Νέα

Η γενιά των G700

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kronos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 859
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Συμφωνώ με τον trueno , η κατάσταση είναι ακριβώς έτσι . Λυπάμαι όμως διότι το πλήρωμα του χρόνου έρχεται . Ασφαλιστικό και Δημόσιο Χρέος πολύ φοβάμαι ότι θα μας κάνουν να δούμε σκηνές Αργεντινής ..

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Tις ευρύτερες επιπτώσεις αναλογιστείτε
Βέβαια τα έχουμε ξαναπεί αλλά καλό είναι να μην τα ξεχνάμε.

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Αυτήν την στιγμή στον σκαϊ 100,3 ξεκινάει εκπομπή με θέμα την ανωτέρω γενιά, με τηλεφωνικές παρεμβάσεις ακροατών, όσοι είναι ραδιοφωνικοί τύποι ας συντονιστούν.

mc90606

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
yorgos το αγαπημενο σου δεντρο ειναι η ακακια?

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  καλα ολοι Θέμο βλέπατε χθες???????????
  Βαξεβανη και κουτι της πανδωρας δεν ειδε κανενας???
  Δυστυχως οι εκπροσωποι των g700 δεν με ενθουσιασαν!!
Μονο ενας κοινωνιολογος τα ειπε καλα αλλα ποιος τον γαμει αυτον!!!!!!!!!

Βγηκε και ο baby boomer ο Χρυσοχοιδης καει αρχεισε να λεει "εμεις καναμε αυτο εμεις καναμε εκεινο..........."
Ρε μαπα Χρυσοχοιδη απο το 1990 ποιος τα εχει κανει μουνι καπελο εμςι που το 9ο ειμασταν 17 οι οι μικροτεροι που ηταν 10 χρονων????????????????????????

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Τρουένο...όταν λες χτες...

Το πρηγούμενο ποστ ειναι 24/11/2007.

Η χρονική σου κλίμακα (χτες, σημερα, αύριο) ειναι απόλυτα σεβαστη

Οπως και το αβαταρ σου

Επισκέπτης
έχω δει ανθρώπους με ικανότητες να χάνονται από κάτι άχρηστους ανωτέρους

Από τη στιγμή που βάζουν στο κεφάλι τους ανώτερους, είναι χαμένοι, είτε άχρηστοι είναι οι ανώτεροι είτε ... χρήσιμοι! Ο καθένας για τον εαυτό του είναι.

Μοναχός σου χόρευε και όσο θέλεις πήδα.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Τρουένο...όταν λες χτες...
Το πρηγούμενο ποστ ειναι 24/11/2007.
Η χρονική σου κλίμακα (χτες, σημερα, αύριο) ειναι απόλυτα σεβαστη
Οπως και το αβαταρ σου

ειναι στην μοιρα του τουτουνου του thread να το πηδάμε!!!!!!!!!!!!!!!!!

[youtube=425,350]fcg477QwCzQ[/youtube]

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
  το θεμα γαμηθηκε αλλα θα ποσταρω.

το ΤΕΡΑΣΤΙΟ συμβαν των 90¨ς  ηταν η παραδοση του Χονγκ Χονγκ στην Κινα. Μια χωρα παραγωγης πια υπαρχει και λεγεται Κινα. Αρα και η ευρωπη και οι ΗΠΑ εχουν χασει την δυμαμη τους λίγο, ειναι και μια Ρωσια εκει που καραδοκει!!

Στο Ελλαδα τωρα ΟΛΑ πια ειναι εισαγωμενα αρα ολες οι δουλειες που εχουν σχεση με την παραγωγη ΠΑΝΕ.
Τι μας εμειναν οι υπηρεσιες και το εμποριο. Το εμποριο ενδυσης,πληροφορικης, ηλεκτρικων γινεται πια απο μεγαλες αλυσιδες και πολυκαταστηματα . Τι εμεινε οι υπηρεσιες. Ηλεκκτολογοι υδραυλικοι και τεχνικοι γινονται ΚΑΙ πολλοι ξενοι αρα παει το μισο. Τι μενει να γινεις υπαλληλος! Και χαρβαρντ να εχεις χωρις γνωστο θα παρεις τα αρχιδια σου. Οποτε βολευονται τα μεσα και οσοι μεινουν στην απ'εξω δεχονται οτι τους δίνουν ή πανε εμπορουπαλληλοι στα πολυκαταστηματα!!!!!

Παντως ευκαιριες εργασιας και επιτυχιας στην Ελλαδα ΔΕΝ υπαρχουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ειτε εχεις ορεξη για δουλεια ειτε εισαι τεμπελης 650€ θα παρεις

ΥΓ Θεωρω θρασος καποιος που βολευεται απο συγγενεις να παιρνει υφος και να λεει loser και παπαρια  εναν αλλον που δεν εχει καποιον να τον "χωσει" καπου. Εχει καταντησει ΜΑΓΚΙΑ και κατορθωμα οχι να μπεις καπου χωρις γνωστο αλλα να ειναι δικος σου ο γνωστος και οχι της μαμας σου
αν και παλιο το ποστ τωρα το διαβασα και συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ

Επισκέπτης
Παντως ευκαιριες εργασιας και επιτυχιας στην Ελλαδα ΔΕΝ υπαρχουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ειτε εχεις ορεξη για δουλεια ειτε εισαι τεμπελης 650€ θα παρεις

Κάνεις λάθος... Κι εγώ από τα €650 ξεκίνησα αλλά τώρα παίρνω πολλά παραπάνω. Και όχι, δεν έχω μέσα κι έξω. Ακόμη και την πρώτη μου δουλειά μόνος μου την βρήκα.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
Ο στοχος μου ηταν να σχολιασω το κουτι της Πανδωρας που εδειξε χθες ο αλφας με θαμα τους G700.

μιλησαν 3 παλικαρια οι οποιοι μου φανηκαν λίγο αδιαφοροι (οταν λες "δεν βγαινω με 700€" πρεπι να εχεις εναν πανικο). Μια κοπελιτσα που μίλησε ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ και εδειξε προβληματισμο. Μια ctτουριστρια με Phd η οποι ειπε με 700€ δλδ 500 λιρες Αγγλιας ΔΕΝ ΖΕΙΣ πουθενα (σωπα!!!!)!!

Επισης μιλησε ενας κοινωνιολογος και μιλησε για "φτωχεια" και πως οδηγει τους νεους στην απομονωση!! Μια ηλιθια που ελεγε οτι "οι νεοι αργουν να παντρευτουν και να φύγουν απο το σπίτ" λες και ο μονος τροπος και λογος να φυγεις απο το σπίτι ειναι ο γαμος!!

Επίσης με ενοχλησαν τα συνεχόμενα πλάνα απο καφετεριες γεμάτες κόσμο.

Τελικα όμως κοιμηθηκα και δεν ειδα που κατέληξε ο βαξεβάνης!!

Επισκέπτης
Ο στοχος μου ηταν να σχολιασω το κουτι της Πανδωρας που εδειξε χθες ο αλφας με θαμα τους G700.

μιλησαν 3 παλικαρια οι οποιοι μου φανηκαν λίγο αδιαφοροι (οταν λες "δεν βγαινω με 700€" πρεπι να εχεις εναν πανικο). Μια κοπελιτσα που μίλησε ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ και εδειξε προβληματισμο. Μια ctτουριστρια με Phd η οποι ειπε με 700€ δλδ 500 λιρες Αγγλιας ΔΕΝ ΖΕΙΣ πουθενα (σωπα!!!!)!!

Επισης μιλησε ενας κοινωνιολογος και μιλησε για "φτωχεια" και πως οδηγει τους νεους στην απομονωση!! Μια ηλιθια που ελεγε οτι "οι νεοι αργουν να παντρευτουν και να φύγουν απο το σπίτ" λες και ο μονος τροπος και λογος να φυγεις απο το σπίτι ειναι ο γαμος!!

Επίσης με ενοχλησαν τα συνεχόμενα πλάνα απο καφετεριες γεμάτες κόσμο.

Τελικα όμως κοιμηθηκα και δεν ειδα που κατέληξε ο βαξεβάνης!!
κλαψ,λυγμ..μας συγκινησες παλι master της κλαψομουνιασης..

mefedlos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2006
Like
57
Πόντοι
1
Σωστα τα λεει ο troueno.Μια ζωη εγω και οι παπουδες μου την ιδια μιζερια βλεπω σε αυτην την χωρα .Μονο ρουφιανοι γλυφτες και βοηθουμενοι απο τα λεφτα του μπαμπα τους ζουνε καλα.Μονος τροπος να φυγεις απο εδω και να βρεις ενα κρατος να παιξεις με ισους ορους αλλιως κατσε εδω να κλεγεσε και κολοβαρα ολη μερα.Για να κανεις εδω μια δουλεια πρεπει να εχεις τα  εκατομυρια να τα ρισκαρεις να ταιζεις τους υπαλληλους του δημοσιου να σε πηδανε σε φορους χωρις να σου προσφερουν τιποτα γιατι ενας δουλευει εδω και τρωνε στην πλατη του 20.Δεν γουσταρω να βλεπω νεους να κλεγοντε για αυτο παρατηστε αυτον τον γαμημηενο τοπο στοθς Αλβανους κα πειναλεους που φερανε και παμε και εμεις να φορτωθουμε σε κανα αλλο οργανωμενο κρατος

Επισκέπτης
Σωστα τα λεει ο troueno.Μια ζωη εγω και οι παπουδες μου την ιδια μιζερια βλεπω σε αυτην την χωρα .Μονο ρουφιανοι γλυφτες και βοηθουμενοι απο τα λεφτα του μπαμπα τους ζουνε καλα.Μονος τροπος να φυγεις απο εδω και να βρεις ενα κρατος να παιξεις με ισους ορους αλλιως κατσε εδω να κλεγεσε και κολοβαρα ολη μερα.Για να κανεις εδω μια δουλεια πρεπει να εχεις τα  εκατομυρια να τα ρισκαρεις να ταιζεις τους υπαλληλους του δημοσιου να σε πηδανε σε φορους χωρις να σου προσφερουν τιποτα γιατι ενας δουλευει εδω και τρωνε στην πλατη του 20.Δεν γουσταρω να βλεπω νεους να κλεγοντε για αυτο παρατηστε αυτον τον γαμημηενο τοπο στοθς Αλβανους κα πειναλεους που φερανε και παμε και εμεις να φορτωθουμε σε κανα αλλο οργανωμενο κρατος
στο καλο & να μην μας γραφετε γιατι & παλι θα κλαψομουνιαζετε..

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
στο καλο & να μην μας γραφετε γιατι & παλι θα κλαψομουνιαζετε..

Γινεσαι κουραστικος αντε πες μας το κλασικο
" η βλακεια ειναι ανικητη" και πηγαινε να ποσταρεις καμια τσοντα να καβλωσεις τα πλήθη!!!!!!!!!!!!!!!!111

mefedlos

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2006
Like
57
Πόντοι
1
κατσε εσυ εδω να χαζομουνιαζεις

Επισκέπτης
  Γινεσαι κουραστικος αντε πες μας το κλασικο
" η βλακεια ειναι ανικητη" και πηγαινε να ποσταρεις καμια τσοντα να καβλωσεις τα πλήθη!!!!!!!!!!!!!!!!111
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..

Υ.Γ παρεπιπτοντως ο παπαχελας ειχε πολυ ποιο ενδιαφερουσα εκπομπη αλλα εκει δεν εκλαιγαν..

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Εργασία υπάρχει αρκετή και καλοπληρωμένη. Απλά ο έλληνας αναζητεί εργασία γραφείου με καλο μισθό χωρίς ευθύνες πολυ κωλοβάρεμα και συγκεκριμένο ωράριο ... δηλαδή δημόσιο ....
Ας πάει να δουλέψει εκει που εργάζονται εκατονταδες χιλιάδες αλβανοί και θα εχει πολλαπλάσια των 700 ευρω. Αν οσα αναφέρω δεν ειναι πραγματικά απο που τα εκατομμύρια των αλαβανικών καταθέσεων στις ελληνικές τράπεζες ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom