LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Κ ναι η αλήθεια βρίσκεται στους sexpistols!!!!!!!!!! ;)
Γκεγκε?
[youtube=425,350]IUt_VSCL5ms[/youtube]
Μέχρι να φτάσω στο τέλος της πρότασής σου είχα αλλάξει 10 χρώματα και ετοίμαζα την αίτησή μου στο Κόμμα των Αντιελλεινίδων!
Τέλος καλό - όλα καλά
Εγώ δεν κατάλαβα το πρόβλημα του Ανατολγαμί.
Γαμεί ανατολικές. Επί πληρωμή φαντάζομαι.
Γούστο του. Αλλά τι φαντασιώνεται?
Νομίζει πως αυτές γεννήθηκαν πουτάνες ή έγιναν πουτάνες από λύσσα για το σεξ και όχι από οικονομική ανάγκη?
Νομίζει πως το γεγονός ότι το 95% των πουτανων (που τονίζεται?) στην Ευρώπη είναι ανατολικές οφείλεται στο DNA τους? Στο ότι γεννήθηκαν για το σεξ?
Νομίζει πως ο Θεος (?) χώρισε την Ευρώπη στη μέση και είπε απο δω οι σεξουλιαρες και από εκεί οι κρυόκωλες?
Θα ήταν μια ενδιαφέρουσα θεωρία...
το κακο ειναι οτι αρκετοι παραμυθιαζονται με την καλη συμπεριφορα που εχουν τα κοριτσακια απο το ανατολικο μπλοκ μιας και πεφτει το παραδακι και κανουν την δουλεια τους.εαν την ιδια την βγαλεις γκομενα ενα ειναι το σιγουρο.θα ειναι αλλος ανθρωπος,θα θελει αλλα πραγματα και τελος απο πρωσοπικη εμπειρια με ρουμανα για μεγαλη σχεση ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΨΥΧΕΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΑΙΜΟΒΟΡΕΣ.θα κανουν τα παντα για να φυγουν κερδισμενες.
Είμαι σίγουρος ότι είναι κάτι πολύ πιο απλό. Απλά έχει φάει χλαπάτσες από Ελλεηνίδες (sic).
Αποτέλεσμα να του βγαίνει άκρατος μισογυνισμός και θα του έλεγα να το προσέξει, γιατί η αρνητική αύρα κάνει κακό στην υγεία.
Δεν είναι τυχαίο ότι οι αισιόδοξοι άνθρωποι ζουν περισσότερο.
Εγώ αντίθετα βρίσκω συναρπαστικό το γεγονός ότι υπάρχουν γυναίκες εδώ μέσα και μιλάμε επί παντός επιστητού - ακόμα ακόμα και για taboo θέματα.
Deep down κάτι τέτοιο συμβαίνει - είμαι σχεδόν σίγουρος. Και κάτι τελευταίο - κάποια στιγμή οι Ρωσίδες τελειώνουν.
Τότε κάποιο χειμωνιάτικο βράδυ Χριστουγέννων, συνειδητοποιεί κανείς το λάθος από την ξεροκεφαλιά του παρελθόντος. Μόνο που τότε είναι κάπως αργά γιατί τα χρόνια έχουν περάσει...
Να κι η άλλη. Αμέσως τσίμπησε. Τόση ανάγκη έχετε από δικηγόρους?? Ή σας τσούζει που οι Ανατολικές ΕΙΝΑΙ (θέλετε δε θέλετε) ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ??
κ τώρα άντε bye πάω να ξεζουμίσω έναν μουνόδουλο
Ανατολ.....εναν Todok που εμπαινε παλια εδω τον θυμασαι???
Τον ειχες γνωρισει???
Με το Bob το σφουγγαρακη τα χεις?
http://tbn0.google.com/images?q=tbn:shJNLsaa78zXaM:[URL unfurl="true"]http://www.ballscasten.com/jokes/images/1_14_03/sponge-bob.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
είναι μουνόδουλος ο bob σφουγγαράκης κ δεν το ΄ξερα..? :2funny: :P
Ναι σιγά,χέστηκα για το τι λέει ο κάθε κακομοίρης σε ένα forum..απλά είπα να quotarw κάποιες ενδιαφέρουσες απόψεις..
δεν σε βρισα κάπου για το τι λες..κ τώρα άντε bye πάω να ξεζουμίσω έναν μουνόδουλο (γιατί όποιος δεν συμφωνεί μαζί σας είναι μουνόδουλος κ σαβουρογάμης..)...
Γνωστό ψευδώνυμο, αλλά δε θυμάμαι τις απόψεις του. Γιατί ρωτάς??
Πρώτον, βρίζεις!Η ΒΛΑΚΕΙΑ σου δεν έχει όρια. Απορώ πώς φέρεις ψευδώνυμο θεμελιωτή ψυχολογίας (αλλά εσύ μοίρασες, εσύ πήρες). Επικεντρώνεις το πρόβλημα στο sex. Τόσο κοκορίκος είσαι. Με Ανατολικές είχα πάμπολλες σχέσεις. Γι αυτό και ξέρω καλά ότι υπερέχουν. Και σε κουλτούρα και σε συμπεριφορά και στο sex (αφού το θες) και παντού. Όπως και με Ελεηνίδες. Απαράδεκτης συμπεριφοράς και νοοτροπίας. Δεν έτυχε. Οι καινούριες μάλιστα είναι και χειρότερες. Και όχι μόνο αυτό. Αντί να το βουλώσουν και ν' ασκήσουν την αυτοκριτική τους, όπως κάποιες σαν την ΟΧΙΑ, μας πουλάνε εδώ μέσα πνεύμα και μούρη. Γι αυτό τους τη λέω. Γιατί ζητάνε και τα ρέστα. Έζησα 6 χρόνια στην Ευρώπη και άνετα σου λέω πως και οι Δυτικοευρωπαίες είναι πολύ αξιπρεπέστερες και ειλικρινείς από τούτα δω τα φίδια. Επειδή η ατυχία σου, ίσως, σε υποχρεώνει να τις συναναστρέφεσαι κάτσε αν θες να τις υπερασπιστείς. Πρόβλημά σου. Και άσε εμένα να λέω ό,τι θέλω. Δε σε εθιξα. Εκτός αν είσαι μια απ' αυτές. Ψυχανάλυση και ερμηνείες (του κώλου) στον εαυτό σου. Άιντε, καληνύχτα.
με φώναξε κανείς???Ναι σιγά,χέστηκα για το τι λέει ο κάθε κακομοίρης σε ένα forum..απλά είπα να quotarw κάποιες ενδιαφέρουσες απόψεις..
δεν σε βρισα κάπου για το τι λες..κ τώρα άντε bye πάω να ξεζουμίσω έναν μουνόδουλο (γιατί όποιος δεν συμφωνεί μαζί σας είναι μουνόδουλος κ σαβουρογάμης..)...
Πρώτον, βρίζεις!
Στ' @@ να με βριζει ένα νικ. Αλλά δείχνεις τι είσαι.
Μπράβο στις Ελλεηνίδες που σε έχουν φτύσει και σου προκάλεσαν τετοιο τραύμα!
Έχεις δίκιο: με τέτοιες προδιαγραφές μόνο στις ανατολικές χώρες θα κάνεις καριέρα...
Δεύτερον: μόλις έχασες...
Μιλας σε καποιον που εχει ζήσει και μεγαλώσει σε χώρα της Δυτικής Ευρώπης επί 17 χρονια.
Δηλαδή όχι σε καποιο επαρχιωτόπαιδο που ανακάλυψε μεγαλος τη ΔΥΣΗ και θαμπώθηκε.
Και που κατά τεκμήριο έχει ενα παραπάνω μέτρο σύγκρισης από σενα για να κρινει.
Όχι, σχέση με ανατολικοευρωπαία δεν έκανα ποτέ.
Γιατι με ενοχλεί μια γκομενα να είναι μαζί μου από οικονομική εξαθλίωση και να με βλέπει σαν το θειο από την Αμερική με την πορτοφολα... Και τέτοιες είναι ως επί τω πλείστον. Όχι από επιλογή, από ανάγκη...
Αυτά
καλη τύχη...
Αυτό κατάλαβες μ' αυτό που είπα εγώ? Ότι τελειώνουν αριθμητικά?Ευτυχώς, οι Ρωσίδες δεν τελειώνουν. Αν ξέρεις, είχαμε 30% αύξηση των τουριστριών από Ρωσία φέτος. Εγώ το ξέρω από πρώτο χέρι. Και βρίσκω συναρπαστικό το γεγονός ότι υπάρχουν κοπέλες σαν την ΟΧΙΑ που σας τη λένε εκ των έσω. Νεότατος, άλλωστε, είμαι ακόμα. Κι ό, τι ήταν να κάνω εν πολλοίς το έχω κάνει. Τώρα απλώς περνάω καλά. Και ευτυχώς όχι με Ελεηνίδες. Τις ερμηνείες (του κώλου) που έδωσες κι εσύ, κράτα τες για τον εαυτό σου.
Πρώτον, βρίζεις!
Στ' @@ να με βριζει ένα νικ. Αλλά δείχνεις τι είσαι.
Μπράβο στις Ελλεηνίδες που σε έχουν φτύσει και σου προκάλεσαν τετοιο τραύμα!
Έχεις δίκιο: με τέτοιες προδιαγραφές μόνο στις ανατολικές χώρες θα κάνεις καριέρα...
Δεύτερον: μόλις έχασες...
Μιλας σε καποιον που εχει ζήσει και μεγαλώσει σε χώρα της Δυτικής Ευρώπης επί 17 χρονια.
Δηλαδή όχι σε καποιο επαρχιωτόπαιδο που ανακάλυψε μεγαλος τη ΔΥΣΗ και θαμπώθηκε.
Και που κατά τεκμήριο έχει ενα παραπάνω μέτρο σύγκρισης από σενα για να κρινει.
Όχι, σχέση με ανατολικοευρωπαία δεν έκανα ποτέ.
Γιατι με ενοχλεί μια γκομενα να είναι μαζί μου από οικονομική εξαθλίωση και να με βλέπει σαν το θειο από την Αμερική με την πορτοφολα... Και τέτοιες είναι ως επί τω πλείστον. Όχι από επιλογή, από ανάγκη...
Αυτά
καλη τύχη...
Αυτό κατάλαβες μ' αυτό που είπα εγώ? Ότι τελειώνουν αριθμητικά?
Τι σχέση έχει η ΟΧΙΑ με μένα?
Αφού τα έχεις κάνει όλα & περνάς καλά γιατί μας πρήζεις τα @@?
Αφού είναι του κώλου, γιατί χαλάς πολύτιμη φαιά ουσία και καταστρέφεις κάποιες εκατοντάδες συνάπσεις για να σκεφτείς τι θα πεις?
Ιδιες αποψεις με τις δικες σου ειχε και αυτος...