Εδω ειναι το θεμα. Δεν ξεφτυλιστηκε ο ΧΜ που εκανε σουβλατζιδικο. Σε ιδανικες συνθηκες, θα δουλευε στο Βαρδινογιάννη (Μότορ Οιλ) ή στα Ελληνικά Πετρελαια. Θα έπαιρνε απο 1.200-3.800?. Με δουλειά ευθυνης και βαρδιες. Μερα Νυχτα. Και με την ελπίδα να μην γινει το ολοκαυτωμα στη βαρδια του. Τωρα, βγαζει ισως περισσοτερα. Εγω γουσταρω να μαγειρεύω. Όταν το εστιατόριο μου αποδωσει πανω από το τρέιντινγκ, θα το γυρισω, να ειστε βεβαιοι...
Τελκά, βλέπω οτι κανουμε οτι δεν καταλαβαινουμε. Ρισπεκτ και ξερισπεκτ στη καθε μαλακια και γενικότητα. Μιλατε για μεταπτυχιακά και την αξία τους. Μαλακίες! Την αξία του κάθε μεταπτυχιακού την καθορίζει η προσωπικότητα του καθενός! Το πανεπιστημιο ειναι a means to an end. Και το end ειναι να σου ανοιξει το μυαλό. Αν το μυαλο σου ειναι κλειστο, αν φοράς γυαλάκια και εισαι αγαμητος 5 χαρβαρντ να τελειωσεις ενας παλιομαλακς θα είσαι. Και λουζεερ. Και κερατάς! Γιατί ολοι αυτοί που γκρινιάζουν ασυστολλα για ολα, ειναι ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ. Μου το λεν οι γυναικες τους οταν τις ΧΥΝΩ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ! Αν δεν ηταν μιζερος, γκρινιάρης και τεμπέλης, ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΓΑΜΑΓΕΣ τωρα....
Καταλαβατε?