Επισκέπτης
Συμφωνώ με τον trueno , η κατάσταση είναι ακριβώς έτσι . Λυπάμαι όμως διότι το πλήρωμα του χρόνου έρχεται . Ασφαλιστικό και Δημόσιο Χρέος πολύ φοβάμαι ότι θα μας κάνουν να δούμε σκηνές Αργεντινής ..
έχω δει ανθρώπους με ικανότητες να χάνονται από κάτι άχρηστους ανωτέρους
Τρουένο...όταν λες χτες...
Το πρηγούμενο ποστ ειναι 24/11/2007.
Η χρονική σου κλίμακα (χτες, σημερα, αύριο) ειναι απόλυτα σεβαστη
Οπως και το αβαταρ σου
αν και παλιο το ποστ τωρα το διαβασα και συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑτο θεμα γαμηθηκε αλλα θα ποσταρω.
το ΤΕΡΑΣΤΙΟ συμβαν των 90¨ς ηταν η παραδοση του Χονγκ Χονγκ στην Κινα. Μια χωρα παραγωγης πια υπαρχει και λεγεται Κινα. Αρα και η ευρωπη και οι ΗΠΑ εχουν χασει την δυμαμη τους λίγο, ειναι και μια Ρωσια εκει που καραδοκει!!
Στο Ελλαδα τωρα ΟΛΑ πια ειναι εισαγωμενα αρα ολες οι δουλειες που εχουν σχεση με την παραγωγη ΠΑΝΕ.
Τι μας εμειναν οι υπηρεσιες και το εμποριο. Το εμποριο ενδυσης,πληροφορικης, ηλεκτρικων γινεται πια απο μεγαλες αλυσιδες και πολυκαταστηματα . Τι εμεινε οι υπηρεσιες. Ηλεκκτολογοι υδραυλικοι και τεχνικοι γινονται ΚΑΙ πολλοι ξενοι αρα παει το μισο. Τι μενει να γινεις υπαλληλος! Και χαρβαρντ να εχεις χωρις γνωστο θα παρεις τα αρχιδια σου. Οποτε βολευονται τα μεσα και οσοι μεινουν στην απ'εξω δεχονται οτι τους δίνουν ή πανε εμπορουπαλληλοι στα πολυκαταστηματα!!!!!
Παντως ευκαιριες εργασιας και επιτυχιας στην Ελλαδα ΔΕΝ υπαρχουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ειτε εχεις ορεξη για δουλεια ειτε εισαι τεμπελης 650€ θα παρεις
ΥΓ Θεωρω θρασος καποιος που βολευεται απο συγγενεις να παιρνει υφος και να λεει loser και παπαρια εναν αλλον που δεν εχει καποιον να τον "χωσει" καπου. Εχει καταντησει ΜΑΓΚΙΑ και κατορθωμα οχι να μπεις καπου χωρις γνωστο αλλα να ειναι δικος σου ο γνωστος και οχι της μαμας σου
Παντως ευκαιριες εργασιας και επιτυχιας στην Ελλαδα ΔΕΝ υπαρχουν!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ειτε εχεις ορεξη για δουλεια ειτε εισαι τεμπελης 650€ θα παρεις
κλαψ,λυγμ..μας συγκινησες παλι master της κλαψομουνιασης..Ο στοχος μου ηταν να σχολιασω το κουτι της Πανδωρας που εδειξε χθες ο αλφας με θαμα τους G700.
μιλησαν 3 παλικαρια οι οποιοι μου φανηκαν λίγο αδιαφοροι (οταν λες "δεν βγαινω με 700€" πρεπι να εχεις εναν πανικο). Μια κοπελιτσα που μίλησε ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ και εδειξε προβληματισμο. Μια ctτουριστρια με Phd η οποι ειπε με 700€ δλδ 500 λιρες Αγγλιας ΔΕΝ ΖΕΙΣ πουθενα (σωπα!!!!)!!
Επισης μιλησε ενας κοινωνιολογος και μιλησε για "φτωχεια" και πως οδηγει τους νεους στην απομονωση!! Μια ηλιθια που ελεγε οτι "οι νεοι αργουν να παντρευτουν και να φύγουν απο το σπίτ" λες και ο μονος τροπος και λογος να φυγεις απο το σπίτι ειναι ο γαμος!!
Επίσης με ενοχλησαν τα συνεχόμενα πλάνα απο καφετεριες γεμάτες κόσμο.
Τελικα όμως κοιμηθηκα και δεν ειδα που κατέληξε ο βαξεβάνης!!
κλαψ,λυγμ..μας συγκινησες παλι master της κλαψομουνιασης..
στο καλο & να μην μας γραφετε γιατι & παλι θα κλαψομουνιαζετε..Σωστα τα λεει ο troueno.Μια ζωη εγω και οι παπουδες μου την ιδια μιζερια βλεπω σε αυτην την χωρα .Μονο ρουφιανοι γλυφτες και βοηθουμενοι απο τα λεφτα του μπαμπα τους ζουνε καλα.Μονος τροπος να φυγεις απο εδω και να βρεις ενα κρατος να παιξεις με ισους ορους αλλιως κατσε εδω να κλεγεσε και κολοβαρα ολη μερα.Για να κανεις εδω μια δουλεια πρεπει να εχεις τα εκατομυρια να τα ρισκαρεις να ταιζεις τους υπαλληλους του δημοσιου να σε πηδανε σε φορους χωρις να σου προσφερουν τιποτα γιατι ενας δουλευει εδω και τρωνε στην πλατη του 20.Δεν γουσταρω να βλεπω νεους να κλεγοντε για αυτο παρατηστε αυτον τον γαμημηενο τοπο στοθς Αλβανους κα πειναλεους που φερανε και παμε και εμεις να φορτωθουμε σε κανα αλλο οργανωμενο κρατος
στο καλο & να μην μας γραφετε γιατι & παλι θα κλαψομουνιαζετε..
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..Γινεσαι κουραστικος αντε πες μας το κλασικο
" η βλακεια ειναι ανικητη" και πηγαινε να ποσταρεις καμια τσοντα να καβλωσεις τα πλήθη!!!!!!!!!!!!!!!!111
κλαψεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε..κατσε εσυ εδω να χαζομουνιαζεις