Νέα

This is my life, what can i do...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα papagp
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
P

papagp

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Το πάχος είναι που κάνει την διαφορά στο πόσα νιώθει η γκόμενα.

Μα το αναφερω αυτο.
Οταν αρκετα πιο πισω εγραψα οτι ισως θα την ικανοποιουσε μια χοντροτερη πουτσα καλυτερα οι συναγωνιστες αρχισαν να γραφουν περι βοιδοπουτσας.

Η Αντα ειναι κατ' αρχας μια καλη μητερα, συντροφος και η πουτανα μου στο κρεββατι. Μετα απο δεκαεξη χρονια που ειμαστε μαζι με φτιαχνει και μου αρεσει το στυλακι της. Δεν περνει ευκολα πρωτοβουλιες στο κρεββατι αλλα μια υποτακτικοτητα που την διακρινει την κανει να μου ικανοποιει τα γουστα. Δεν ξερω αν το ευχαριστιεται οσο δειχνει αλλα νομιζω ειμαι τυχερος να εχω γυναικα που τις σκιζω τον κωλο σχεδον καθε μερα και δεν διαμαρτυρηθηκε ποτε, Επισεις νομιζω το οτι ικανοποιει τα γουστα μου στα χυσιματα μετα τοσα χρονια δεν το συναντας ευκολα.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
Παιρνω το γαριδακι μου και το  ριχνω στα σκυλια αμα ειναι ετσι. Εγω νομιζα οτι με 7 ποντους ειμαι φυσιολογικος.

και αυτα δεν θα χορτασουν !!!!!! αστο εκει που ειναι να ριχνεις κανα κατουρημα απο ψηλα!!!!!

Μαρκέλλα

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Ναι, ναι ο κολπος της γυναικας ειναι 10 εκατοστα....δηλαδη αν τον εχεις 13-14 δε χωράει καν να μπει ολοκληρος, ασε δράμα.......... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356
Επίσης αδερφέ συντάκτη του θέματος Πάνο, άσχετο με τη θεματολογία μένεις σε επαρχιακή πόλη. Νομίζω κάνεις τη καλύτερη δουλειά. Αν έχεις δουλειά φυσικά.

larousse

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
227
Πόντοι
36
μαρκελλα ποσο βαθος εχει ο κολπος σου!!!

OP
OP
P

papagp

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Επίσης αδερφέ συντάκτη του θέματος Πάνο, άσχετο με τη θεματολογία μένεις σε επαρχιακή πόλη. Νομίζω κάνεις τη καλύτερη δουλειά. Αν έχεις δουλειά φυσικά.

Εχει και η επαρχια τα θετικα της. Μπορει να ζεις σε μια ποιο κλειστη κοινωνια αλλα ο τροπος ζωης ειναι ασυγκριτα καλυτερος ειδικα οταν μεγαλωνεις παιδια. Λειπει μονο η ανωνυμια. Απο δουλεια ειμαι ενταξει γιατι ασχολουμαι στον χωρο του τροφιμου.  Εχω γενικα μια ανεση και οποτε υπαρχει χρονος κανουμε και τα ταξιδια μας για να ανοιγει το μυαλο και να γνωριζουμε νεα πραγματα.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356
Εχει και η επαρχια τα θετικα της. Μπορει να ζεις σε μια ποιο κλειστη κοινωνια αλλα ο τροπος ζωης ειναι ασυγκριτα καλυτερος ειδικα οταν μεγαλωνεις παιδια. Λειπει μονο η ανωνυμια. Απο δουλεια ειμαι ενταξει γιατι ασχολουμαι στον χωρο του τροφιμου.  Εχω γενικα μια ανεση και οποτε υπαρχει χρονος κανουμε και τα ταξιδια μας για να ανοιγει το μυαλο και να γνωριζουμε νεα πραγματα.

Ε είσαι ωραίος ρε! Στην Αθήνα είμαστε ζούγκλα. Εν μέρει εξασφαλίζεις την ανωνυμία σου. Ωστόσο θα θελα να ζούσα σε κανένα νήσι, φυσικά να έχω δουλειά εννοείται.

OP
OP
P

papagp

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ε είσαι ωραίος ρε! Στην Αθήνα είμαστε ζούγκλα. Εν μέρει εξασφαλίζεις την ανωνυμία σου. Ωστόσο θα θελα να ζούσα σε κανένα νήσι, φυσικά να έχω δουλειά εννοείται.

Ξερω την ζωη στην Αθηνα γιατι ανεβαινω συχνα, Εχω 2 κουμπαρους και πολλους φιλους εκει με οικογενειες που την βγαζουν δυσκολα. Αλλα και στην επαρχια ειναι πλεον δυσκολα. Τουλαχιστον εδω δεν πεινας.

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Ξερω την ζωη στην Αθηνα γιατι ανεβαινω συχνα, Εχω 2 κουμπαρους και πολλους φιλους εκει με οικογενειες που την βγαζουν δυσκολα. Αλλα και στην επαρχια ειναι πλεον δυσκολα. Τουλαχιστον εδω δεν πεινας.

Τύπε να σε ρωτήσω κάτι;

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.429
Πόντοι
2.356

Ακριβώς. Στην Αθήνα έτσι και χάσεις τη δουλειά σου και δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα είναι ζόρικα τα πράγματα. Οι νέοι εδώ δεν κάνουν πλέον οικογένεια... και να θέλουν εννοώ..

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Ακριβώς. Στην Αθήνα έτσι και χάσεις τη δουλειά σου και δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα είναι ζόρικα τα πράγματα. Οι νέοι εδώ δεν κάνουν πλέον οικογένεια... και να θέλουν εννοώ..

μαγκες εγω εχω φιλο ηλ.μηχανικο(σαλονικιος ειναι απο ευοσμο) π δουλευει αθηνα με τη φιλη του μαζι σε μια εταιρια,αυτος μ λεει οτι σε σχεση με επαρχια εχει πιο πολλους ιδ.υπαλληλους (ενω επαρχια εχει πολλους δημ.υπαλληλους αγροτες κτλ π περνανε καλυτερα ακομη) αλλα μ λεει οτι ακομα υπαρχουν λεφτα ,τουλαχιστον στα αφεντικα ...εσεις τι γνωμη εχετε??

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Ναι, ναι ο κολπος της γυναικας ειναι 10 εκατοστα....δηλαδη αν τον εχεις 13-14 δε χωράει καν να μπει ολοκληρος, ασε δράμα.......... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Ο κόλπος μιας γυναίκας σε αναπαραγωγική ηλικία έχει μήκος από 6 έως 7,5 εκατ. στο μπροστινό τοίχωμα και περίπου 9 εκατοστά στο πίσω σε έκταση. Από το βιβλίο ανατομίας και ιστολογίας είναι αυτό. Δηλαδή και να στο ανοίξει ο άλλος δεν θα πέρνεις μέσα 18 πόντους. Εκτός κιαν οι κατα καιρούς εραστές σου, σου λένε ότι τον έχουν λίγο μικρότερο από τον mandingo και τους πιστεύεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom