Νέα

Γυναίκες ή γυναικούλες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 143
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

agharal

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Mεσα σε μια τοσο μικρη προταση,εβγαλε μια πολυ μεγαλη αληθεια η thaleia. ;)

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
και μόνο γι αυτό είναι αξιόλογες... και ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Οι γυναικούλες δεν ασχολούνται με την ευχαρίστηση του άλλου  ;)

Αλλά μόνο να μας την λέτε ξέρετε....

;)

δεν ειδα καμια γυναικα να ειναι γυναικουλα εδω μεσα... κ να ξεκατινιαζεται..
ανδρες παλι... δεν μπορω να πω το ιδιο.. ειδικα για καποιους που την βλεπουν ψυχολογοι κ αναλυτες του φαινομενου της γυναικας σ αυτο το σαιτ αλλα δεν κοιτανε τη δικη τους καμπουρα... (οχι σιγμουνδιε δεν εννοαω εσενα :P )

OP
OP
Ε
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
:smitten:

[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66

[youtube=225,150]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

[youtube=225,150]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
que bien que es el amor :grin: :grin:

OP
OP
Ε
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
;)
ανδρες παλι... δεν μπορω να πω το ιδιο.. ειδικα για καποιους που την βλεπουν ψυχολογοι κ αναλυτες του φαινομενου της γυναικας σ αυτο το σαιτ αλλα δεν κοιτανε τη δικη τους καμπουρα... (οχι σιγμουνδιε δεν εννοαω εσενα :P )
Μέχρι να φτάσω στο τέλος της πρότασής σου είχα αλλάξει 10 χρώματα και ετοίμαζα την αίτησή μου στο Κόμμα των Αντιελλεινίδων!
Τέλος καλό - όλα καλά :thumbsup: :smitten:

Εγώ δεν κατάλαβα το πρόβλημα του Ανατολγαμί.
Γαμεί ανατολικές. Επί πληρωμή φαντάζομαι.
Γούστο του. Αλλά τι φαντασιώνεται?
Νομίζει πως αυτές γεννήθηκαν πουτάνες ή έγιναν πουτάνες από λύσσα για το σεξ και όχι από οικονομική ανάγκη?
Νομίζει πως το γεγονός ότι το 95% των πουτανων (που τονίζεται?) στην Ευρώπη είναι ανατολικές οφείλεται στο DNA τους? Στο ότι γεννήθηκαν για το σεξ?

Νομίζει πως ο Θεος (?) χώρισε την Ευρώπη στη μέση και είπε απο δω οι σεξουλιαρες και από εκεί οι κρυόκωλες?
Θα ήταν μια ενδιαφέρουσα θεωρία...
:think: :think:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
σιγμουνδιε.. :smitten:
τωρα τι ψαχνεις τα νομιζματα (<--ποιητικη αδεια?) του ανατολ κ μερικων αλλων που εχω στο μυαλο μου εγω... δε βγαζεις ακρη.. πολυ μιζερια
:cheesy:

ααααα
ειναι θεικο
το αγαπω!

OP
OP
Ε
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
;)

άρα εγώ είμαι μέσα... :'(

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
άρα εγώ είμαι μέσα... :'(
δεν σε ειδα ποτε να σχετιζεσαι με οποιονδηποτε τροπο με ψυχολογια, ψυχολογους κ αναλυση χαρακτηρων...

αν ναι κ απλα μου διεφυγε *P οχι δεν εννοαω ουτε εσενα..
αν οχι, ελπιζω να μην με ρωτησει ολο το σαιτ αν εννοαω τους παντες εκτος του σιγκμουντ *P

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Νομίζει πως αυτές γεννήθηκαν πουτάνες ή έγιναν πουτάνες από λύσσα για το σεξ και όχι από οικονομική ανάγκη?
Νομίζει πως το γεγονός ότι το 95% των πουτανων (που τονίζεται?) στην Ευρώπη είναι ανατολικές οφείλεται στο DNA τους? Στο ότι γεννήθηκαν για το σεξ?

Νομίζει πως ο Θεος (?) χώρισε την Ευρώπη στη μέση και είπε απο δω οι σεξουλιαρες και από εκεί οι κρυόκωλες?
Είμαι σίγουρος ότι είναι κάτι πολύ πιο απλό. Απλά έχει φάει χλαπάτσες από Ελλεηνίδες (sic).

Αποτέλεσμα να του βγαίνει άκρατος μισογυνισμός και θα του έλεγα να το προσέξει, γιατί η αρνητική αύρα κάνει κακό στην υγεία.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι αισιόδοξοι άνθρωποι ζουν περισσότερο.  :dancing:

Εγώ αντίθετα βρίσκω συναρπαστικό το γεγονός ότι υπάρχουν γυναίκες εδώ μέσα και μιλάμε επί παντός επιστητού - ακόμα ακόμα και για taboo θέματα.

Deep down κάτι τέτοιο συμβαίνει - είμαι σχεδόν σίγουρος. Και κάτι τελευταίο - κάποια στιγμή οι Ρωσίδες τελειώνουν.

Τότε κάποιο χειμωνιάτικο βράδυ Χριστουγέννων, συνειδητοποιεί κανείς το λάθος από την ξεροκεφαλιά του παρελθόντος. Μόνο που τότε είναι κάπως αργά γιατί τα χρόνια έχουν περάσει...  :think:

OP
OP
Ε
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6

:'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

Siegf

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
16
Και κάτι τελευταίο - κάποια στιγμή οι Ρωσίδες τελειώνουν.

Τότε κάποιο χειμωνιάτικο βράδυ Χριστουγέννων, συνειδητοποιεί κανείς το λάθος από την ξεροκεφαλιά του παρελθόντος. Μόνο που τότε είναι κάπως αργά γιατί τα χρόνια έχουν περάσει...  :think:
Πολύ ωραίος! :thumbsup:

sexpistols

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2005
Like
1
Πόντοι
1
το κακο ειναι οτι αρκετοι παραμυθιαζονται με την καλη συμπεριφορα που εχουν τα κοριτσακια απο το ανατολικο μπλοκ μιας και πεφτει το παραδακι και κανουν την δουλεια τους.εαν την ιδια την βγαλεις γκομενα ενα ειναι το σιγουρο.θα ειναι αλλος ανθρωπος,θα θελει αλλα πραγματα και τελος απο πρωσοπικη εμπειρια με ρουμανα για μεγαλη σχεση ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΙΜΟΒΟΡΕΣ.θα κανουν τα παντα για να φυγουν κερδισμενες.

OP
OP
Ε
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
Αυτό δεν είναι πρόβλημα… :-
Το μόνο πρόβλημα  είναι ότι οι ρωσίδες κάνουν Χριστούγεννα με το παλιό το καλεντάρι! :idiot:

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
Μέχρι να φτάσω στο τέλος της πρότασής σου είχα αλλάξει 10 χρώματα και ετοίμαζα την αίτησή μου στο Κόμμα των Αντιελλεινίδων!
Τέλος καλό - όλα καλά :thumbsup: :smitten:

:think: :think:

QFFE..

best post evahhh...

dark_eyes

Μέλος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Like
2
Πόντοι
6
το κακο ειναι οτι αρκετοι παραμυθιαζονται με την καλη συμπεριφορα που εχουν τα κοριτσακια απο το ανατολικο μπλοκ μιας και πεφτει το παραδακι και κανουν την δουλεια τους.εαν την ιδια την βγαλεις γκομενα ενα ειναι το σιγουρο.θα ειναι αλλος ανθρωπος,θα θελει αλλα πραγματα και τελος απο πρωσοπικη εμπειρια με ρουμανα για μεγαλη σχεση ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΙΜΟΒΟΡΕΣ.θα κανουν τα παντα για να φυγουν κερδισμενες.

Κ ναι η αλήθεια βρίσκεται στους sexpistols!!!!!!!!!!  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom