Νέα

Γιατί strip και όχι μπουρδελάκια;!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MaximusChris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
mclein, όχι για να στη σπάσω ;) αλλά αν κατάλαβα καλά σε έβαλε ΧΡΟΝΙΚΑ πρώτο στη λίστα, ως το πρώτο σκαλοπάτι μιας εξέλιξης όπου τελικά φτάνει κανείς στο απόγειο γινόμενος ... ropaloforos...αν έχω λάθος ο leonoro ας διορθώσει...

Σωστός . Αλλά αυτή είναι η προσωπική πορεία αντίληψης μέχρι τώρα

Επισκέπτης
Τέλος, δεν είναι και για περηφάνεια το να ξέρει κανείς καλά τον κόσμο των στριπ ή των μπουρδέλων. Μην τρελλαθούμε τελείως.

Δεν είναι όμως και για ντρόπή φίλε μου. Ντροπή είναι να κλέψεις, να σκοτώσεις, να βιάσεις, να εκβιάσεις, να τον παίρνεις από τον κώλο όντας άνδρας.

Και ακόμη δεν είναι και για να καμαρώνεις και το προβαλλόμενο σαν "πολιτικά ορθό" lifestyle. Δηλαδή το δουλεύω για να πάρω καλό αμάξι, για να βρω μια λούμπεν μικροαστή βλαχάρα στην οποία θα το παίξω James Bond και θα πηγαίνω να την παίρνω από το σπίτι της να την πηγαίνω σε κωλοτσιφτετελάδικα να ακούω τα τουρκο-γυφτο-τσιφτετελο-χασαποσέρβικα και να πετάω 100ρες σε λουλούδια ως καραγκιόζης και μαλάκας και το καλοκαίρι να πηγαίνω για ρομάντσο τη γκόμενα να βλέπει το σουπερ ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης πληρώνοντας μια ετοιμόρροπη τρώγλη σε τιμή Μarriott! Και το Χειμώνα για ... χιόνια στις Αράχωβες όπου θα πληρώνω την άλλη τρώγλη-πρώην στρούγκα σε τιμή ... JW Marriott !!!!!!!!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Δεν είναι όμως και για ντρόπή φίλε μου. Ντροπή είναι να κλέψεις, να σκοτώσεις, να βιάσεις, να εκβιάσεις, να τον παίρνεις από τον κώλο όντας άνδρας.

Και ακόμη δεν είναι και για να καμαρώνεις και το προβαλλόμενο σαν "πολιτικά ορθό" lifestyle. Δηλαδή το δουλεύω για να πάρω καλό αμάξι, για να βρω μια λούμπεν μικροαστή βλαχάρα στην οποία θα το παίξω James Bond και θα πηγαίνω να την παίρνω από το σπίτι της να την πηγαίνω σε κωλοτσιφτετελάδικα να ακούω τα τουρκο-γυφτο-τσιφτετελο-χασαποσέρβικα και να πετάω 100ρες σε λουλούδια ως καραγκιόζης και μαλάκας και το καλοκαίρι να πηγαίνω για ρομάντσο τη γκόμενα να βλέπει το σουπερ ηλιοβασίλεμα της Σαντορίνης πληρώνοντας μια ετοιμόρροπη τρώγλη σε τιμή Μarriott! Και το Χειμώνα για ... χιόνια στις Αράχωβες όπου θα πληρώνω την άλλη τρώγλη-πρώην στρούγκα σε τιμή ... JW Marriott !!!!!!!!

Το ότι κάτι δεν είναι για περηφάνεια δεν σημαίνει ότι είναι για ντροπή. Από το ένα άκρο δεν χρειάζεται κανείς να πηγαίνει στο άλλο. Αν το πίστευα ότι είναι για ντροπή δεν θα έγραφα καθόλου εδώ. Αυτά όσον με αφορά.

Από την άλλη δεν είμαι σίγουρος αν αναφέρεσαι σε εμένα όταν λες: δεν είναι και για να καμαρώνεις και το προβαλλόμεν ο σαν "πολιτικά ορθό" lifestyle. Αναφέρεσαι σε εμένα;

trixotos kavliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Like
2
Πόντοι
16

:thumbsup: :thumbsup:

Επισκέπτης
Από την άλλη δεν είμαι σίγουρος αν αναφέρεσαι σε εμένα όταν λες: δεν είναι και για να καμαρώνεις και το προβαλλόμεν ο σαν "πολιτικά ορθό" lifestyle. Αναφέρεσαι σε εμένα;

Σαφώς ΔΕΝ αναφέρομαι σε εσένα ή κάποιον άλλο χρήστη.

Έφερα ένα παράδειγμα και αναλύω μια "κοινή" πεποίθηση. Πολύς κόσμος θεωρεί ίσως παρακμιακό το να πηγαίνει κάποιος Χ σε στριπτητζάδικα ή να πηδάω βίζιτες. Ενώ θεωρεί φυσιολογικό το να σκιζόμαστε να πάρουμε Z3 με 72 δόσεις για να ρίξουμε την Ρούλα την κομμώτρια από τα Σεπόλια.

Αυτό που είπα εγώ είναι ότι τέτοιους καθωσπρεπισμούς τους έχω γραμμένους στα αρχίδια μου, μαζί με όσους τους υποστηρίζουν.
Προσωπικά έχω περάσει πολύ χρόνο στη ζωή μου και σε στριπ και με πουτάνες διαφόρων τιμολογίων. Δεν ντρέπομαι. Πολλές φορές το έκανα συνειδητά. Προτιμούσα να γυρνάω μόνος μου, παρά να τραβιέμαι με μπάζα-γκόμενες τιποτένιες που δεν τις γούσταρα μόνο και μόνο για να μην είμαι μόνος μου ή για να μην πηγαίνω σε στριπ ή με πουτάνες.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Σαφώς ΔΕΝ αναφέρομαι σε εσένα ή κάποιον άλλο χρήστη.

Έφερα ένα παράδειγμα και αναλύω μια "κοινή" πεποίθηση. Πολύς κόσμος θεωρεί ίσως παρακμιακό το να πηγαίνει κάποιος Χ σε στριπτητζάδικα ή να πηδάω βίζιτες. Ενώ θεωρεί φυσιολογικό το να σκιζόμαστε να πάρουμε Z3 με 72 δόσεις για να ρίξουμε την Ρούλα την κομμώτρια από τα Σεπόλια.

Αυτό που είπα εγώ είναι ότι τέτοιους καθωσπρεπισμούς τους έχω γραμμένους στα αρχίδια μου, μαζί με όσους τους υποστηρίζουν.
Προσωπικά έχω περάσει πολύ χρόνο στη ζωή μου και σε στριπ και με πουτάνες διαφόρων τιμολογίων. Δεν ντρέπομαι. Πολλές φορές το έκανα συνειδητά. Προτιμούσα να γυρνάω μόνος μου, παρά να τραβιέμαι με μπάζα-γκόμενες τιποτένιες που δεν τις γούσταρα μόνο και μόνο για να μην είμαι μόνος μου ή για να μην πηγαίνω σε στριπ ή με πουτάνες.

Συμφωνούμε απόλυτα.

zouzis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Like
1
Πόντοι
1

+1

Αλλά τα στριπ δεν είναι ακριβώς φιλοσοφία, τουλάχιστον όχι για μένα. Είναι κάτι που σε γοητεύει, σε μαγεύει και σε απορροφά σιγά σιγά. Έχω δεν έχω γκόμενα θα πάω, έτσι για την ατμόσφαιρα, τις γυναίκες και το παιχνίδι...

Τι να μου πει το μπουρδέλο; μπαίνεις από το κρύο και πριν προλάβεις να ζεσταθείς και να μπεις λίγο στο κλίμα πρέπει να την γαμήσεις, να τελειώσεις  και να φύγεις.

ʼλλη φάση το στριπ....  μπαίνεις και είναι όλες οι αισθήσεις στο μάξιμουμ, δεν θες να σου ξεφύγει τίποτα... πως χαιδεύει η μία, πως χορεύει η άλλη, τι ρόλο βαράει ο σερβιτόρος, πως παίζουν οι πελάτες.. πιάνεις και την παραμικρή λεπτομέρεια και αλλαγή...

Αφήστε τα αλκοολίκι... ίσως έχει δίκιο ο φίλος studian... ίσως δεν είναι και για να καμαρώνει κανείς αλλά.... είναι γλυκό το άτιμο....     

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Κατ' αρχάς λυπάμαι που ένα σχόλιό μου δημιούργησε μια αρνητική κατάσταση.
Γράφωντας mclein > peloponisios > studian > Ropaloforos , δεν εννοούσα ότι
κάποιος είναι σωστότερος ή παντογνώστης. Επείδη οι προαναφερθέντες έχουν ποστάρει κατά κόρον και οι απόψεις τους είναι λίγο-πόλύ γνωστές είχα την ευχέρεια να παρουσιάσω την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ πορεία στον τρόπο που αντιλαμβάνομαι τα strip μέχρι ΤΩΡΑ.

Vaso, για να αγοράσεις  ΧΡΟΝΟ σε αυτά τα μέρη πρέπει να τα σκάσεις ανεξαρτήτως προσόντων...

Έχω κρατήσει κοπέλες καθημερινές με 50 ? ώρες. Για τις ίδιες άλλες φορές είχα χαλάσει 300 - 400 ? όλη νύχτα. Στο BG με μερικές καθόμαστε σαν σε bar.

mclein δεν προσπάθησα να κάνω κάποια ομαδοποίηση. Αλλά όταν βλέπεις ότι άνθρωποι που μπορεί να έχουν περάσει τη μισή ζωή τους στα strip έχουν κοινά στην αντίληψη δεν  προκαλείσαι να δώσεις περισσότερη σημασία στην αποψή τους;

Θεωρώ ότι είναι σχεδόν τιμητικό ότι γνωρίζω - όσο γνωρίζω - το κόσμο των strip έμαθα πολλά πράγματα

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Για αποφυγή παρεξηγήσεων. Το δεν είναι και για περηφάνεια το είπα με την έννοια ότι δεν είναι μια γνώση που θα την βάλεις στο βιογραφικό σου, ούτε θα την αναφέρεις σε ένα κοινωνικό τραπέζι που είσαι καλεσμένος, ή σε ένα επαγγελματικό συνέδριο ή σε ένα μίτινγκ της δουλειάς σου. Και τοανέφερα σε σχέση με τις λίστες ειδημόνων που αναφέρθηκαν στο θρεντ.

Από την άλλη δεν θεωρώ ότι είναι ντροπή. Και σίγουρα δεν είναι περισσότερο ντροπή από τον τύπο που πετάει λουλούδια στο ξέκωλο πάνω στο τραπέζι του σκυλάδικου. Για να μιλήσω πιό προσωπικά, για μένα το δεύτερο είναι ντροπή, αλλά αυτή είναι η προσωπική μου άποψη.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Κατ' αρχάς λυπάμαι που ένα σχόλιό μου δημιούργησε μια αρνητική κατάσταση.
Γράφωντας mclein > peloponisios > studian > Ropaloforos , δεν εννοούσα ότι
κάποιος είναι σωστότερος ή παντογνώστης. Επείδη οι προαναφερθέντες έχουν ποστάρει κατά κόρον και οι απόψεις τους είναι λίγο-πόλύ γνωστές είχα την ευχέρεια να παρουσιάσω την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ πορεία στον τρόπο που αντιλαμβάνομαι τα strip μέχρι ΤΩΡΑ.

Έχω κρατήσει κοπέλες καθημερινές με 50 ? ώρες. Για τις ίδιες άλλες φορές είχα χαλάσει 300 - 400 ? όλη νύχτα. Στο BG με μερικές καθόμαστε σαν σε bar.

mclein δεν προσπάθησα να κάνω κάποια ομαδοποίηση. Αλλά όταν βλέπεις ότι άνθρωποι που μπορεί να έχουν περάσει τη μισή ζωή τους στα strip έχουν κοινά στην αντίληψη δεν  προκαλείσαι να δώσεις περισσότερη σημασία στην αποψή τους;

Θεωρώ ότι είναι σχεδόν τιμητικό ότι γνωρίζω - όσο γνωρίζω - το κόσμο των strip έμαθα πολλά πράγματα

Λεονόρο, δεν υπάρχει πρόβλημα με εσένα. Απλώς στους τρεις από τους τέσσερις που ανέφερες δεν αρέσουν οι ομαδοποιήσεις ή οι κλίμακες. Αυτό κάτι πρέπει να λέει αφού σέβεσαι τις απόψεις μας σε αυτόν τον τομέα τουλάχιστον. Φυσικά κάτι λέει για το τι είναι το στριπ. Και οι τρεις είπαμε ότι το στριπ είναι ένα μοναχικό σπορ και η αντίληψη του εξαρτάται από την προσωπική δυνατότητα αντίληψης του καθενός, αλλά και από τους λόγους που πηγαίνει καθένας. Σε αυτό συμφώνησαν και άλλοι όπως ο Φλες.

Τώρα υπήρξαν φωνές που τους αρέσουν οι ομαδοποιήσεις και οι κλίμακες. Περί ορέξεως..... Αλλά δεν σου κάνει επίσης εντύπωση ότι οι τρεις από τοςυ τέσσερις που αρνήθηκαν την ομαδοποίηση, είναι αυτοί που έχουν τα κοινά μεταξύ τους. Για σκέψου ποιά είναι αυτά τα κοινα; Η μοναχικότητα στο στριπ κυρίως.

Τέλος έχεις δίκιο ότι καθημερινή μπορείς να την βγάζεις φτηνά γιατί τις καθημερινές οι κοπέλλες δεν δέχονται μεγάλες πιέσεις από τα αφεντικά να κάνουν τζίρο, όπως το ΠΣΚ. Τότε, όπως είπε κι ένας μεγάλος δάσκαλος βλέπεις αν μια κοπέλλα σε συμπαθεί πραγματικά.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Ομαδοποίηση δεν ήταν σε καμιά περίπτωση. Κοινό ήταν ο σεβασμός στις εμπειρίες του άλλου. Ούτε καν κλίμακα, ανέφερα τι νόμιζα και τι νομίζω μέχρι τώρα, καθαρά με προσωπική αντίληψη.

Хорошо товарищ, Χαρασσό ταβάριτς.  ;) :2funny:

spaciba (το σκέφτομαι να πάω να μάθω στο leisure time )

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Μιας και βλέπω ότι ο γνώστης  studian είναι online λέω να βάλω ένα quiz γιατί η θύμηση των παλιών ανοίγει την όρεξη για νέες περιπέτειες... Θυμάται κανείς ποιά κοπέλα την άνοιξη-καλοκαίρι του 2003 χόρευε υπό τους ήχους του Time Flies των Vaya con Dios στο Aphrodite Palace (δίπλα στο Ciao); Αν δυσκολεύεστε θα υπάρξει και βοήθεια.....

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Μιας και βλέπω ότι ο γνώστης  studian είναι online λέω να βάλω ένα quiz γιατί η θύμηση των παλιών ανοίγει την όρεξη για νέες περιπέτειες... Θυμάται κανείς ποιά κοπέλα την άνοιξη-καλοκαίρι του 2003 χόρευε υπό τους ήχους του Time Flies των Vaya con Dios στο Aphrodite Palace (δίπλα στο Ciao); Αν δυσκολεύεστε θα υπάρξει και βοήθεια.....

Να αυτά εννοώ όταν λέω ότι το στριπ είναι ατομικό άθλημα. Τι θυμάται ο καθένας εξαρτάται από τους λόγους που πήγαινε στο συγκεκριμένο μέρος και τι τον ενδιέφερε την συγκεκριμένη εποχή. Εγώ θυμάμαι καλά το Αφροδίτη Παλάς το 2002 πχ. Θυμάμαι το τραγούδι, αλλά μπορεί κι από άλλο στριπ. Δεν θυμάμαι όμως καθόλου ποιά το χόρευε. Γιατί; Γιατί δεν μ' ενδιέφερε. Προφανώς αλλού είχα τα μάτια μου και την προσοχή μου αν πήγαινα την άνοιξη-καλοκαίρι του 2003. Που δεν πήγαινα για δικούς μου λόγους προσωπικούς που είχαν να κάνουν με συγκεκριμένη κοπέλλα που δεν ήθελα να δω τότε, ενώ ήθελ να τη βλέπω την άνοιξη-καλοκαίρι του 2002.

Γίνεται κατανοητό τώρα τι σημαίνει γνώση των στριπ και πόσο σχετική είναι;

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Μιας και βλέπω ότι ο γνώστης  studian είναι online λέω να βάλω ένα quiz γιατί η θύμηση των παλιών ανοίγει την όρεξη για νέες περιπέτειες... Θυμάται κανείς ποιά κοπέλα την άνοιξη-καλοκαίρι του 2003 χόρευε υπό τους ήχους του Time Flies των Vaya con Dios στο Aphrodite Palace (δίπλα στο Ciao); Αν δυσκολεύεστε θα υπάρξει και βοήθεια.....

για ριξε λιγο βοηθεια και κατι θα κανουμε......

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Α είναι και ο Vasos εδώ! Τώρα αρχίζω να πιστεύω ότι μπορεί και να το βρείτε τελικά. Η κοπελιά δουλεύει στο Lido τώρα και χμμμμ.... τι άλλο να πούμε; Έχει δουλέψει και Ανατολή πριν το Lido.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Α είναι και ο Vasos εδώ! Τώρα αρχίζω να πιστεύω ότι μπορεί και να το βρείτε τελικά. Η κοπελιά δουλεύει στο Lido τώρα και χμμμμ.... τι άλλο να πούμε; Έχει δουλέψει και Ανατολή πριν το Lido.

μαλλον για την αλικη μιλας την ξανθια κουκλιτσα που φορουσε συνεχεια ασπρα δαντελωτα φορεματακια......

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Vasos δεν πιάνεσαι πουθενά τελικά, γιατί η ερώτηση δεν ήταν εύκολη. Ξέρεις και το πραγματικό της όνομα; Για μας τους ορθόδοξους μη παλαιοημερολογήτες γιορτάζεται 12 Γενάρη....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom