NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Χωρίς γουρούνια δεν μπορείς εσύ?Μπράβο Φάνη καλά αρχή. Ο Μένιος θα παίξει;
Χωρίς γουρούνια δεν μπορείς εσύ?Μπράβο Φάνη καλά αρχή. Ο Μένιος θα παίξει;
ετσι πρεπει μαν.....συμφωνω....κοντες και απο κωλο....
τις ψηλες ας τις γαμαει ο λαιον7 να πουμε
Όχι φίλε μου, ο Φάνης την έχει 7,5.Περιγραφω νομιζω οτι εχω μετρια πουτσα, δεν αμφιβαλω οτι ολοι εδω μεσα εχετε βοιδοπουτσα
Είμαι ο Πανος, 49 χρονών, 1.90 εκ, ευπαρουσίαστος και ζω σε επαρχιακη πολη. Ειμαι σε καλη επαγγελματικη και οικονομικη κατασταση και κοινωνικος. Υπηρξα αυτο που λενε οι μαναδες περιζήτητος γαμπρος για τις κορες τους.
Οταν μαλακιστηκαμε μαζι με αλλους φιλους μαζι ανακαλυψα οτι μαλλον εχω μετρια πουτσα ειδικα για τον ογκο μου.
Ειναι 15 εκ, μετριο παχος αλλα με ωραιο καβλι. Η κουβεντα της πρωτης πουτανας που γαμησα οταν την ρωτησα για την πουτσα μου οτι ‘ωραια ειναι αλλα μικρουλα’ με σημαδεψε και διαμορφωσε εν μερη την σεξουαλικη ζωη μου. Αυτος ηταν και ο λογος που σε οποια μου αρεσε πολυ ημουν λιγο ντροπαλος μην με πουνε μικροτσουτσουνο. Μικροκαμωμενες γυναικες 1.60 - 1.65 και γαμησι απο τον κωλο για να τον νιωθουν εγινε το φετιχ μου.
Μπαρμπα....
o μενιος λεει θα παιξει χαχαχαχαχαχα ελεος!τυπε καλα τα λες και οσο για τις βοιδοπουτσες μαλακιες ειναι !ολοι πανω απο 20 και καλα!
σε λιγο θα εξελιχθει στο η γυναικα μου στο καμπινκγ 2...Μπες κατευθείαν στο ψητό άνθρωπέ μου..
Ψάχνεις πούτσα για την Αντουλα κι εσύ να κοιτάς?
Ψάχνεις πούτσα για την Αντούλα και σένα μαζί?
Ψάχνεις πούτσα μόνο για σένα?
Μπες κατευθείαν στο ψητό άνθρωπέ μου..
Μπες κατευθείαν στο ψητό άνθρωπέ μου..
Ψάρια πουλάω και δεν με νοιάζει...
Υ.γ δεν καταλαβαίνω ένα πράμα ρε τύποι όταν το μέσο μέγεθος του καβλιού είναι 12,9 εκατοστά με παγκόσμιες μελέτες πάντα (αυτά τα νούμερα γράφουν βιβλία ανατομίας κτλ μιας και σπουδάζω σε ιατρικό κλάδο) πως γίνεται όλοι όσοι νιώθουν ότι τον έχουν μικρό να ισχυρίζονται ότι τον έχουν 15cm? Δεν γίνεται να λες ότι είσαι μικροψώλης και να τον έχεις 15 πόντους ή είσαι χαζός ή είσαι άσχετος ή βλέπεις πολλές τσόντες και λίγο μουνί.
ωραιος τυπε....εξαλλου ετσι δεν λενε;αντρας ειναι οποιος δοκιμασε και δεν του αρεσεΕγω φιλε μου οτι ομοφυλοφιλικο εχω κανει το εχω δοκιμασει πριν τριαντα χρονια και δεν με κερδισε. .
ωραιος τυπε....εξαλλου ετσι δεν λενε;αντρας ειναι οποιος δοκιμασε και δεν του αρεσε
Την καλησπέρα μου,
Κανένας σε αυτή τη ζωή δεν γεννήθηκε τέλειος. Όλοι όμως είμαστε ξεχωριστοί γι αυτόν ακριβώς το λόγο. Πρέπει να δεχόμαστε τον εαυτό μας ως έχει. Ναι πρέπει να είμαστε ειλικρινείς απέναντί του και σκληροί. Καλά κάνεις και αποδέχεσαι λοιπόν και εσύ τον εαυτό σου. Άλλοι πχ που έχουν μεγάλο μόριο τους λείπει κάτι άλλο. Επομένως πάντα να ξέρεις στη ζωή υπάρχει ένα μεγάλο εξαρτάται σε όλα. Κάπου θα υστερείς, κάτι θα σου λείπει...Ρώτα όποιον θες, ελάχιστους θα βρεις που να μην ήθελαν να αλλάξουν πάνω τους κάτι... Χρειάζεται αισιοδοξία και χαμόγελο.