Νέα

Γυναίκες και χρήμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ματακιας(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 184
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.054
Πόντοι
1.056
Καταβάθος όλες θα ήθελαν ταξίδια κλπ.

Ωστόσο,δε θα έλεγαν όχι σε έναν άντρα που δεν μπορεί να τα παρέχει όλα αυτά,αλλά να μην το βάζει γενικά κάτω στη ζωή.

Άλλο τι μας αρέσει στο μυαλό μας και άλλο το τι ερωτευόμαστε..
μπορει να ειναι με καποιον τετοιο, ομως ταυτοχρονα εχουν ανοιχτες τις κεραιες τους, μηπως βρεθει καποιος καλυτερος. που μπορει να τους τα παρεχει ολα αυτα. και τοτε, τον αφηνουν για πλακα

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.810
Πόντοι
1.446
Όπως πολύ σωστά είχε γράψει κάποιος εδώ μέσα (σε άλλο νήμα), οι γυναίκες δεν κοιτάνε μόνο πόσα λεφτά έχει ο άντρας, αλλά και την διάθεσή του να ξοδέψει το χρήμα... Με άλλα λόγια αποφεύγουν τον τσιγκούνη ακόμα και αν έχει πολλά λεφτά...

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
1) Με κύκλους , τρως σχετικά νέος. Μετά τα 27-28 , έχουν τελειώσει οι κύκλοι . Επίσης όσο περνάνε τα χρόνια μετά το 1ο - 2ο φοιτητικό έτος, οι γκόμενες που γνωρίζεις μέσω κύκλων , γίνονται όλο και πιο μπάζα . Και από κύκλους όλες οι γνωριμίες ... είναι για σχέσεις ... αγαπουλίαση .... ρομάντσα , τον πούτσο μου λουλούδια. Δεν είναι για σκληρούς χύστες. Επίσης στους κύκλους, δεν αρκεί να ικανοποιείς τις γκόμενες που θες να γαμήσεις ... πρέπει να είσαι δούλος και στις φίλες .... και σε μαλάκες αγάμητους καληνυχτάκηδες .... ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΛΑΙΓΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ ....

Μουνάρα πάντως, δεν τρως από κύκλους, μετά το ... σχολείο !

2)Σχέσεις ... αρκετοί παραπάνω αναφέρθηκαν σε βαθιές γνωριμίες, σχέσεις ή ... μισοσχέσεις .... μακροχρόνια νταραβέρια δηλαδή ......

Ξενερουά τα βρίσκω όλα αυτά. Τα συγκλονιστικά γαμήσια, είναι όταν βρίσκεσαι , έστω με γνωστούς , παρέες και κύκλους κάπου που έχει μεγάλη .... μάζωξη μουνιών .... παίζει πιώμα .... χαβαλές ....... άμεση γοητεία και γαμήσι τσακ μπαμ !!!!! ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΓΕΙΑ .

Οι πουτάνες, είναι ωραία φάση , ειδικά βίζιτες , ct κτλ , γιατί υποκαθιστούν αυτό ακριβώς ! Το γαμήσι από γρήγορη γνωριμία, ons, καμάκι κτλ .

Σχέσεις .... είναι να λύνεις και τα προβλήματα σκακιού στις εφημερίδες .... όσο η άλλη μαλακίζεται τι βρακιά θα βάλει , τι σκιές , τι μπογιές , τι παπούτσια και τα @@ μου κουνιούνται και συζητά με μαλακισμένες "φίλες" ποιό είναι το καλύτερο .... χ υ ω κωλομπουρδέλο που πρέπει να χαραμίσεις χρόνο και χρήμα για να γυρίσετε μετά να τη γαμήσεις .....

1.Και μετά τα 27-28 πώς βρίσκεις;Με καμάκι;Μέσω της δουλειάς σου θα βρεις,άρα πάλι κύκλος.

2.Πού έχει μάζωξη μουνιών που πίνουν κιόλας και γαμιούνται τσακ μπαμ;Στα φοιτητικά πάρτι;Εμας θα μας μιλάνε στο πληθυντικό αν πάμε εκεί

Η μαγεία είναι να γαμάς γκόμενα που έχεις καμακώσει,όχι οι πουτάνες που τις γαμάς με χρονόμετρο.Είπαμε,ναι στις πουτάνες όταν περνάς αγαμίες ή είσαι σε φάση που δεν θέλεις γκόμενα,αλλά όχι να υποκαθιστούν πλήρως την ερωτική σου ζωή.Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Μέχρι μια ηλικία ίσως και να ισχύει. Όσο όμως μεγαλώνουμε, τόσο θέλουμε να έχουμε μια συντροφιά, ανεξάρτητα της οικονομικής μας κατάστασης.

Φυσικά,και δεν είναι ντροπή,ούτε αδυναμία να το παραδεχόμαστε.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.298
Πόντοι
3.656
1.Και μετά τα 27-28 πώς βρίσκεις;Με καμάκι;Μέσω της δουλειάς σου θα βρεις,άρα πάλι κύκλος.

2.Πού έχει μάζωξη μουνιών που πίνουν κιόλας και γαμιούνται τσακ μπαμ;Στα φοιτητικά πάρτι;Εμας θα μας μιλάνε στο πληθυντικό αν πάμε εκεί

Η μαγεία είναι να γαμάς γκόμενα που έχεις καμακώσει,όχι οι πουτάνες που τις γαμάς με χρονόμετρο.Είπαμε,ναι στις πουτάνες όταν περνάς αγαμίες ή είσαι σε φάση που δεν θέλεις γκόμενα,αλλά όχι να υποκαθιστούν πλήρως την ερωτική σου ζωή.Τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ
Προσπαθείς να αποδείξεις ότι ο κόσμος, είναι όλοι σαν εσένα. Δεν είναι και προκαλείς γέλιο .
Εκτός αν με το κύκλος , εννοείς να μην είναι σαν εσένα , να αγνοούν οι πάντες την ύπαρξή σου και να μην περνάνε χρόνια για να μιλήσει με κάποιον.
Τότε ναι , με κύκλο . Αν βαπτίζεις ότι ο κύκλος σου γνωρίζει γκόμενες , το να μην είσαι ο βαρυποινίτης του αλκατράζ ή ο πεταλούδας στο νησί του διαβόλου ή ο ροβινσώνας κρούσος.

Μετά τα 27-28 κάνεις πράγματα μόνος , χωρίς παρέες, σε μέρη που γνωρίζουν την ύπαρξή σου. Εκεί , δεν είσαι όπως στο δρόμο , ύποπτος ή περαστικός ή παντελώς άγνωστος, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα σου κάνει κανείς προξενιό γκόμενα .... ή θα στη συστήσει ..... ή θα μάθει πληροφορίες .....
πας και μιλάς μόνος σου ........

Στα φοιτητικά πάρτυ .... εσύ πάλι δεν γάμαγες ... όπως δεν γάμαγες ούτε φοιτητής ..... όπως ούτε σε παρέες σχολείου .......
κι εκεί θα προσπαθούσες να πείσεις .... πρώτον τον εαυτό σου ... ότι δεν γαμάει κανείς ........

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ........ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΜΑΣ ........ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΤΥΧΙΕΣ ......
ΣΥΧΝΟΤΑΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ ....... ΣΥΧΝΟΤΑΤΑ ΔΕΝ ΦΕΡΝΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ .....
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ .... ΣΥΧΝΑ ΤΙ ΤΊΜΗΜΑ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΥΨΗΛΌ ..........

κανένα από τα παραπάνω δεν είναι λόγος να μην προσπαθεί κανείς ποτέ όμως ......
για τους άλλους λέμε .... ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕΣ ΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ .......
κατά συνέπεια δεν γάμησες ............ δεν θα τους βγάλεις όλους έτσι ..........

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.298
Πόντοι
3.656
Φυσικά,και δεν είναι ντροπή,ούτε αδυναμία να το παραδεχόμαστε.

επαληθεύομαι ....... αυτοί που θέλουν γυναίκα για συντροφικότητα ........ είναι αυτοί που δεν έχουν βγει ποτέ ούτε μια ώρα για καφέ με γκόμενα ....

αυτοί ναι .... θα θέλαν να έχουν σύντροφο γυναίκα όταν γεράσουν ..........

οι άλλοι θα ήθελαν να πεθάνουν σε γαμιστρώνα .....

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.416
Πόντοι
27.261
επαληθεύομαι ....... αυτοί που θέλουν γυναίκα για συντροφικότητα ........ είναι αυτοί που δεν έχουν βγει ποτέ ούτε μια ώρα για καφέ με γκόμενα ....

αυτοί ναι .... θα θέλαν να έχουν σύντροφο γυναίκα όταν γεράσουν ..........

οι άλλοι θα ήθελαν να πεθάνουν σε γαμιστρώνα .....
ωπαααα, κατσε ρε μαστορα... μισο.
εγω που θελω συντροφο γυναικα δηλαδη και να μην πεθανω μαγκουφης, πιστευεις οτι δεν εχω βγει για καφε ουτε μια ωρα με γκομενα ?
απο που βγαινει αυτο το στορυ ? :think:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.298
Πόντοι
3.656
εγω που θελω συντροφο γυναικα δηλαδη και να μην πεθανω μαγκουφης, πιστευεις οτι δεν εχω βγει για καφε ουτε μια ωρα με γκομενα ?

δηλαδή θα χαλιόσουν αν χώριζες ;; θα έκλαιγες σαν κάτι αγαπούληδες ;;;;
θα παντρευόσουν αμέσως μετά το διαζύγιο σαν άλλους ;;;
θα είχες ζόρια να μένεις μόνος ;;;
ποιό από όλα ;;;;;;;;;

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656

Μαλακίες λέει

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.068
Πόντοι
3.506
Νά προσθέσω καί εγώ τίς γνώσεις επί τού θέματος πού μάς παρέχει η Αρχαία Σοφία: Παραθέτω τά λόγια τού Yogi Bhajan, ενός μεγάλου Γιόγκι πού έφερε στήν Δύση τήν Κουνταλίνι Γιόγκα: "Καμμία γυναίκα δέν αγάπησε ποτέ κάποιον άνδρα! επαναλαμβάνω: αυτό τό πλάσμα πού έχει αιδοίο καί περίοδο μία φορά τόν μήνα, δέν έχει τήν ικανότητα νά αγαπήση πραγματικά έναν άνδρα....η σχετική αγάπη πού ίσως δείχνει σέ κάποιον άνδρα είναι όταν εκείνος τής παρέχη αυτά πού αυτή έχει ανάγκη, δηλαδή: 1) Aσφάλεια (ώς αντίδοτο γιά τίς ανασφάλειές της) 2) δύναμη οικονομική, κοινωνική κλπ. 3) εκπλήρωση τού προορισμού της σάν γυναίκα, κυρίως τεκνοποίηση..." Νομίζω, συναγωνιστές, ότι μέ λίγα λόγια λέει πάρα πολλά...καί διαχρονικά όπως φαίνεται!!
Φίλε μου επειδή ασχολούμαι με τον εσωτερισμό κάποια χρόνια , την άποψη αυτού του Γιόγκι δεν την εστερνίζομαι, το παράδειγμα που λες έχει να κάνει με τον κατώτερο εαυτό μας, ο ανώτερος, δηλαδή η ψυχή μας δεν έχει φύλο και η πηγή προέλευση της είναι η αγάπη ! Αυτό που προσπαθούμε να πετύχουμε σαν ανθρώπινες υπάρξεις είναι η υπέρβαση του εγώ, δηλαδή κατά μια έννοια της υλικής μας υπόστασης ! Η αγάπη βρίσκεται σε ανώτερα επίπεδα από αυτό της ύλης και θέλει μεγάλη προσπάθεια έως και ακατόθρωτη για να φτάσουμε εκεί, δυστυχώς ! :hi:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.298
Πόντοι
3.656

ότι δεν την έπεσες ποτέ σε καμία .... είναι γεγονός .......
και προσπαθείς να πείσεις τον εαυτό σου .... ότι όλοι είναι έτσι ....
Ε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ .......

λες φοιτητικά πάρτυ ... ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΓΑΜΑΓΕΣ ;;
λες φοιτητικές παρέες ... ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΝΑ ΓΑΜΑΣ ;;;
λες σχολικές παρέες ... γιατί δεν είχες να γαμάς ;;;;

ούτε αν κλεινόσουν από παρασκευή απόγευμα , μέχρι δευτέρα πρωί .... σε ασανσέρ πολυκαταστήματος 33 ατόμων ...
εσύ και 32 νυμφομανείς που είχαν βγεί από τη φυλακή .... ΟΥΤΕ ΕΚΕΙ ΘΑ ΓΑΜΑΓΕΣ ........

και κα θαόσουν χρόνια μετά εδώ να εξηγείς ... ότι κανείς στη θέση σου δεν θα γάμαγε ......

γιατί δεν θα φόραγες σώβρακο ck στο ασανσέρ ..... γιατί δεν θα είχες κλειδί λαμποργκίνι .......
γιατί δεν θα φόραγες after shave boss ...... γιατί δεν θα είχες τριμάρει τα αρχίδια σου ........

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.416
Πόντοι
27.261
δηλαδή θα χαλιόσουν αν χώριζες ;; θα έκλαιγες σαν κάτι αγαπούληδες ;;;;
θα παντρευόσουν αμέσως μετά το διαζύγιο σαν άλλους ;;;
θα είχες ζόρια να μένεις μόνος ;;;
ποιό από όλα ;;;;;;;;;
πρωτα απ'ολα δεν ειμαι παντρεμενος, οπως θα νομιζεις ισως.
δεν ειμαι φαν του γαμου, οπως εχει καθιερωθει.
δευτερον οταν εχω σχεση, δεν παω ποτε σε πουτανες η' κερατωνω.
οταν ειμαι σολο, οτι αξιολογο κατσει... εννοειται.
εχω μεινει σολο αρκετα χρονια μεχρι τωρα και επισης εχω κανει και σχεσεις ολων των ειδων και ολων των γυναικων συναμα. φιλοσοφισε το λιγο αυτο για να μην το καψουμε.
τωρα ειμαι σολο για να καταλαβεις, με οτι αυτο συνεπαγεται.
κανενα ζορι δεν υπαρχει, απλα αλλαζει η διαθεση, τα γουστα και η ψυχολογια σου οσο μεγαλωνεις.
αλλο 20 που εισαι μεσα στην καβλα, αλλο 30 που αρχιζεις και στανιαρεις, αλλο 40 που αρχιζεις και ψιλοσοβαρευεις (υποτιθεται) και αλλο 50 που θες να αραξεις.
αυτα παρατηρω εγω και ετσι τα βλεπω γυρω μου.
προσωπικα θελω ενα γκομενακι σωστο διπλα μου, να περναμε καλα και να γουσταρουμε.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.298
Πόντοι
3.656
δευτερον οταν εχω σχεση, δεν παω ποτε σε πουτανες η' κερατωνω.
γιατί ; θεωρείς αμαρτία τη μοιχεία ; τότε δεν θα έπρεπε να κάνεις και ... προγαμιαίο σεξ !

εχω κανει και σχεσεις ολων των ειδων και ολων των γυναικων συναμα. φιλοσοφισε το λιγο αυτο για να μην το καψουμε.
με όλα τα είδη γυναικών ... κανείς δεν έχει δοκιμάσει ...... υπερβάλεις , σχήμα λόγο ... ποιητική αδεία .... δεκτό ως φράση
αλλά δεν παίζει ........

προσωπικα θελω ενα γκομενακι σωστο διπλα μου, να περναμε καλα και να γουσταρουμε.
αυτό τι σχέση έχει με το θέλω γυναίκα για τα γεράματα και δεν θα ήθελα να γεράσω μόνος ;;;

το "σωστό γκομενάκι" μάλλον είναι κάτι ιδανικό .... ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ....
από όσες δοκίμασες .... ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ .... ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΓΕΣ .........

ούτε από όσες υποψήφιες έχεις .....

οπότε παίζει να μην .... υπάρχει .....

(εγώ είμαι βέβαιος)

για τον παπάρα από πάνω .... δεν διαφωνείς φαντάζομαι .......
ΕΧΕΙ ΦΑΕΙ ΠΟΤΕ ΧΥΛΟΠΙΤΑ ΑΥΤΟΣ ;;;;; την έπεσε ποτέ σε καμία ;;;;;;

εκτός κι αν μετράει για χυλόπιτα .... ότι είπε στπ σχολείο .... στην πιο μουνάρα του σχολείου ....

ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΦΟΡΕΣΤ ΓΚΑΜΠ .... και αυτή δεν του έκανε πρόταση να πάνε μαζί σινεμά να το δουν ...
και μετά να του την πέσει αυτή για μπαλαμούτιασμα .....

οπότε .... πληγώθηκε ........
και τα παράτησε .......

είχα πετύχει κάτι τέτοιους στα πανεπιστήμια ..... στο πρώτο έτος είχαν προτείνει σε μουνάρες να πάνε παρασκευή βράδυ μαζί τους στο πάρτυ της δαπ στο κάμελ ... και επειδή δεν πήγαν ... πάθαν ψυχολογικά .... και πήγαν σε τρελάδικα ........

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Ωχ,τώρα κατάλαβα ποιος είναι.

O άνθρωπος που γάμησε τελευταία φορά τότε :2funny:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.298
Πόντοι
3.656
Ωχ,τώρα κατάλαβα ποιος είναι.

O άνθρωπος που γάμησε τελευταία φορά τότε :2funny:

Θα μας πεις σε πόσες την έπεσες την τελευταία 5ετία ;;;;;;;;;
ΟΧΙ .... μαντεύουμε ... ΚΑΜΙΑ ....

θα αρχίσεις τώρα.....

αν δεν είσαι φοιτητής στα φοιτητικά πάρτυ ....
αν δεν είσαι σε δουλειά σε οίκο μόδας ....
αν δεν είχες αρραβωνιαστεί στο σχολείο ........

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.416
Πόντοι
27.261
γιατί ; θεωρείς αμαρτία τη μοιχεία ; τότε δεν θα έπρεπε να κάνεις και ... προγαμιαίο σεξ !

εχω κανει και σχεσεις ολων των ειδων και ολων των γυναικων συναμα. φιλοσοφισε το λιγο αυτο για να μην το καψουμε.
με όλα τα είδη γυναικών ... κανείς δεν έχει δοκιμάσει ...... υπερβάλεις , σχήμα λόγο ... ποιητική αδεία .... δεκτό ως φράση
αλλά δεν παίζει ........

αυτό τι σχέση έχει με το θέλω γυναίκα για τα γεράματα και δεν θα ήθελα να γεράσω μόνος ;;;

το "σωστό γκομενάκι" μάλλον είναι κάτι ιδανικό .... ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΣΑΙ ....
από όσες δοκίμασες .... ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ .... ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΑΓΕΣ .........

ούτε από όσες υποψήφιες έχεις .....

οπότε παίζει να μην .... υπάρχει .....

(εγώ είμαι βέβαιος)
δεν ειναι το θεμα μοιχειας η΄προγαμιαιο σεξ που λες, αυτα σου ειπα και πριν τα θεωρω μπουρδες και λαθος κατευθυνση για πολλους σκοπιμως. δε στεκουν σε μενα σαν ιδεα... ας πουμε.
απλα θελω να υπαρχει εμπιστοσυνη μεταξυ μας και να περναμε οσο δυνατον καλυτερα μαζι (με την κοπελα μου εννοω).
αμα ηταν να ξενοπηδαω, οπως ειμαι τωρα δηλαδη, ποιος ο λογος να εχω σταθερη και μονιμη σχεση ?
το ιδιο και για αυτη.
ολα αυτα που σου ειπα πριν τα εχω ζησει και γι'αυτο εχω καταληξει σε αυτο που σου ειπα επισης στο τελος.
εχω περασει δηλαδη απο αρκετα σταδια για να καταληξω, δεν ειναι θεωρια.
ειναι αλλη η φαση να εισαι με καποια που να γουσταρεις και αλλο να εισαι σολο.
π.χ. αλλο παραδειγμα.
αλλο το σεξ με την κοπελα σου, που δεν εχει οριο και χρονο και αλλο με την πουτανα, που εισαι με το χρονομετρο.
ναι εχεις δικιο στο οτι ακομα δεν εχω βρει την καταλληλη, αλλα απο την αλλη αν δε ψαξεις, δε θα τη βρεις ποτε.
αρα αναγκαστικα ψαχνεις μεχρι να βρεις το πιο ιδανικο για σενα.
οταν λοιπον το βρεις, αραζεις.
δεν καθεται τελικα για χ/ψ λογους η' βαρεθηκατε (εσυ-αυτη-η' μαζι) ? ξανα σολο και ψαξιμο και αντε παλι.
μαζευεις εμπειριες δηλαδη με λιγα λογια, για να μπορεις να εχεις κριση στο τι και που θες να καταληξεις.
νομιζω απλο και λογικο ειναι.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.842
Πόντοι
3.656
Θα μας πεις σε πόσες την έπεσες την τελευταία 5ετία ;;;;;;;;;
ΟΧΙ .... μαντεύουμε ... ΚΑΜΙΑ ....

θα αρχίσεις τώρα.....

αν δεν είσαι φοιτητής στα φοιτητικά πάρτυ ....
αν δεν είσαι σε δουλειά σε οίκο μόδας ....
αν δεν είχες αρραβωνιαστεί στο σχολείο ........

Εσύ δεν την έχεις πέσει την τελευταία 35ετια

Έχουμε καιρό μέχρι να σε φτάσουμε
:2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom