manasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Παιρνω το γαριδακι μου και το ριχνω στα σκυλια αμα ειναι ετσι. Εγω νομιζα οτι με 7 ποντους ειμαι φυσιολογικος.
Την μάγια την μέλισσα την βολεύεις μια χαρά τύπε!
Παιρνω το γαριδακι μου και το ριχνω στα σκυλια αμα ειναι ετσι. Εγω νομιζα οτι με 7 ποντους ειμαι φυσιολογικος.
Το πάχος είναι που κάνει την διαφορά στο πόσα νιώθει η γκόμενα.
Μισό να φωνάξουμε τον Μυρωνα για κολποβυθομετρηση!!!!μαρκελλα ποσο βαθος εχει ο κολπος σου!!!
μαρκελλα ποσο βαθος εχει ο κολπος σου!!!
Επίσης αδερφέ συντάκτη του θέματος Πάνο, άσχετο με τη θεματολογία μένεις σε επαρχιακή πόλη. Νομίζω κάνεις τη καλύτερη δουλειά. Αν έχεις δουλειά φυσικά.
Λαβυρινθος, ο,τι μπαινει χανεται
Ηotel California you can check out but you can never leave φαση;Λαβυρινθος, ο,τι μπαινει χανεται
Ηotel California you can check out but you can never leave φαση;
Λιλα εχεις ανταγωνιστή!!!!!!!!!
Εχει και η επαρχια τα θετικα της. Μπορει να ζεις σε μια ποιο κλειστη κοινωνια αλλα ο τροπος ζωης ειναι ασυγκριτα καλυτερος ειδικα οταν μεγαλωνεις παιδια. Λειπει μονο η ανωνυμια. Απο δουλεια ειμαι ενταξει γιατι ασχολουμαι στον χωρο του τροφιμου. Εχω γενικα μια ανεση και οποτε υπαρχει χρονος κανουμε και τα ταξιδια μας για να ανοιγει το μυαλο και να γνωριζουμε νεα πραγματα.
Λαβυρινθος, ο,τι μπαινει χανεται
Ε είσαι ωραίος ρε! Στην Αθήνα είμαστε ζούγκλα. Εν μέρει εξασφαλίζεις την ανωνυμία σου. Ωστόσο θα θελα να ζούσα σε κανένα νήσι, φυσικά να έχω δουλειά εννοείται.
Ξερω την ζωη στην Αθηνα γιατι ανεβαινω συχνα, Εχω 2 κουμπαρους και πολλους φιλους εκει με οικογενειες που την βγαζουν δυσκολα. Αλλα και στην επαρχια ειναι πλεον δυσκολα. Τουλαχιστον εδω δεν πεινας.
Ξερω την ζωη στην Αθηνα γιατι ανεβαινω συχνα, Εχω 2 κουμπαρους και πολλους φιλους εκει με οικογενειες που την βγαζουν δυσκολα. Αλλα και στην επαρχια ειναι πλεον δυσκολα. Τουλαχιστον εδω δεν πεινας.
Τύπε να σε ρωτήσω κάτι;
Ακριβώς. Στην Αθήνα έτσι και χάσεις τη δουλειά σου και δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα είναι ζόρικα τα πράγματα. Οι νέοι εδώ δεν κάνουν πλέον οικογένεια... και να θέλουν εννοώ..
Ο κόλπος μιας γυναίκας σε αναπαραγωγική ηλικία έχει μήκος από 6 έως 7,5 εκατ. στο μπροστινό τοίχωμα και περίπου 9 εκατοστά στο πίσω σε έκταση. Από το βιβλίο ανατομίας και ιστολογίας είναι αυτό. Δηλαδή και να στο ανοίξει ο άλλος δεν θα πέρνεις μέσα 18 πόντους. Εκτός κιαν οι κατα καιρούς εραστές σου, σου λένε ότι τον έχουν λίγο μικρότερο από τον mandingo και τους πιστεύεις.Ναι, ναι ο κολπος της γυναικας ειναι 10 εκατοστα....δηλαδη αν τον εχεις 13-14 δε χωράει καν να μπει ολοκληρος, ασε δράμα..........