tellystalone6969
Μέγας
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 19.298
- Πόντοι
- 3.656
Εγώ πάλι ξέρω....αλλά δεν κρίνω κανέναν.
μπάκουροι ;; μπορεί ... παντρεμένοι ... χλωμό !
Εγώ πάλι ξέρω....αλλά δεν κρίνω κανέναν.
μπορει να ειναι με καποιον τετοιο, ομως ταυτοχρονα εχουν ανοιχτες τις κεραιες τους, μηπως βρεθει καποιος καλυτερος. που μπορει να τους τα παρεχει ολα αυτα. και τοτε, τον αφηνουν για πλακαΚαταβάθος όλες θα ήθελαν ταξίδια κλπ.
Ωστόσο,δε θα έλεγαν όχι σε έναν άντρα που δεν μπορεί να τα παρέχει όλα αυτά,αλλά να μην το βάζει γενικά κάτω στη ζωή.
Άλλο τι μας αρέσει στο μυαλό μας και άλλο το τι ερωτευόμαστε..
1) Με κύκλους , τρως σχετικά νέος. Μετά τα 27-28 , έχουν τελειώσει οι κύκλοι . Επίσης όσο περνάνε τα χρόνια μετά το 1ο - 2ο φοιτητικό έτος, οι γκόμενες που γνωρίζεις μέσω κύκλων , γίνονται όλο και πιο μπάζα . Και από κύκλους όλες οι γνωριμίες ... είναι για σχέσεις ... αγαπουλίαση .... ρομάντσα , τον πούτσο μου λουλούδια. Δεν είναι για σκληρούς χύστες. Επίσης στους κύκλους, δεν αρκεί να ικανοποιείς τις γκόμενες που θες να γαμήσεις ... πρέπει να είσαι δούλος και στις φίλες .... και σε μαλάκες αγάμητους καληνυχτάκηδες .... ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΛΑΙΓΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ....
Μουνάρα πάντως, δεν τρως από κύκλους, μετά το ... σχολείο !
2)Σχέσεις ... αρκετοί παραπάνω αναφέρθηκαν σε βαθιές γνωριμίες, σχέσεις ή ... μισοσχέσεις .... μακροχρόνια νταραβέρια δηλαδή ......
Ξενερουά τα βρίσκω όλα αυτά. Τα συγκλονιστικά γαμήσια, είναι όταν βρίσκεσαι , έστω με γνωστούς , παρέες και κύκλους κάπου που έχει μεγάλη .... μάζωξη μουνιών .... παίζει πιώμα .... χαβαλές ....... άμεση γοητεία και γαμήσι τσακ μπαμ !!!!! ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΕΙΑ .
Οι πουτάνες, είναι ωραία φάση , ειδικά βίζιτες , ct κτλ , γιατί υποκαθιστούν αυτό ακριβώς ! Το γαμήσι από γρήγορη γνωριμία, ons, καμάκι κτλ .
Σχέσεις .... είναι να λύνεις και τα προβλήματα σκακιού στις εφημερίδες .... όσο η άλλη μαλακίζεται τι βρακιά θα βάλει , τι σκιές , τι μπογιές , τι παπούτσια και τα @@ μου κουνιούνται και συζητά με μαλακισμένες "φίλες" ποιό είναι το καλύτερο .... χ υ ω κωλομπουρδέλο που πρέπει να χαραμίσεις χρόνο και χρήμα για να γυρίσετε μετά να τη γαμήσεις .....
Μέχρι μια ηλικία ίσως και να ισχύει. Όσο όμως μεγαλώνουμε, τόσο θέλουμε να έχουμε μια συντροφιά, ανεξάρτητα της οικονομικής μας κατάστασης.
Προσπαθείς να αποδείξεις ότι ο κόσμος, είναι όλοι σαν εσένα. Δεν είναι και προκαλείς γέλιο .1.Και μετά τα 27-28 πώς βρίσκεις;Με καμάκι;Μέσω της δουλειάς σου θα βρεις,άρα πάλι κύκλος.
2.Πού έχει μάζωξη μουνιών που πίνουν κιόλας και γαμιούνται τσακ μπαμ;Στα φοιτητικά πάρτι;Εμας θα μας μιλάνε στο πληθυντικό αν πάμε εκεί
Η μαγεία είναι να γαμάς γκόμενα που έχεις καμακώσει,όχι οι πουτάνες που τις γαμάς με χρονόμετρο.Είπαμε,ναι στις πουτάνες όταν περνάς αγαμίες ή είσαι σε φάση που δεν θέλεις γκόμενα,αλλά όχι να υποκαθιστούν πλήρως την ερωτική σου ζωή.Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ
Φυσικά,και δεν είναι ντροπή,ούτε αδυναμία να το παραδεχόμαστε.
ωπαααα, κατσε ρε μαστορα... μισο.επαληθεύομαι ....... αυτοί που θέλουν γυναίκα για συντροφικότητα ........ είναι αυτοί που δεν έχουν βγει ποτέ ούτε μια ώρα για καφέ με γκόμενα ....
αυτοί ναι .... θα θέλαν να έχουν σύντροφο γυναίκα όταν γεράσουν ..........
οι άλλοι θα ήθελαν να πεθάνουν σε γαμιστρώνα .....
ωπαααα, κατσε ρε μαστορα... μισο.
εγω που θελω συντροφο γυναικα δηλαδη και να μην πεθανω μαγκουφης, πιστευεις οτι δεν εχω βγει για καφε ουτε μια ωρα με γκομενα ?
απο που βγαινει αυτο το στορυ ?
ωπαααα, κατσε ρε μαστορα... μισο.
εγω που θελω συντροφο γυναικα δηλαδη και να μην πεθανω μαγκουφης, πιστευεις οτι δεν εχω βγει για καφε ουτε μια ωρα με γκομενα ?
απο που βγαινει αυτο το στορυ ?
Φίλε μου επειδή ασχολούμαι με τον εσωτερισμό κάποια χρόνια , την άποψη αυτού του Γιόγκι δεν την εστερνίζομαι, το παράδειγμα που λες έχει να κάνει με τον κατώτερο εαυτό μας, ο ανώτερος, δηλαδή η ψυχή μας δεν έχει φύλο και η πηγή προέλευση της είναι η αγάπη ! Αυτό που προσπαθούμε να πετύχουμε σαν ανθρώπινες υπάρξεις είναι η υπέρβαση του εγώ, δηλαδή κατά μια έννοια της υλικής μας υπόστασης ! Η αγάπη βρίσκεται σε ανώτερα επίπεδα από αυτό της ύλης και θέλει μεγάλη προσπάθεια έως και ακατόθρωτη για να φτάσουμε εκεί, δυστυχώς !Νά προσθέσω καί εγώ τίς γνώσεις επί τού θέματος πού μάς παρέχει η Αρχαία Σοφία: Παραθέτω τά λόγια τού Yogi Bhajan, ενός μεγάλου Γιόγκι πού έφερε στήν Δύση τήν Κουνταλίνι Γιόγκα: "Καμμία γυναίκα δέν αγάπησε ποτέ κάποιον άνδρα! επαναλαμβάνω: αυτό τό πλάσμα πού έχει αιδοίο καί περίοδο μία φορά τόν μήνα, δέν έχει τήν ικανότητα νά αγαπήση πραγματικά έναν άνδρα....η σχετική αγάπη πού ίσως δείχνει σέ κάποιον άνδρα είναι όταν εκείνος τής παρέχη αυτά πού αυτή έχει ανάγκη, δηλαδή: 1) Aσφάλεια (ώς αντίδοτο γιά τίς ανασφάλειές της) 2) δύναμη οικονομική, κοινωνική κλπ. 3) εκπλήρωση τού προορισμού της σάν γυναίκα, κυρίως τεκνοποίηση..." Νομίζω, συναγωνιστές, ότι μέ λίγα λόγια λέει πάρα πολλά...καί διαχρονικά όπως φαίνεται!!
Μαλακίες λέει
πρωτα απ'ολα δεν ειμαι παντρεμενος, οπως θα νομιζεις ισως.δηλαδή θα χαλιόσουν αν χώριζες ;; θα έκλαιγες σαν κάτι αγαπούληδες ;;;;
θα παντρευόσουν αμέσως μετά το διαζύγιο σαν άλλους ;;;
θα είχες ζόρια να μένεις μόνος ;;;
ποιό από όλα ;;;;;;;;;
γιατί ; θεωρείς αμαρτία τη μοιχεία ; τότε δεν θα έπρεπε να κάνεις και ... προγαμιαίο σεξ !δευτερον οταν εχω σχεση, δεν παω ποτε σε πουτανες η' κερατωνω.
αυτό τι σχέση έχει με το θέλω γυναίκα για τα γεράματα και δεν θα ήθελα να γεράσω μόνος ;;;προσωπικα θελω ενα γκομενακι σωστο διπλα μου, να περναμε καλα και να γουσταρουμε.
Ωχ,τώρα κατάλαβα ποιος είναι.
O άνθρωπος που γάμησε τελευταία φορά τότε
δεν ειναι το θεμα μοιχειας η΄προγαμιαιο σεξ που λες, αυτα σου ειπα και πριν τα θεωρω μπουρδες και λαθος κατευθυνση για πολλους σκοπιμως. δε στεκουν σε μενα σαν ιδεα... ας πουμε.γιατί ; θεωρείς αμαρτία τη μοιχεία ; τότε δεν θα έπρεπε να κάνεις και ... προγαμιαίο σεξ !
εχω κανει και σχεσεις ολων των ειδων και ολων των γυναικων συναμα. φιλοσοφισε το λιγο αυτο για να μην το καψουμε.
με όλα τα είδη γυναικών ... κανείς δεν έχει δοκιμάσει ...... υπερβάλεις , σχήμα λόγο ... ποιητική αδεία .... δεκτό ως φράση
αλλά δεν παίζει ........
αυτό τι σχέση έχει με το θέλω γυναίκα για τα γεράματα και δεν θα ήθελα να γεράσω μόνος ;;;
το "σωστό γκομενάκι" μάλλον είναι κάτι ιδανικό .... ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ....
από όσες δοκίμασες .... ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ .... ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΓΕΣ .........
ούτε από όσες υποψήφιες έχεις .....
οπότε παίζει να μην .... υπάρχει .....
(εγώ είμαι βέβαιος)
Θα μας πεις σε πόσες την έπεσες την τελευταία 5ετία ;;;;;;;;;
ΟΧΙ .... μαντεύουμε ... ΚΑΜΙΑ ....
θα αρχίσεις τώρα.....
αν δεν είσαι φοιτητής στα φοιτητικά πάρτυ ....
αν δεν είσαι σε δουλειά σε οίκο μόδας ....
αν δεν είχες αρραβωνιαστεί στο σχολείο ........
δεν είσαι .... 35 ;;;Εσύ δεν την έχεις πέσει την τελευταία 35ετια
Έχουμε καιρό μέχρι να σε φτάσουμε