Νέα

Γιατί strip και όχι μπουρδελάκια;!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MaximusChris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
δν νομιζω να μπερδευομαι......μαλλον εσυ/εσεις λαμβανεται διαφορετικα μηνυματα....
ΤΟ ΑΝ ΓΑΜΑΤΕ ΠΑΡΕΑ---> εννοουσα αν γαματε παρεα με ολα τα αλλα ατομα που περικλυετε στις ομαδοποιησεις σας....κοιταξε ξανα το μηνυμα μου....κ ελπιζω να το καταλαβεις τωρα που στο εξηγω....
----Υπαρχει καποιος λογος που μιλας ΚΑΙ εσυ για τους αλλους ????
Δν μπορειτε να μιλησετε μονο για τον εαυτο σας ??? Ποιος ο λογος της ομαδοποιηση ς...??? Ασχετα απο εμενα...(που ειμαι ο 1ος που ενοχλειται απ την μαζικη καταταξη...)...γιατι ομιλειτε κ για τα αλλα ατομα ???
Ειστε μηπως κριτες ??? Τους εχετε γνωρισει ολους προσωπικα ???
Μπας κ γαματε κ παρεα ???----

το θεμα ληξαν!μπορεις ομως να μου κανεις μια χαρη?να μην σερνεις απο κατω σου ολα αυτα τα ποιηματακια?ειναι κουραστικα....

Επισκέπτης
το θεμα ληξαν!μπορεις ομως να μου κανεις μια χαρη?να μην σερνεις απο κατω σου ολα αυτα τα ποιηματακια?ειναι κουραστικα....
αν δν θες να βλεπεις την υπογραφη μου...πηγαινε στις ρυθμισεις....κ ενεργοποιησε το κουμπακι που λεει να μην φαινονται οι υπογραφες των αλλων μελων......
Ειναι η 2η φορα που μου τη λες για το συγκεκριμενο θεμα.........

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Vaso, για να αγοράσεις  ΧΡΟΝΟ σε αυτά τα μέρη πρέπει να τα σκάσεις ανεξαρτήτως προσόντων...

σε μεγαλο ποσοστο ισχυει αυτο,αλλα ποιος σου ειπε οτι δεν τα σκαω?φυσικα και τα σκαω και χοντρα μαλιστα...εξαρταται το τί
ψυχοσυνθεση θα εχεις την αντιστοιχη νυχτα......

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
αν δν θες να βλεπεις την υπογραφη μου...πηγαινε στις ρυθμισεις....κ ενεργοποιησε το κουμπακι που λεει να μην φαινονται οι υπογραφες των αλλων μελων......
Ειναι η 2η φορα που μου τη λες για το συγκεκριμενο θεμα.........

ναι γιατι ολοι εχουν υπογραφες μικρες και οχι ολοκληρα κατεβατα....ποιος εισαι?ο καβαφης?

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ρίξε τους τόνους σου λίγο όσο αναφορά την εκφραστικότητά σου γιατί δεν με ξέρεις και απο χτές.Εγώ ουδέποτε σε αποκάλεσα με τέτοιους χαρακτηρισμούς. Νταβάς δεν είμαι και το ξέρουν αυτό όσοι με γνωρίζουν. Όσο και αν σου φαίνετα παράξενο τα στρίπ είναι για όλους δεν είναι μόνο για τους επιχειρηματίες.Αρκεί μια βόλτα στο baby gold,lido,baby o και λοιπά και θα καταλάβεις το κοινωνικό 'μωσαϊκό' του κόσμου που συχνάζει. Θα δεις τον Επιχειρηματία αλλά θα δεις και το μπογιατζή οικοδομής. Θα δεις το 'Αθηναίο' της Κηφισιάς θα δεις όμως και τον Αλβανό ή Πακιστανό οικονομικό μετανάστη. Αν κάποιος έχει τόσα πολλά λεφτά δεν θα κάνει επίδειξη των χρημάτων του σ'ένα λαϊκό στέκι μιας κεντρικής Λεωφόρου. Θα την κάνει στον κύκλο του.Αλλιώς είναι σαν να βάζεις έναν επαγγελματία πυγμάχο 80 κιλών να χτυπηθεί μ'εναν 8χρονο παιδί.Είναι άδικο δεν νομίζεις?. Το αν δουλεύουν τα κορίτσια τον πελάτη η όχι τραβάω ζόρι γιατί εκεί πηγαίνω ως πελάτης και όχι ως νταβάς,λεφτάς,θεός η άπορος.Και επειδή πηγαίνω σαν πελάτης γι'αυτό κάνω και την κριτική μου. Εκτός αν ενοχλεί και η κριτική και δεν πρέπει να κάνουμε.

οχι,ρε εισαι νταβας....τελεια και παυλα!

Επισκέπτης
Ρίξε τους τόνους σου λίγο όσο αναφορά την εκφραστικότητά σου γιατί δεν με ξέρεις και απο χτές.Εγώ ουδέποτε σε αποκάλεσα με τέτοιους χαρακτηρισμούς. Νταβάς δεν είμαι και το ξέρουν αυτό όσοι με γνωρίζουν. Όσο και αν σου φαίνετα παράξενο τα στρίπ είναι για όλους δεν είναι μόνο για τους επιχειρηματίες.Αρκεί μια βόλτα στο baby gold,lido,baby o και λοιπά και θα καταλάβεις το κοινωνικό 'μωσαϊκό' του κόσμου που συχνάζει. Θα δεις τον Επιχειρηματία αλλά θα δεις και το μπογιατζή οικοδομής. Θα δεις το 'Αθηναίο' της Κηφισιάς θα δεις όμως και τον Αλβανό ή Πακιστανό οικονομικό μετανάστη. Αν κάποιος έχει τόσα πολλά λεφτά δεν θα κάνει επίδειξη των χρημάτων του σ'ένα λαϊκό στέκι μιας κεντρικής Λεωφόρου. Θα την κάνει στον κύκλο του.Αλλιώς είναι σαν να βάζεις έναν επαγγελματία πυγμάχο 80 κιλών να χτυπηθεί μ'εναν 8χρονο έφηβο.Είναι άδικο δεν νομίζεις?. Το αν δουλεύουν τα κορίτσια τον πελάτη η όχι τραβάω ζόρι γιατί εκεί πηγαίνω ως πελάτης και όχι ως νταβάς.λεφτάς,θεός η άπορος.Και επειδή πηγαίνω σαν πελάτης γι'αυτό κάνω και την κριτική μου. Εκτό αν ενοχλεί και η κριτική και δεν πρέπει να κάνουμε.
Δν χρειαζεται να μου απολογεισαι για το αν εισαι νταβας ή οχι.....
Οσο για την εκφραστικοτητα μου..δν θεωρω οτι σε προσεβαλλα καθοτι εκανα ερωτηση..........δν ειπα εισαι μαλακας ή νταβας ή γαμιας ή οτιδηποτε...δν σε χαρακτηρισα....ερωτηση εκανα ευθυβολη γιατι με απορησε το ενδιαφερον σου για τις αποψεις των κοριτσιων περι των πελατων...
Η ζωη ειναι αδικη φιλε μου........κ αυτο στο δειχνει ακομα κ μεσα στο στριπ σοου........δν σχολιαζω τπτ περισσοτερο...
Τοσα χρονια εμπειρια...(που γι αυτο γινεται συζητηση τοση ωρα...)....τετοιο καυχημα....κ ιστορια του να χαμε να λεγαμε.....κ να μου λες οτι πας σαν απλος  πελατης κ να υπονοεις οτι φοβασαι μη σε δουλεψει η κοπελα που θα ειναι στην παρεα σου...επειδη εγω...ο χ..ο ψ...ο δν ξερω ποιος την εχει καλομαθει με τα ''ευκολα'' φραγκα δν το περιμενα....

Οσο για την κριτικη........ελευθερα...

Επισκέπτης
ναι γιατι ολοι εχουν υπογραφες μικρες και οχι ολοκληρα κατεβατα....ποιος εισαι?ο καβαφης?
οχι ο mclein......επαναλαμβανω πως δν θα δεχθω 3η φορα το ιδιο σχολιο απο μερους σου....(για την υπογραφη μου..απ τη στιγμη που ειναι νομιμο μεσα στο σαιτ)!!!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
σε μεγαλο ποσοστο ισχυει αυτο,αλλα ποιος σου ειπε οτι δεν τα σκαω?φυσικα και τα σκαω και χοντρα μαλιστα...εξαρταται το τί
ψυχοσυνθεση θα εχεις την αντιστοιχη νυχτα......
Τα κορίτσια δουλεύουν εκεί...Και να σε γουστάρουν πρέπει να πληρώσεις για τη συντροφιά τους, δεν μπορούν να μένουν μαζί μας όλη νύχτα για 100 ευρώ...φυσικά αν κάποιον δεν τον  γουστάρουν είτε σαν παρουσία είτε σαν προσωπικότητα του δίνουν και καταλαβαίνει, με  ό,τι αυτό συνεπάγεται...

Επισκέπτης
Τα κορίτσια δουλεύουν εκεί...Και να σε γουστάρουν πρέπει να πληρώσεις για τη συντροφιά τους, δεν μπορούν να μένουν μαζί μας όλη νύχτα για 100 ευρώ...φυσικά αν κάποιον δεν τον  γουστάρουν είτε σαν παρουσία είτε σαν προσωπικότητα του δίνουν και καταλαβαίνει, με  ό,τι αυτό συνεπάγεται...
+++

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Μετα ανοίξανε μέσα προς τέλη δεκαετίας του 90'  σιγά σιγά τα Σιρόκο,Τέσσερα,Μούσες,Πρελούντ,Αφροδίτη και πάει λέγοντας.

Και  κάπου εκεί άρχισε για τον υποφαινόμενο η ... κάτω βόλτα :grin: :grin: :grin:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
οχι ο mclein......επαναλαμβανω πως δν θα δεχθω 3η φορα το ιδιο σχολιο απο μερους σου....(για την υπογραφη μου..απ τη στιγμη που ειναι νομιμο μεσα στο σαιτ)!!!

καλα,παω πασο.Θα πιω το γαλατακι μου και θα παω να κοιμηθω.

Επισκέπτης
Μετα ανοίξανε μέσα προς τέλη δεκαετίας του 90'  σιγά σιγά τα Σιρόκο,Τέσσερα,Μούσες,Πρελούντ,Αφροδίτη και πάει λέγοντας.

Εκείνη την περίοδο είχα ξοδέψει τρελό χρήμα σε στριπ. Έχω πετάξει πολλά λεφτά στη ζωή μου, αλλά τα λεφτά των στριπ τώρα τα θεωρώ τα πιο χαμένα, τα πιο άσκοπα, τα πιο ξεφτυλισμένα που ξόδεψα ποτέ. Αντίθετα όσα ξόδεψα σε CG πιστεύω ότι έπιασαν όλα τόπο και ότι η απόλαυση ήταν πολύ ανώτερη. Ακόμη και για μπαλαμούτι, χούφτωμα κτλ (όχι πήδημα δηλαδή) θεωρώ ότι τα CG είναι ... ανωτέρου επιπέδου επένδυση !!!!

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Εκείνη την περίοδο είχα ξοδέψει τρελό χρήμα σε στριπ. Έχω πετάξει πολλά λεφτά στη ζωή μου, αλλά τα λεφτά των στριπ τώρα τα θεωρώ τα πιο χαμένα, τα πιο άσκοπα, τα πιο ξεφτυλισμένα που ξόδεψα ποτέ. Αντίθετα όσα ξόδεψα σε CG πιστεύω ότι έπιασαν όλα τόπο και ότι η απόλαυση ήταν πολύ ανώτερη. Ακόμη και για μπαλαμούτι, χούφτωμα κτλ (όχι πήδημα δηλαδή) θεωρώ ότι τα CG είναι ... ανωτέρου επιπέδου επένδυση !!!!

δε συμφωνω μαζι σου διοτι αν ειχες αντι για cg καποια απιστευτα μουνια απο στριπ ποια λεφτα που ξοδεψες θα εκλαιγες περισσοτερο?ειναι και θεμα το πως διαχειριζεσαι τα λεφτα σου στα στριπ.....αν πας και χαλας π.χ. 500 ευρω σε ποτα και ετσι......σε φαση χαβαλε τοτε ειναι μαλακια....αν οχι τοτε ισως τα κλαις λιγοτερο....

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

Λάκη, δε βρίσκω κάποιο λόγο για να κλαις/κλαίμε τα πεταμένα λεφτά, από τη στιγμή που ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ  σου τα πέταξες.Είναι όπως ο τζόγος...Ξέρεις ότι τη στιγμή που τα βγάζεις από το πορτοφόλι ούτε αγοράζεις κάτι, ούτε επενδύεις σε κάτι, άρα μπορεί να θεωρηθούν εκ των προτέρων χάμένα, οπότε δεν είναι να τα κλαις...Προσωπικά, ίσως τα έκλαιγα αν αγόραζα ένα αυτοκίνητο ή ένα ρούχο το οποίο  στην πορεία θα σταματούσα να γουστάρω...

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Δεν σου είπα ότι 'φοβήθηκα' τι θα πει για μένα μια 'κυρία' απο στρίπ. Αλλά δεν δέχομαι και την κοροϊδία. 

Πάνο, μας κοροϊδεύουν άλλοι πιο "κύριοι" από τις στριπτιζούδες, με πιο στυγνό και ανάλγητο τρόπο και για  ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΚΑΙΡΙΑ ζητήματα. Οι καημένες οι στριπτηζούδες, το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να μας  φάνε μερικά ... λεφτά

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Σε αυτό έχεις απόλυτα δίκιο φλές!!! Αλλά στη συγκεκριμένη φάση λέμε μόνο για στριπτιζούδες.

Κι αυτές μέχρι εκεί μπορούν να φτάσουν Πάνο...Προσωπικά, τις αντιμετωπίζω με συγκατάβαση κι ας  καταλαβαίνω ότι προσπαθούν να με δουλέψουν...

Επισκέπτης
Δεν σου είπα ότι 'φοβήθηκα' τι θα πει για μένα μια 'κυρία' απο στρίπ. Αλλά δεν δέχομαι και την κοροϊδία. Όσο για τον χαρακτηρισμό σου αν 'είμαι νταβάς ή όχι' η λέξη αυτή σε προσωπικό επίπεδο αναφοράς ερώτησης είχε στοιχείο επιθετικότητας (κάτι που δεν έχω απευθύνει ποτέ απέναντί σου).Η ζωή όσο και αν δεν το πιστέψεις είναι πολύ ΔΙΚΑΙΗ!!! Ακόμα και στα στρίπ... δεν σχολιάζω τίποτα περισσότερο. Πάντως πρέπει να νευρίασες πολύ για μια χαβαλέ λίστα που έβαλα τον Ροπαλοφόρο και τον Στούντιαν στην ιεραρχία στο συγκεκριμένο σπόρ. Ειλικρινά δεν το περίμενα. Το αστείο είναι ότι δεν έκανα παράθεση προς εσένα αλλά απλώς εξέφρασα την γνώμη μου. Ούτε έκανα κριτική στο άτομό σου. Εσύ άρχισες πρώτος σαν 'θιγμένος'.
1.δεκτο για την κοροιδια...
2.ημουν επιθετικος....ομολογω...αλλα δν ειχα διαθεση προσβολης...
3.για μενα δν μπορω να κρινω αν ειναι δικαιη/αδικη...θα το κρινω πριν πεθανω...
4.αν παρατηρησες...αρχισα να χωνω...απ τη λιστα του λεονορο...εσυ ηρθες αργοτερα...κ απλα προστεθηκες στις παραθεσεις μου....δν θιχτηκα σαν υποβιβασμενος....(οπως προειπα..δν με απασχολει αν με εχεις θεο ή μηδενικο εσυ/ο καθενας εδω στα ματια σου/του...).....το ολο μου προβλημα ειναι γενικα με την ομαδοποιηση....με την συγκροτηση κ καταταξη των ατομων....
Γιατι....δν ξερω με ποια ατομα εχεις συναντηθει απο το νετ...(εγω με κανενα)...παντως πιστευω οχι με ολα....(αν κανω λαθος με διορθωνεις...)...οποτε βγαζεις εσυ,ο βασος κ ο λεονορο στη συγκεκριμενη περιπτωση μια σειρα ανωτεροτητας/γνωσης κλπ του αθληματος χωρις να ξερετε ολα τα ατομα που παρεμβαλλονται στο θεμα....
Επαναλαμβανω δν θιχτηκα που ο ροπαλοφορος κ ο στουντιαν τυγχανουν κοινης αποδοχης ως ''μαστερ'' του θεματος....ουτε επιζητω την αναγνωριση...
Απλα με εκνευριζει το/τα συμπερασμα/τα οταν δν γνωριζουν οι κριτες τα δεδομενα....
Οκ ?????????
(ελπιζω πραγματικα να μη θιχτηκες...με αυτο που ειπα....μπορει οπως κ εσυ λες...να μη συμφωνουμε σε διαφορα θεματα...αλλα δν υπαρχει λογος διαμαχης...)!!!!

Επισκέπτης
δε συμφωνω μαζι σου διοτι αν ειχες αντι για cg καποια απιστευτα μουνια απο στριπ ποια λεφτα που ξοδεψες θα εκλαιγες περισσοτερο?ειναι και θεμα το πως διαχειριζεσαι τα λεφτα σου στα στριπ.....αν πας και χαλας π.χ. 500 ευρω σε ποτα και ετσι......σε φαση χαβαλε τοτε ειναι μαλακια....αν οχι τοτε ισως τα κλαις λιγοτερο....

Προσωπικά, τώρα, 10 χρόνια μετά θεωρώ πεταμένα τα λεφτά των στριπ, ενώ τα λεφτά που έφαγα στα CG όχι. Γύρω στο 2000 για παράδειγμα κάποιους μήνες είχα χαλάσει σε ένα μήνα 160.000δρχ σε CG και άλλα τόσα σε στριπ. Από τη μία είχα πηδήξει , χουφτώσει κτλ 4 γκομενάρες CG και από την άλλη έκανα 2λεπτα χορών με μουνάρες στρίπερ. Αν τα είχα φάει όλα σε CG , θα έπαιρνα π.χ. 8 CG με τα ίδια λεφτά. Όπως το βλέπω τώρα, τα στρίπ τα θεωρώ λεφτά που τα πέταξα και πιάστηκα μαλάκας. ΤΑ λεφτά των CG όμως τα φχαριστήθηκα πολύ και δεν μετανιώνω με τίποτε.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Κι αυτές μέχρι εκεί μπορούν να φτάσουν Πάνο...Προσωπικά, τις αντιμετωπίζω με συγκατάβαση κι ας  καταλαβαίνω ότι προσπαθούν να με δουλέψουν...

flesh με αυτο που εγραψες με εκανες κομματια....πραγματικα χτυπησες καρδια!

Επισκέπτης
"Καληνύχτα"

Είναι ακριβός ο αέρας που φτύνεις
ακριβό το ποτό και το πίνεις
τρύπιες τσέπες και μακό φανελάκι
είναι ο κόσμος μπουκιά και φαρμάκι
είναι ο κόσμος δροσιά κι αεράκι ...

Λύσσα ο έρωτας, χάδι ο έρωτας
κόκκινα μάτια μου μη με ρωτάς
στα δεκαεφτά σου πηδάς το καλάμι
στα δεκαεννιά σου κανείς δε σε πιάνει
τρεκλίζεις στο δρόμο, μεθάς με τον πόνο,
σε λίγα χρονάκια δεν ξέρεις που πας.

Ενήλικο μούτρο ανοίγεις γραφείο
τα πεντοχίλιαρα μυρίζουν αιδοίο
γλυκά νανουρίζεις στο ρήγμα π' ανοίγει
ξέρεις καλά η ζωή σου έχει φύγει
συμβόλαιο στο πάθος που λήγει.

Θηλιά ο έρωτας, ανάγκη ο έρωτας
χαμένα μάτια μου μη με ρωτάς
τρεκλίζεις στο δρόμο, μεθάς με τον πόνο
φοβάσαι και ξέρεις που πας.

Όλοι οι καριόληδες μια εταιρεία
σάπια ηλικία έχει αδυναμία
γελάει ο χρόνος και λάμπει ανθισμένος
στο δρόμο σκοτώνει κι είναι κερδισμένος
σπάει το νήμα κι αναρωτιέσαι
τόσα χρονάκια γιατί να τραβιέσαι ...

Στάχτη ο έρωτας, μνήμη ο έρωτας
γέρικα μάτια μου μη με κοιτάς
τρεκλίζεις στο δρόμο, μεθάς με τον πόνο
σε λίγα χρονάκια το ξέρεις γερνάς.

Καληνύχτα μαλάκα, η ζωή έχει πλάκα
έχει γούστο και φλόγα, είναι κάτι σαν ρόδα
σε πατάει και σε παίρνει, μόνο ίχνη σου σέρνει ...

Αφιερωμενο εξαιρετικα......(σε οποιον του ταιριαζει...)!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom