Νέα

Η γενιά των G700

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kronos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 859
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Σκουπισε τα αιματα απο το αγκιστρι αποτυχημενο υποκειμενο της κοινωνιας στοκε κουφιοκεφαλακη που στην οικοδομη ξερεις να διαπρεπεις και ελα μετα να πουλησεις μαγκια εδω.

Αντε πηγαινε τωρα βρες κανενα τραβελι να σε "περιποιηθει" γιατι εσενα ουτε οι Ελεινιδες δεν σου κανουν.

Α και για να μην ξεχνιομαστε μαλακοπιτουρα να πας να πεις τον πατερα σου που σε εβγαλε κουφιοκεφαλακη και δεν εισουν ικανος ουτε ενα πτυχιο Ρουμανιας να παρεις.
Διάνοια θα μου πεις τι σπούδασες τελικά? :think:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Παρε φορα και κλασε μου τα αρχιδια.Στο στομα μου δεν τον ξαναπιανω αλλα στον πουτσο μου θα τον βαλω τον μαλακα.
Πουτανα να πας να πεις την μανα σου που δεν πληρωσε για να σπουδασεις αλλα τα εφαγε τα λεφτα της με τους νταβατζηδες της.
ρε θα σταματήσεις
Αντε βραδιάτικα

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66

Επισκέπτης
αν είσαι αντρας...ελα να μου τα πεις απο κοντα μπαστόπιασμα...παληκαράκι της φακής...έχεις τα ΠΕΛΕ???
ΚΟΤΑ..?????

να ερθω εγω ρε να δουμε εν εχεις αρχειδια?????????
ΚΟΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
warnwarn.gif
 Δεν[/URL] απειλούμε.
Και η συμπεριφορά σου είναι γενικώς προκλητική.
Το επόμενο στάδιο ξέρεις ποιό είναι.

Επισκέπτης
μεγαλο σαββατο θα ειμαι ΓΙΑΝΝΕΝΑ!!! οποτε θες μπουμπου....

δεν μιουταρετε κ αυτον εδω που εχει ταυτοχρονα 123456 διαφορετικα νικ εχει ανοιξει 123456 τοπικ για τραβελια κ το παιζει κ μαγκας...αντε γιατι που κουραστικος ειναι πλεον ολο τα ιδια κ τα ιδια.....

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
δεν μιουταρετε κ αυτον εδω που εχει ταυτοχρονα 123456 διαφορετικα νικ εχει ανοιξει 123456 τοπικ για τραβελια κ το παιζει κ μαγκας...αντε γιατι που κουραστικος ειναι πλεον ολο τα ιδια κ τα ιδια.....
ζηλευεις εσυ ????  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Συνημμένα

• url.jpg
    url.jpg
    24,1 KB · Εμφανίσεις: 20

Επισκέπτης

δενμας ειπες ποσα νικ εχεις εσυ?????

boobomastoras

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Κριτικές
8
Like
166
Πόντοι
16
απειλούνται μέλη του σάιτ απο μόντ......
απειλώ με μηνύσεις....θα καταθέσω αγωγές.....[κλώνος του εθνικού σταρ έγινα..] :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
To ονειρο σου εγινε πραγματικοτητα. Αντε βρε και εις ανωτερα. Σωφερ του σωφερ :2funny: :2funny:

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
ναι θελω κ εγω μιουταρισμα να εχω 5-6 νικ να εχω να παιζω γιατι για να εχω μονο ενα κατι δεν παει καλα....κ να πεις οτι δεν προσπαθω ολο ασχετα ποστ γραφω αλλα με γραφετε ολοι σας  :2funny:  :2funny:
οχι με τίποτα εσένα δεν σε γράφουμε.
:2funny: :2funny: :2funny:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Πουτανα να πας να πεις την μανα σου που δεν πληρωσε για να σπουδασεις αλλα τα εφαγε τα λεφτα της με τους νταβατζηδες της.

Χωρίς να θέλω να κάνω τη δουλειά των μοντ, έχοντας ομως το θάρος της γνώμης μου - αν κάποιος δε γινει muted μετά από αυτό το σχόλιο, τότε πότε πρέπει να γίνει;

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Τελικα γαμω την πουτανα μου τον βαξεβανη τον ειδε κανεις σας χθες ή βλεπατε Θέμο ολοι σαν ζωντοβολα????

Αντε το γαμήσατε το thread πλακωνεστε μεταξυ σας αντι να απαιτειτε απο αλλους μεγαλύτερες αμοιβες!!!

Γιατι φίλε μου και τεχνιτης να εισαι αν ειμαι αγραφκος δεν θα σε φωναξω θα κανω τα μερεμετια μ΄νος μου!!!  Αν ο διπλα σου δεν βγαζει λεφτα θα μειωθει και σενα το εισοδημα σου και στην χειροτερη θα σε ληστεψει

(αυτο την εποχη που γινονταν σοβαρες συζητησεις εδω το ειχε πει καποιος πιο ωραια)

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Χωρίς να θέλω να κάνω τη δουλειά των μοντ, έχοντας ομως το θάρος της γνώμης μου - αν κάποιος δε γινει muted μετά από αυτό το σχόλιο, τότε πότε πρέπει να γίνει;
Γίνανε και οι 2 κύριοι moderated.Σε λίγο θα διαγραφούν και αυτά τα χυδαία post.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom