papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.416
- Πόντοι
- 27.261
μεγαλη κουβεντα, αλλα οκ... θα προσπαθησω να απατησω καπως, αν και το ειπα χοντρικα πριν.Σεβαστό από εσένα όμως, γιατί; Το βρίσκεις φυσιολογικό;
Επειδή η κοινωνία(ΚΑΙ οι γυναίκες προπαντός) θεωρεί πως επειδή είσαι ΑΝΤΡΑΣ , πρέπει να έχεις μεγαλύτερο εισόδημα για να σε ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙ η γυναίκα;
Δηλαδή, εσύ να ΔΩΣΕΙΣ τα χρήματα που βγάζεις και να κάνεις υποχωρήσεις για να κάνεις οικογένεια, καθώς και να ΔΕΧΘΕΙΣ μια που δεν έχει στον ήλιο μοίρα, ΑΛΛΑ είναι ναραμου το μόνο προσόν της...
ΑΝ όμως αντιστραφούν οι ρόλοι, και η γυναίκα είναι εκείνη που βγάζει περισσότερα χρήματα, τότες δηλαδή έιναι ΗΘΙΚΟ και ΑΠΟΔΕΚΤΟ από την κοινωνία να σε ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ, παρότι και εσύ έχεις την δουλειά σου, την αγαπάς και την σέβεσαι... Η γυναίκα δηλαδή, να μην κάνει καμία προσπάθεια να στηρίξει την οικογένεια και τον αγαπημένο της, όπως ΚΑΝΕΙ η πλειοψηφία των αντρών! Μονά - ζυγά δικά τους δηλαδή, παρότι οι καιροί άλλαξαν, θέλουν τους άντρες με την ΠΑΛΙΑ έννοια του άντρα, αλλά αυτές να έχουν όλες τις σύγχρονες μαλακο - αντιλήψεις.
προσωπικα δε με ενδιαφερει τι λεει η κοινωνια και ουτε λογαριαζω τον κοσμο.
αυτα για μενα ειναι θεωριες ατοπες, που σκοπος τους ειναι να σε καθοδηγησουν λανθασμενα καπου, εκτος απο αυτο που αισθανεσαι μεσα σου εσυ ο ιδιος.
εχω δικια μου αποψη λογω προσωπικης εμπειριας και εκει παταω παντα.
εννοειται ακουω και αλλες διαφορετικες αποψεις, χωρις να ακολουθω απαραιτητα... απλα φιλτραρω, γιατι ισως βρω κατι το οποιο δεν εχω σκεφτει.
προσωπικα παιζει ο χαρακτηρας για μενα οπως ειπα, αλλα υπαρχει και η διαφορετικοτητα αναμεσα στα δυο φυλα.
και καλα κανει και υπαρχει, γιατι θα ειχαμε βαρεθει τη ζωη μας απο πολυ νωρις.
η γυναικα θελει να αισθανεται μια ασφαλεια οσο περναει ο καιρος και εχει βλεψη για οικογενεια και παιδια.
αρα πρεπει να της τη μεταβιβαζεις για να προχωρησει η κατασταση.
οπως και εσυ μαζι με την αναλογη ασφαλεια απο πλευρας σου, πρεπει να δεις καποια που να αξιζει, για να κανεις οικογενεια μαζι της.
το ιδιο πραγμα ειναι και σε ενα σημαντικο θεμα οπως η οικογενεια, δεν παιζει ρολο μονο η ομορφια... οσο ο χαρακτηρας κυριως.
η οικονομικη κατασταση απλα παει ενα βημα παραπερα τη σχεση.
απο τη στιγμη που προχωρησει η φαση λοιπον, εννοειται παιζει κοινο ταμειο, κατανοηση, συμπληρωμα μεταξυ σας και αναλογες υποχωρησεις και απο τους δυο. αυτο ειναι δεδομενο για μενα, ανεξαρτητα οικονομικης καταστασης του καθενος. αν δεν υπαρξουν αυτα και ειναι μονο απο το ενα ατομο, θα υπαρξει βαρεμαρα, εκνευρισμος, τσακωμος και χωρισμος.
και αν παιζουν και παιδια στη μεση, ανεβαινει το πακετο δυσκολιας.
προσωπικα αισθανομαι ασχημα οταν δε μπορω να προσφερω στη γυναικα αυτα που θελει (σε λογικα πλαισια παντα μιλαω), γι'αυτο και στις σχεσεις μου, απο την αρχη και παντα, εξηγουμαι και ξεκαθαριζομαι.
ειμαι αυτος, θελω αυτα, μου αρεσουν αυτα και κυριως...ειμαι μεχρι εδω.
ιδιως τωρα που ειμαστε σε οικονομικο πακετο. προ κρισης ημουν σε αλλη διασταση παντος τυπου.
απο την αλλη αισθανομα παλι ασχημα, οταν π.χ. παει να πληρωσει καπου η κοπελα.
δεν εννοω να ειμαι κοροϊδο και α.τ.μ. και να χωνω συνεχεια εγω φραγκα υπ'οψιν.
αρα για να φυγει αυτη η εννοια, συνενοησαι με την αλλη και βρισκετε την κοινη τομη-κοινο ταμειο.
μια θα πληρωσεις εσυ, μια η αλλη, μια θα αγορασεις εσυ κατι, μια η αλλη κλπ
αν σε αγαπησει πραγματικα, πιστευω δυσκολα σε παραταει, ανεξαρτητα οικονομικης καταστασης επισης.
μου εχει τυχει να με στηριξει η κοπελα μου, οταν ημουν σε περιοδο οικονομικης δυσκολιας.
για να σε παρατησει πρεπει να εχει γινει μαλακια απο σενα η' να εχει υπαρξει απο κοινου βαρεμαρα και κορεσμος στη σχεση σας.
σχεση εννοω μενουμε μαζι - συζουμε και ολα τα εχουμε κοινα υπ'οψιν.
τελος, αυτα περι αποψεις δεν υπαρχουν αντρες και συγχρονες γυναικειες αντιληψεις που λες στο τελος, ειναι τα προμοσιον της αναλογης εποχης για μενα. καθε εποχη εχει τα αναλογα προμοσιον.
αμα περιμενεις εσυ λοιπον απο τετοια κοπελα προκοπη η' σοβαρο δεσμο-σχεση, μαλλον εσυ εχεις θεμα κρισης, αντιληψης και προβλημα στην τελικη.
Τελευταία τροποποίηση: