The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
@ Σανδάλω ενενηκοστή εννάτη.
Αγαπητή μου κυρία.
Πολλά τερπόμενος υπό της σφετέρας ξυγγραφής , πειρώμαι να Σας κρίνω όλως καλοπίστως.
Είναι ξυγγραφή ευφάνταστη , αλλά τυγχάνει και αρκετά περιγραφική.
Θεωρώ λοιπόν ότι κατέχετε το τάλαντο της συγγραφική φλεβός.
Επιτρέψατέ μου όμως να παρατηρήσω τα εξής
Προσπαθήσατε να ανεύρετε ύφος γραφής .
Πολλοί γράφουν επιτυχώς , ο καθείς όμως είς το είδος του.
Δεν είναι δυνατόν να γράφουν άπαντες τα ίδια .
Αποφασίσατε αν η πρόθεσίς σας είναι το ιστόρημα τούτο να τείνη εις ερωτικόν διηγηματικόν ή εις ρεαλιστικόν με δραματικούς τόνους . Τοώντι ευάριθμα γεγονότα τα μεταλλάσετε εις ιστόρημα ποιοτικόν. Πλην όμως αφήνετε κενά. Και κάπου , επιτραπήτω μοι να είπω , χάνεσθαι.
Επίσης οι υπάρχοντες σολοικισμοί δεν βοηθούν. Θα ήτο δυνατόν βεβαίως να κρατάτε ιστορικούς τύπους , ως ποικίλματα και καλολογικά στοιχεία, αλλά με μέτρο .
Πιστεύω ότι πρέπει να συνεχίσετε . Λίγη τριβή και θα απελευθερώσει και το νεύρο και τον ρυθμόν της ιστορίας .
Συγχωρήσατε με δια τας υποδείξεις .
Διατελώ εν αναμονή του νέου σας διηγήματος
το οποίον αναμένω πλέον ερωτικόν
Με εκτίμηση
Ο Άγιος.
Αγαπητή μου κυρία.
Πολλά τερπόμενος υπό της σφετέρας ξυγγραφής , πειρώμαι να Σας κρίνω όλως καλοπίστως.
Είναι ξυγγραφή ευφάνταστη , αλλά τυγχάνει και αρκετά περιγραφική.
Θεωρώ λοιπόν ότι κατέχετε το τάλαντο της συγγραφική φλεβός.
Επιτρέψατέ μου όμως να παρατηρήσω τα εξής
Προσπαθήσατε να ανεύρετε ύφος γραφής .
Πολλοί γράφουν επιτυχώς , ο καθείς όμως είς το είδος του.
Δεν είναι δυνατόν να γράφουν άπαντες τα ίδια .
Αποφασίσατε αν η πρόθεσίς σας είναι το ιστόρημα τούτο να τείνη εις ερωτικόν διηγηματικόν ή εις ρεαλιστικόν με δραματικούς τόνους . Τοώντι ευάριθμα γεγονότα τα μεταλλάσετε εις ιστόρημα ποιοτικόν. Πλην όμως αφήνετε κενά. Και κάπου , επιτραπήτω μοι να είπω , χάνεσθαι.
Επίσης οι υπάρχοντες σολοικισμοί δεν βοηθούν. Θα ήτο δυνατόν βεβαίως να κρατάτε ιστορικούς τύπους , ως ποικίλματα και καλολογικά στοιχεία, αλλά με μέτρο .
Πιστεύω ότι πρέπει να συνεχίσετε . Λίγη τριβή και θα απελευθερώσει και το νεύρο και τον ρυθμόν της ιστορίας .
Συγχωρήσατε με δια τας υποδείξεις .
Διατελώ εν αναμονή του νέου σας διηγήματος
το οποίον αναμένω πλέον ερωτικόν
Με εκτίμηση
Ο Άγιος.