Ωραίο θρεντάκι, δεν είχα παρακολουθήσει το φόρουμ αρκετά τελευταια.
Λοιπόν όσον αφορά την ερώτηση γιατί στρίπ και όχι μπουρδελάκια, απαντώ KAI στριπ KAI μπουρδελάκια. Τα έχω τιμήσει και τα 2 το ίδιο εντατικά όπως και στούντιο και CG. Τα μπουρδελάκια έχουν προφανή σκοπό και τα στρίπ δεν έχουν προφανή σκοπό. Το μπουρδελάκι είναι πράξη, το στρίπ είναι σεξιστικο χασομέρι για τους λόγους τους προσωπικούς του καθενός. Φυσικά αποτελεί νυχτερινή έξοδο και σκοτώνει περισσότερο χρόνο. Τώρα άλλος το θεωρεί πρωτίστως σχολείο, άλλος επαφή με την σκοτεινή πλευρά, άλλος χαβαλέ με παρέα, άλλος καλή ασέλγεια μετα ποτού, άλλος γαμπρίζει, άλλος χάνεται στην ιδέα της έξης της παρακμής, άλλος τσίρκο κλπ κλπ.
Το σίγουρο είναι ότι στην Ελλάδα σήμερα με τα καταστήματα που υπάρχουν και όπως λειτουργούν, πρόκειται για κυρίως νεολαιίστικο και λαίκό σπορ για καβλοαγαμπροχαβαλονακάτεμα με στριγκάτες Σούλες (σόρυ Σφιέτες) απο Ευρασία. Ή και ράνζτο λίγων μοναχικών κάουμποϋ ανεξαρτητου ηλικιας και πορτοφολιού.
Παρότι όλα τα εγώ ισχύουν εφόσον πληρώνει κανείς και όλες οι απόψεις παίζουν αφού δεν αλλάζουν κάτι, ένα έχω τελικά υπόψη. Συνήθεια της καλοπέρασης είναι απλά τα στρίπ. Είναι το ψωροχαρεμάκι μας. Έ άμα περισεύει κανα ψιλό και δεν είμαστε καρφωμένοι μόνο ως μπουζουκόβιοι κλπ την βλέπουμε και ψευτοστριποπασάδες. Έτσι για νάχουμε την δική μας γωνίτσα σε περιβάλλον τάνγκα. Όπως και να λειτουργεί εκεί κανείς θα υπάρξει η αντίστοιχη προσφορά. Ότι θέλετε επιλέγετε. Δεν αφήνουν κάρτα να πέσει κάτω.
Χτυπάει μια φραπεδιά του ʼλμπαν που περνά μία φορά το 3μηνο για λίγες καρτούλες και άμα δει τον θαμώνα της, τρέχει για ποτά και τον χαιδεύει (χωρίς να πλύνει χέρια) η ίδια γυναίκα, και του λέει για τη μαμά της. Σκάει ο νεολαίος ο τρεντάς ο χαρτζιλικάτος, γκομενίζει και λέει για techno house. Κάθε πελάτης και ένα σενάριο.
Εγώ δεν θέλω σενάρια, να περνά ευχάριστα η βραδιά με τα φιλαράκια θέλω και μετά χτυπάω και ένα
Μεταξουργείο που είναι 24/7 άμα το τραβά η όρεξη.