Νέα

Γιατί strip και όχι μπουρδελάκια;!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MaximusChris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Διαφωνώ και είμαι σίγουρος ότι την ξέρεις εσύ καλύτερα από εμένα. Σταματάει την ώρα που μπαίνουνε στο club και ξανασυνεχίζεται την ώρα που βγαίνουν το πρωί

Δεν μιλάμε τώρα για την εκτός κλαμπ ζωή των κοριτσιών. Μιλάμε για τη ζωή τους μέσα στο κλαμπ και για τη σχέση τους με τον πελάτη. Σε αυτό αναφερόμουν, και νομίζω ότι αυτό εννοούμε όταν μιλάμε για την εμπειρία του στριπ.

Πες του ότι λείπουν οι Μούσσες!!

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Η αρχική επιθυμία, το κίνητρο, διαμορφώνει τις προσδοκίες. ʼρα στην αγορά διαμορφώνει και το προϊόν/υπηρεσία και μέχρι πόσο είναι διατεθειμένος ο καθένας να πληρώσει. Η πραγματικότητα λοιπόν διαμορφώνεται τελικά από την επιθυμία του πελάτη σε σχέση με την αγοραστική του δύναμη και φυσικά το προσφερόμενο προϊόν/υπηρεσία.
Τελικά studian η αρχική επιθυμία ή το παρεχόμενο προϊόν έχει μεγαλύτερη βαρύτητα στη διαμόρφωση της πραγματικότητας;

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Δεν μιλάμε τώρα για την εκτός κλαμπ ζωή των κοριτσιών. Μιλάμε για τη ζωή τους μέσα στο κλαμπ και για τη σχέση τους με τον πελάτη. Σε αυτό αναφερόμουν, και νομίζω ότι αυτό εννοούμε όταν μιλάμε για την εμπειρία του στριπ.

Πες του ότι λείπουν οι Μούσσες!!

και εσυ κατι ξεχασες..............για ρωτα και κανεναν αλλον.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Μιας και το 'φερε η κουβέντα ξέρει κανείς τι έγινε η Juliana μια ψηλή Ρωσσίδα
(Baby-O, BG);

Είναι ωραία γκόμενα Ρωσσίδα δουλέψε Αφρο - Ανατολή - BabyO - Ανατολή . Αρχίζει από Μ  ?

Είναι αλληλένδετα

Τελικά studian η αρχική επιθυμία ή το παρεχόμενο προϊόν έχει μεγαλύτερη βαρύτητα στη διαμόρφωση της πραγματικότητας;
^
αν είσαι έλλογο ον

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
να βαλω και αλλο ενα?αντε να βαλω...... :boobies: απο που ξεκινησε μια καινουρια πολωνεζα ξανθια που ειναι(2,5 μηνες) :dancing: :dancing: τωρα πρινσεςς?ποια ηταν η διαδρομη της στον χωρο?το ονομα της ξεκινα απο Α και ειναι 4 γραμματα......

ʼντα και ποντάρω Lolita

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16

1. Επιθυμία/κίνητρο - αγοραστική δύναμη

2. προσφερόμενες υπηρεσίες - τιμές

Η αλληλεπίδραση των δύο μεταβλητών διαμορφώνουν έναν διάλογο όπου ο αγοραστής προσπαθεί να πλησιάσει την εκπλήρωση των επιθυμιών του σε τιμές που είναι διατεθειμένος να πληρώσει. Από την άλλη ο πάροχος υπηρεσιών προσπαθεί να πουλήσει τις υπηρεσίες υποθέτοντας το ποσό προς διάθεση του αγοραστή. Εκεί ακριβώς παίζεται το παιχνίδι και διαμορφώνεται η ατομική πραγματικότητα για τον καθένα από εμάς.

Η πραγματικότητα δηλαδή δεν είναι στατική και δεν είναι η ίδια για τον καθένα φυσικά. διαμορφώνεται μέσα από την σχέση αγοραστή - πάροχου υπηρεσιών. εκεί ακριβώς διαμορφώνεται και η τελική τιμή που πληρώνεται.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Μιας και το 'φερε η κουβέντα ξέρει κανείς τι έγινε η Juliana μια ψηλή Ρωσσίδα
(Baby-O, BG);

Είναι ωραία γκόμενα Ρωσσίδα δουλέψε Αφρο - Ανατολή - BabyO - Ανατολή . Αρχίζει από Μ  ?

Είναι αλληλένδετα
^

τωρα δεν την εχεις πετυχει πουθενα?που την ειδες τελευταια φορα?μηπως εννοεις την τζουλια του γκολντ?

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1

Η αλληλεπίδραση των δύο μεταβλητών διαμορφώνουν έναν διάλογο όπου ο αγοραστής προσπαθεί να πλησιάσει την εκπλήρωση των επιθυμιών του σε τιμές που είναι διατεθειμένος να πληρώσει. Από την άλλη ο πάροχος υπηρεσιών προσπαθεί να πουλήσει τις υπηρεσίες υποθέτοντας το ποσό προς διάθεση του αγοραστή. Εκεί ακριβώς παίζεται το παιχνίδι και διαμορφώνεται η ατομική πραγματικότητα για τον καθένα από εμάς.

Η πραγματικότητα δηλαδή δεν είναι στατική και δεν είναι η ίδια για τον καθένα φυσικά. διαμορφώνεται μέσα από την σχέση αγοραστή - πάροχου υπηρεσιών. εκεί ακριβώς διαμορφώνεται και η τελική τιμή που πληρώνεται.
Δε θα διαφωνήσω, δυστυχώς έχεις δίκιο. Αλλά επειδή με ξενερώωουν οι όροι της αγοράς θα συνδιάσω δύο αδυναμίες μου-στριπ & Bukowski- παραθέτωντας αυτό κι ας χαλιούνται μερικοί                                                                                                                        
Girl In A Miniskirt Reading The Bible Outside My Window

Sunday, I am eating a
grapefruit, church is over at the Russian
Orthadox to the
west.

she is dark
of Eastern descent,
large brown eyes look up from the Bible
then down. a small red and black
Bible, and as she reads
her legs keep moving, moving,
she is doing a slow rythmic dance
reading the Bible. . .

long gold earrings;
2 gold bracelets on each arm,
and it's a mini-suit, I suppose,
the cloth hugs her body,
the lightest of tans is that cloth,
she twists this way and that,
long yellow legs warm in the sun. . .

there is no escaping her being
there is no desire to. . .

my radio is playing symphonic music
that she cannot hear
but her movements coincide exactly
to the rythms of the
symphony. . .

she is dark, she is dark
she is reading about God.
I am God.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Ναι, αλλά

Τέλος έχεις δίκιο ότι καθημερινή μπορείς να την βγάζεις φτηνά γιατί τις καθημερινές οι κοπέλλες δεν δέχονται μεγάλες πιέσεις από τα αφεντικά να κάνουν τζίρο, όπως το ΠΣΚ. Τότε, όπως είπε κι ένας μεγάλος δάσκαλος βλέπεις αν μια κοπέλλα σε συμπαθεί πραγματικά.

Και αυτό κολάει πέρα από το νόμο της αγοράς και ζήτησης και πάει αλλού

Θέλεις να βάλουμε κι άλλες μεταβλητές στις 2 η ώρα την νύχτα; είσαι σοβαρός;   ;) :2funny: :2funny:

Λοιπόν ας απαντήσουμε στα κoυιζ του vassou

δεν πετυχες ουτε ενα απο τα μαγαζια και εχει παει και σε πολλα ρε πουστη μου!

Είπα ποντάρω..Μπας και βρήκες το δικό μου;

Επισκέπτης
όπως  λέει και ο lakis Ιατρός

Βασικά η Ελληνική γλώσσα το λέει, αλλά ποιός τη γαμάει θα μου πεις ...

Για παράδειγμα απ'όσους αποφοίτησαν από την Ιατρική και την Οδοντιατρική Αθηνών την περίοδο 1981-2000 πόσοι ήταν αυτοί που ήξεραν Ελληνικά και ... Ορθογραφία; ΑΠΑΝΤΗΣΗ:ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 40%.Oι υπόλοιποι ήταν απλοί κοπρίτες αγράμματοι που είχαν πάει με τα λεφτά του μπαμπά σε πανεπιστήμια επιπέδου όπως της Τιμισάρας της Ρουμανίας, του Ιασίου, πανεπιστήμια της Βοσνίας, της Βουλγαρίας κ.α. πέρασαν εκεί το 60% των μαθημάτων με CAMEL,MARLBORO, JHONNIE WALKER και μερικά USD$ και στη συνέχεια το ΠΑΣΟΚ τους έφερε με μεταγραφή στην Ελλάδα και πήραν πτυχίο από εδώ ...

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Για να σε ξενερώσω ακόμα περισσότερο bluevertigo πάω για ύπνο γιατί το πρωί με περιμένει η αγορά (και με την αρχαιοελληνική έννοια!!)  :cheesy: :cheesy: :zzzzz:

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ναι, αλλά

Και αυτό κολάει πέρα από το νόμο της αγοράς και ζήτησης και πάει αλλού

Δεν υπάρχει αντίφαση. Δεν σε έχουν κεράσει ποτέ ένα ποτό σε μπαρ ή σε καφενείο σε μέρα που είναι χαλαροί. Ή ακόμα και σε ένα μαγαζί με ρούχα δεν είναι πιό φιλικοί μαζί σου όταν δεν έχουν πίεση από λογαριασμούς κλπ;

Δεν στα έδωσαν και τσάμπα όμως. ʼρα πάλι μια τιμή διαμορφώθηκε μέσα από την ίδια σχέση, κάτω όμως από ιδιαίτερες χρονικές συγκυρίες.

Καληνύχτα!!! Αύριο πάλι.

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Ωραίο θρεντάκι, δεν είχα παρακολουθήσει το φόρουμ αρκετά τελευταια.

Λοιπόν όσον αφορά την ερώτηση γιατί στρίπ και όχι μπουρδελάκια, απαντώ KAI στριπ KAI μπουρδελάκια. Τα έχω τιμήσει και τα 2 το ίδιο εντατικά όπως και στούντιο και CG. Τα μπουρδελάκια έχουν προφανή σκοπό και τα στρίπ δεν έχουν προφανή σκοπό. Το μπουρδελάκι είναι πράξη, το στρίπ είναι σεξιστικο χασομέρι για τους λόγους τους προσωπικούς του καθενός. Φυσικά αποτελεί νυχτερινή έξοδο και σκοτώνει περισσότερο χρόνο. Τώρα άλλος το θεωρεί πρωτίστως σχολείο, άλλος επαφή με την σκοτεινή πλευρά, άλλος χαβαλέ με παρέα, άλλος καλή ασέλγεια μετα ποτού, άλλος γαμπρίζει, άλλος χάνεται στην ιδέα της έξης της παρακμής, άλλος τσίρκο κλπ κλπ.
Το σίγουρο είναι ότι στην Ελλάδα σήμερα με τα καταστήματα που υπάρχουν και όπως λειτουργούν, πρόκειται για κυρίως νεολαιίστικο και λαίκό σπορ για καβλοαγαμπροχαβαλονακάτεμα με στριγκάτες Σούλες (σόρυ Σφιέτες) απο Ευρασία. Ή και ράνζτο λίγων μοναχικών κάουμποϋ ανεξαρτητου ηλικιας και πορτοφολιού.
Παρότι όλα τα εγώ ισχύουν εφόσον πληρώνει κανείς και όλες οι απόψεις παίζουν αφού δεν αλλάζουν κάτι, ένα έχω τελικά υπόψη. Συνήθεια της καλοπέρασης είναι απλά τα στρίπ. Είναι το ψωροχαρεμάκι μας. Έ άμα περισεύει κανα ψιλό και δεν είμαστε καρφωμένοι μόνο ως μπουζουκόβιοι κλπ την βλέπουμε και ψευτοστριποπασάδες. Έτσι για νάχουμε την δική μας γωνίτσα σε περιβάλλον τάνγκα. Όπως και να λειτουργεί εκεί κανείς θα υπάρξει η αντίστοιχη προσφορά. Ότι θέλετε επιλέγετε. Δεν αφήνουν κάρτα να πέσει κάτω.
Χτυπάει μια φραπεδιά του ʼλμπαν που περνά μία φορά το 3μηνο για λίγες καρτούλες και άμα δει τον θαμώνα της, τρέχει για ποτά και τον χαιδεύει (χωρίς να πλύνει χέρια) η ίδια γυναίκα, και του λέει για τη μαμά της. Σκάει ο νεολαίος ο τρεντάς ο χαρτζιλικάτος, γκομενίζει και λέει για techno house. Κάθε πελάτης και ένα σενάριο.
Εγώ δεν θέλω σενάρια, να περνά ευχάριστα η βραδιά με τα φιλαράκια θέλω και μετά χτυπάω και ένα Μεταξουργείο που είναι 24/7 άμα το τραβά η όρεξη.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Διαφωνώ αλλά good night

Επισκέπτης
Αν δεν κολλήσεις αυτή τη λέξη σε κάθε post θα πάθεις τίποτα

Δεν είναι προσωπική άποψη. Επί ΠΑΣΟΚ ο αριθμός των μεταγραφών από 0.5% επί του αριθμού των εισακτέων με πανελλαδικές έφτασε στο 160%.Ιστορικό γεγονός είναι, είτε σου αρέσει, είτε όχι.

Μιας και το έφερε η κουβέντα, αλήθεια , η Τιμισάρα είναι ωραία πόλη;Δεν έχω πάει !

Bluevertigo

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2007
Like
4
Πόντοι
1
Δεν την παλεύω που λέγαμε και στο στρατό πάω να βαφτιστώ ξανά στα πάθη μου. Καλή συνέχεια.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Δεν αφήνουν κάρτα να πέσει κάτω.
Χτυπάει μια φραπεδιά του ʼλμπαν που περνά μία φορά το 3μηνο για λίγες καρτούλες και άμα δει τον θαμώνα της, τρέχει για ποτά και τον χαιδεύει (χωρίς να πλύνει χέρια) η ίδια γυναίκα, και του λέει για τη μαμά της. Σκάει ο νεολαίος ο τρεντάς ο χαρτζιλικάτος, γκομενίζει και λέει για techno house. Κάθε πελάτης και ένα σενάριο.
Εγώ δεν θέλω σενάρια, να περνά ευχάριστα η βραδιά.

Συμφωνώ απόλυτα, αλλά υπάρχει και παραπάνω.

Δεν είναι προσωπική άποψη. Επί ΠΑΣΟΚ ο αριθμός των μεταγραφών από 0.5% επί του αριθμού των εισακτέων με πανελλαδικές έφτασε στο 160%.Ιστορικό γεγονός είναι, είτε σου αρέσει, είτε όχι.

Μιας και το έφερε η κουβέντα, αλήθεια , η Τιμισάρα είναι ωραία πόλη;Δεν έχω πάει !

Ρε μεγάλε για μένα έκανες το σχόλιο???!!! Σου φαίνονται μέχρι τώρα λάθος τα Ελληνικά μου? Στην Αθήνα σπούδασα  :helpplea:. Έχεις δει να υπερασπίζομαι το ΠΑΣΟΚ? Λίγο humor...

Good night final

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom