Νέα

Η γενιά των G700

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kronos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 859
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..

προς μοντερατορς
Επειδη βαριεμαι να  βρισω τον πλέζουρα δεν μου βαζετε ενα warn ΣΑΝ να τον εβρισα!!

Α ρε πλεζουρα κατσε να βγει η αποφαση του κας και σε βλέπω ΠΛΕΡΕΖΑ απο πλεζουρα

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Εργασία υπάρχει αρκετή και καλοπληρωμένη. Απλά ο έλληνας αναζητεί εργασία γραφείου με καλο μισθό χωρίς ευθύνες πολυ κωλοβάρεμα και συγκεκριμένο ωράριο ... δηλαδή δημόσιο ....
Ας πάει να δουλέψει εκει που εργάζονται εκατονταδες χιλιάδες αλβανοί και θα εχει πολλαπλάσια των 700 ευρω. Αν οσα αναφέρω δεν ειναι πραγματικά απο που τα εκατομμύρια των αλαβανικών καταθέσεων στις ελληνικές τράπεζες ?
Εν μέρη έχεις δίκιο φίλε..Συνήθως ο Έλληνας ψάχνει το εύκολο βόλεμα σε γραφείο που θα κωλοβαράει και μήνας μπαίνει μήνας βγαίνει τα λεφτά του θα τα παίρνει...

Kαι μία χιουμοριστική φωτό

gsemultipart36806vz3.jpg

Επισκέπτης
προς μοντερατορς
Επειδη βαριεμαι να  βρισω τον πλέζουρα δεν μου βαζετε ενα warn ΣΑΝ να τον εβρισα!!

εισαι τοσο κακομοιρος που γαμας το θρεντ με μπηχτη & καλα για τ' αθλητικα..σε γραφω στην καραψωλαρα μου ετσι & αλλιως μεγιστε κλαψομουνη..συνεχισε να κλαις μονο μην ζητας χαρομαντηλα γιατι μας τελειωσαν..

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Οι αγορές της Ασίας, της Ινδίας και του Περσικου Κόλπου είναι ορθάνοιχτες και τιγκα στις ευκαιρίες για όσους έχουν όρεξη - δύναμη και γνώσεις....

για όλους τους άλλους τα 700 ευρουδάκια ειναι πολυ καλά να μην πω υπερβολικά ... για καντε καμιά βόλτα Πολωνία Τσεχία Βουλγαρία Ρουμανία Σλοβακία Λεττονία Εσθονία Λιθουανία ... Ε.Ε. δεν είναι και εκεί ? ποσο νομίζετε οτι ειναι οι μισθοί ? και πιο το κόστος ζωής ? πέρνουν πολλοί 700 ευρουδάκια το μηνα καθαρά εκεί ? και μηπως μπορείτε να μου πείτε τι το καλύτερο προσφέρει ο έλληνας για να αμοιφθει περισσότερο ?

Επισκέπτης
Οι αγορές της Ασίας, της Ινδίας και του Περσικου Κόλπου είναι ορθάνοιχτες και τιγκα στις ευκαιρίες για όσους έχουν όρεξη - δύναμη και γνώσεις....
δεν τους αφηνει η μαμα τους ρε φιλε..ασε που θα χασουν & την μπεμπελακ που τους ταιζει..
για όλους τους άλλους τα 700 ευρουδάκια ειναι πολυ καλά να μην πω υπερβολικά ... για καντε καμιά βόλτα Πολωνία Τσεχία Βουλγαρία Ρουμανία Σλοβακία Λεττονία Εσθονία Λιθουανία ... Ε.Ε. δεν είναι και εκεί ? ποσο νομίζετε οτι ειναι οι μισθοί ? και πιο το κόστος ζωής ? πέρνουν πολλοί 700 ευρουδάκια το μηνα καθαρά εκεί ?
τ' αρχιδια μου περνουν & λενε & ευχαριστω..
και μηπως μπορείτε να μου πείτε τι το καλύτερο προσφέρει ο έλληνας για να αμοιφθει περισσότερο ?
κλαιει καλυτερα & ειναι ασυναγωνιστος στο ξυσιμο αρχιδιων..

Επισκέπτης
Γιατί να τσακωνόμαστε? Όσοι θέλουν πιάνουν δουλειά με 700 ευρώ κι όσοι δεν θέλουν αράζουν στις καφετέριες και περιμένουν την πρόταση με 10 χιλιάρικα, αυτοκίνητο Πόρσε, κινητό, laptop, σπίτι με πισίνα και τα έξοδα ολα πληρωμένα :)

It's a free country :)

Eγώ προσωπικά γουστάρω να βλέπω όσους πιο πολλούς γίνεται στις καφετέριες. Περισσότερες ευκαιρίες για μένα ;) Άντε παιδιά... ΟΛΟΙ στις καφετέριες λοιπόν!!!! :cheesy:

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
εισαι τοσο κακομοιρος [size=20pt]που γαμας το θρεντ[/size] με μπηχτη & καλα για τ' αθλητικα..σε γραφω στην καραψωλαρα μου ετσι & αλλιως μεγιστε κλαψομουνη..συνεχισε να κλαις μονο μην ζητας χαρομαντηλα γιατι μας τελειωσαν..

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

οντως ΕΓΩ το γαμησα.

Τεσπα για να πας εξω θες καθοδηγηση και δεν πας ετσι στα τυφλα!

Οσο για το κόστος ζωης ΕΔΩ ειναι τραγικα υψηλο επειδη οι αποδοχες ειναι δυσαναλογες ΚΑΙ των προσοντων!!!

και στο φιναλε οι μισθοι ειναι χαμηλοι και λόγω των υψηλών εισφορων και επειδη καποιοι λιγοι δεχονται να δουλεψουν με 700€ γιατι εχουν και αλλα εισοδήματα!!!

Με λιγα λογια την αγορα την ΧΑΛΑΣΑΝ αυτοι που ΕΧΟΥΝ εισοδήματα και χεστηκαν και τον πίνουν αυτοι που το μοναδικο τους εισόδημα ειναι ο μισθος!!!!

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

οντως ΕΓΩ το γαμησα.

Τεσπα για να πας εξω θες καθοδηγηση και δεν πας ετσι στα τυφλα!

Οσο για το κόστος ζωης ΕΔΩ ειναι τραγικα υψηλο επειδη οι αποδοχες ειναι δυσαναλογες ΚΑΙ των προσοντων!!!

και στο φιναλε οι μισθοι ειναι χαμηλοι και λόγω των υψηλών εισφορων και επειδη καποιοι λιγοι δεχονται να δουλεψουν με 700€ γιατι εχουν και αλλα εισοδήματα!!!

Με λιγα λογια την αγορα την ΧΑΛΑΣΑΝ αυτοι που ΕΧΟΥΝ εισοδήματα και χεστηκαν και τον πίνουν αυτοι που το μοναδικο τους εισόδημα ειναι ο μισθος!!!!

Λόγια καφενείου τα δικά σου και ασκοπο να απαντηθουν ....
αν έχεις νου βαλτον λιγο να λειτουργήσει .... ειδάλως μείνε στην μαλθακότητα της εικονας και των μηνυμάτων σου ....

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Λόγια καφενείου τα δικά σου και ασκοπο να απαντηθουν ....
αν έχεις νου βαλτον λιγο να λειτουργήσει .... [size=20pt]ειδάλως μείνε στην μαλθακότητα της εικονας και των μηνυμάτων σου ....[/size]

Για την εικονα μαλλον δεν εχεις χιουμορ!!
Σε αυτο που ειπα δεν απαντησες οτι δηλαδη ο εχων εισοδήματα 2000€ ζηταει μια "καλη δουλεια". Χεστηκε αν ειναι 700 800 ΄η 1000 ευρωπουλα ο μισθος γιατι ζει απο τα ετοιμα.

ισως και αυτο να ειναι ο λογος που οι μισθοι ειναι χαμηλοι!!

παω να βαλω αβαταρ τον Αινσταιν μηπως με παρεις σοβαρα

Δεν τον βγαζω τον κατμαν!! Ειναι η αποδειξη του ΠΩΣ ενας "ηλιθιος" γίνεται σταρ και με την ιδια ευκολια ενς αλλος "ηλιθιος" γίνεται μεγαλοστέλεχος!!

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
μεγάλη μπαρούφα και κατασκεύασμα των ΜΜΕ αυτός ο μύθος...ο καθένας φτιάχνει μόνος του την μοίρα του...η κακομοιριά και η μιζέρια και να περιμένεις να σε ταίσει το κράτος είναι δείγμα αποτυχίας...
υπάρχουν χιλιάδες ευκαιρίες επαγγελματικές,επιχειρηματικές...δηλαδή εγώ που είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και ξόδεψα μισή ζωή στα Πανεπιστήμια και τρέχω όλη μέρα,σε ποιον πρέπει να κλαφτώ αν δεν έχω δουλειά?...

alitis1970

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
προς μοντερατορς

ο χαλίφης έχει ασυλία εδώ μέσα.......
μια και κουράστηκα να βλέπω κάθε ημέρα να γράφει για κλαψωμουνίαση και τα λοιπά του λεξιλογίου του και τελικά λόγο ότι αυτός μια ζωή μου είχε ζαλίσει τα @@@δια να κλαψωμουνιάζει για τα πολλά μου πόστ που είχε την εντύπωση ότι ήταν φραγμός για το μέλλον του να γίνει εδώ μέσα χαλίφης Ιζνογκούτ διέγραψα το προφίλ μου σαν Αρίωνας και τον άφησα εδώ μέσα να ξεχειμωνιάσει..

μια συμβουλή αγνοήστε τον....  μην του δίνετε αξία με το να ανταπαντάτε στης βρισιές του..

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Γιατί να τσακωνόμαστε? Όσοι θέλουν πιάνουν δουλειά με 700 ευρώ κι όσοι δεν θέλουν αράζουν στις καφετέριες και περιμένουν την πρόταση με 10 χιλιάρικα, αυτοκίνητο Πόρσε, κινητό, laptop, σπίτι με πισίνα και τα έξοδα ολα πληρωμένα :)

It's a free country :)

Eγώ προσωπικά γουστάρω να βλέπω όσους πιο πολλούς γίνεται στις καφετέριες. Περισσότερες ευκαιρίες για μένα ;) Άντε παιδιά... ΟΛΟΙ στις καφετέριες λοιπόν!!!! :cheesy:
Σωστός. :rockon: :rockon: :rockon:
Κλαφτείτε στις καφετέριες.
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595

έτσι είναι...άσε που αυτοί που κλαίγονται είναι οι πρώτοι που ξεσκίζονται να μπούνε στο Δημόσιο,δηλαδή στα 700 Ευρώ...σήμερα ιδίως υπάρχουν άπειρες ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
έτσι είναι...άσε που αυτοί που κλαίγονται είναι οι πρώτοι που ξεσκίζονται να μπούνε στο Δημόσιο,δηλαδή στα 700 Ευρώ...σήμερα ιδίως υπάρχουν άπειρες ευκαιρίες επαγγελματικής αποκατάστασης...

Καταρχήν ο χαμηλότερος μισθός στο δημόσιο για πτυχιούχο είναι 900€ χώρια τα επιδόματα...
Δευτερον, στο Δημόσιο πλέον υπάρχει σχετική αξιοκρατία πάντα σε σχέση με τον ελληνικό ιδιωτικό τομέα...
Τρίτον, οι "άπειρες" επαγγελματικές ευκαιρίες αφορούν θέσεις ημι- απασχόλησης με μισθό της τάξεως των € 400 και μηδενικές προοπτικές ή θέσεις πωλητή - κουβαλητή- παιδιού για όλες τις δουλειές, ασχέτως αν το job description αναφέρει marketing consultant/ credit analyst/ private bankig officer/ souvlaki wrapping coordinator και φυσικά είναι άπειρες διοτι κανείς σοβαρός άνθρωπος δεν θα κάτσει πάνω από τρίμηνο σε τέτοια θέση...

Στις καφετέριες δεν κλαίγονται μόνο οι χλιδάνεργοι τεμπέληδες...
Κλαίγεται και η ευάριθμη εν ελλάδι τάξη των κληρονόμων/ βυσματιών/ γλυφτρονιών που αφού καβάτζωσαν που ακόμη και σε αφρικανική χώρα δεν θα την έπαιρναν, καταριούνται τους υφισταμένους τους για την έλλειψη πρωτοβουλίας, εργατοικότητας και πίστης στο όραμα του ιδρυτή της εταιρείας (ο οποίος είναι όλως τυχαίως μπαμπάς, γαμιάς ή θείος των ως άνω στελεχάρων)...

Θέλω να πιστεύω ότι αυτοί που μιλούν τόσο απαξιωτικά για τους G-700 είναι σκληρά εργαζόμενοι αυτοδημιούργητοι και πετυχημένοι με το σπαθί τους..
Διότι αν είναι τίποτα βυσματάκια ή ακόμη χειρότερα, τίποτα μικρομεσαία στελέχη που βγάζουν €900 το μήνα και την έχουν δει masters of the universe, ας σταματήσουν, διότι προκαλούν αφόρητο γέλωτα...

Και επειδή τα βαλκανογιάπια του σάιτ θα ετοιμάζονται να με χαρακτηρίσουν χαμένο κορμί, τεμπέλη και δημόσιο υπάλληλο, ας πούμε ότι οικονομικά έχω τόση σχέση με g700 όση τα στούντιο με τα city tour...

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Σωστός.
Σκίζονται να μπουν στο δημόσιο. Και μόλις μπουν αυτόματα αποκτούν την νοοτροπία του (στα αρχίδια μου όλα). Κλαίγονται για τον μισθό τους. Άσε το άλλο ότι αφού σπούδασα είναι υποχρεωμένο το κράτος να μου βρει δουλειά. Κοινώς να βολευτώ.
Αλίμονο στην νέα γενιά.

Επισκέπτης
Σωστός.
Σκίζονται να μπουν στο δημόσιο. Και μόλις μπουν αυτόματα αποκτούν την νοοτροπία του (στα αρχίδια μου όλα). Κλαίγονται για τον μισθό τους. Άσε το άλλο ότι αφού σπούδασα είναι υποχρεωμένο το κράτος να μου βρει δουλειά. Κοινώς να βολευτώ.
Αλίμονο στην νέα γενιά.

Ε ρε φιλε τι θελεις δηλαδη?Να εχει ο αλλος 10 πτυχια και να τα εχει για να σκουπιζει τον κολο του και να τον εχουν κλητηρα τον 700 ευρω και να μην παραπονιεται δηλαδη?
Ναι ρε φυσικα και ειναι υποχρεωμενο το κρατος να με βολεψει αφου μου γαμαει τον αγαμητο με τον παπαροστρατο του και την αθλια εκπαιδευση τους σε ολους τους τομεις.
Τι ειμαστε δηλαδη?Τζαμπα χαμαληδες?

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Στις καφετέριες δεν κλαίγονται μόνο οι χλιδάνεργοι τεμπέληδες...
Κλαίγεται και η ευάριθμη εν ελλάδι τάξη των κληρονόμων/ βυσματιών/ γλυφτρονιών που αφού καβάτζωσαν που ακόμη και σε αφρικανική χώρα δεν θα την έπαιρναν, καταριούνται τους υφισταμένους τους για την έλλειψη πρωτοβουλίας, εργατοικότητας και πίστης στο όραμα του ιδρυτή της εταιρείας (ο οποίος είναι όλως τυχαίως μπαμπάς, γαμιάς ή θείος των ως άνω στελεχάρων)...

Θέλω να πιστεύω ότι αυτοί που μιλούν τόσο απαξιωτικά για τους G-700 είναι σκληρά εργαζόμενοι αυτοδημιούργητοι και πετυχημένοι με το σπαθί τους..
Διότι αν είναι τίποτα βυσματάκια ή ακόμη χειρότερα, τίποτα μικρομεσαία στελέχη που βγάζουν €900 το μήνα και την έχουν δει masters of the universe, ας σταματήσουν, διότι προκαλούν αφόρητο γέλωτα...

Και επειδή τα βαλκανογιάπια του σάιτ θα ετοιμάζονται να με χαρακτηρίσουν χαμένο κορμί, τεμπέλη και δημόσιο υπάλληλο, ας πούμε ότι οικονομικά έχω τόση σχέση με g700 όση τα στούντιο με τα city tour...
Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
Αν νόμιζες οτι κατηγόρησα τα παιδιά των 700ευρώ λάθος σου.
Ισα-ίσα τα χαίρομαι αυτά τα παιδιά γιατί προσπαθούν.
Είναι ήρωες της ζωής.
Και σου μιλάει ένας άνθρωπος που δουλεύει από τα 13 του. Σήμερα είμαι 43.

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Θελω να δω ποιος απο τη γενια των g700(απο την πλειοψηφια δηλαδη)
εχει εργαστει σκληρα,ειναι επιτυχημενος και αυτοδημιουργητος..!

Εξαιρουνται γενιες μεγαλυτερες σε ηλικια που ειναι υπευθυνες για την καταντια σημερα.
Μιλαμε για νεους αποφοιτους που ξεκινανε με 700,δεν εχουν σπιτι να μεινουν και μενουν με γονεις
και στη δουλεια το 8ωρο γινεται το λιγοτερο 9ωρο..

Ας μιλησουν οι επιτυχημενοι και αυτοδημιουργητοι παρακαλω..
Με νουμερα και χρονολογιες please..

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Ε ρε φιλε τι θελεις δηλαδη?Να εχει ο αλλος 10 πτυχια και να τα εχει για να σκουπιζει τον κολο του και να τον εχουν κλητηρα τον 700 ευρω και να μην παραπονιεται δηλαδη?
Ναι ρε φυσικα και ειναι υποχρεωμενο το κρατος να με βολεψει αφου μου γαμαει τον αγαμητο με τον παπαροστρατο του και την αθλια εκπαιδευση τους σε ολους τους τομεις.
Τι ειμαστε δηλαδη?Τζαμπα χαμαληδες?
Σου είπε κανένας ότι είναι υποχρεωμένο το κράτος να σε προσλάβει επειδή σπούδασες κάτι;
Δηλαδή τα παιδιά που δεν συνέχισαν για τον οποιοδήποτε λόγο δεν έχουν κανένα μέλλον;
Αν όμως είχες μάθει μια τέχνη θα έπαιρνε πολύ περισσότερα λεφτά και δεν θα χρειαζόταν να γλύφεις πολιτικούς για να σε διορίσουν.
Αλλά έτσι είναι η σύγχρονή ελληνική κοινωνία θέλει τα παιδιά της να γίνουν όλα Διευθυντές Τραπεζών και πολλά άλλα.
Μην τυχόν και γίνουν τεχνίτες θα μας χαλάσει το ίματζ.
Αυτά τα λίγα.

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Μην πιστεύεις...Απ'όσα ακούσεις τίποτα και απ'όσα βλέπεις τα μισά.
Δυστυχώς το έχουμε δει και αυτό.Και φυσικά μας προκαλεί αφόρητο  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Δεν είσαι τίποτα απο αυτά που θα σε χαρακτηρίσουν οι υπέρμαχοι του φιλελεύθερου μοντέλου και της ανύπαρκτης φαντασμαγορικής, επαγγελματικής 'επιτυχίας' τους.Όσο για μας χτυπάμε και studio και city tour    ;) :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom