kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
μαλλον για την αλικη μιλας την ξανθια κουκλιτσα που φορουσε συνεχεια ασπρα δαντελωτα φορεματακια......
Ηηηηηηήμαρτττττον!!!!!!!!
μαλλον για την αλικη μιλας την ξανθια κουκλιτσα που φορουσε συνεχεια ασπρα δαντελωτα φορεματακια......
Εξαιρετικά σχετική! Νομίζω όμως ότι αυτό ακριβώς κάνει το άθλημα γοητευτικό. Ο καθένας πάίζει το δικό του παιχνίδι και με τους δικούς του κανόνες. Στα strip το σημαντικότερο είναι η φαντασία και οι συνθήκες είναι τέτοιες που σου επιτρέπουν να ζωγραφίσεις ότι θες και όπως το θες. Αυτό δε σημαίνει άρνηση της πραγματικότητας αλλά επένδυση της πραγματικότητας. Πιστεύω ότι κάποιοι καταλαβαίνουν....Να αυτά εννοώ όταν λέω ότι το στριπ είναι ατομικό άθλημα. Τι θυμάται ο καθένας εξαρτάται από τους λόγους που πήγαινε στο συγκεκριμένο μέρος και τι τον ενδιέφερε την συγκεκριμένη εποχή. Εγώ θυμάμαι καλά το Αφροδίτη Παλάς το 2002 πχ. Θυμάμαι το τραγούδι, αλλά μπορεί κι από άλλο στριπ. Δεν θυμάμαι όμως καθόλου ποιά το χόρευε. Γιατί; Γιατί δεν μ' ενδιέφερε. Προφανώς αλλού είχα τα μάτια μου και την προσοχή μου αν πήγαινα την άνοιξη-καλοκαίρι του 2003. Που δεν πήγαινα για δικούς μου λόγους προσωπικούς που είχαν να κάνουν με συγκεκριμένη κοπέλλα που δεν ήθελα να δω τότε, ενώ ήθελ να τη βλέπω την άνοιξη-καλοκαίρι του 2002.
Γίνεται κατανοητό τώρα τι σημαίνει γνώση των στριπ και πόσο σχετική είναι;
Εξαιρετικά σχετική! Νομίζω όμως ότι αυτό ακριβώς κάνει το άθλημα γοητευτικό. Ο καθένας πάίζει το δικό του παιχνίδι και με τους δικούς του κανόνες. Στα strip το σημαντικότερο είναι η φαντασία και οι συνθήκες είναι τέτοιες που σου επιτρέπουν να ζωγραφίσεις ότι θες και όπως το θες. Αυτό δε σημαίνει άρνηση της πραγματικότητας αλλά επένδυση της πραγματικότητας. Πιστεύω ότι κάποιοι καταλαβαίνουν....
Να αυτά εννοώ όταν λέω ότι το στριπ είναι ατομικό άθλημα. Τι θυμάται ο καθένας εξαρτάται από τους λόγους που πήγαινε στο συγκεκριμένο μέρος και τι τον ενδιέφερε την συγκεκριμένη εποχή. Εγώ θυμάμαι καλά το Αφροδίτη Παλάς το 2002 πχ. Θυμάμαι το τραγούδι, αλλά μπορεί κι από άλλο στριπ. Δεν θυμάμαι όμως καθόλου ποιά το χόρευε. Γιατί; Γιατί δεν μ' ενδιέφερε. Προφανώς αλλού είχα τα μάτια μου και την προσοχή μου αν πήγαινα την άνοιξη-καλοκαίρι του 2003. Που δεν πήγαινα για δικούς μου λόγους προσωπικούς που είχαν να κάνουν με συγκεκριμένη κοπέλλα που δεν ήθελα να δω τότε, ενώ ήθελ να τη βλέπω την άνοιξη-καλοκαίρι του 2002.
Γίνεται κατανοητό τώρα τι σημαίνει γνώση των στριπ και πόσο σχετική είναι;
Vasos δεν πιάνεσαι πουθενά τελικά, γιατί η ερώτηση δεν ήταν εύκολη. Ξέρεις και το πραγματικό της όνομα; Για μας τους ορθόδοξους μη παλαιοημερολογήτες γιορτάζεται 12 Γενάρη....
Το πρώτο πέρασμα ήταν στο '4' της Αλίκης (ανοίγει όπου να'ναι )! Μετά Babes (παρέα με την Νάντια ;)) και την Ρουμάνα την Τheodora. Μικρό Αφροδίτη και Aφροδίτη Πάλας. ;)
Για την Αλίκη (Τατιάνα δηλαδή) θα μπορούσα να γράψω πολλά, όπως και για κάποιες άλλες, αλλά δεν επιτρέπεται να αναφερόμαστε σε προσωπικά δεδομένα νομίζω και δεν έχω όρεξη για delete σε post. Igor, Βίκυ (δεν είμαι 100% σίγουρος για το όνομα), ατύχημα με μηχανή σε παραλιακή, Λίλιαν, αλβανοί σωφέρ κτλ συμπληρώνουν ένα πολύ ωραίο αλλα και πολύ προβέψιμο στην τελική puzzle, αρκετό όμως για ένα καλοκαίρι...αυτο που ξεχασες να αναφερεις και το συμπληρωνω εγω ειναι οτι η αλικη εχει δουλεψει και στο μικρο αφρο...τωρα αν εχει δουλεψει και αλλου δεν ενθυμουμαι...
Αυτό ξαναπες το επιστήμονα...Κοινώς , το ότι δεν τις βλέπω εγώ σαν πουτάνες δεν σημαίνει ότι δεν είναι
Αυτό ξαναπες το επιστήμονα...
Studian θα είμαι απόλυτα ειλικρινής και μιας και είσαι άνθρωπος ευρείας αντίληψης νομίζω ότι θα είμαι κατανοητός.
Επειδή λοιπόν είμαι και Eπιστήμων όπως ( λέει και ο lakis Ιατρός ) πιστεύω στην αντικειμενική πραγματικότητα.
Πχ. όταν ξεκίνησα την καριέρα μου στα strip επειδή οι κυρίες αντιλαμβάνοντο ότι δεν τις έβλεπα σαν πουτάνες (όπως όλος ο κόσμος ) είχα ακούσει ακριβώς το ίδιο σχόλιο από δύο τρεις, "Πες μου σε παρακαλώ" το τάδε ή το δείνα για μένα "για να κανονίσω την πορεία μου".
Επιστήμη είναι η καταγραφή της πραγματικότητας. Όταν ένα γεγονός επαναλάμβανεται η ενδελέχεια αποτελεί Θεωρεία. Αν η θεωρεία επιβεβαιώνεται κατ' επανάληψη ή πειραματικά αποτελεί Νόμο.
Τι λοιπόν δέιχνει η επανάληψη του παραπάνω φαινομένου; Ότι πήγαινε δούλεμα ψιλό γαζί, ότι είναι πιο μπροστά από εμένα, ότι finaly κάτι κάνω λάθος εγώ στην έποψη για τις κύριες.
Δεν είναι δυνατόν , κατά την δική μου άποψη λοιπόν ανθρωποι με χρόνια εμπειρίας να μην έχουν παρτηρήσει ΑΒΓ κοινά φαινόμενα τα όποια με λογικές διαδικασίες οδηγούν σε κοινά συμπεράσματα. Κοινώς , το ότι δεν τις βλέπω εγώ σαν πουτάνες δεν σημαίνει ότι δεν είναι
Σε αυτό προσπάθησα να δώσω έμφαση με τα προηγούμενα ποστς μου. Χωρίς φυσικά να αμφισβητώ την σημασία των κοινών αποτελεσμάτων για τον αναγνώστη του φόρουμ. αλλά ο αναγνώστης δεν πρέπει να ξεχνάει την ατομική εμπειρία, γιατί κι αυτός τελικά μιαν τέτοια ατομική εμπειρία επιδιώκει.
Έτσι που μαζευτήκαμε όλοι, μήπως αντί να ποστάρουμε να κάνουμε μια νυχτερινή καταδρομική προς Συγγρού μεριά; Μήπως λεω;;
Έτσι που μαζευτήκαμε όλοι, μήπως αντί να ποστάρουμε να κάνουμε μια νυχτερινή καταδρομική προς Συγγρού μεριά; Μήπως λεω;;
Το αντελήφθην αυτό και ισχύει για όλους. Απλά κάποια στιγμή υπάρχει αντίθεση επιθυμίας - λογικής - πραγματικότητας με ανάλογη αλλαγή αντιλήψεων - συμπεριφοράς; αν είσαι έλλογη οντότητα
Αυτές οι έξοδοι δεν προγραμματίζονται ειδικά μεσοβδόμαδα, αλλά με συμφέρει να συμφωνήσω μαζί σου τη δεδομένη χρονική στιγμή. Όταν είσαι "φτιαγμένος" θα σου τύχουν οι μεγαλύτερες καταστροφές... ή και τα καλύτερα...νομίζω ότι η γκανιότα έχει ανέβει σε δυσθεόρατα ύψη όμως οπότε απλά ας πόστάρω και μόνο...Αν ήταν να βγω θα ήμουν ήδη εκεί φίλε Τριτιάτικο ;)
Αφρο - Ανατολή - Αφρο Παλλάς - Rasputin (Anna, Olga, Κατερίνα, Σοφία )
Παίζω εκτός συναγωνισμού. Το 'μαθα καλά το μάθημα;
Δεν υπάρχει μια εξ' αρχής διαμορφωμένη πραγματικότητα δηλαδή.
Αφρο - Ανατολή - Αφρο Παλλάς - Rasputin (Anna, Olga, Κατερίνα, Σοφία )
Παίζω εκτός συναγωνισμού. Το 'μαθα καλά το μάθημα;