Νέα

Γυναίκες ή γυναικούλες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 143
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
[size=14pt]Πώς ξεχωρίζει μια «ΓΥΝΑΙΚΑ» από μια «γυναικούλα»...[/size]

Η ΓΥΝΑΙΚΑ...
ζει τη στιγμή όσο ανούσια κι αν είναι. Φτιάχνει απ το τίποτα, δημιουργεί με ελάχιστη προσπάθεια κι αυτό βγαίνει από μέσα της. Μπορεί να μείνει μόνη της, να δουλέψει μόνη της ή και να περάσει καλά μόνη της. Γι αυτό είναι αξιαγάπητη όταν δεν είναι μόνη της!

Η γυναικούλα...
βαριέται κάθε ώρα και κάθε στιγμή μ' όποιον κι αν είναι. Όσα και να έχει είναι ικανή να τα διαλύσει και κάνει κάθε προσπάθεια γι αυτό. Δεν αντέχει στη σκέψη ότι θα μείνει μόνη της και ανακατεύει τους πάντες και τα πάντα προκειμένου να χάνεται στο πλήθος. Έτσι νιώθει πιο ασφαλής.

Η ΓΥΝΑΙΚΑ...
σε αντίθεση με αυτά που λένε, δεν κουτσομπολεύει. Ξέρει ότι αν πει κάτι κακό για κάποιο άλλο άτομο, θα έρθει η στιγμή που άλλοι θα πουν κάτι κακό γι' αυτήν. Αν έχει να πει κάτι το λέει μπροστά στον άλλο και πάντα επιδιώκει το διάλογο για να λύνει τις όποιες διαφορές της.

Η γυναικούλα...
δεν κάνει τίποτα άλλο εκτός απ το κουτσομπολιό. Όλοι της φταίνε και όλοι είναι κακοί, αλλά περισσότερο αρέσκεται να τα βάζει με άλλες γυναικούλες.
Ποτέ δε σου λέει ξεκάθαρα τι σκέφτεται για σένα. Ίσως μάλιστα σου πει το ακριβώς αντίθετο. Αντιπαθεί το διάλογο, γιατί φοβάται μην ξεγελαστεί και βγάλει τον πραγματικό της εαυτό στη φόρα.

Η ΓΥΝΑΙΚΑ...
δε φοβάται να τελειώσει μια τελματωμένη σχέση και να μείνει μόνη της.
Προτιμά τη μοναξιά από την υποκρισία αν και αυτό το έχει πληρώσει πολλές φορές. Δε σταματά να ελπίζει ότι κάπου υπάρχει ο κατάλληλος και ότι κάποια στιγμή θα βρεθεί. Μπορεί να είναι ευτυχισμένη απλώς και μόνο με τη σκέψη ότι αυτός υπάρχει!

Η γυναικούλα...
ποτέ δεν τελειώνει μια σχέση, παρά μόνο αν έχει βρει αντικαταστάτη. Τρέμει τη μοναξιά και για να την αποφύγει χρησιμοποιεί ολόκληρους μηχανισμούς από ψέματα και παραμύθια. Αναζητά μανιωδώς τον κατάλληλο και από φόβο μήπως δεν τον βρει μπλέκει πάντα με τον πιο ακατάλληλο και είναι μονίμως δυστυχισμένη.

Η ΓΥΝΑΙΚΑ...
είναι αίλουρος. Κινείται αργά και αποτελεσματικά, έχει τακτ και εκπέμπει θετικότητα. Μπορεί η ίδια να είναι χάλια αλλά ενδιαφέρεται πάντα να κάνει τους γύρω της να περνάνε καλά.

Η γυναικούλα...
ρέπει προς την υστερία. Κινείται σπασμωδικά, παρεξηγείται πάντα (και απορεί γι' αυτό), τα θέλει όλα και τα θέλει αμέσως. Μπορεί να διαλύσει φιλίες χρόνων βάζοντας σπιουνιές κάτι που αργά η γρήγορα η ίδια το πληρώνει με εγκατάλειψη.

Η ΓΥΝΑΙΚΑ...
εκπλήσσει το σύντροφό της στον έρωτα... Πάντα δίνει πολλά περισσότερα απ' αυτά που υπόσχεται!

Η γυναικούλα...
εκπλήσσει το σύντροφό της στον έρωτα... Πάντα υπόσχεται πολλά περισσότερα απ' αυτά που μπορεί ή θέλει να δώσει.

Η ΓΥΝΑΙΚΑ…
αν διαβάσει αυτό το άρθρο θα χαμογελάσει γιατί απλούστατα θα έχει διαβάσει πίσω από τις λέξεις!

Η γυναικούλα…
αν διαβάσει αυτό το άρθρο θα πάθει νευρικό κλονισμό.

Το να είσαι γυναίκα είναι πραγματική μαγκιά, ακριβώς και μόνο επειδή είναι εξαιρετικά δύσκολο.
:thumbsup: :thumbsup: ΠΟΛΥ ενδιαφερον ποστ φιλε ευκωλοπιστε!!Εχω στο μυαλο μου παραδειγματα και απο τις δυο κατηγοριες,δυστυχως ομως οι πιο πολες περιπτωσεις ανηκουν στη δευτερη... :-

OP
OP
Ε
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
:thumbsup: :thumbsup: ΠΟΛΥ ενδιαφερον ποστ φιλε ευκωλοπιστε!!Εχω στο μυαλο μου παραδειγματα και απο τις δυο κατηγοριες,δυστυχως ομως οι πιο πολες περιπτωσεις ανηκουν στη δευτερη... :-
μάλλον θα συμφωνήσω μαζί σου... ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Επισκέπτης
Ο anatogami αν εξαιρεσουμε οτι φορτωνει αγρια και φτανει στα ορια της υπερβολης αρκετες φορες....σε καποια πραγματα εχει τα δικια του και ας μιλαει καπως αποτομα...

Επισκέπτης
Oχι re anatolaki,θα κατσω να βλεπω να τους βριζεις ολους,κι ειδικα ατομα που δεν εχουν δωσει δικαιωματα μεχρι τωρα οπως ο siegf..

Να λεμε την αληθεια (αν και δεν διαβασα ολο τον καβγα) ο siegf πεταξε μια χοντρη μαλακιουλα...Σχεδον ολες οι ανατολικες βλεπουν τους δυτικους σαν ενα γεματο πορτοφολι μονο...γιατι ρε siegf οι δικες μας καριολες τι κοιτανε?Πως να βολευτουν σε κανεναν μαλακα με ετοιμη δουλεια για να τις ταιζει ενω αυτες ξυνουν το μουνι τους ολη την μερα σπιτι...Και οι περισσοτερες γκομενες ειτε Δυτικες ειτε Ανατολικες αυτο ψαχνουν και περιμενουν απο τον αντρα...Οι Δυτικες οχι και τοσο βεβαια αφου ειναι πιο ανεξαρτοποιημενες απο το βρακι της μανας τους και εχουν μαθει να ζουν μονες τους δουλευοντας αλλα οι δικες μας οι Ελεινιδες ειναι δραματικες τελειως...Τους εχουν κανει τον εγκεφαλο πουρε οι μαναδες τους :uglystupid:

Επισκέπτης
Ματια μου,μην μ'αποπαρεις!Την συμπαθεια μου,μια κι'εισαι(ελαφρως)μηχανοβια,στην εχω δηλωσει...αλλα τι σημαινουν ολα αυτα???Σοβαρολογω!!!Το <<QFFE>> και το <<evahhh>>,εννοω!Α...Αληθεια,,,σε ΑΥΤΟ το νημα,για τι ακριβως τσακωνομασεεεεεεεεε, συζηταμε,ηθελα να πω???

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Σου έχει αφήσει κουσούρια το crocodile hunting.....xa xa xa....

Δεν θα έλεγα κουσούρια, μάλλον learned lessons.

Συγγνώμη, τέκτων μου....

:think: :think: :think: :think: :think: :think:

URL]]

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Ματια μου,μην μ'αποπαρεις!Την συμπαθεια μου,μια κι'εισαι(ελαφρως)μηχανοβια,στην εχω δηλωσει...αλλα τι σημαινουν ολα αυτα???Σοβαρολογω!!!Το <<QFFE>> και το <<evahhh>>,εννοω!Α...Αληθεια,,,σε ΑΥΤΟ το νημα,για τι ακριβως τσακωνομασεεεεεεεεε, συζηταμε,ηθελα να πω???

QFFE=Quoted For Fucking Emphasis, evahh=ever  :cheesy:
Κάπου διάβασα ότι όσοι γράφουν στα thread με τους μηχανόβιους είναι τα καλύτερα παιδιά,βλέπω ότι ισχύει τελικά οπότε μάλλον
θα αυξήσω τις επισκέψεις μου προς τα εκεί.. :sunglasses:  Τώρα σε αυτό το νήμα,απλά κάποιοι τα ισοπεδώνουν όλα..εγώ πάντως ούτε τσακώνομαι,ούτε κ θέλω να αλλάξω γνώμη σε κανέναν..

Να λεμε την αληθεια (αν και δεν διαβασα ολο τον καβγα) ο siegf πεταξε μια χοντρη μαλακιουλα...Σχεδον ολες οι ανατολικες βλεπουν τους δυτικους σαν ενα γεματο πορτοφολι μονο...γιατι ρε siegf οι δικες μας καριολες τι κοιτανε?Πως να βολευτουν σε κανεναν μαλακα με ετοιμη δουλεια για να τις ταιζει ενω αυτες ξυνουν το μουνι τους ολη την μερα σπιτι...Και οι περισσοτερες γκομενες ειτε Δυτικες ειτε Ανατολικες αυτο ψαχνουν και περιμενουν απο τον αντρα...Οι Δυτικες οχι και τοσο βεβαια αφου ειναι πιο ανεξαρτοποιημενες απο το βρακι της μανας τους και εχουν μαθει να ζουν μονες τους δουλευοντας αλλα οι δικες μας οι Ελεινιδες ειναι δραματικες τελειως...Τους εχουν κανει τον εγκεφαλο πουρε οι μαναδες τους :uglystupid:

Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στην μέση..ούτε ΟΟΟΛΕΣ οι ανατολικές κοιτάνε μόνο πορτοφόλι,αλλά ούτε κ ΟΟΟΛΕΣ οι Ελληνίδες είναι μπάζα.Εγώ πάντως παντρεμένο ζευγάρι π να μην δουλεύουν κ οι 2 πια δεν έχω δει. Τώρα όσο επηρεάζονται οι γυναίκες από τις μητέρες τους,άλλο τόσο κ οι άντρες για αυτό κ στην Ελλάδα βλέπεις τόσους μαμάκηδες μαζεμένους.. :2funny: Μην παρεξηγηθείτε αγοράκια για μερικούς το λέω,όχι για όλους.

Πάντως κάτι Γερμανοί εξωτικοί,με ξανθό μαλλί,γαλανό μάτι κ ύψος σαν κυπαρρίσι για καλή μας τύχη μια χαρά την πεφτουνε στις μαυρομάλλες ελλεεινίδες..ελπίζω να μην έχουνε στραβωθεί τόσο πολύ..

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
qffe?
καλε αυτο ουτε εγω δεν το ξερω...
γερασα :'(

neon

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
QFFE=Quoted For Fucking Emphasis, evahh=ever  :cheesy:
Κάπου διάβασα ότι όσοι γράφουν στα thread με τους μηχανόβιους είναι τα καλύτερα παιδιά,βλέπω ότι ισχύει τελικά οπότε μάλλον
θα αυξήσω τις επισκέψεις μου προς τα εκεί.. :sunglasses:  Τώρα σε αυτό το νήμα,απλά κάποιοι τα ισοπεδώνουν όλα..εγώ πάντως ούτε τσακώνομαι,ούτε κ θέλω να αλλάξω γνώμη σε κανέναν..

Η αλήθεια βρίσκεται κάπου στην μέση..ούτε ΟΟΟΛΕΣ οι ανατολικές κοιτάνε μόνο πορτοφόλι,αλλά ούτε κ ΟΟΟΛΕΣ οι Ελληνίδες είναι μπάζα.Εγώ πάντως παντρεμένο ζευγάρι π να μην δουλεύουν κ οι 2 πια δεν έχω δει. Τώρα όσο επηρεάζονται οι γυναίκες από τις μητέρες τους,άλλο τόσο κ οι άντρες για αυτό κ στην Ελλάδα βλέπεις τόσους μαμάκηδες μαζεμένους.. :2funny: Μην παρεξηγηθείτε αγοράκια για μερικούς το λέω,όχι για όλους.

Πάντως κάτι Γερμανοί εξωτικοί,με ξανθό μαλλί,γαλανό μάτι κ ύψος σαν κυπαρρίσι για καλή μας τύχη μια χαρά την πεφτουνε στις μαυρομάλλες ελλεεινίδες..ελπίζω να μην έχουνε στραβωθεί τόσο πολύ..

μάλλον έχουν στραβωθεί τοόσο πολύ

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
QFFE=Quoted For Fucking Emphasis, evahh=ever   :cheesy:

στον περίγυρό μου μόνο έχω 3 ζευγάρια που δεν δουλεύει η γυναίκα. ...απλά για την αντίκρουση του συγκεκριμένου επιχειρήματος. Όχι πως γενικά δεν είναι σπάνιο να συμβαίνει, έτσι;. Αλλά τόσα μούσμουλα μικρά που εμφανίζονται στα TV shows ποιος νομίζετε πως τα τρέχει; οι μανούλες τους που κάθοντια στο σπίτι και ονειρεύονται να βγει το παιδί τους στην τηλεόραση και να το βλέπουνε....

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
στον περίγυρό μου μόνο έχω 3 ζευγάρια που δεν δουλεύει η γυναίκα. ...απλά για την αντίκρουση του συγκεκριμένου επιχειρήματος. Όχι πως γενικά δεν είναι σπάνιο να συμβαίνει, έτσι;. Αλλά τόσα μούσμουλα μικρά που εμφανίζονται στα TV shows ποιος νομίζετε πως τα τρέχει; οι μανούλες τους που κάθοντια στο σπίτι και ονειρεύονται να βγει το παιδί τους στην τηλεόραση και να το βλέπουνε....

Κ πως βγαίνουμε πέρα? Εγώ ξέρω ότι με έναν μισθό δεν τα βγάζει πέρα ένα σπίτι..Τόσα πολλά βγάζει ο άντρας? Κ πες ότι βγάζουν πάρα πολλά για να ζήσουν μια οικογενεια πλουσιοπάροχα..Μήπως επίτηδες τότε διαλέξανε μια γυναίκα για να την έχουν σπίτι νοικοκυρά κ να την κάνουν ότι θέλουν? Γιατί δεν φταίνε μόνο οι γυναίκες,καμιά φορά κ οι άντρες δεν ξέρουνε τι θέλουνε..άμα κάθεται σπίτι κ κάνει δουλειές τότε ξύνεται όλη μέρα,ενώ άμα δουλεύει παρά είναι ανεξάρτητη κ δεν μαζεύεται στο σπίτι της.. :P  Εγώ πάντως να μην είχα δουλειά κ να εξαρτιόμουν οικονομικά από έναν άντρα,ο οποίος θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να με κάνει ότι θέλει, δεν θα το κανα με τπτ..

OP
OP
Ε
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
Κ πως βγαίνουμε πέρα? Εγώ ξέρω ότι με έναν μισθό δεν τα βγάζει πέρα ένα σπίτι..Τόσα πολλά βγάζει ο άντρας? Κ πες ότι βγάζουν πάρα πολλά για να ζήσουν μια οικογενεια πλουσιοπάροχα..Μήπως επίτηδες τότε διαλέξανε μια γυναίκα για να την έχουν σπίτι νοικοκυρά κ να την κάνουν ότι θέλουν? Γιατί δεν φταίνε μόνο οι γυναίκες,καμιά φορά κ οι άντρες δεν ξέρουνε τι θέλουνε..άμα κάθεται σπίτι κ κάνει δουλειές τότε ξύνεται όλη μέρα,ενώ άμα δουλεύει παρά είναι ανεξάρτητη κ δεν μαζεύεται στο σπίτι της.. :P  Εγώ πάντως να μην είχα δουλειά κ να εξαρτιόμουν οικονομικά από έναν άντρα,ο οποίος θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να με κάνει ότι θέλει, δεν θα το κανα με τπτ..
κλωνάρι της bite μου μυρίζει... ;)

neon

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Χαχαχαχα!Από όλα αυτά π ΄πα,αυτό έχεις να σχολιάσεις? :P
btw,μας την πέσανε οι εχθροί του "παπούτσι από τον τόπο σου..."
οπότε την κάνω..
cya :-*

όχι κάτσε, άμα είσαι ωραίο παπούτσι. Τα καλά του τόπου μας τα ξεχωρίζουμε από τα μπάζα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom