Νέα

Γιατί strip και όχι μπουρδελάκια;!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MaximusChris
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 168
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
τώρα οι υπόλοιποι απλώς ακολουθούμε...

Υπαρχει καποιος λογος που μιλας ΚΑΙ εσυ για τους αλλους ????
Δν μπορειτε να μιλησετε μονο για τον εαυτο σας ??? Ποιος ο λογος της ομαδοποιησης...??? Ασχετα απο εμενα...(που ειμαι ο 1ος που ενοχλειται απ την μαζικη καταταξη...)...γιατι ομιλειτε κ για τα αλλα ατομα ???
Ειστε μηπως κριτες ??? Τους εχετε γνωρισει ολους προσωπικα ???
Μπας κ γαματε κ παρεα ???

Συγνωμη για το υφος...αν εχω αδικο κ λεω κατι παραλογο θα κανω πισω...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
thank you....
(απλα....μιας κ μου χωθηκες.....θυμησου οτι συχνα οι φτωχομπινεδες....δν γαμανε με το πουλι....αλλα με τα λογια....)....
Θα φαω τωρα τις φραπο-πιτο-γυριες μου που λεει κ ενας φιλος.....αντε γεια!!!

ποιος σου ειπε οτι ειμαι φτωχομπινες?λαθος συμπερανες,αλλα οκ...ο καθενας μπορει να χρησιμοποιησει πολλα απο τα οπλα του για να καταφερει τους στοχους του σε αυτα τα μερη και εσυ καλα κανεις και τα σκας...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Δν μπορειτε να μιλησετε μονο για τον εαυτο σας ??? Ποιος ο λογος της ομαδοποιησης...??? Ασχετα απο εμενα...(που ειμαι ο 1ος που ενοχλειται απ την μαζικη καταταξη...)...γιατι ομιλειτε κ για τα αλλα ατομα ???

για χαλαρωσε λιγο......ηρεμησε το υφος σου....να σεβεσαι τους μεγαλυτερους σου και να μην αντιδρας οπως αντιδρουν τα παιδακια της ηλικιας σου,οκ?πολιτισμενα και ηρεμα!

Επισκέπτης
και σε μνημονικο βεβαια και λιστες νομιζω οτι δυσκολα μπορει να με αντικρουσει καποιος.....

και στη μαλακια=φραπεδια= :jerking: ασυναγωνιστος εισαι....ατιμουληηηη... :headbang:

ποιος σου ειπε οτι ειμαι φτωχομπινες?λαθος συμπερανες,αλλα οκ...ο καθενας μπορει να χρησιμοποιησει πολλα απο τα οπλα του για να καταφερει τους στοχους του σε αυτα τα μερη και εσυ καλα κανεις και τα σκας...
δν μιλησα για σενα....μιλησα γενικα για φτωχομπινεδες....
οσο για τα οπλα μου.....τα χρησιμοποιω στη μαχη κ οχι στα στριπ...
οσο για τους στοχους.....ειναι πολυ σοβαροτεροι απο μια εξοδο σε στριπ........
οσο για το ΑΝ τα σκαω....ειναι προβλημα μου....δν σε ξερω...δν με ξερεις...πονας κ υποφερεις....(ποιος τα σκαει φαινεται απ τα χαζο-μηνυματακια...τα πριβε....εχω κ προσφατο παραδειγμα...μη με τσιγκλας...).... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Επισκέπτης
'Φτωχομπινές' αδερφέ δεν μπορεί να πάει σε στρίπ και να γαμήσει (ο όρος που χρησιμοποιείς είναι πολύ ακραίος και μικρόψυχος όμως). Είναι ακριβό το άθλημα. Όσοι πάνε  τόσο καιρό σε τόσα στρίπ και κάνουν λογαρισμούς σίγουρα δεν είναι αδέκαροι και απένταροι. ʼλλο ήθελε να πει ο ποιητής ο Βάσος...  ;)
Φτωχομπινες.....μπορει να παει σε στριπ....κ παει.........κ γαμαει....αλλα με τη φαντασια....ξερεις κατι γαματα πριβε που εχω....απο γαμιαδες...αφου καμια φορα φοβαμαι μη με πετυχουν κ με γαμησουν τοσο που γαμανε ολοι....
Δν θα μπω σε συγκρισεις κ νουμερα....
Λογαριασμο κανει καποιος με 10ετη πειρα στο χωρο που χαλαει καθε βραδυ 100 ευρω....κ λογαριασμο κανει κ καποιος με 5ετη ή ?ετη πειρα..χαλωντας 1000αδες ευρω...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

εσυ θεωρεις δηλ.λογικο να σε συγκρινω με τον ropaloforo ή με ton studian και τον panosmpos που ειναι μια δεκαπενταετια στο αθλημα?δεν μπορω να καταλαβω γιατι θιχτηκες..

Επισκέπτης
για χαλαρωσε λιγο......ηρεμησε το υφος σου....να σεβεσαι τους μεγαλυτερους σου και να μην αντιδρας οπως αντιδρουν τα παιδακια της ηλικιας σου,οκ?πολιτισμενα και ηρεμα!
Το αν θα χαλαρωσω κ τι υφος θα εχω ειναι προβλημα ΜΟΥ...
Σεβασμο δειχνω....εκει που μου επιτρεπουν....κ κρινω σκοπιμο....κ ωφελιμο για εμενα....
Δν σε εθιξα...οποτε εσυ κουλαρε...

Επισκέπτης
mclein τον Ροπαλοφόρο τον γνωρίζω προσωπικά!!! Απλώς όταν πηγαίναμε σε στρίπ εσύ (όπως είπες εξάλλου) πρέπει να πήγαινες δημοτικό. Δεν θέλω να μιλήσω για τον εαυτό μου. είμαι τελείως άσχετος με το θέμα. Αλλά σόρυ για μένα δεν μπορώ να σε βάλω 1ο στην κατάταξη. Δεν έκανα κρίση στο άτομό σου απλώς είπα την άποψή μου για μια λίστα (απο την προσωπική θέση πάντα). Για τα υπόλοιπα δεν σου απαντάω γιατί ειναι προσωπικά δεδομένα... :grin:
Ρε φιλε.....σου/σας ζητησε κανενας να με βαλετε στην καταταξη ???
Ελεος ρε μαγκες.....γ@μω κ την καταταξη στην τελικη....
Και ποιου την καταταξη ????? ποιου ????? (ειναι ρητορικο/ειρωνικο το ερωτημα..δν θελω απαντηση..)....

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
και στη μαλακια=φραπεδια= :jerking: ασυναγωνιστος εισαι....ατιμουληηηη... :headbang:
οσο για τα οπλα μου.....τα χρησιμοποιω στη μαχη κ οχι στα στριπ...
οσο για τους στοχους.....ειναι πολυ σοβαροτεροι απο μια εξοδο σε στριπ........
οσο για το ΑΝ τα σκαω....ειναι προβλημα μου....δν σε ξερω...δν με ξερεις...πονας κ υποφερεις....(ποιος τα σκαει φαινεται απ τα χαζο-μηνυματακια...τα πριβε....εχω κ προσφατο παραδειγμα...μη με τσιγκλας...).... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

δεν σε τσιγκλαω καθολου.........μα καθολου ομως.....εσυ με ειπες φτωχομπινε και μετα τα γυρισες και ειπες οτι δεν ενοουσες εμενα αλλα γενικα.....αλλα τα εχουμε ξαναδει τα εργατα(το εργο,τα εργατα)!!!!!!

Επισκέπτης
εσυ θεωρεις δηλ.λογικο να σε συγκρινω με τον ropaloforo ή με ton studian και τον panosmpos που ειναι μια δεκαπενταετια στο αθλημα?δεν μπορω να καταλαβω γιατι θιχτηκες..
δν συννενοουμαστε......σου ζητησα να με συγκρινεις ή δν ξερεις να διαβαζεις αυτα που εχω γραψει ???? Αν δν καταλαβαινεις τι εννοω με τα γραφομενα μου...παω πασο...

Επισκέπτης
δεν σε τσιγκλαω καθολου.........μα καθολου ομως.....εσυ με ειπες φτωχομπινε και μετα τα γυρισες και ειπες οτι δεν ενοουσες εμενα αλλα γενικα.....αλλα τα εχουμε ξαναδει τα εργατα(το εργο,τα εργατα)!!!!!!
το μηνυμα μου ηταν...
''thank you....
(απλα....μια ς κ μου χωθηκες.....θυμησου οτι συχνα οι φτωχομπινεδες....δν γαμανε με το πουλι....αλ λα με τα λογια....)....
Θα φαω τωρα τις φραπο-πιτο-γυριες μου που λεει κ ενας φιλος.....α ντε γεια!!!''

Λεει πουθενα βασος=φτωχομπινες ή θα τρελαθω βραδιατικα ???
Επαναλαμβανω....η προταση κ η μομφη μεσα στην παρενθεση ηταν για το γενικο πλαισιο κ συνολο....
Αν δν μπορειτε να καταλαβετε μια προταση....δν μπορω να απολογουμαι...

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057

quote]

καθολου δεν με εθιξες,απλα με ειπες μαλακα....ενταξει μπορει για σενα να ειναι μια λεξη που προσδιδει σεβασμο,κυρος ή οτιδηποτε αλλο καλο....για μενα ομως σημαινει προσβολη,οκ?

Επισκέπτης
Το να 'γαμήσουν' σε στρίπ είναι επίσης ακριβό (οπότε οι 'φτωχομπινέδες' μάλλον ονειρεύονται ότι γαμάνε).Με τα 1000άδες ? χαλάει η πιάτσα αδερφέ. Και χαλάει άσχημα η πιάτσα. Τα στρίπ είναι μαγαζιά που στηρίζονται κυρίως σε λαϊκό κόσμο. Το να πάει κάποιος και να χαλάει 1000άδες ευρώ έχει και το δούλεμα των κοριτσιών. Λένε καλώς τον σπόνσορα!!!  Όσο για μένα προσωπικά δεν χαλάω 100 ? αλλα ούτε και 1000?.
με τα 1000αδες ευρω φιλε μου....χαλαει η πιατσα για τους φτωχομπινεδες κ τους φτωχους συγγενεις.....
Απο ποτε ειναι τα στριπ για το λαουτζικο ???? Οχι οτι με απασχολει κ πολυ...
Οσο για το δουλεμα εσυ τι ζορι τραβας αν δουλευουν τα κοριτσια εναν πελατη ή οχι κ για το τι λενε μεσα τους....μπας κ εισαι νταβας τους κ στα λενε μετα τη δουλεια ???
Οσο για το ποσα χαλας....προβλημα σου....δν ειμαι εφοριακος...

Επισκέπτης

quote]

καθολου δεν με εθιξες,απλα με ειπες μαλακα....ενταξει μπορει για σενα να ειναι μια λεξη που προσδιδει σεβασμο,κυρος ή οτιδηποτε αλλο καλο....για μενα ομως σημαινει προσβολη,οκ?

ποιος εχει αγαπημενο του σπορ τη μαλακια ειναι γνωστο....δν θα πω τπτ αλλο...
η προσβολη κ ταυτοχρονα ευθυξια σου ξεκινησε απο το φτωχομπινες που το πηρες προσωπικα...κ τωρα πηγες στο μαλακας/μαλακια....
Ε ρε κατι γλενιαααααααααααα..............

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Ο λεονορο...εβαλε πρωτο τον ροπαλοφορο....εγω βαζω τον πατερα μου....εσυ το θεο...κλπ κλπ.....ο καθε ενας εχει καποιο ψηλο θελω να πιστευω στανταρ...απο κει κ περα...η κριτικη ειναι ελευθερη...

Δεν με κατάλαβες... κι εσύ για ropaloforos πας  και με γοργό ρυθμό...keep going  φιλαράκι...

Επισκέπτης
mclein τον Ροπαλοφόρο τον γνωρίζω προσωπικά!!! Απλώς όταν πηγαίναμε σε στρίπ εσύ (όπως είπες εξάλλου) πρέπει να πήγαινες δημοτικό.

Χωρίς να έχω παρακολουθήσει την κουβέντα από την αρχή, απλά θα ήθελα να θέσω ένα ερώτημα. Παλιά είχα φάει πολλά λεφτά σε strip. Απλά έχω την εντύπωση ότι πολύ παλιά δεν είχαμε strip στην Ελλάδα στη μορφή που είναι γνωστό σήμερα τουλάχιστον. Αν θυμάμαι καλά το πρώτο παρόμοιο με τα σημερινα (λιγότερες υπηρεσίες σαφώς) ήταν το Diamonds & Pearls στην Παραλιακή, γύρω στο 1994 αν θυμάμαι καλά.

Κάνω λάθος;

Επισκέπτης
Διαβάζεις τα γραφόμενά σου η μπερδεύεσαι? Εσύ ρώτησες αν γαμάμε και παρέα. Μη ζητάς έλεος και η κατάταξη όντως γαμιέται (στη δικιά μου λίστα προς αποφυγήν παρεξηγήσεων για το ειρωνικό σου/ρητορικό ερώτημα).
δν νομιζω να μπερδευομαι......μαλλον εσυ/εσεις λαμβανεσαι/στε διαφορετικα μηνυματα....
ΤΟ ΑΝ ΓΑΜΑΤΕ ΠΑΡΕΑ---> εννοουσα αν γαματε παρεα με ολα τα αλλα ατομα που περικλυετε στις ομαδοποιησεις σας....κοιταξε ξανα το μηνυμα μου....κ ελπιζω να το καταλαβεις τωρα που στο εξηγω....
----Υπαρχει καποιος λογος που μιλας ΚΑΙ εσυ για τους αλλους ????
Δν μπορειτε να μιλησετε μονο για τον εαυτο σας ??? Ποιος ο λογος της ομαδοποιηση ς...??? Ασχετα απο εμενα...(που ειμαι ο 1ος που ενοχλειται απ την μαζικη καταταξη...)...γιατι ομιλειτε κ για τα αλλα ατομα ???
Μπας κ γαματε κ παρεα ???----

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
ο καθενας μπορει να χρησιμοποιησει πολλα απο τα οπλα του για να καταφερει τους στοχους του σε αυτα τα μερη και εσυ καλα κανεις και τα σκας...

Vaso, για να αγοράσεις  ΧΡΟΝΟ σε αυτά τα μέρη πρέπει να τα σκάσεις ανεξαρτήτως προσόντων...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom