Νέα

Γιατί strip και όχι μπουρδελάκια;!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MaximusChris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

donsanto

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ετσι τετοια θελω να ακουω και παει να με παρει απο κατω....
Αλλα αμα μπλεκεις με παντρεμενες  τετοια τραβας...
Σωστα μλας υπουργε...

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ο φίλος Πελοποννήσιος τα είπε όλα!!

Το άθλημα είναι ατομικό και ακριβό. Κάτι σαν την ιππασία. Στην ιππασία συντηρείς ένα άλογο γιατί γουστάρεις να το καβαλάς και να πηδάς εμπόδια. Στο στριπ συντηρείς μια γυναίκα, γιατί γουστάρεις να την αγκαλιάζεις και να πηδάς κάποια άλλα εμπόδια της καθημερινότητας. Για τον καθένα τα εμπόδια αυτά είναι διαφορετικά.

Δυό πράγματα είναι επικίνδυνα σε αυτό το άθλημα, όπως και στην ιππασία. Να μην νομίζεις ότι είσαι ο μεγάλος γαμάω γιατί θα βρεθείς κάτω από το άλογο. Και να μην ερωτευθείς χωρίς ανταπόκριση γιατί τότε δεν το πας εσύ το άλογο αλλά σε πάει.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.033
Πόντοι
8.235
Νομιζω οτι μετα και απο το post του studian τον εισηγητη του παροντος thread οχι απλως τον καλυψαμε αλλα και τον υπερκερασαμε .....

m8829

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
1
Τώρα το είδα το tread.. Απλά όπως είπαν και οι προηγούμενοι είναι μια συνήθεια, η οποία άλλωτε μας κάνει να ξεφεύγουμε απο την καθημερινότητα μας, άλλωτε να περνάμε κάποιες ευχάριστες στιγμές με φίλους.. Εν ολίγις το θέμα είναι υποκειμενικό και μπορώ να πω πως με κάλυψαν όλα τα παιδιά που έγραψαν...!! ;)

lolo

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Γιατί όχι και τα δύο μαζί;

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
φιλε τα στριπτιτζιδικα για πολλουσ απο μας ειναι τροπος διασκεδασης αντι να παμε στα μπουζουκια να ταν χωσουμε για να ακουσουμε το χρυσο λαρυγκι του παριου λουλουδια κλπ η να παμε σττα φλωρομαγαζα στου ψυρρη... 15 ευρω το ποτο η παραλια καλοκαιρι ....η να αγορασουμε ενα τζιπ για μουρη στην πλατεια κολωνακιου παμε στα στριπτιτζιδικα γουσταρουμε να βλεπουμε ωραιες γυναικες ,να τισ μπαλαμουτιαζουμε να μας κανουν φραπεδακι και μερικες φορες να καθομαστε στο μπαρ για ενα ποτο...εγω προσωπικα εχω περασει τρελα και δεν εχω μετανιωσει και εχω γνωρισει και μερικα ωραια μουνια τα μπουρδελα δεν παρεχουν τιποτα απο αυτα εκτος απο ενα συντομο γαμησι..καταλαβες

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
φιλε τα στριπτιτζιδικα για πολλουσ απο μας ειναι τροπος διασκεδασης αντι να παμε στα μπουζουκια να ταν χωσουμε για να ακουσουμε το χρυσο λαρυγκι του παριου λουλουδια κλπ η να παμε σττα φλωρομαγαζα στου ψυρρη... 15 ευρω το ποτο η παραλια καλοκαιρι ....η να αγορασουμε ενα τζιπ για μουρη στην πλατεια κολωνακιου παμε στα στριπτιτζιδικα γουσταρουμε να βλεπουμε ωραιες γυναικες ,να τισ μπαλαμουτιαζουμε να μας κανουν φραπεδακι και μερικες φορες να καθομαστε στο μπαρ για ενα ποτο...εγω προσωπικα εχω περασει τρελα και δεν εχω μετανιωσει και εχω γνωρισει και μερικα ωραια μουνια τα μπουρδελα δεν παρεχουν τιποτα απο αυτα εκτος απο ενα συντομο γαμησι..καταλαβες

πες τα μεγαλε μπας και ξυπνησουν!

Επισκέπτης
καλο ειναι να υπαρχει μια ποικιλια.....
Οποτε.....
Και στα μπουζουκια παμε....
Και τα χωνουμε στο χρυσο κ ασημενιο κ πλατινενιο λαρυγγι του εκαστοτε...ή καλυτερα της εκαστοτε...τραγουδιστη/στριας...
Και στα ''φλωρομαγαζα'' παμε....
Και στα ''αντρομαγαζα'' παμε....
Και κινητα κ ακινητα εχουμε....οχι ομως ΓΙΑ μοστρα....ΚΑΙ για μοστρα.....

Και στα στριπ παμε για να ξεχνιωμαστε....!!!!!!!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
εγω προσωπικα εχω περασει τρελα και δεν εχω μετανιωσει

εγώ προσωπικά έχω περάσει τρελά και έχω μετανιώσει  :grin: . Η πορεία αντίληψης του strip σε μένα ήταν (είναι) mclein > peloponisios > studian > Ropaloforos. Δεν έχει καμία σχέση με μπουρδελάκι

Επισκέπτης
εγώ προσωπικά έχω περάσει τρελά και έχω μετανιώσει  :grin: . Η πορεία αντίληψης του strip σε μένα ήταν (είναι) maclein >peloponisios > studian > Ropaloforos. Δεν έχει καμία σχέση με μπουρδελάκι
mclein οχι maclein........μ'εβαλες πρωτο στη λιστα...βαλε με κ σωστααααα!!!!!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
mclein οχι maclein........μ'εβαλες πρωτο στη λιστα...βαλε με κ σωστααααα!!!!!

mclein, όχι για να στη σπάσω ;) αλλά αν κατάλαβα καλά σε έβαλε ΧΡΟΝΙΚΑ πρώτο στη λίστα, ως το πρώτο σκαλοπάτι μιας εξέλιξης όπου τελικά φτάνει κανείς στο απόγειο γινόμενος ... ropaloforos...αν έχω λάθος ο leonoro ας διορθώσει...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
mclein, όχι για να στη σπάσω ;) αλλά αν κατάλαβα καλά σε έβαλε ΧΡΟΝΙΚΑ πρώτο στη λίστα, ως το πρώτο σκαλοπάτι μιας εξέλιξης όπου τελικά φτάνει κανείς στο απόγειο γινόμενος ... ropaloforos...αν έχω λάθος ο leonoro ας διορθώσει...

παιδια κοιταξτε.........ολοι μας(συμπεριλαμβανομενου και εμου) ειμαστε πολυ πισω...μα παρα πολυ πισω στο θεμα του στριπ σε σχεση με τον δασκαλο(ropaloforo) και τον αφταστο panosmpos!οτι και να πουμε ολοι οι αλλοι μαζι θα τους κλασουμε τα ........................

Επισκέπτης
Δν με απασχολει ρε αδερφε......κ πρωτο κ τελευταιο κ καθολου να μη μ'εβαζε....στα @@ μου...εγω απλα διορθωση στο νικ μου ηθελα...τπτ αλλο....
(εγινε...ολα οκ...)!!!
Αδιαφορω αλλα διαβαζω κ σεβομαι τις αποψεις που διατυπωνονται....ομως δν επηρεαζομαι συχνα...
Ο λεονορο...εβαλε πρωτο τον ροπαλοφορο....εγω βαζω τον πατερα μου....εσυ το θεο...κλπ κλπ.....ο καθε ενας εχει καποιο ψηλο θελω να πιστευω στανταρ...απο κει κ περα...η κριτικη ειναι ελευθερη...

Επισκέπτης
παιδια κοιταξτε.........ολοι μας(συμπεριλαμβανομενου και εμου) ειμαστε πολυ πισω...μα παρα πολυ πισω στο θεμα του στριπ σε σχεση με τον δασκαλο(ropaloforo) και τον αφταστο panosmpos!οτι και να πουμε ολοι οι αλλοι μαζι θα τους κλασουμε τα ........................
εμενα μη με βαζεις μεσα....ειμαι σε αλλη κατηγορια....παιζω μονος μου...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
εμενα μη με βαζεις μεσα....ειμαι σε αλλη κατηγορια....παιζω μονος μου...

εγω τους συγκρινω ολους μαζι γνωριζοντας πως λειτουργουν πανω-κατω οι περισσοτεροι και βασει του βιογραφικου τους σε φραπεδες κλπ....ραντεβου με στριππερ......κλπ.....και οχι αναλογα με το ποσα λεφτα σκανε!οποτε εισαι απεξω εκ των προτερων.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
εγω τους συγκρινω ολους μαζι γνωριζοντας πως λειτουργουν πανω-κατω οι περισσοτεροι και βασει του βιογραφικου τους σε φραπεδες κλπ....ραντεβου με στριππερ......κλπ.....και οχι αναλογα με το ποσα λεφτα σκανε!οποτε εισαι απεξω εκ των προτερων.

και σε μνημονικο βεβαια και λιστες νομιζω οτι δυσκολα μπορει να με αντικρουσει καποιος.....

Επισκέπτης
thank you....
(απλα....μιας κ μου χωθηκες.....θυμησου οτι συχνα οι φτωχομπινεδες....δν γαμανε με το πουλι....αλλα με τα λογια....)....
Θα φαω τωρα τις φραπο-πιτο-γυριες μου που λεει κ ενας φιλος.....αντε γεια!!!

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
επί του θέματος....

Δεν πάω πολλές φορές σε stript αλλά όταν πάω το κάνω για το χαβαλέ της παρέας. Το ξέρω ότι δεν θα γαμήσω, όπως ξέρω και ότι θα ξοδέψω πολύ περισσότερα χρήματα από όσα θα έδινα σε ένα μπουρδέλο ή στούντιο. Το θέμα δεν είναι στα χρήματα ούτε στο πήδημα, είναι στο χαβαλέ που θα κάνεις με την παρέα σου. Δεν υπάρχει κοστολόγηση στην πλάκα που θα κάνεις στον κολλητό σου γιατί του τρέχουν τα σάλια για την τάδε γκόμενα ή την πλάκα που θα σου κάνει αυτός για την δείνα  Εκεί βρίσκεται η αξία των εν λόγω πολιτιστικών κέντρων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom