Νέα

Γυναίκες ή γυναικούλες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ευκωλόπιστος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 143
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Αυτό σας λέω κι εγώ. Προς τι η παρεξήγησις?? Υποκλίνομαι στην ανωτέρα παιδεία των εξ Ελλάδος ορμώμενων γυναικών!

αρα χρυσο μου ισχυει και για την παρτη σου. και μας το εχεις αποδειξει

Επισκέπτης
Διαφορες κατινες και μαλακες μουνοδουλοι γαμανε για αλλη μια φορα τα θρεντ :uglystupid:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.424
Πόντοι
506
αρα χρυσο μου ισχυει και για την παρτη σου. και μας το εχεις αποδειξει

Από τότε που "σταμάτησες να ασχολείσαι μαζί μου", έστειλες 4 μηνύματα. Και τώρα με αποκάλεσες "χρυσό σου".Μήπως αρχισες να με αγαπάς?? Δείγμα ανώτερης παιδείας.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Ευακι σου αφιερωνω ενα τραγουδι για τα καλα σου λογια προηγουμενως που ειπες... :grin:

[youtube=425,350]Q7C90sLh5Ok&feature=related[/youtube]

Ετσι να χαλαρωσεις λιγο.. :-*

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

μην μου το κανεις αυτο. αυτο το τραγουδι ειναι παρελθον και ιστορια

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Από τότε που "σταμάτησες να ασχολείσαι μαζί μου", έστειλες 4 μηνύματα. Και τώρα με αποκάλεσες "χρυσό σου".Μήπως αρχισες να με αγαπάς?? Δείγμα ανώτερης παιδείας.

αμα δεν αναγνωριζεις την ειρωνια δεν σου φταιω εγω.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Άντε να μη σου πω κανένα άλλο phrasal verb με το off...Παλιοκατίνα Ελεηνίδα.

εδω μεσα μονο εσενα βλεπουμε να ξεκατινιαζεσαι
δεν πα να πεις κ οτι θελεις.. ξερεις θα βαλω τη γατα μου να κλαιει..

Διαφορες κατινες και μαλακες μουνοδουλοι γαμανε για αλλη μια φορα τα θρεντ :uglystupid:
γεια σου λευκε αγαπημενε γκρινιαρη των στρουμφ  :tooth:

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.424
Πόντοι
506
εδω μεσα μονο εσενα βλεπουμε να ξεκατινιαζεσαι
δεν πα να πεις κ οτι θελεις.. ξερεις θα βαλω τη γατα μου να κλαιει..

Ναι,ε?? Τσούζει επειδή ξέρετε ότι έχω δίκιο. Λίγη αυτογνωσία ποτέ δεν κάνει κακό. Μπράβο σας...Γάτα λες το μουνάκι σου?? Γιατι pussy σημαίνει και τα δυο.

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.424
Πόντοι
506
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

μην μου το κανεις αυτο. αυτο το τραγουδι ειναι παρελθον και ιστορια

Μπα, μπα. Κοίτα να δεις που θα μας βγούνε και μέταλλα!! fade to black, 1984. Φοβερό σόλο από Hammet στο τελείωμα...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ρε μην ασχολειστε λεμε..........το χωσιμο που κανει ειναι δημοτικου.....σε λιγο θα μας πει φτου και το παταω και δεν ξαναπατιεται και οποιος το λεει ειναι.... :2funny:

ναι μπραβο ξερεις τους μεταλλικα ολεεεεεεεεεεεε ξερεις και το αλμπουμ και τη χρονια και το τραγουδι και τη δισκογραφια ολοκληρη........κανε μας τη μουρη κρεας τωρα........

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Ρε μην ασχολειστε λεμε..........το χωσιμο που κανει ειναι δημοτικου.....σε λιγο θα μας πει φτου και το παταω και δεν ξαναπατιεται και οποιος το λεει ειναι.... :2funny:

ναι μπραβο ξερεις τους μεταλλικα ολεεεεεεεεεεεε ξερεις και το αλμπουμ και τη χρονια και το τραγουδι και τη δισκογραφια ολοκληρη........κανε μας τη μουρη κρεας τωρα........

καλα καλα κοροιδευε κοροιδευε
πες οτι ξερεις μονο τον "σε σε σε" τσαλικη
ασχετη
κ ζηλευεις...

*P

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.424
Πόντοι
506

Εσύ στη θέση σου τώρα. Ε??? Και μην ασχολείσαι μαζί μου.

OP
OP
Ε
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6

:smitten:

[youtube=425,350]<object width="425" height="344"><param name="movie" value="
"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="
" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>[/youtube]

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
[size=14pt]Πώς ξεχωρίζει μια «ΓΥΝΑΙΚΑ» από μια «γυναικούλα»...[/size]

Η ΓΥΝΑΙΚΑ...
ζει τη στιγμή όσο ανούσια κι αν είναι. Φτιάχνει απ το τίποτα, δημιουργεί με ελάχιστη προσπάθεια κι αυτό βγαίνει από μέσα της. Μπορεί να μείνει μόνη της, να δουλέψει μόνη της ή και να περάσει καλά μόνη της. Γι αυτό είναι αξιαγάπητη όταν δεν είναι μόνη της!

Η γυναικούλα...
βαριέται κάθε ώρα και κάθε στιγμή μ' όποιον κι αν είναι. Όσα και να έχει είναι ικανή να τα διαλύσει και κάνει κάθε προσπάθεια γι αυτό. Δεν αντέχει στη σκέψη ότι θα μείνει μόνη της και ανακατεύει τους πάντες και τα πάντα προκειμένου να χάνεται στο πλήθος. Έτσι νιώθει πιο ασφαλής.

Η ΓΥΝΑΙΚΑ...
σε αντίθεση με αυτά που λένε, δεν κουτσομπολεύει. Ξέρει ότι αν πει κάτι κακό για κάποιο άλλο άτομο, θα έρθει η στιγμή που άλλοι θα πουν κάτι κακό γι' αυτήν. Αν έχει να πει κάτι το λέει μπροστά στον άλλο και πάντα επιδιώκει το διάλογο για να λύνει τις όποιες διαφορές της.

Η γυναικούλα...
δεν κάνει τίποτα άλλο εκτός απ το κουτσομπολιό. Όλοι της φταίνε και όλοι είναι κακοί, αλλά περισσότερο αρέσκεται να τα βάζει με άλλες γυναικούλες.
Ποτέ δε σου λέει ξεκάθαρα τι σκέφτεται για σένα. Ίσως μάλιστα σου πει το ακριβώς αντίθετο. Αντιπαθεί το διάλογο, γιατί φοβάται μην ξεγελαστεί και βγάλει τον πραγματικό της εαυτό στη φόρα.

Η ΓΥΝΑΙΚΑ...
δε φοβάται να τελειώσει μια τελματωμένη σχέση και να μείνει μόνη της.
Προτιμά τη μοναξιά από την υποκρισία αν και αυτό το έχει πληρώσει πολλές φορές. Δε σταματά να ελπίζει ότι κάπου υπάρχει ο κατάλληλος και ότι κάποια στιγμή θα βρεθεί. Μπορεί να είναι ευτυχισμένη απλώς και μόνο με τη σκέψη ότι αυτός υπάρχει!

Η γυναικούλα...
ποτέ δεν τελειώνει μια σχέση, παρά μόνο αν έχει βρει αντικαταστάτη. Τρέμει τη μοναξιά και για να την αποφύγει χρησιμοποιεί ολόκληρους μηχανισμούς από ψέματα και παραμύθια. Αναζητά μανιωδώς τον κατάλληλο και από φόβο μήπως δεν τον βρει μπλέκει πάντα με τον πιο ακατάλληλο και είναι μονίμως δυστυχισμένη.

Η ΓΥΝΑΙΚΑ...
είναι αίλουρος. Κινείται αργά και αποτελεσματικά, έχει τακτ και εκπέμπει θετικότητα. Μπορεί η ίδια να είναι χάλια αλλά ενδιαφέρεται πάντα να κάνει τους γύρω της να περνάνε καλά.

Η γυναικούλα...
ρέπει προς την υστερία. Κινείται σπασμωδικά, παρεξηγείται πάντα (και απορεί γι' αυτό), τα θέλει όλα και τα θέλει αμέσως. Μπορεί να διαλύσει φιλίες χρόνων βάζοντας σπιουνιές κάτι που αργά η γρήγορα η ίδια το πληρώνει με εγκατάλειψη.

Η ΓΥΝΑΙΚΑ...
εκπλήσσει το σύντροφό της στον έρωτα... Πάντα δίνει πολλά περισσότερα απ' αυτά που υπόσχεται!

Η γυναικούλα...
εκπλήσσει το σύντροφό της στον έρωτα... Πάντα υπόσχεται πολλά περισσότερα απ' αυτά που μπορεί ή θέλει να δώσει.

Η ΓΥΝΑΙΚΑ…
αν διαβάσει αυτό το άρθρο θα χαμογελάσει γιατί απλούστατα θα έχει διαβάσει πίσω από τις λέξεις!

Η γυναικούλα…
αν διαβάσει αυτό το άρθρο θα πάθει νευρικό κλονισμό.

Το να είσαι γυναίκα είναι πραγματική μαγκιά, ακριβώς και μόνο επειδή είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Μιά ερώτηση: Οι κυρίες που μπαίνουν σε σάιτ με αντρικού ενδιαφέροντος θέματα και ξημεροβραδιάζονται σε αυτό με χιλιάδες πόστ, αντιπαραθέσεις και προστριβες ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΓΥΝΑΙΚΕΣ Η γυναικούλες?

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
η δικι μου ινε γινεκακι

OP
OP
Ε
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
6
Μιά ερώτηση: Οι κυρίες που μπαίνουν σε σάιτ με αντρικού ενδιαφέροντος θέματα και ξημεροβραδιάζονται σε αυτό με χιλιάδες πόστ, αντιπαραθέσεις και προστριβες ΤΙ ΕΙΝΑΙ?
αντικατοπτρισμός... ;)

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.424
Πόντοι
506
Μιά ερώτηση: Οι κυρίες που μπαίνουν σε σάιτ με αντρικού ενδιαφέροντος θέματα και ξημεροβραδιάζονται σε αυτό με χιλιάδες πόστ, αντιπαραθέσεις και προστριβες ΤΙ ΕΙΝΑΙ? ΓΥΝΑΙΚΕΣ Η γυναικούλες?

Κυρίες?? Κυρα-κατίνες Ελεηνίδες είναι. Τι άλλο??

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6

και μόνο γι αυτό είναι αξιόλογες... και ΓΥΝΑΙΚΕΣ. Οι γυναικούλες δεν ασχολούνται με την ευχαρίστηση του άλλου  ;)

Αλλά μόνο να μας την λέτε ξέρετε....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom