Vrikolakas
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Εισαι των ειδικών αποστολών
Εισαι των ειδικών αποστολών
ποια η διαφορα muted-moderated?
Τώρα τα είπες όλα!Είπες τη σωστή λέξη...Ποιός όμως να κάνει επανάσταση?Ο Σάκης κι ο Λάκης που πίνουν freddo όλo το απόγευμα,οι γκόμενες με το κραγιόν και τη μάσκαρα ή οι πιτσιρικάδες που ξημεροβραδιάζονται στο Lineage και στο WoW?Μπορει να βγηκε ενας 30ρης στη βουλη αλλα οι υπολοιποι θα τον φανε.
Οπως στα νοσοκομεια ενας νεος γιατρος θα φθαρει απο το συστημα.
Το θεμα ειναι οτι για να αλλαξει αυτη η κατασταση θελει ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.
Επανασταση διχως αιμα και ριξη ολικη του καθεστωτος δεν αλλαζει τιποτα.
ΥΓ η φωτο ειναο απο Λετονία!!!
στην Ρωσσια το συστημα ειναι αλλιως.αν θελεις να μπεις σε καλη θεση πρεπει να σκασεις λεφτα.η καλητερη δουλεια θεωρειται ο Τελωνιακος.για να σε παρουνε στα Ρωσσοφυνλανδικα συνορα θελεις 5.000 ευρω περιπου να σκασεις.στην Αγια Πετρουπολη ακουσα για 15.000-20.000.αν εισαι εξυπνος αυτα τα λεφτα τα βγαζεις σε 3-4 μηνες!!!!!Αυτο το λες επειδη δεν εχεις σπουδασει σε τριτοβαθμια εκπαιδευση και εισαι ελευθερος επαγγελματιας.Κανεις δεν μιλισε για γλειψιμο πολιτικων κτλ.Ισα ισα αυτο ειναι η μαλακια της Ελλαδας οτι ο καθε αγραμματος κοπανος στοκος με γλειψιμο στους γνωστους πολιτικους του παιρνει και μια θεση καλη στο δημοσιο.
Και φυσικα τα παιδια που δεν συνεχισαν για οποιαδηποτε λογο ας ασχοληθουν αυτα με τις τεχνες και οχι να γινονται διευθυντες τραπεζων.
Οχι ο πτυχιουχος να παιρνει τον ρολο του χαμαλη σε αυτη την πουτσοχωρα.
Αμα ειναι ετσι να κλεισουμε τελιως τα πανεπιστιμια σε αυτη την κολοχωρα αφου ουτοσιαλως ψωμι απο εκει δεν θα φας και να πιασουμε ολοι τις τεχνες...
Ο λόγος που υπάρχει η γενιά των 700 ευρώ είναι οτι οι παλιοί έχουν γαντζωθεί με νύχια και με δόντια στις θέσεις που έχουν και δεν τις αφήνουν παρ'όλο που πλέον έχουν ξεπεραστεί εντελώς,βασικά είναι για τον πούτσο.
Για αυτό και επιστρατεύουν λογής λογής παπαροθεωρίες όπως οτι τα πανεπισήμια παλιά ήταν καλά και τώρα δεν είναι, ενώ αυτοί δεν είχαν καν βιβλία και κάνανε μάθημα με πολυγραφημένες σημειώσεις,να μην πούμε για το τι γνώσεις υπολογιστών έχουν και γενικά τι ξέρουν.
Οπότε οι μικροί βγάζουν τη δουλειά αλλά αυτοί τα μαζεύουν γιατί έχουν την αναγνώριση οτι κάνουν αυτοί τη δουλειά,βασικά βάζουν την υπογραφή,δικαίωμα που συνεχώς προστατεύουν βάσει της παπαροθεωρίας τους.
Βασικά το λάθος είναι των νέων που δεν τους λένε να πάνε να ξεσκατώσουν μπας και δούμε καμιά πρόοδο.
στην Ρωσσια το συστημα ειναι αλλιως.αν θελεις να μπεις σε καλη θεση πρεπει να σκασεις λεφτα.η καλητερη δουλεια θεωρειται ο Τελωνιακος.για να σε παρουνε στα Ρωσσοφυνλανδικα συνορα θελεις 5.000 ευρω περιπου να σκασεις.στην Αγια Πετρουπολη ακουσα για 15.000-20.000.αν εισαι εξυπνος αυτα τα λεφτα τα βγαζεις σε 3-4 μηνες!!!!!
δε λεω υπαρχουν και χειροτερα.στην Αιθιοπια παιθενουν απ΄την πεινα.το θεμα ειναι να κοιταμε τα καλητερα νομιζω οτι ειμαστε χωρα της Ευρωπης.Εργασία υπάρχει αρκετή και καλοπληρωμένη. Απλά ο έλληνας αναζητεί εργασία γραφείου με καλο μισθό χωρίς ευθύνες πολυ κωλοβάρεμα και συγκεκριμένο ωράριο ... δηλαδή δημόσιο ....
Ας πάει να δουλέψει εκει που εργάζονται εκατονταδες χιλιάδες αλβανοί και θα εχει πολλαπλάσια των 700 ευρω. Αν οσα αναφέρω δεν ειναι πραγματικά απο που τα εκατομμύρια των αλαβανικών καταθέσεων στις ελληνικές τράπεζες ?
Οι αγορές της Ασίας, της Ινδίας και του Περσικου Κόλπου είναι ορθάνοιχτες και τιγκα στις ευκαιρίες για όσους έχουν όρεξη - δύναμη και γνώσεις....
για όλους τους άλλους τα 700 ευρουδάκια ειναι πολυ καλά να μην πω υπερβολικά ... για καντε καμιά βόλτα Πολωνία Τσεχία Βουλγαρία Ρουμανία Σλοβακία Λεττονία Εσθονία Λιθουανία ... Ε.Ε. δεν είναι και εκεί ? ποσο νομίζετε οτι ειναι οι μισθοί ? και πιο το κόστος ζωής ? πέρνουν πολλοί 700 ευρουδάκια το μηνα καθαρά εκεί ? και μηπως μπορείτε να μου πείτε τι το καλύτερο προσφέρει ο έλληνας για να αμοιφθει περισσότερο ?
πρεπει βεβαια να εχεις και το γνωστο ανθρωπο που θα σε προτινει.εγω πριν 2 χρονια ηθελα να μπω στην Εισαγγελεια ειχα βρει ακρη και μου ζηταγανε 7000$.Τι ειναι ρε δημητρακη οι θεσεις εργασιας?Τσιχλες σε περιπτερο και τις αγοραζεις ετσι?
Το σύστημα είναι και εδώ ακριβώς το ίδιο. Στη Ρωσία ΙΣΩΣ ΔΕΝ ήταν, όταν λεγόταν ΕΣΣΔ.στην Ρωσσια το συστημα ειναι αλλιως.αν θελεις να μπεις σε καλη θεση πρεπει να σκασεις λεφτα.η καλητερη δουλεια θεωρειται ο Τελωνιακος.για να σε παρουνε στα Ρωσσοφυνλανδικα συνορα θελεις 5.000 ευρω περιπου να σκασεις.στην Αγια Πετρουπολη ακουσα για 15.000-20.000.αν εισαι εξυπνος αυτα τα λεφτα τα βγαζεις σε 3-4 μηνες!!!!!
Χώρες της ευρώπης είναι όμως (τώρα πια) και η Βουλγαρία, και η Ρουμανία, και η Λεττονία νομίζω. Να κοιτάμε τα καλύτερα, ναι, δηλαδή ποιούς? Την Ελβετία, τη Σουηδία και τις ΗΠΑ? Άντε πιάσ' τους!δε λεω υπαρχουν και χειροτερα.στην Αιθιοπια παιθενουν απ΄την πεινα.το θεμα ειναι να κοιταμε τα καλητερα νομιζω οτι ειμαστε χωρα της Ευρωπης.
Δεν αμφιβάλλω καθόλου για το ότι έτσι σου συνέβη.πρεπει βεβαια να εχεις και το γνωστο ανθρωπο που θα σε προτινει.εγω πριν 2 χρονια ηθελα να μπω στην Εισαγγελεια ειχα βρει ακρη και μου ζηταγανε 7000$.
Ο λόγος που υπάρχει η γενιά των 700 ευρώ είναι οτι οι παλιοί έχουν γαντζωθεί με νύχια και με δόντια στις θέσεις που έχουν και δεν τις αφήνουν παρ'όλο που πλέον έχουν ξεπεραστεί εντελώς,βασικά είναι για τον πούτσο.
Για αυτό και επιστρατεύουν λογής λογής παπαροθεωρίες όπως οτι τα πανεπισήμια παλιά ήταν καλά και τώρα δεν είναι, ενώ αυτοί δεν είχαν καν βιβλία και κάνανε μάθημα με πολυγραφημένες σημειώσεις,να μην πούμε για το τι γνώσεις υπολογιστών έχουν και γενικά τι ξέρουν.
Οπότε οι μικροί βγάζουν τη δουλειά αλλά αυτοί τα μαζεύουν γιατί έχουν την αναγνώριση οτι κάνουν αυτοί τη δουλειά,βασικά βάζουν την υπογραφή,δικαίωμα που συνεχώς προστατεύουν βάσει της παπαροθεωρίας τους.
Βασικά το λάθος είναι των νέων που δεν τους λένε να πάνε να ξεσκατώσουν μπας και δούμε καμιά πρόοδο.
Χώρες της ευρώπης είναι όμως (τώρα πια) και η Βουλγαρία, και η Ρουμανία, και η Λεττονία νομίζω. Να κοιτάμε τα καλύτερα, ναι, δηλαδή ποιούς? Την Ελβετία, τη Σουηδία και τις ΗΠΑ? Άντε πιάσ' τους!
Εδώ τα είπες όλα.
εγω την εψαχνα τη δουλεια.ηθελα να εχω την ταυτοτητα της εισαγγελειας να μην πηγαινω στη δουλεια καθολου και να δινω το μισθο μου να τον μοιραζονται αυτοι που θα κανουνε τη δουλεια για μενα.στην αστυνομια γινεται.πολλοι το κανουνε και πανε και δουλευουν αλλου και παιρνουν πολυ περισσοτερα.γι αυτο και δεν εγινε η δουλεια.τωρα εχω καποιες αλλες προτασεις.θα το μαθεται αμα πετυχει θα βαλω στο forum Ρωσσια sex&vodka τη φοτο της ταυτοτητα οπως εβαλα και των διαβατηριων.δεν το λεω ακομα γιατι δεν ειναι τιποτα σιγουρο.λεφτα εχω δεν πολυεχω προβλημα οικονομικο.γι αυτο και δεν πηγα κιολας.στην εισαγγελια μετα απο 5-6 χρονια τα κονομας.στην αρχη οι υποθεσεις σου ειναι Π.Χ.αστεγος σκοτωσε αστεγο!!!!τι να του παρεις?μετα απο 5-6 χρονια ομως για μια υποθεση οπως αυτη που ειχε η γκομενα μου ενας στο μεθυση κατεσφαξε 2 και εκλεισε τα πτωματα στο υπογειο!!!ε,τον βγαλανε οτι ηταν σε νομιμη αμυνα και εφαγε 2 χρονια φυλακη.σε 9 μηνες εγινε αμνηστια λογω εκλογων και βγηκε!η γκομενα μου μετα απο αυτο αγωρασε σπιτι στην Εστονια!!!!!δεν ειναι δυσκολο να καταλαβεις που βρηκε τα λεφτα!!!!-ΚΑΤΑΛΛΑΒΕΤΑΙ ΤΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΤΗΧΙΑ.γι αυτο και δεν τα κυνηγαω και ειμαι ευτηχυσμενος!!!!Dimitraki, λυπάμαι, αλλά θα σε στεναχωρήσω.
Το σύστημα είναι και εδώ ακριβώς το ίδιο. Στη Ρωσία ΙΣΩΣ ΔΕΝ ήταν, όταν λεγόταν ΕΣΣΔ.
Ξέρεις πόσα πρέπει να σκάσει για μετάθεση εφοριακός που θα πάει στη Φ.Α.Ε.Ε. Αθηνών? Πάνω από 400.000 ευρώ.
Και από αυτά που θα βγάζει, θα έχει και την υποχρέωση να μοιράζεται μερικά με τους "ανωτέρους" του. Στο χέρι του είναι να βγάλει περισσότερα, για να του μείνουν και αυτού.
Χώρες της ευρώπης είναι όμως (τώρα πια) και η Βουλγαρία, και η Ρουμανία, και η Λεττονία νομίζω. Να κοιτάμε τα καλύτερα, ναι, δηλαδή ποιούς? Την Ελβετία, τη Σουηδία και τις ΗΠΑ? Άντε πιάσ' τους!
Δεν αμφιβάλλω καθόλου για το ότι έτσι σου συνέβη.
Συνάγω ότι ΔΕΝ τα έδωσες, και είσαι (ακόμα) έξω απ την εισαγγελία.
Αλλά δε μου λες? Τι δουλειά θα έκανες?
Γιατί υπάλληλος στην εισαγγελία (να γράφει αποφάσεις π.χ.) και να γράφει την Εισαγγελία με "ΕΙ", δε μου κολλάει... Και το καλύτερα με "Η".
Εν πάσει περιπτώσει, ασ' το αυτό.
Στα ζήτησαν.
Γιατί δε τους ξεμπρόστιασες?
Εννοώ να τους κατάγγελνες (προσημειωμένα χαρτονομίσματα κλπ) και αυτοί που στα ζήτησαν να κατέληγαν μέσα. Γιατί?
Να σου πω εγώ γιατί:
Γιατί ΟΥΤΕ ΕΣΕΝΑ σε ενδιαφέρει να φτιάξει κάποτε αυτή η χώρα.
Σε ενδιαφέρει να γίνει η δουλειά σου, να μπεις στην εισαγγελία (ή σε κάποια εισαγγελία) και να λύσεις το πρόβλημά σου.
Και δε σε κατηγορώ γι αυτό.
Είσαι απολύτως μέσα στο γενικό κλίμα.