Επισκέπτης
ακριβως η ιδια διακριση ειναι αναμεσα στους αντρες και τους ντεμεκ αρχιδοφορους
θα συμφωνήσω απόλυτα... η κενή κοκεταρία δεν κάνει την γυναίκα και η τζάμπα μαγκιά δεν κάνει τον άντρα...τι εννοεις να τοποθετηθουμε? εγω σου ειπα....συμφωνω....τεραστια η διαφορα αναμεσα στη γυναικα και στη γυναικουλα....δυστυχως πηζουμε απο τις δευτερες και τις "δευτερες" ;)
πόσες λες να είναι αυτή τη στιγμή χαμογελαστές??? ;)Η πλακα ειναι οτι ΟΛΑ τα κοριτσια που θα το διαβασουν θα συμφωνησουν και θα τοποθετησουν τον εαυτο τους στις γυναικες. Και το ερωτημα ειναι , ποιες ειναι αραγε οι γυναικουλες ;
Η πλακα ειναι οτι ΟΛΑ τα κοριτσια που θα το διαβασουν θα συμφωνησουν και θα τοποθετησουν τον εαυτο τους στις γυναικες. Και το ερωτημα ειναι , ποιες ειναι αραγε οι γυναικουλες ;
Πολυ μικρη μειοψηφια ειναι οι γυναικες
Ναι καλά....που να δεις πως κάνουν οι χαραμάδες όταν δεν μπορούν να έχουν έναν άντρα....ειδικά όταν τον έχει άλλη.
αυτό βέβαια θα μπορούσαμε και να το βάλουμε σε ψηφοφορίαΠολυ μικρη μειοψηφια ειναι οι γυναικες
ειμαι ιδεα...Πες μου και μενα τι εισαι εχω μεινει με την απορια
Είστε ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ μερικοί εδώ μέσα, που ενώ το θέμα ήταν για "γυναίκες και γυναικούλες" το γυρίσατε σε "άντρες και αντράκια". Λοιπόν, ΓΥΝΑΙΚΕΣ είναι οι Ανατολικοευρωπαίες, γυναικούλες οι Ελεηνίδες. Πολύ απλό. Ε? Άντρες είναι αυτοί που πηγαίνουν με ΓΥΝΑΙΚΕΣ και αντράκια αυτοί που πάνε με γυναικούλες. Άντε τώρα, κλείστε και το thread να τελειώνουμε.
ειμαι της αποψης οτι καποια στιγμη ολη κανουν την κατινια τους. ειτε ειναι αντρες ειτε ειναι γυναικες. το θεμα ειναι να μην κανεις ολη την ωρα κατινιες αλλα να μην σε πιανουν και κοτσο μονο και μονο για να μην χαρακτηριστεις γυφτος.
το παραδεχομαι οτι κατι φορες εχω κανει τεραστιες καφριλιες και η προσφατη χθες αλλα ειχα φτασει στο αμην, το μισος εβραζε μεσα και αφησα ολο το δηλητηριο να χυθει. φανταζομαι ολοι εχουν κατι αναλογο να διηγηθουν. οποιος πει οτι δεν εχει γινει ποτε ρεζιλης και κατινα απλα λεει ψεμματα πιστευω
κλασικό παράδειγμα άγαμου πιτσιρικά!!!Είστε ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ μερικοί εδώ μέσα, που ενώ το θέμα ήταν για "γυναίκες και γυναικούλες" το γυρίσατε σε "άντρες και αντράκια". Λοιπόν, ΓΥΝΑΙΚΕΣ είναι οι Ανατολικοευρωπαίες, γυναικούλες οι Ελεηνίδες. Πολύ απλό. Ε? Άντρες είναι αυτοί που πηγαίνουν με ΓΥΝΑΙΚΕΣ και αντράκια αυτοί που πάνε με γυναικούλες. Άντε τώρα, κλείστε και το thread να τελειώνουμε.
ειμαι ιδεα...
τυπικη ελλεΗνιδα τωρα στο extreme make over..
κλασικό παράδειγμα άγαμου πιτσιρικά!!!
Ιδέα ή μήπως ΑΡΧΙΔΕΑ??
Άρα καλά σε είπα πιτσιρικά...Είμαι 42, ΒΛΑΚΑ, κι έχω πάρει όλο το Ανατολικό μπλοκ. Κοίτα να δεις πώς θα βολευτείς εσύ με τις ντόπιες ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ.