Νέα

Η γενιά των G700

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kronos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 859
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16

Συνημμένα

• commando.jpg
    commando.jpg
    59,9 KB · Εμφανίσεις: 25

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Εργασία υπάρχει αρκετή και καλοπληρωμένη. Απλά ο έλληνας αναζητεί εργασία γραφείου με καλο μισθό χωρίς ευθύνες πολυ κωλοβάρεμα και συγκεκριμένο ωράριο ... δηλαδή δημόσιο ....
Ας πάει να δουλέψει εκει που εργάζονται εκατονταδες χιλιάδες αλβανοί και θα εχει πολλαπλάσια των 700 ευρω. Αν οσα αναφέρω δεν ειναι πραγματικά απο που τα εκατομμύρια των αλαβανικών καταθέσεων στις ελληνικές τράπεζες ?

Οι αγορές της Ασίας, της Ινδίας και του Περσικου Κόλπου είναι ορθάνοιχτες και τιγκα στις ευκαιρίες για όσους έχουν όρεξη - δύναμη και γνώσεις....

για όλους τους άλλους τα 700 ευρουδάκια ειναι πολυ καλά να μην πω υπερβολικά ... για καντε καμιά βόλτα Πολωνία Τσεχία Βουλγαρία Ρουμανία Σλοβακία Λεττονία Εσθονία Λιθουανία ... Ε.Ε. δεν είναι και εκεί ? ποσο νομίζετε οτι ειναι οι μισθοί ? και πιο το κόστος ζωής ? πέρνουν πολλοί 700 ευρουδάκια το μηνα καθαρά εκεί ? και μηπως μπορείτε να μου πείτε τι το καλύτερο προσφέρει ο έλληνας για να αμοιφθει περισσότερο ?

Επισκέπτης
Βλέπω ότι όλοι σχολιάζουν αρνητικά την πραγματικότητα του να παίρνουν άτομα με πτυχία 700€/μήνα ή και λιγότερα ...

Από την άλλη όμως, όποτε μιλούν συνδικαλιστάδες των φοιτητών, καθηγητάδες πανεπιστημίων , πρυτάνεις και πρόεδροι σχολών , όλοι γκαρίζουν ότι δεν θέλουν να συνδεθεί η τριτοβάθμια εκπαίδευση με την ... αγορά εργασίας και καμαρώνουν γι'άυτό , επειδή κάθετι διαφορετικό είναι "νεοφιλελεύθερο" και "καπιταλιστικό".

Από την άλλη, όταν διαπιστώνουν ότι το όνειρό τους, είναι πραγματικότητα και ότι η τριτοβάθμια εκπαίδευση δεν έχει συνδεθεί με την αγορά εργασίας, τότε γιατί σκούζουν;

Εφόσον δεν έχει γίνει η επάρατη σύνδεση, δικαίως οι πτυχιούχοι παίρνουν 700€. Και πολλά είναι. Αφού δεν έχει συνδεθεί η εκπαίδευση με την αγορά εργασίας, γιατί αναφέρουν τα πτυχία τους; Θέλουν παίρνουν περισσότερα από τους μη-πτυχιούχους χαμάληδες; Μα ... αφού η τριτοβάθμια εκπαίδευση δεν θέλουν να συνδέεται με την αγορά εργασίας! Στην μη-νεο-φιλελεύθερη Κούβα, τόπο πρώτυπο για όλες τις προοδευτικές δυνάμεις που δεν θέλουν να συνδεθεί η τριτοβάθμια εκπαίδευση με την αγορά εργασίας όπως συμβαίνει στον επάρατο καπιταλισμό , οι ιατροί παίρνουν 10$/μήνα. Οπότε στην Ελλάδα ο μισθός των 700€ πέφτει και μεγάλος στουε πτυχιούχους που ... δεν επιθυμούν τη σύνδεση της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας και καμαρώνουν γι'αυτό!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
ποια η διαφορα muted-moderated? :grin: :grin:

πολυ απλα...to muted σημαινει ότι έπαυσες να αναπνεεις :'( :'( ίσως προσωρινως,ίσως για παντα(αναλογα με τον γιατρο Mod Που σε κουραρει),ενω το moderated ότι εχεις πάντα εναν νταβα-Mod >:((οπς..βαρυ!εεε...έναν συμβουλετικο ψυχολογο Mod :cheesy: καλυτερα θα ελεγα που σε προστατευει(μαζι με τον ασθενη και μας τους "υγιεις")απο οποιοδηποτε σφαλμα ή παρεκκλιση προς το φιλοθεαμων κοινο του bourdela-dot.com!

υ.γ. γίνεται να προστεθει και ενας ακομη χαρακτηρισμος?π.χ.malakopitourated? :2funny:

Φονιας

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Μπορει να βγηκε ενας 30ρης στη βουλη αλλα οι υπολοιποι θα τον φανε.
Οπως στα νοσοκομεια ενας νεος γιατρος θα φθαρει απο το συστημα.
Το θεμα ειναι οτι για να αλλαξει αυτη η κατασταση θελει ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.
Επανασταση διχως αιμα και ριξη ολικη του καθεστωτος δεν αλλαζει τιποτα.
Τώρα τα είπες όλα!Είπες τη σωστή λέξη...Ποιός όμως να κάνει επανάσταση?Ο  Σάκης κι ο Λάκης που πίνουν freddo όλo το απόγευμα,οι γκόμενες με το κραγιόν και τη μάσκαρα ή οι πιτσιρικάδες που ξημεροβραδιάζονται στο Lineage και στο WoW?

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
[youtube=425,350]pL3uGyEnErE[/youtube]

Εδω με βλέπετε να παλευω το κατεστημενο.

Η Αρκουδα ειανι συναδελφος του Λαζόπουλου (δλδ υπάλληλος της Γιαννας).

Λυπαμαι που ΓΑΜΗΣΑΤΕ την κουβεντα στο φιναλε ας μην ποσταρατε να το αφηνατε να πεθανει το thread.

Υπαρχει η Ελλαδα του Cayenne υπάρχει η Ελλαδα του ΜΗΔΕΝ όποιος δεν βλέπει και τις 2 εχει παρωπίδες.

Προτεινω την δημιουργια section tissues and issues

[youtube=425,350]5y-wEW2km28[/youtube]

να κλαψομουνιαζομετε ελευθερα!!!!!!!!!!

ΥΓ η φωτο ειναο απο Λετονία!!!!!!!!!

Συνημμένα

• letonia.jpg
    letonia.jpg
    42,1 KB · Εμφανίσεις: 24

kifinas

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2006
Like
2
Πόντοι
16
πάντα κρίνουμε απο τον εαυτό μας, τον κύκλο μας ή το κλάδο μας, αλλά δεν σημαίνει πως όλα είναι έτσι

την μαλακία που έχουμε να ψωνίζουμε αβέρτα ότι καινούργιο βγει στην αγορά ενώ δεν έχουμε δεύτερο βρακί είναι ενα θέμα. οκ αυτό δεν αλλάζει με τίποτα
οτι θα γουστάραμε να έχουμε ενα παχυλό μισθό και να λύνουμε όλη μέρα σταυρόλεξα επίσης αλήθεια

λίγο παραπάνω διάβασα οτι υπάρχουν δουλειές και μάλιστα καλοπληρωμένες!
πως διάολο στο δικό μου επάγγελμα συμβαίνει το ανάποδο δεν μπορώ να το εξηγήσω

είμαι απο τους τυχερούς και ταυτόχρονα άτυχος που παίρνω πάνω απο 1000
τυχερός γιατί βρίσκομαι σε ένα γραφείο με καλή θέση και "τίτλο" και απο κάτω μου έχω 8 πιτσιρικάδες απο σχολή που ο μισθός τους είναι 650!!!!!!!!!!!
άτυχος γιατί παρόλο που έχω προυπηρεσία καλή και ένσυμα αρκετά, παίρνω λιγότερα γιατι είμαι δηλωμένος με άλλη ειδικότητα.
ξέρω οτι αργότερα δύο θα μου συμβούν.
ή θα πάρω τον πούλο (όπως πήρε τον πούλο και ο πριν απο εμένα "υπευθυνος") για να γλιτώσουν την αύξηση ή θα μου δώσουν καλύτερη θέση με πιο πολλές ευθύνες και φυσικά θα ξημεροβραδιάζομαι στο γραφείο!
πρέπει να δικαιολογήσω την αύξηση μου, πως να το κάνουμε :jerking:

ξέρω επίσης οτι ο πιτσιρικάς που δεν έχει ακόμα την απαιτούμενη εμπειρία του και τρέχω να διορθώσω τις παπαριές του, και να απολυθεί δεν αλλάζει κάτι. θα έρθει καινούριος άπειρος μπορεί & χειρότερος.
Η λογική στις εταιρείες (μικρές μεγάλες) λοιπόν είναι απλή. έχουμε αρκετούς πιτσιρικάδες με 700 μισθό να δουλεύουν 10ωρα και 12ωρα, και έναν με εμπειρία & προυπηρεσία να μας γλιτώνει απο άσχημες καταστάσεις

κάπως έτσι λοιπόν υπάρχει η γνωστή γενιά των 700 και κάποιοι πάνω απο 30 χρονών με εμπειρία ψάχνουν δουλειά με αξιοπρεπή μισθό για να συντηρήσουν γυναίκα & παιδί.

Kman

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
6
Πόντοι
6
Ο λόγος που υπάρχει η γενιά των 700 ευρώ είναι οτι οι παλιοί έχουν γαντζωθεί με νύχια και με δόντια στις θέσεις που έχουν και δεν τις αφήνουν παρ'όλο που πλέον έχουν ξεπεραστεί εντελώς,βασικά είναι για τον πούτσο.
Για αυτό και επιστρατεύουν λογής λογής παπαροθεωρίες όπως οτι τα πανεπισήμια παλιά ήταν καλά και τώρα δεν είναι, ενώ αυτοί δεν είχαν καν βιβλία και κάνανε μάθημα με πολυγραφημένες σημειώσεις,να μην πούμε για το τι γνώσεις υπολογιστών έχουν και γενικά τι ξέρουν.
Οπότε οι μικροί βγάζουν τη δουλειά αλλά αυτοί τα μαζεύουν γιατί έχουν την αναγνώριση οτι κάνουν αυτοί τη δουλειά,βασικά βάζουν την υπογραφή,δικαίωμα που συνεχώς προστατεύουν βάσει της παπαροθεωρίας τους.
Βασικά το λάθος είναι των νέων που δεν τους λένε να πάνε να ξεσκατώσουν μπας και δούμε καμιά πρόοδο.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αυτο το λες επειδη δεν εχεις σπουδασει σε τριτοβαθμια εκπαιδευση και εισαι ελευθερος επαγγελματιας.Κανεις δεν μιλισε για γλειψιμο πολιτικων κτλ.Ισα ισα αυτο ειναι η μαλακια της Ελλαδας οτι ο καθε αγραμματος κοπανος στοκος με γλειψιμο στους γνωστους πολιτικους του παιρνει και μια θεση καλη στο δημοσιο.
Και φυσικα τα παιδια που δεν συνεχισαν για οποιαδηποτε λογο ας ασχοληθουν αυτα με τις τεχνες και οχι να γινονται διευθυντες τραπεζων.
Οχι ο πτυχιουχος να παιρνει τον ρολο του χαμαλη σε αυτη την πουτσοχωρα.
Αμα ειναι ετσι να κλεισουμε τελιως τα πανεπιστιμια σε αυτη την κολοχωρα αφου ουτοσιαλως ψωμι απο εκει δεν θα φας και να πιασουμε ολοι τις τεχνες...
στην Ρωσσια το συστημα ειναι αλλιως.αν θελεις να μπεις σε καλη θεση πρεπει να σκασεις λεφτα.η καλητερη δουλεια θεωρειται ο Τελωνιακος.για να σε παρουνε στα Ρωσσοφυνλανδικα συνορα θελεις 5.000 ευρω περιπου να σκασεις.στην Αγια Πετρουπολη ακουσα για 15.000-20.000.αν εισαι εξυπνος αυτα τα λεφτα τα βγαζεις σε 3-4 μηνες!!!!!

Επισκέπτης
Ο λόγος που υπάρχει η γενιά των 700 ευρώ είναι οτι οι παλιοί έχουν γαντζωθεί με νύχια και με δόντια στις θέσεις που έχουν και δεν τις αφήνουν παρ'όλο που πλέον έχουν ξεπεραστεί εντελώς,βασικά είναι για τον πούτσο.
Για αυτό και επιστρατεύουν λογής λογής παπαροθεωρίες όπως οτι τα πανεπισήμια παλιά ήταν καλά και τώρα δεν είναι, ενώ αυτοί δεν είχαν καν βιβλία και κάνανε μάθημα με πολυγραφημένες σημειώσεις,να μην πούμε για το τι γνώσεις υπολογιστών έχουν και γενικά τι ξέρουν.
Οπότε οι μικροί βγάζουν τη δουλειά αλλά αυτοί τα μαζεύουν γιατί έχουν την αναγνώριση οτι κάνουν αυτοί τη δουλειά,βασικά βάζουν την υπογραφή,δικαίωμα που συνεχώς προστατεύουν βάσει της παπαροθεωρίας τους.
Βασικά το λάθος είναι των νέων που δεν τους λένε να πάνε να ξεσκατώσουν μπας και δούμε καμιά πρόοδο.

Πεστα ρε αδερφε.Αυτα ελεγα και εγω χθες και μερικοι σκατοκεφαλοι και μπαρμπες βολεμενοι ενοχληθηκαν.
Αι στο διαολο μωρη γαμιοληδες που μας θελετε δουλακια των 700 ευρω.

Επισκέπτης
στην Ρωσσια το συστημα ειναι αλλιως.αν θελεις να μπεις σε καλη θεση πρεπει να σκασεις λεφτα.η καλητερη δουλεια θεωρειται ο Τελωνιακος.για να σε παρουνε στα Ρωσσοφυνλανδικα συνορα θελεις 5.000 ευρω περιπου να σκασεις.στην Αγια Πετρουπολη ακουσα για 15.000-20.000.αν εισαι εξυπνος αυτα τα λεφτα τα βγαζεις σε 3-4 μηνες!!!!!

Τι ειναι ρε δημητρακη οι θεσεις εργασιας?Τσιχλες σε περιπτερο και τις αγοραζεις ετσι?

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εργασία υπάρχει αρκετή και καλοπληρωμένη. Απλά ο έλληνας αναζητεί εργασία γραφείου με καλο μισθό χωρίς ευθύνες πολυ κωλοβάρεμα και συγκεκριμένο ωράριο ... δηλαδή δημόσιο ....
Ας πάει να δουλέψει εκει που εργάζονται εκατονταδες χιλιάδες αλβανοί και θα εχει πολλαπλάσια των 700 ευρω. Αν οσα αναφέρω δεν ειναι πραγματικά απο που τα εκατομμύρια των αλαβανικών καταθέσεων στις ελληνικές τράπεζες ?

Οι αγορές της Ασίας, της Ινδίας και του Περσικου Κόλπου είναι ορθάνοιχτες και τιγκα στις ευκαιρίες για όσους έχουν όρεξη - δύναμη και γνώσεις....

για όλους τους άλλους τα 700 ευρουδάκια ειναι πολυ καλά να μην πω υπερβολικά ... για καντε καμιά βόλτα Πολωνία Τσεχία Βουλγαρία Ρουμανία Σλοβακία Λεττονία Εσθονία Λιθουανία ... Ε.Ε. δεν είναι και εκεί ? ποσο νομίζετε οτι ειναι οι μισθοί ? και πιο το κόστος ζωής ? πέρνουν πολλοί 700 ευρουδάκια το μηνα καθαρά εκεί ? και μηπως μπορείτε να μου πείτε τι το καλύτερο προσφέρει ο έλληνας για να αμοιφθει περισσότερο ?
δε λεω υπαρχουν και χειροτερα.στην Αιθιοπια παιθενουν απ΄την πεινα.το θεμα ειναι να κοιταμε τα καλητερα νομιζω οτι ειμαστε χωρα της Ευρωπης.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τι ειναι ρε δημητρακη οι θεσεις εργασιας?Τσιχλες σε περιπτερο και τις αγοραζεις ετσι?
πρεπει βεβαια να εχεις και το γνωστο ανθρωπο που θα σε προτινει.εγω πριν 2 χρονια ηθελα να μπω στην Εισαγγελεια ειχα βρει ακρη και μου ζηταγανε 7000$.

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Dimitraki, λυπάμαι, αλλά θα σε στεναχωρήσω.

Το σύστημα είναι και εδώ ακριβώς το ίδιο. Στη Ρωσία ΙΣΩΣ ΔΕΝ ήταν, όταν λεγόταν ΕΣΣΔ.
Ξέρεις πόσα πρέπει να σκάσει για μετάθεση εφοριακός που θα πάει στη Φ.Α.Ε.Ε. Αθηνών? Πάνω από 400.000 ευρώ.
Και από αυτά που θα βγάζει, θα έχει και την υποχρέωση να μοιράζεται μερικά με τους "ανωτέρους" του. Στο χέρι του είναι να βγάλει περισσότερα, για να του μείνουν και αυτού.

δε λεω υπαρχουν και χειροτερα.στην Αιθιοπια παιθενουν απ΄την πεινα.το θεμα ειναι να κοιταμε τα καλητερα νομιζω οτι ειμαστε χωρα της Ευρωπης.
Χώρες της ευρώπης είναι όμως (τώρα πια) και η Βουλγαρία, και η Ρουμανία, και η Λεττονία νομίζω. Να κοιτάμε τα καλύτερα, ναι, δηλαδή ποιούς? Την Ελβετία, τη Σουηδία και τις ΗΠΑ?  Άντε πιάσ' τους!

πρεπει βεβαια να εχεις και το γνωστο ανθρωπο που θα σε προτινει.εγω πριν 2 χρονια ηθελα να μπω στην Εισαγγελεια ειχα βρει ακρη και μου ζηταγανε 7000$.
Δεν αμφιβάλλω καθόλου για το ότι έτσι σου συνέβη.
Συνάγω ότι ΔΕΝ τα έδωσες, και είσαι (ακόμα) έξω απ την εισαγγελία.
Αλλά δε μου λες? Τι δουλειά θα έκανες?
Γιατί υπάλληλος στην εισαγγελία (να γράφει αποφάσεις π.χ.) και να γράφει την Εισαγγελία με "ΕΙ", δε μου κολλάει... Και το καλύτερα με "Η".
Εν πάσει περιπτώσει, ασ' το αυτό.

Στα ζήτησαν.
Γιατί δε τους ξεμπρόστιασες?
Εννοώ να τους κατάγγελνες (προσημειωμένα χαρτονομίσματα κλπ) και αυτοί που στα ζήτησαν να κατέληγαν μέσα. Γιατί?
Να σου πω εγώ γιατί:
Γιατί ΟΥΤΕ ΕΣΕΝΑ σε ενδιαφέρει να φτιάξει κάποτε αυτή η χώρα.
Σε ενδιαφέρει να γίνει η δουλειά σου, να μπεις στην εισαγγελία (ή σε κάποια εισαγγελία) και να λύσεις το πρόβλημά σου.

Και δε σε κατηγορώ γι αυτό.
Είσαι απολύτως μέσα στο γενικό κλίμα.

vroutos

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0

Εδώ τα είπες όλα.

vroutos

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Χώρες της ευρώπης είναι όμως (τώρα πια) και η Βουλγαρία, και η Ρουμανία, και η Λεττονία νομίζω. Να κοιτάμε τα καλύτερα, ναι, δηλαδή ποιούς? Την Ελβετία, τη Σουηδία και τις ΗΠΑ?   Άντε πιάσ' τους!

Ε???? Τι??? Ποιός???
Για ξαναπέστο. Ποιούς να πιάσουμε?? Στο κόστος ζωής παίζει να τους έχουμε περάσει. Τότε προς τι η καραμέλα (η οποία θα έπρεπε να έχει λιώσει απο καιρό) ....για Ελλάδα καλά είναι... Τι λέτε ρε κόπανοι????? Λαμόγια του κ..υ????? 700Ευρώ???????? Κ υπόψην, εγώ αυτό το έχω ακούσει απο καρακερδοφόρες επιχειρήσεις.
Ξυπνήστε!!!!!

carnival

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

Kαι όχι μόνο αυτό θεωρούν ότι μόνο αυτοί μπορούν να κάνουν την δουλειά και ότι ξέρουν τα πάντα.Για να δεχθούν δε κάποια υπόδειξη από νεότερο ούτε καν. Εκεί που είχα πάει να κάνω άσκηση ήταν ένας τυπάκος 55αρης που όλη την ώρα μου έλεγε ότι εσείς οι νέοι δεν έχετε υπομονή. Θέλετε αμέσως να αρχίσετε από τα δύσκολα. Όλο για την νεολαία σχολίαζε και το πόσο καλοί είναι η γενιά του  :jerking:. Μεγάλος παπάρας.

Θυμάμαι χαρακτηριστικά που μου είχε δώσει να γράψω ένα e-mail να το στείλω σε έναν πελάτη [γιατί από ηλεκτρονικούς υπολογιστές δεν ήξερε ούτε πώς ανοίγουν] και είχε γράψει το εξής: "I called yesterday but an answering machine came". Κατά το ελληνιστί σε πήρα και βγήκε τηλεφωνητής. Όταν του είπα να το διορθώσουμε γιατί δεν είναι σωστό, μου είπε τι ξέρεις εσύ που είσαι ασκούμενος. Μήπως καλύτερα αγγλικά από εσένα παλιομαλάκα? Ηταν και η τελευταία φορά που ασχολήθηκα μαζί του. Μετά ότι μου έλεγε τον έγραφα κανονικότατα και στο τέλος την έκανα από το γραφείο του.

Α και το καλύτερο απ'όλα έπαιρνα 350 ευρώ το μήνα.

Για μένα όσο υπάρχουν αυτοί γαντζωμένοι στις θεσάρες τους, δεν πρόκειται να ξεφύγουμε από το 700. Είναι μια κατάσταση που τους συμφέρει γιατί αποκομίζουν κέρδος. Ετσι απλά. Χωρίς πάντως να εννοώ ότι δεν υπάρχουν κι άλλοι λόγοι για να έχουμε αυτό το G700.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Dimitraki, λυπάμαι, αλλά θα σε στεναχωρήσω.
Το σύστημα είναι και εδώ ακριβώς το ίδιο. Στη Ρωσία ΙΣΩΣ ΔΕΝ ήταν, όταν λεγόταν ΕΣΣΔ.
Ξέρεις πόσα πρέπει να σκάσει για μετάθεση εφοριακός που θα πάει στη Φ.Α.Ε.Ε. Αθηνών? Πάνω από 400.000 ευρώ.
Και από αυτά που θα βγάζει, θα έχει και την υποχρέωση να μοιράζεται μερικά με τους "ανωτέρους" του. Στο χέρι του είναι να βγάλει περισσότερα, για να του μείνουν και αυτού.
Χώρες της ευρώπης είναι όμως (τώρα πια) και η Βουλγαρία, και η Ρουμανία, και η Λεττονία νομίζω. Να κοιτάμε τα καλύτερα, ναι, δηλαδή ποιούς? Την Ελβετία, τη Σουηδία και τις ΗΠΑ?   Άντε πιάσ' τους!
Δεν αμφιβάλλω καθόλου για το ότι έτσι σου συνέβη.
Συνάγω ότι ΔΕΝ τα έδωσες, και είσαι (ακόμα) έξω απ την εισαγγελία.
Αλλά δε μου λες? Τι δουλειά θα έκανες?
Γιατί υπάλληλος στην εισαγγελία (να γράφει αποφάσεις π.χ.) και να γράφει την Εισαγγελία με "ΕΙ", δε μου κολλάει... Και το καλύτερα με "Η".
Εν πάσει περιπτώσει, ασ' το αυτό.

Στα ζήτησαν.
Γιατί δε τους ξεμπρόστιασες?
Εννοώ να τους κατάγγελνες (προσημειωμένα χαρτονομίσματα κλπ) και αυτοί που στα ζήτησαν να κατέληγαν μέσα. Γιατί?
Να σου πω εγώ γιατί:
Γιατί ΟΥΤΕ ΕΣΕΝΑ σε ενδιαφέρει να φτιάξει κάποτε αυτή η χώρα.
Σε ενδιαφέρει να γίνει η δουλειά σου, να μπεις στην εισαγγελία (ή σε κάποια εισαγγελία) και να λύσεις το πρόβλημά σου.

Και δε σε κατηγορώ γι αυτό.
Είσαι απολύτως μέσα στο γενικό κλίμα.
εγω την εψαχνα τη δουλεια.ηθελα να εχω την ταυτοτητα της εισαγγελειας να μην πηγαινω στη δουλεια καθολου και να δινω το μισθο μου να τον μοιραζονται αυτοι που θα κανουνε τη δουλεια για μενα.στην αστυνομια γινεται.πολλοι το κανουνε και πανε και δουλευουν αλλου και παιρνουν πολυ περισσοτερα.γι αυτο και δεν εγινε η δουλεια.τωρα εχω καποιες αλλες προτασεις.θα το μαθεται αμα πετυχει θα βαλω στο forum Ρωσσια sex&vodka τη φοτο της ταυτοτητα οπως εβαλα και των διαβατηριων.δεν το λεω ακομα γιατι δεν ειναι τιποτα σιγουρο.λεφτα εχω δεν πολυεχω προβλημα οικονομικο.γι αυτο και δεν πηγα κιολας.στην εισαγγελια μετα απο 5-6 χρονια τα κονομας.στην αρχη οι υποθεσεις σου ειναι Π.Χ.αστεγος σκοτωσε αστεγο!!!!τι να του παρεις?μετα απο 5-6 χρονια ομως για μια υποθεση οπως αυτη που ειχε η γκομενα μου ενας στο μεθυση κατεσφαξε 2 και εκλεισε τα πτωματα στο υπογειο!!!ε,τον βγαλανε οτι ηταν σε νομιμη αμυνα και εφαγε 2 χρονια φυλακη.σε 9 μηνες εγινε αμνηστια λογω εκλογων και βγηκε!η γκομενα μου μετα απο αυτο αγωρασε σπιτι στην Εστονια!!!!!δεν ειναι δυσκολο να καταλαβεις που βρηκε τα λεφτα!!!!-ΚΑΤΑΛΛΑΒΕΤΑΙ ΤΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΤΗΧΙΑ.γι αυτο και δεν τα κυνηγαω και ειμαι ευτηχυσμενος!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom