You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γυναίκες ή γυναικούλες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 143
- Εμφανίσεις 6K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
και μόνο γι αυτό είναι αξιόλογες... και ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Οι γυναικούλες δεν ασχολούνται με την ευχαρίστηση του άλλου ;)
Αλλά μόνο να μας την λέτε ξέρετε....
;)
δεν ειδα καμια γυναικα να ειναι γυναικουλα εδω μεσα... κ να ξεκατινιαζεται..
ανδρες παλι... δεν μπορω να πω το ιδιο.. ειδικα για καποιους που την βλεπουν ψυχολογοι κ αναλυτες του φαινομενου της γυναικας σ αυτο το σαιτ αλλα δεν κοιτανε τη δικη τους καμπουρα... (οχι σιγμουνδιε δεν εννοαω εσενα )
ευκωλόπιστος
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
Naruto-Sasuke
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
ακομα φαγωνεστε?
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
[youtube=225,150]<object width="425" height="344"><param name="movie" value=""></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
que bien que es el amor
[youtube=225,150]<object width="425" height="344"><param name="movie" value=""></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
alohaaaaaa
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
ευκωλόπιστος
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="que bien que es el amor
Μέχρι να φτάσω στο τέλος της πρότασής σου είχα αλλάξει 10 χρώματα και ετοίμαζα την αίτησή μου στο Κόμμα των Αντιελλεινίδων!;)
ανδρες παλι... δεν μπορω να πω το ιδιο.. ειδικα για καποιους που την βλεπουν ψυχολογοι κ αναλυτες του φαινομενου της γυναικας σ αυτο το σαιτ αλλα δεν κοιτανε τη δικη τους καμπουρα... (οχι σιγμουνδιε δεν εννοαω εσενα )
Τέλος καλό - όλα καλά
Εγώ δεν κατάλαβα το πρόβλημα του Ανατολγαμί.
Γαμεί ανατολικές. Επί πληρωμή φαντάζομαι.
Γούστο του. Αλλά τι φαντασιώνεται?
Νομίζει πως αυτές γεννήθηκαν πουτάνες ή έγιναν πουτάνες από λύσσα για το σεξ και όχι από οικονομική ανάγκη?
Νομίζει πως το γεγονός ότι το 95% των πουτανων (που τονίζεται?) στην Ευρώπη είναι ανατολικές οφείλεται στο DNA τους? Στο ότι γεννήθηκαν για το σεξ?
Νομίζει πως ο Θεος (?) χώρισε την Ευρώπη στη μέση και είπε απο δω οι σεξουλιαρες και από εκεί οι κρυόκωλες?
Θα ήταν μια ενδιαφέρουσα θεωρία...
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
σιγμουνδιε..
τωρα τι ψαχνεις τα νομιζματα (<--ποιητικη αδεια?) του ανατολ κ μερικων αλλων που εχω στο μυαλο μου εγω... δε βγαζεις ακρη.. πολυ μιζερια
ααααα
ειναι θεικο
το αγαπω!
τωρα τι ψαχνεις τα νομιζματα (<--ποιητικη αδεια?) του ανατολ κ μερικων αλλων που εχω στο μυαλο μου εγω... δε βγαζεις ακρη.. πολυ μιζερια
[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value=""></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
ααααα
ειναι θεικο
το αγαπω!
ευκωλόπιστος
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
άρα εγώ είμαι μέσα... :'(;)
BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
δεν σε ειδα ποτε να σχετιζεσαι με οποιονδηποτε τροπο με ψυχολογια, ψυχολογους κ αναλυση χαρακτηρων...άρα εγώ είμαι μέσα... :'(
αν ναι κ απλα μου διεφυγε *P οχι δεν εννοαω ουτε εσενα..
αν οχι, ελπιζω να μην με ρωτησει ολο το σαιτ αν εννοαω τους παντες εκτος του σιγκμουντ *P
Είμαι σίγουρος ότι είναι κάτι πολύ πιο απλό. Απλά έχει φάει χλαπάτσες από Ελλεηνίδες (sic).Εγώ δεν κατάλαβα το πρόβλημα του Ανατολγαμί.
Νομίζει πως αυτές γεννήθηκαν πουτάνες ή έγιναν πουτάνες από λύσσα για το σεξ και όχι από οικονομική ανάγκη?
Νομίζει πως το γεγονός ότι το 95% των πουτανων (που τονίζεται?) στην Ευρώπη είναι ανατολικές οφείλεται στο DNA τους? Στο ότι γεννήθηκαν για το σεξ?
Νομίζει πως ο Θεος (?) χώρισε την Ευρώπη στη μέση και είπε απο δω οι σεξουλιαρες και από εκεί οι κρυόκωλες?
Αποτέλεσμα να του βγαίνει άκρατος μισογυνισμός και θα του έλεγα να το προσέξει, γιατί η αρνητική αύρα κάνει κακό στην υγεία.
Δεν είναι τυχαίο ότι οι αισιόδοξοι άνθρωποι ζουν περισσότερο.
Εγώ αντίθετα βρίσκω συναρπαστικό το γεγονός ότι υπάρχουν γυναίκες εδώ μέσα και μιλάμε επί παντός επιστητού - ακόμα ακόμα και για taboo θέματα.
Deep down κάτι τέτοιο συμβαίνει - είμαι σχεδόν σίγουρος. Και κάτι τελευταίο - κάποια στιγμή οι Ρωσίδες τελειώνουν.
Τότε κάποιο χειμωνιάτικο βράδυ Χριστουγέννων, συνειδητοποιεί κανείς το λάθος από την ξεροκεφαλιά του παρελθόντος. Μόνο που τότε είναι κάπως αργά γιατί τα χρόνια έχουν περάσει...
ευκωλόπιστος
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
ευκωλόπιστος
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Τι έγινε μεγάλε??? :oΚαι κάτι τελευταίο - κάποια στιγμή οι Ρωσίδες τελειώνουν.
Είπανε τίποτα στις ειδήσεις???
Πολύ ωραίος!Και κάτι τελευταίο - κάποια στιγμή οι Ρωσίδες τελειώνουν.
Τότε κάποιο χειμωνιάτικο βράδυ Χριστουγέννων, συνειδητοποιεί κανείς το λάθος από την ξεροκεφαλιά του παρελθόντος. Μόνο που τότε είναι κάπως αργά γιατί τα χρόνια έχουν περάσει...
sexpistols
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
το κακο ειναι οτι αρκετοι παραμυθιαζονται με την καλη συμπεριφορα που εχουν τα κοριτσακια απο το ανατολικο μπλοκ μιας και πεφτει το παραδακι και κανουν την δουλεια τους.εαν την ιδια την βγαλεις γκομενα ενα ειναι το σιγουρο.θα ειναι αλλος ανθρωπος,θα θελει αλλα πραγματα και τελος απο πρωσοπικη εμπειρια με ρουμανα για μεγαλη σχεση ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΙΜΟΒΟΡΕΣ.θα κανουν τα παντα για να φυγουν κερδισμενες.
ευκωλόπιστος
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 5
- Πόντοι
- 6
Αυτό δεν είναι πρόβλημα… :-Τότε κάποιο χειμωνιάτικο βράδυ Χριστουγέννων, συνειδητοποιεί κανείς το λάθος από την ξεροκεφαλιά του παρελθόντος. Μόνο που τότε είναι κάπως αργά γιατί τα χρόνια έχουν περάσει...
Το μόνο πρόβλημα είναι ότι οι ρωσίδες κάνουν Χριστούγεννα με το παλιό το καλεντάρι!
dark_eyes
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Μέχρι να φτάσω στο τέλος της πρότασής σου είχα αλλάξει 10 χρώματα και ετοίμαζα την αίτησή μου στο Κόμμα των Αντιελλεινίδων!
Τέλος καλό - όλα καλά
Εγώ δεν κατάλαβα το πρόβλημα του Ανατολγαμί.
QFFE..
best post evahhh...
dark_eyes
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
το κακο ειναι οτι αρκετοι παραμυθιαζονται με την καλη συμπεριφορα που εχουν τα κοριτσακια απο το ανατολικο μπλοκ μιας και πεφτει το παραδακι και κανουν την δουλεια τους.εαν την ιδια την βγαλεις γκομενα ενα ειναι το σιγουρο.θα ειναι αλλος ανθρωπος,θα θελει αλλα πραγματα και τελος απο πρωσοπικη εμπειρια με ρουμανα για μεγαλη σχεση ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΙΜΟΒΟΡΕΣ.θα κανουν τα παντα για να φυγουν κερδισμενες.
Κ ναι η αλήθεια βρίσκεται στους sexpistols!!!!!!!!!! ;)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 206
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 134
- Εμφανίσεις