Νέα

Η γενιά των G700

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kronos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 859
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δεν σε παρεξηγώ.
Να σαι καλά.

Κανε την γαργαρα σου και μην μιλας αλλο...Αλλα ειπαμε...Τον καθενα οπως τον συμφερει.Ε φυσικα ακου εκει να διαμαρτυρονται οι νεοι για τα 700 ευρω εξαλλου μετα τι θα απογινουν και οι ελευθεροι επαγγελματιες.

Επισκέπτης
επειδη την συζητηση δεν την εχω παρακολουθησει...απο οτι επιασα τωραστο τελος θα πω το εξης
-το να περασεις ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ σε μια σχολη ακομα κ σε ενα πολυτεχνειο ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ....καμια σχεση οι πανελληνιες με δεσμες κ καμια σχεση οι τοτε δυνατοτητες με τις τωρα οποτε ποιος εχει σπουδασει κ ποιος οχι να το αφησουν να το λενε αυτοι που το λενε γιατι ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΤΟΠΟ.....παρεπιπτοντως για να μην πεταχτει κανενας σπουδαζω κατι μηχανικος εμπ
-το να περασεις σε μια σχολη δεν σημαινει τιποτα ουτε για την παιδεια ουτε για την μορφωση ουτε για τιποτα απλα εχεις ενα χαρτι που μπορει να λες ΩΩΩΩ ειμαι κατι αλλα δεν σημαινει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ
-υπαρχουν φοιτητες που εχουν τελειωσει κ ξυνουν ολη μερα τα αρχιδια τους τρωγωντας τα λεφτα των γονιων τους ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ κ υπαρχουν κ αλλοι που απο το μηδεν καναν λεφτα.... η μορφωση κ η παδεια δεν σημαινει εχεις ενα χαρτι

οποτε αυτα περι μορφωσης κ περι λοιπων να μην τα λεει κανενας γιατι ειναι τελειως ΑΤΟΠΑ...

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Κανε την γαργαρα σου και μην μιλας αλλο...Αλλα ειπαμε...Τον καθενα οπως τον συμφερει.Ε φυσικα ακου εκει να διαμαρτυρονται οι νεοι για τα 700 ευρω εξαλλου μετα τι θα απογινουν και οι ελευθεροι επαγγελματιες.
Ωραίος.
Μπράβο.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
κο κο κο κο κο.

Μπαρμπα στο καφενειο να κανεις κυρυγημα για τους "τεμπεληδες" και να παιξεις και την πρεφα σου.
Αν νομίζεις οτι θα με κάνεις να νευριάσω είσαι γελασμένος.
Γράφε ότι θέλεις.
Άλλωστε θα θαυμάσουν και άλλοι το επίπεδο του αυριανού δημοσίου υπαλλήλου.
:2funny: :2funny: :2funny:

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6
επειδη την συζητηση δεν την εχω παρακολουθησει...απο οτι επιασα τωραστο τελος θα πω το εξης
-το να περασεις ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ σε μια σχολη ακομα κ σε ενα πολυτεχνειο ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ....καμια σχεση οι πανελληνιες με δεσμες κ καμια σχεση οι τοτε δυνατοτητες με τις τωρα οποτε ποιος εχει σπουδασει κ ποιος οχι να το αφησουν να το λενε αυτοι που το λενε γιατι ειναι ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΤΟΠΟ.....παρεπιπτοντως για να μην πεταχτει κανενας σπουδαζω κατι μηχανικος εμπ
-το να περασεις σε μια σχολη δεν σημαινει τιποτα ουτε για την παιδεια ουτε για την μορφωση ουτε για τιποτα απλα εχεις ενα χαρτι που μπορει να λες ΩΩΩΩ ειμαι κατι αλλα δεν σημαινει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ
-υπαρχουν φοιτητες που εχουν τελειωσει κ ξυνουν ολη μερα τα αρχιδια τους τρωγωντας τα λεφτα των γονιων τους ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ κ υπαρχουν κ αλλοι που απο το μηδεν καναν λεφτα.... η μορφωση κ η παδεια δεν σημαινει εχεις ενα χαρτι

οποτε αυτα περι μορφωσης κ περι λοιπων να μην τα λεει κανενας γιατι ειναι τελειως ΑΤΟΠΑ...

συμφωνω απολυτα μαζι σου.ειτε με πανελληνιες ειτε με δεσμες να περασε καποιος το ιδιο ειναι.αλλο πραγμα το τελειωνω τη σχολη μου και παιρνω πτυχιο,και αλλο το σπουδαζω.απεχει χιλιομετρα το ενα απ το αλλο.δεν σημαινει το οτι αν εχω πτυχιο οτι ειμαι και μορφωμενος η ικανος.

Επισκέπτης
Αν νομίζεις οτι θα με κάνεις να νευριάσω είσαι γελασμένος.
Γράφε ότι θέλεις.
Άλλωστε θα θαυμάσουν και άλλοι το επίπεδο του αυριανού δημοσίου υπαλλήλου.
:2funny: :2funny: :2funny:

Εχω πει και αλλες φορες οτι το ονειρο μου δεν ειναι απλα να μπω στο δημοσιο.Ουτε και να δουλεψω βεβαια σε αυτη την κολοχωρα για 700 ευρω που αξιζει μονο το καλοκαιρι για τα νησακια της και τις τουριστριες της.
Αλλα οχι και να μας τα κανεις γαργαρα τωρα.Οχι ο καθε βολεμενος μπαρμπας να μας κανει κυρηγμα περι υλικης εγκρατειας και να μας την λεει και απο πανω οτι ειμαστε τεμπεληδες που διαμαρτυρωμαστε για τα 700 κολοευρω στην πουτσοχωρα αυτη.
warnwarn.gif
 [/color[/URL]]

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Εχω πει και αλλες φορες οτι το ονειρο μου δεν ειναι απλα να μπω στο δημοσιο.Ουτε και να δουλεψω βεβαια σε αυτη την κολοχωρα για 700 ευρω που αξιζει μονο το καλοκαιρι για τα νησακια της και τις τουριστριες της.
Αλλα οχι και να μας τα κανεις γαργαρα τωρα.Οχι ο καθε βολεμενος μπαρμπας να μας κανει κυρηγμα περι υλικης εγκρατειας και να μας την λεει και απο πανω οτι ειμαστε τεμπεληδες που διαμαρτυρωμαστε για τα 700 κολοευρω στην πουτσοχωρα αυτη.
Σου είπα εγώ πουθενά οτι κακώς διαμαρτύρεστε;
Και το αν είμαι βολεμένος αστο να το ξέρω εγώ.
και δεν σου έκανα τίποτα γαργάρα.
μην τρώγεσαι άδικα.
ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
κο κο κο κο κο.

Μπαρμπα στο καφενειο να κανεις κυρυγημα για τους "τεμπεληδες" και να παιξεις και την πρεφα σου.
Mήπως έχεις ξεφύγει λίγο???λέω μήπως... :cool2:
Για συμμαζέψου λίγο...
warnwarn.gif
 [/color[/URL]]

Επισκέπτης
Mήπως έχεις ξεφύγει λίγο???λέω μήπως... :cool2:
Για συμμαζέψου λίγο...σκατόμαγκα :jerking:

Τι εγινε?Και αλλος αποτυχημενος στην εκπαιδευση θικτικε?

να πας να πεις τον υπαλληλο που πληρωνεις με 700 ευρω η την γραμματεα σου που την βαζεις να σε πιπωνει για να την κρατησεις στην δουλεια.

Και ποιος εισαι εσυ που θα μου πει να συμαζευτω?

Επισκέπτης

Σκατομαγκα να πας να πεις τον υπαλληλο που πληρωνεις με 700 ευρω η την γραμματεα σου που την βαζεις να σε πιπωνει για να την κρατησεις στην δουλεια.

Και ποιος εισαι εσυ που θα μου πει να συμαζευτω?Παρε φορα και κλασε μου τα αρχιδια βλακομετρο.

ρε συ ριξε κ σε εμενα κανα μπινελικι  :rockon:  ...το χω αναγκη πολυ δεν κρατιεμαι  :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Σου είπα εγώ πουθενά οτι κακώς διαμαρτύρεστε;
Και το αν είμαι βολεμένος αστο να το ξέρω εγώ.
και δεν σου έκανα τίποτα γαργάρα.
μην τρώγεσαι άδικα.
ΤΕΛΟΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ

Ας ελπίσουμε ότι η νέα γενιά θα ξυπνήσει έγκαιρα. (Αλλά δεν το βλέπω).
Γιατί και αυτή έχει πέσει θύμα της κατανάλωσης.Πχ. Αγοράζει κάθε δύο μήνες κινητό με υπηρεσίες που δεν πρόκειται ποτέ να χρησιμοποιείσει.
Μιλάει στο τηλέφωνο για να λέει μα####κιες.
Πως να της φτάσουν τα 700 η τα 800 ευρω

Αυτο τι ειναι?Εδω δεν μας λες ευθρασως οτι και με 700 ευρω βολευομαστε και εμεις φταιμε που δεν μας φτανουν?

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66

να πεις τον υπαλληλο που πληρωνεις με 700 ευρω η την γραμματεα σου που την βαζεις να σε πιπωνει για να την κρατησεις στην δουλεια.

Και ποιος εισαι εσυ που θα μου πει να συμαζευτω?
ωραίος.
Μπράβο σου.
Αυτα σου μαθαίνανε εκει που σπούδαζες;

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Κύριοι ήρεμα και πολιτισμένα.Δεν μου αρέσει να διαγράφω post ούτε και να μοιράζω warn.Ψυχραιμία λοιπόν.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Αυτο τι ειναι?Εδω δεν μας λες ευθρασως οτι και με 700 ευρω βολευομαστε και εμεις φταιμε που δεν μας φτανουν?
Ρε ξέρεις να διαβάζεις;
Η οτι σε βολεύει βλέπεις;
Πανω - πάνω δεν λέω οτι ελπίζω να ξυπνήσει η νέα γενιά.
Αντε βραδιάτικα.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Δες μπαρμπα πρωτα πως μου μιλισε ο "συναδελφος" σου αποτυχημενος στην εκπαιδευση και στις σπουδες και μετα ελα να μου κριτικαρεις τους δικους μου τροπους?Γκεγκε?
Κύριε σπουδαγμένε κόψε το μπάρμπα και ηρέμησε.

Επισκέπτης
Ρε ξέρεις να διαβάζεις;
Η οτι σε βολεύει βλέπεις;
Πανω - πάνω δεν λέω οτι ελπίζω να ξυπνήσει η νέα γενιά.
Αντε βραδιάτικα.

Ασε μας ρε φιλε.Πριν ελεγες η δεν ελεγες οτι και με τα 700 ευρω μια χαρα βολευται ο σημερινος νεος και οτι εχουμε γεμισει απο τεμπεληδες που επειδη σπουδασαν ζητανε και παραπανω λεφτα απο τον ελευθερο επαγγελματια πχ τεχνιτη?
Μην με κανεις τωρα να καθομαι να ξαναποσταρω τα ποστ σου εδω.

Επισκέπτης
Δες μπαρμπα πρωτα πως μου μιλισε ο "συναδελφος" σου αποτυχημενος στην εκπαιδευση και στις σπουδες και μετα ελα να μου κριτικαρεις τους δικους μου τροπους?Γκεγκε?
Σπουδαγμένε τι έχεις σπουδάσει?

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Ασε μας ρε φιλε.Πριν ελεγες η δεν ελεγες οτι και με τα 700 ευρω μια χαρα βολευται ο σημερινος νεος και οτι εχουμε γεμισει απο τεμπεληδες που επειδη σπουδασαν ζητανε και παραπανω λεφτα απο τον ελευθερο επαγγελματια πχ τεχνιτη?
Μην με κανεις τωρα να καθομαι να ξαναποσταρω τα ποστ σου εδω.
Αυτά κατάλαβες απο αυτά που έγραψα;
ξαναδιαβασέ τα όλα απο την αρχή και σε περιμένω να μου πεις.
και πρώτα από όλα ηρέμησε.

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
να σε ρωτησω κατι κ να μου απαντησεις σε παρακαλω...με τοσες βλακειες που γραφω κ off topic κ οτι να ναι γιατι ειμαι πεντακαθαρος απο παρασημα?(warned,muted,moderated)
Γιατί πολύ απλά δεν βρίζεις.Γι'αυτό  :)

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
Eνω ειναι επιτυχια να περνας σε καποιο τει επιειδη εγραψες κατω απο την βαση αλλα υπηρχαν κενες θεσεις ?(παρα τα φροντιστηρια που πληρωνε ο γονιος , ο οποιος μπορει να μην ειχε τελειωσει τιποτα αλλα να δουλευε σαν σκυλι για να μην λειψει το παραμικρο απο τα παιδια του)
Και τωρα πρεπει στα 23 να σου δωσουν 3000 μισθο, μια 525 bmw  εταιρικη με πληρομενες βενζινες και να σε ρωτησουν και τι ωρες θελεις να δουλευεις :jerking:
Και στα 40 ειναι καλα να βγεις στην συνταξη? ή θελεις πιο νωρις? Για τι ολες οι προηγουμενες γενιες την περασαν ζαχαρη , με τις ευκολιες τους και τωρα τα ζητανε ολα απο σας. :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom