Νέα

Η γενιά των G700

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kronos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 859
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16
3. Κόμπλεξ έχει όποιος αντιμετωπίζει ως κατώτερους όσους δεν κατάφεραν, παρά τις ικανότητες και τις γνώσεις τους, να καταφέρουν κάτι σε έναν κόσμο όπου τα πάντα γίνονται με μέσα και γνωριμίες.

Σωστά. Όλοι τα ζούμε καθημερινά και φαντάζομαι οι περισσότεροι έχουμε απτά παραδείγματα απο τον περιγυρό μας....

Υ.Γ. Δε παίρνω θέση στην αντιπαράθεση.

Επισκέπτης
Βέβαια δεν ξέρεις αν κάποιος χύνει στη μούρη της δικιάς σου γυναίκας όταν εσύ χύνεις στη μούρη των γυναικών των άλλων. Ούτε αν η πουτανιά των γυναικών τους σημαίνει ότι είναι τεμπέληδες. Πάντως η τοποθέτηση περί αγάμητων αποτυχημένων και γαμιάδων "πετυχημένων" δείχνει μία μάλλον θλιβερή προσωπικότητα. Και οι εξισώσεις που παραθέτεις παραπέμπουν σε κομπλεξισμό άνευ ορίων.

δε βοηθας τη κουβεντα ετσι. και δεν επιχειρηματολογεις. και ξεφευγεις απο το θεμα. και δεν απαντας.

Επισκέπτης
3. Κόμπλεξ έχει όποιος αντιμετωπίζει ως κατώτερους όσους δεν κατάφεραν, παρά τις ικανότητες και τις γνώσεις τους, να καταφέρουν κάτι σε έναν κόσμο όπου τα πάντα γίνονται με μέσα και γνωριμίες.

Δεν ξέρω ΚΑΝΕΝΑΝ που είχαν γνωσεις και ικανοτητες (και ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ) και ΔΕΝ τα καταφεραν. Προφανως, εισαι μια κατηγορία ΜΟΝΟΣ σου.

Α! ορθογραφος, ομως...το ξεχασα αυτο...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Εδω ειναι το θεμα. Δεν ξεφτυλιστηκε ο ΧΜ που εκανε σουβλατζιδικο. Σε ιδανικες συνθηκες, θα δουλευε στο Βαρδινογιάννη (Μότορ Οιλ) ή στα Ελληνικά Πετρελαια. Θα έπαιρνε απο 1.200-3.800?. Με δουλειά ευθυνης και βαρδιες. Μερα Νυχτα. Και με την ελπίδα να μην γινει το ολοκαυτωμα στη βαρδια του. Τωρα, βγαζει ισως περισσοτερα. Εγω γουσταρω να μαγειρεύω. Όταν το εστιατόριο μου αποδωσει πανω από το τρέιντινγκ, θα το γυρισω, να ειστε βεβαιοι...

Τελκά, βλέπω οτι κανουμε οτι δεν καταλαβαινουμε. Ρισπεκτ και ξερισπεκτ στη καθε μαλακια και γενικότητα. Μιλατε για μεταπτυχιακά και την αξία τους. Μαλακίες! Την αξία του κάθε μεταπτυχιακού την καθορίζει η προσωπικότητα του καθενός! Το πανεπιστημιο ειναι a means to an end. Και το end ειναι να σου ανοιξει το μυαλό. Αν το μυαλο σου ειναι κλειστο, αν φοράς γυαλάκια και εισαι αγαμητος 5 χαρβαρντ να τελειωσεις ενας παλιομαλακς θα είσαι. Και λουζεερ. Και κερατάς! Γιατί ολοι αυτοί που γκρινιάζουν ασυστολλα για ολα, ειναι ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ. Μου το λεν οι γυναικες τους οταν τις ΧΥΝΩ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ! Αν δεν ηταν μιζερος, γκρινιάρης και τεμπέλης, ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΓΑΜΑΓΕΣ τωρα....

Καταλαβατε?

ε...αφου το θετεις ετσι......ξε-respect!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
O κόσμος σου είναι γεμάτος από εξισώσεις κομμένες και ραμμένες στα δικά σου μέτρα. Και μόνο η λογική ότι όσοι έχουν γυναίκες πουτάνες που πηδιούνται μαζί σου είναι κατωτέρου επιπέδου (που και άλλοι έλεγαν μέχρι που ξεφτιλίστηκαν) δεν δείχνει άνθρωπο με κοινωνικό κριτήριο.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Εδω ειναι το θεμα. Δεν ξεφτυλιστηκε ο ΧΜ που εκανε σουβλατζιδικο. Σε ιδανικες συνθηκες, θα δουλευε στο Βαρδινογιάννη (Μότορ Οιλ) ή στα Ελληνικά Πετρελαια. Θα έπαιρνε απο 1.200-3.800?. Με δουλειά ευθυνης και βαρδιες. Μερα Νυχτα. Και με την ελπίδα να μην γινει το ολοκαυτωμα στη βαρδια του. Τωρα, βγαζει ισως περισσοτερα. Εγω γουσταρω να μαγειρεύω. Όταν το εστιατόριο μου αποδωσει πανω από το τρέιντινγκ, θα το γυρισω, να ειστε βεβαιοι...

Τελκά, βλέπω οτι κανουμε οτι δεν καταλαβαινουμε. Ρισπεκτ και ξερισπεκτ στη καθε μαλακια και γενικότητα. Μιλατε για μεταπτυχιακά και την αξία τους. Μαλακίες! Την αξία του κάθε μεταπτυχιακού την καθορίζει η προσωπικότητα του καθενός! Το πανεπιστημιο ειναι a means to an end. Και το end ειναι να σου ανοιξει το μυαλό. Αν το μυαλο σου ειναι κλειστο, αν φοράς γυαλάκια και εισαι αγαμητος 5 χαρβαρντ να τελειωσεις ενας παλιομαλακς θα είσαι. Και λουζεερ. Και κερατάς! Γιατί ολοι αυτοί που γκρινιάζουν ασυστολλα για ολα, ειναι ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ. Μου το λεν οι γυναικες τους οταν τις ΧΥΝΩ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ! Αν δεν ηταν μιζερος, γκρινιάρης και τεμπέλης, ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΓΑΜΑΓΕΣ τωρα....

Καταλαβατε?

Για να είμαι ειλικρινής το μόνο που κατάλαβα είναι οι επιρροές από Κωστόπουλο και Κλικ των early 90s...
Συμφωνώ βέβαια ότι την αξία στα πτυχία μας την δίνουμε εμείς και όχι το αντίστροφο αλλά όπως εσύ ισχυρίζεσαι ότι γαμάς τις γυναίκες των τεμπέληδων ξέρεις πόσοι τεμπέληδες γαμάνε τις γυναίκες μεγαλοταβερνιάρηδων (σε νοοτροπία) επιχειρηματιών που κοκορεύονται ότι έχουν πτυχιούχους και διδακτορες να δουλεύουν για πάρτη τους με 3 και 60;
Το διάβασες νομίζω στο Μύκονος Μπλουζ...

Επισκέπτης
Για να είμαι ειλικρινής το μόνο που κατάλαβα είναι οι επιρροές από Κωστόπουλο και Κλικ των early 90s...
Συμφωνώ βέβαια ότι την αξία στα πτυχία μας την δίνουμε εμείς και όχι το αντίστροφο αλλά όπως εσύ ισχυρίζεσαι ότι γαμάς τις γυναίκες των τεμπέληδων ξέρεις πόσοι τεμπέληδες γαμάνε τις γυναίκες μεγαλοταβερνιάρηδων (σε νοοτροπία) επιχειρηματιών που κοκορεύονται ότι έχουν πτυχιούχους και διδακτορες να δουλεύουν για πάρτη τους με 3 και 60;
Το διάβασες νομίζω στο Μύκονος Μπλουζ...

Θεωρώ το Κωστοπουλο ενα αγαμητο και κοπμλεξικο επαρχιωτη που τα καταφερε χαρη στον Λαλιώτη..για να μην τον αδικούμε, τον ειχε πιάσει το παλμο ο ανθρωπος...απλα δεν θα ητνα εισηγμενος αν δεν ηταν το ΠΑΣΟΚ. Τωρα, οπως θα ξερεις, πουλησε στον Ρέστη ενα μεγαλο ποσοστο της ΙΜΑΚΟ..δεν θυμαμαι ποσο.

Το διαβασα το Μυκονος μπλουζ...και το σχολίασα..διαβασε το και τα ξαναλέμε...

Επισκέπτης
Πόσους πετυχημένους ξέρω που πέθαναν στην ψάθα !!!!
Στην τσέπη μου έχω επιταγές δεκάδων χιλιάδων ευρώ .Αν δεν πληρωθούν όμως έχω ένα αρχίδι !!!
ʼυριο θα καλύψω μια επιταγή ενός αδελφικού φίλου "πετυχημένου" που δυστηχώς έπαθε ένα στραπάτσο ( δε θέλει και πολύ όταν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας ). Θα έχανε το σπίτι του ( αξία άνω των 500.000 ) για 3000 ? !!!
Αυτο που έχω καταλάβει στα 33 μου και έχοντας 9 χρόνια πείρα ως ελεύθερος επαγγελματίας είναι :ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ έχεις? Τα κονομάς . Δεν έχεις ? Ο θεός βοηθός.
Δυστηχώς τα πράγματα στην Ελλάδα είναι πολύ ρευστά και δεν έχει σημασία αν βγάζεις 700 ή 1000 ή 10.000 . Σημασία έχει ότι αύριο μπορεί και να μην τα βγάζεις .
Έχω και φιλαράκια , εργατικά , με μεταπτυχιακά που από ατυχία ή ατολμία ή λόγω έλλειψης ενός στοιχειώδους αρχικού κεφαλαίου βγάζουν λιγότερα από εμένα .Δεν τους θεωρώ μαλάκες ούτε βέβαια και τον εαυτό μου μάγκα .
Αυτούς που πραγματικά λυπάμαι είναι τους συνταξιούχους. Το ευρώ τους έκανε πραγματικά φτωχούς .

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
1. To "καλό σχολείο 7 χρόνων" και οι εκεί γνωριμίες και η φοιτητική ζωή που ο ίδιος έχεις περιγράψει δεν ακούγονται σαν το απόλυτο μηδέν.

2. ʼρα η εξίσωση σκληρά εργαζόμενος = καλό εισόδημα που επικαλέστηκες είναι ανύπαρκτη.

1. Αν και μίλαγε για το σχολείο της Πολυεθνικής, τα πτυχία μόνα τους έχουν την αξία των 700? και αν. Προσφάτως εξετάσα 15 βιογραφικά Πολυτεχνείου και δεν πήραμε κανέναν. Αμά δεν προσπαθήσεις παραπάνω, μέχρι εκεί.
2. Αυτό δεν το κατάλαβα, σε σχέση με το αντίστοιχο
3. Αν αληθεύει, στον RavenM άξίζουν συγχαρητήρια για αυτό που έκανε χάρις τις δυνάμεις του και όχι σε κληρονομικό χάρισμα. Πρέπει σε αυτή τη κοινωνία κάποτε, αυτός που πετυχαίνει χωρίς να αδικεί(με κάθε επιφύλαξη) να αναγνωρίζεται. Και όποιος συμπεριφέρεται υπεροπτικά, το λαμβάνει από τον κοινωνικό του περίγυρο one way or another.

Επισκέπτης
Υπάρχει περίπτωση κάποιος να μην θέλει να αυξήσει το εισόδημα του?
Δεν το καταλαβαίνω αυτό.
Αν όμως δεν του δίνονται οι ευκαιρίες? Εκτός αν θεωρείται ότι υπάρχουν ευκαιρίες για την μεγάλη μάζα των εργαζομένων?

Αυτό είναι μια θεωρία. Η άλλη θεωρία όμως λέει ότι ίσως υπάρχουν ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΙ που εκμεταλεύονται τις ευκαιρίες που τους δίδονται. Και όχι, οι ευκαιρίες δεν είναι κάθε μήνα ή κάθε χρόνο στην ζωή... είναι 1 άντε 2 σε όλη σου την ζωή. Οι ξύπνιοι λοιπόν τις βλέπουν και τις αρπάζουν από τα μαλλιά. Κι συνήθως οι ξύπνιοι είναι και ικανοί και έτσι προχωράνε. Αν ο πολύς κόσμος θεωρεί ότι δεν του δίδονται ευκαιρίες, τότε είναι ηλίθιος. Θα πρέπει να σκεφτεί τι έχει γίνει στην ζωή του χωρίς να πάρει πρέφα.

Αυτή λοιπόν είναι η 2η θεωρία η οποία λέει ότι "ευκαιρίες παρουσιάζονται σε όλους, λίγοι τις εκμεταλλεύονται". Ποια νομίζεις εσύ ότι ισχύει τελικά? Δίλημμα, ε? ;)

Επισκέπτης
Είμαι 4 μήνες απλήρωτος φίλε. Για το καλό της εταιρείας...
Και όταν στρώσουν τα πράγματα θα γυρίσει κανείς να μου πει "ευχαριστώ για την υπομονή σου"?!
Δεν νομίζω.
Αν δεν θεωρηθώ και μαλάκας που δεν τους έσκισα, θα θεωρούμαι απλά ώς κάποιος που "τιμά το ψωμί που τρώει".
Ιδιωτικός τομέας...

Αυτό είναι άσχετο από την θεματολογία του thread. ΦΥΣΙΚΑ και πρέπει να διεκδικήσεις τα λεφτά σου. Αν είσαι καιρό στον χώρο θα πρέπει να έχεις μάθει ότι στον ιδιωτικό τομέα σε ξεζουμίζουν όσο μπορούν. Το ίδιο πρέπει να κάνεις κι εσύ. Να διεκδικήσεις αυτά που δικαιούσαι από τον νόμο μέχρι τελευταίας δεκάρας τσακιστής.

Επισκέπτης
Τουλάχιστον από σένα μάθαμε ότι όλοι όσοι βρίσκονται στην κορυφή της πυραμίδας είναι εργατικοί άνθρωποι με υψηλά προσόντα και αυτό που διαπιστώνουμε κάθε μέρα ήταν οφθαλμαπάτη.

Να σου πω κάτι? Τότε ας ήσουν κι εσύ κι εγώ πιο μάγκες από αυτούς έτσι ώστε τώρα να είμασταν στην θέση τους. Κι ας είναι ηλίθιοι και ανίκανοι. Εμείς που θέλουμε να πιστεύουμε ότι είμαστε και λίγο καλύτεροι από αυτούς, γιατί είμαστε εδώ που είμαστε? :)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Παρότι θεωρώ ότι έχω δουλέψει πολύ στη ζωή μου, δεν θεωρώ οτί το σύστημα localy είναι δίκαιο - στα πλαίσια τής ελεύθερης αγοράς φυσικά.
Και οι δομές της οικονομίας μας είναι αντιπαραγωγικές και τα γλυφτρόνια επιβιώνουν και πολλοί επιχειρηματίες είναι για τα μπάζα.
Θεωρώ ότι κάποιος για να κερδίσει παραπάνω με το σταυρό στο χέρι πρέπει να προσφέρει irrationally. Η οικονομία δεν βοηθάει ούτε για το δικό της καλό αυτούς που θέλουν να προσπαθήσουν. Το πρόβλημα έγκειται εκεί και δεν πρόκειται να βελτιωθεί, τουλάχιστον σύντομα.
Το θέμα πτυχία - επιτυχία έχει λήξει από την προηγούμενη δεκαετία και πρέπει να το καταλάβουν όλοι οι νέοι πριν πατήσουν τις σκάλες του φροντιστηρίου. Δυστυχώς λύση υπάρχει μόνο για τους ολιγότερους στην Ελλάδα. Φυσικά χρειάζεται και μυαλό. Διάβασα παραπάνω "MCSE, turbo G700". Φίλε μου χρειάζεσαι και λίγο personal management

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
λοιπον σαν μαγκας να σας πω τι θα κανετε , οπως καναμε και εμεισ παλια ! γιατι πατε κα ι πινετε φραπε με 4 ευρω; πατε στο καφενειο της γειτονιας σας με 1 ευρω! οι παλιοι εκαναν σπιτια γιατι επιναν εναν καφε στ ο καφενειο ! για βαλτε κατω ποσα θα δωσετε στ ηζωη σας  για καφεδες φρεντο! ειναι ενα σπιτι γκαρσονιερα !Παρτε πρωτο αμαξι μεταχειρισμενο . εγω ξεκινησα με 23 000  δρχ μισθο  αλλα δεν ηθελα μολις διορίστηκα το γκολφ! ουτε τ αρμανι γυαλια . αν κανετε αναγωγες θα δειτε οτι παντα ο μισθος ηταν αναλογικά 700 ευρω
τοτε με τις 23000 ο φραπες ειχε 300 δρχ και 500 στο κολωνακι , η γκαρσονιερα νοικι 8000 , τα ουισκι στα μπαρ 500 ! για  βαλτε τα κατω ! τι αλλαξε και ειναι λιγα τα 700 ; μα η καλοπεραση ! απλο ε; οι αναλυσεις περιπλέκουν την κατασταση !!!!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Eξήγησέ μας πως με 700 θα νοικιάσεις γκαρσονιέρα και θα τρως κιόλας φαγητό κάθε μέρα.

Επισκέπτης
1. Αν και μίλαγε για το σχολείο της Πολυεθνικής, τα πτυχία μόνα τους έχουν την αξία των 700? και αν. Προσφάτως εξετάσα 15 βιογραφικά Πολυτεχνείου και δεν πήραμε κανέναν. Αμά δεν προσπαθήσεις παραπάνω, μέχρι εκεί.

σοβαρα μιλας ρε φιλε? ειχατε καλυτερους? μπραβο...γιατι εμεις, απο τα πολυτεχνεια, καναμε πλακα με ολους εσεις τους υπόλοιπους...με τις λιγες μοναδες, τις ανασφαλειες, τα κομπλεξ, τα ντιρι, την ανικανοτητα, το μικρο σας πουλι....τα λιγα σας εισοδηματα....

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
1. Την καρεκλα δεν την έπιασα, τη δημιούργησα. Μετα απο ενα καλο σχολειο 7 ετων σε πολυεθνικες, εχω πλέον τις δικές μου εταιριες. ΧΩΡΙΣ βοήθεια και κεφαλαια απο το μπαμπα. Απο το απολυτο ΜΗΔΕΝ. Και 11 άτομα καλοπληρωμένο προσωπικό που ερχεται και φευγει απο το γραφειο χαμογελόντας. 6 χρόνια τωρα δεν είχα ουτε ΜΙΑ αποχώρηση.

2. Πλέον κάνω μανατζμεντ. Καθορίζω το χρόνο μου όπως θελω. Έτσι βρισκω χρονο και γαμάω. Μπορεί να ειναι 9πμ (με πανρεμενη), 12 με CT ή 6μμ με CG που συνήθως γαμω σε χοτελ κοντα στα γραφεία ή τη πέρνω σε ταξιδάκι εντς ή εκτος Ελλάδας.

3. Τα αγγλικα μου ειναι καλυτερα απο τα Ελληνικά μου και γιαυτο ενιοτε κανω λάθη. Νομιζω όμως ότι τα γραφομενα ειναι δομημενα και σαφη. Κια πληρως αιτιολογημένα. Προφανως εκει μονο μπορείς να εστιάσεις τις παπαρο-ειρωνίες σου και τα κομπλεξ σου.

Μια και ο RavenM  απάντησε, ίσως χωρίς να είναι υποχρεωμένος, νομίζω αυτό που αξίζει να κρατήσει κανείς είναι το σημείο 1.
Παρακολουθώ το thread και διακρίνω, ιδίως από τα παιδιά που δεν βρίσκονται σε πλεονεκτική θέση, μια ηττοπάθεια και μι ανασφάλεια, δικαιολογημένη, αλλά όχι απόλυτα...Σε  καποιο σημείο, λοιπόν, αναφέρθηκε πως 'τί θα κάνουν τα μεγαλοστελέχη στα 55 τους όταν θα τους πέρουν τις θέσεις οι νεώτεροι..." η απάντηση δόθηκε, από τον 
RavenM, πολύ απλά μπορούν να δημιουργήσουν τη δική τους εργασία με την εμπειρία, την εργατικότητα και τη μεθοδικότητά τους καθώς και τις γνωριμίες που απέκτησαν όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο όπου κινούνταν...Έχω παράδειγμα ατόμου που ΕΦΥΓΕ από την εταιρία στα 50 του, πολύ έμπειρος, και πάει μια χαρά στη δική του δουλειά...Σίγουρα τα πράγματα δεν είναι εύκολα, αλλά πολλοί τα καταφέρνουν...

Επισκέπτης
λεμε κατι δαιφορετικό? βαρεθηκα......ιδιοκτητες, καντε κατι να μας κρατησετε...

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
απλο ειναι κανεις και δευτερη δουλεια οπως εκανα και εγω .ΞΕφορτωνα φορτηγα  στ η λαικη Σαββατο .

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Δεν τα μπερδέυω . Ο Ράλλης είπε με πολύ άτσαλο τρόπο , ότι πρέπει ο επαγγελματικός προσανατολισμός να γίνεται με σύστημα και με μακροχρόνιο ορίζοντα . Δεν γίνεται να γίνουν όλοι επιστήμονες όπως δεν γίνεται να μείνουμε όλοι αμόρφωτοι διότι κάποιοι σαν τους κινέζους θα είναι πάντα πιο φθηνοί .
Οι περισσότεροι γονείς ( και λογικό είναι ) , τα παιδιά τους τα έστρεψαν στο Πανεπιστήμιο αποσκοπώντας σε κάτι καλύτερο και σίγουρα όχι για να φτιάξουν την γενιά του φραπέ .
Απο εκεί και πέρα ας αναζητήσουμε όλοι την αλήθεια . Γιατί είναι τα κόμματα μέσα στα πανεπιστήμια ; γιατί ανοίξαν τμήματα ΑΕΙ και ΤΕΙ χωρίς ουσιαστικές προοπτικές μόνο και μόνο για να γίνουν κομματόσκυλα ακαδημαϊκοί ; γιατί επιτρέψαμε σε λαμόγια να πάρουν επιχορηγήσεις χωρίς να επεκτείνουν τις επιχειρήσεις τους και να απορροφήσουν αυτά τα παιδιά; γιατί τους προβάλλουμε ξανά και ξανά πρότυπα είτε απο το fame story είτε σαν τον εκδότη του ΝΙΤΡΟ;    Γιατί επιτρέψαμε ώς κοινωνία ο χημικός μηχανικός να ανοίξει σουβλατζίδικο  ( θέμα καναλιού star ) .
Φυσικά η δουλειά δεν είναι ντροπή αλλά όταν εξευτελίζεται ένας ιερός θεσμός όπως η Επιστήμη είτε υποβαθμίζοντας επιστήμονες είτε προβάλλοντας το κάθε καβλιάρικο πιπίνι ή το κάθε πουστράκι των media ώς το επιτυχημένο πρότυπο , ε τότε να περιμένουμε και τα χειρότερα που έπονται .

Υποκλίνομαι, φίλε μάστορα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom