κλεβεις,θα γαμας συμβασιουχες,θα κανεις κατ εξαιρεση προσληψης και γω θα σου φιλαω ταρχιδια για σκουπιδιαρης 8μηνος?

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Αντε ρε αγραμματε στοκε απο εδω που θα μου πεις αν θα γλειφω εγω...Κατσε να κανεις τον ηρωα "ελευθερε επαγγελματια" της πλακας και να κατακρινεις τους πτυχιουχους επειδη σου εμειναν κομπλεξ που δεν σπουδασες και εφαγες τις πρωτες ψωλες τις βιοπαλης απο πιτσιρικας.
Το αν με παιρνει η οχι ελα να μου το πεις απο κοντα...θα τρεχεις και δεν θα φτανεις μπαρμπα με την οστεοπωρωση απο τις φαπες που θα φας.
Αντε πηγαινε σε κανενα καφενειο να μιλισεις για τα "αξια" παιδια σου και για την τεμπελια που δερνει τους ανικανους γιους των γειτονων σου...Κλασσικος ελληνας μπαρμπας.Αντε γειααα
Βλέπω και το δικό σου επίπεδο.
Να χαιρόμαστε τέτοιους σπουδαγμένους.
Να σαι καλά.
Όσο αμα γουστάρεις συνάντηση μέσα είμαι.
Στείλε π.μ. και θα τα βρούμε.

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
ορεξη για δουλεια
Οπως στις αγγελιες?
Ορεξη για δουλεια= στησε κωλο ,κατεβασε τα παντελονια.
Υπερωριες απληρωτες,μικροθεληματακια εκτος προγραμματος,αναπληρωση θεσεων ανευ ειδικοτητας και αλλα..

"ορεξη για δουλεια" :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ναι αν εισαι η Γκερεκου και εδειξες το μουνι σου στα περιοδικα και παντρευτηκες τον μπαμπα σου
εγινες βουλευτης
βεβαια..
τοτε ναι!
Εχεις ορεξη για πολλη..δουλεια!!!

Επισκέπτης
Βλέπω και το δικό σου επίπεδο.
Να χαιρόμαστε τέτοιους σπουδαγμένους.
Να σαι καλά.
Όσο αμα γουστάρεις συνάντηση μέσα είμαι.
Στείλε π.μ. και θα τα βρούμε.

Φερε και τους δυστυχισμενους υπαλληλους των 700 ευρων που εχεις για να σου κρατανε τα μποσικα.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Φερε και τους δυστυχισμενους υπαλληλους των 700 ευρων που εχεις για να σου κρατανε τα μποσικα.
Δεν σε παρεξηγώ.
Να σαι καλά.
Α και σου εύχομαι μέσα από την ψυχή μου να σου έρθουν όλα έτσι όπως τα θες.

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6
κανε μια δικη σου δουλεια.δουλευε για την παρτη σου.εξαρταται βεβαια τα προσοντα σου.γιατι στην εποχη που ολοι εχουν πτυχιο καπως πρεπει να γινεται το ξεσκαταρισμα. :think: :think: :think:

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Παντρεμενος η πλειοψηφια της γενιας σου οφειλει το αποτελεσμα της σημερινης πραγματικοτητας.
Η δικη σου γενια κλαιγεται καθε μερα στις λαικες.
Η δικη μας θα ναι χειροτερα.
Η επομενη αστο..
Το προβλημα ειναι η εξουσια και σε ποια χερια παει,
το προβλημα ειναι ποτε ενας παραδιδει τα σκηπτρα οταν απετυχε
και ποτε κανει κυρηγμα οτι ηταν καλυτερος ενω απετυχε.

Μπορει να βγηκε ενας 30ρης στη βουλη αλλα οι υπολοιποι θα τον φανε.
Οπως στα νοσοκομεια ενας νεος γιατρος θα φθαρει απο το συστημα.
Το θεμα ειναι οτι για να αλλαξει αυτη η κατασταση θελει ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.
Επανασταση διχως αιμα και ριξη ολικη του καθεστωτος δεν αλλαζει τιποτα.
Ειναι θεμα χρονου  να δεις στρατο στο Συνταγμα παντως..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom