Ε ρε φίλε, ελληνίδα δεν είναι? τι ψάχνεις.. έχουν τη μοναδική ικανότητα να φυτρώνουν σαν πορδές εκεί που δεν τις θέλει κανένας και να σου τα γαμάνε όλα. ʼκου δω, σε αντρικό σαιτ, θα μας πει κιόλας ''έξω τα αγοράκια''!!! Σάλτα γαμίσου μωρή, τράβα πλύνε κανα πιάτο που θα μας πεις και ούστ!!Φανταστείτε τώρα να την είχατε αυτή να σας σπάει τα αρχίδια όλη μέρα. Ακόμα κι αν είχε τον κώλο της φωτογραφίας, το πολύ πολύ να κάνατε υπομονή μέχρι να τον πάρετε 1-2 φορές.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Για κοπέλες... μόνο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nana1970
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 278
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Γελάω μάλιστα που κάποιοι το παίζουν ρομαντικοί και λένε ότι φταίνε οι γυναίκες που χάθηκε ο έρωτας. Ίσως αυτοί να είναι ερωτευμενοι με τα cg
Eπί προσωπικού απάντηση προφανώς: Είσαι ανέραστη καλή μου γιατί δε ξέρεις τι σημαίνει έρωτας. Όταν ένας/μία ψάχνεται τόσο απεγνωσμένα για κάτι συνεχώς παραπάνω από ότι έχει/αποκτά σημαίνει ότι κάτι του λείπει. Και όταν αγαπητή μου έχεις κάνει όλα σχεδόν τα σεξίστικα πράγματα που σου πέρασαν από το μυαλό (δεν το κρίνω βέβαια καλά κάνεις) πάει να πει ότι ΠΟΤΕ ΔΕ ΒΡΗΚΕΣ τη συναισθηματική κάλυψη αυτή που θα ξεπέρναγε τις ανάγκες του σώματος. Αν το βιώσεις (που αποκλείεται) ποτέ αυτό θα καταλάβεις. Είναι πολύ μεγαλύτερος και τελειότερος ο έρωτας συναισθημάτων και μυαλού από τον σωματικό...Απλά ο σωματικός συμπληρώνει και επεκτίνει την πρώτη και καλύτερη φάση. Όσο για τα CG (μάλλον CT θέλεις να πει για μένα αφού δεν ασχολούμαι ποτέ με CG...αλλά φαίνεται δε με προσέχεις στα post μου) το κάνω για να βελτιώσω τις διαπολιτιστικές μου σχέσεις...!!!!
Σε εσένα κ. Σέρλοκ Χόλμς που απορείς γιατί μπήκα εδώ, σου λέω ότι έρχομαι από παλιά εδώ και διαβάζω και κατεβάζω φωτό και βίντεο γιατί μερικά μου αρέσουν.
Έρχονται όμως εδώ πολλές γυναίκες, που γελάνε με αυτά που λένε διάφοροι, και μερικές σκέπτονται με αφορμή κάποιους προβληματισμούς που έχουν κάποιοι σοβαροί άντρες εδώ μέσα.
Σε αυτούς έχω στείλει και φωτό μου και ίσως κάποτε να βρεθούμε σε κάποιο "πάρτυ" μαζί με τις κοπέλες τους
Παλιότερα μάλιστα, είχα γράψει σε μια φωτό μου χωρίς πρόσωπο, μιά αφιέρωση γιά τα μωρά του bourdela.com γιατί το είχε ζητήσει κάποιος εδώ.
Σταματήστε να βρίζετε κάθε κοπέλα που είναι διαφορετική από την κάθε πίπα που ψάχνει το θύμα για να της πληρώνει τα έξοδα. Δεν είμαστε όλες πουτάνες που μπαίνουμε εδώ. Φιλάκια στους (λίγους) σωστούς :-*
...που οι χρηστες του site ειναι 99% αντρες και 1% αδερφες που ψαχνουνε για αντρες, που και γυναικα να μπει εδω μεσα θα ειναι ή ασχετη με το Internet που μπηκε κατα λαθος, ή τυφλη, ή εξωφρενικα ηλιθια, ή εξωφρενικα ανωμαλη, ή πουτανα σε μπουρδελο που ασχολειται απο επαγγελματικο ενδιαφερον και ολα αυτα για να βρεις γυναικα;;;;;
Νομιζω οτι επεσα διανα στους τυπους γυναικων που μπαινουν εδω μεσα (αν μπαινουν)...Αυτο επιβεβαιωνεται και απο τα λεγομενα σου...
Εσενα θα σε κατετασα ειτε στο εξωφρενικα ηλιθια, ειτε στο εξωφρενικα ανωμαλη...Διαλεγεις και παιρνεις...
Εσενα θα σε κατετασα ειτε στο εξωφρενικα ηλιθια, ειτε στο εξωφρενικα ανωμαλη...Διαλεγεις και παιρνεις...
Αντίθετα, εγώ δεν εχω δίλημα για σένα και δεν χρειάζεται να διαλέξεις. Σε έχω κατατάξει
το κάνω για να βελτιώσω τις διαπολιτιστικές μου σχέσεις...!!!!
Και εγώ γιά τον ίδιο λόγο έβαλα την αγγελία
ντςντςντςντςΣάλτα γαμίσου μωρή, τράβα πλύνε κανα πιάτο που θα μας πεις και ούστ!!
Τί αντρούτσος Θεέ μου
Ρε Νανά τώρα με βούλωσες και δεν ξέρω τι να πω, κοκκίνισα σου λέω.ʼχ καλέ, και άλλος ένας αντρούτσος
Αγοράκια, δεν είναι γιά εσάς αυτή η αγγελία, σταματήστε να εδώ
ʼντε βρε κουτό πάντα τέτοια
:-* :-*ʼντε βρε κουτό πάντα τέτοια
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
......τελικα εισαι μεγαλο κελεπουρι.....
......ουτε εσυ ξερεις ποσο......
......επιβεβαιωνεις το ρητο που λεει οτι η μονη ασθενεια απο την οποια κινδυνευουν ολοι οι αλλοι και ποτε ο πασχων ειναι η βλακεια......
......ουτε εσυ ξερεις ποσο......
......επιβεβαιωνεις το ρητο που λεει οτι η μονη ασθενεια απο την οποια κινδυνευουν ολοι οι αλλοι και ποτε ο πασχων ειναι η βλακεια......
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
.......ωωωωωωωωωωωωωωωπ, παλι εδω εισαι εσυ.......??????
.......σορυ, νομιζα ελειπες......
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
καλα εκανες και την εβαλες την αγγελια σου σε αυτο το site!!μια και ειναι γεματο απο κοριτσια!!!!!χα χα χα χα τι βουρλο θεε μου!!!!!!!Μπαμ λαγουδάκι μπαμ
Ουστ εσύ από το θέμα μου
Αλήθεια, κορίτσι είσαι ή αγράμματος? Αν δεν είχε αυτό το τίτλο η αγγελία, εντάξει. Αλλά με τέτοιο τίτλο τι ζητάνε οι άντριδες εδώ?
Μα βέβαια...... να δείξουν το πόσο καλά ξέρουν να βρίζουν
Αχ, στενοχωρήθηκα καλέ
Νάνι καλό μου βλήμα
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
που να παει η πικραμενη;.......ωωωωωωωωωωωωωωωπ, παλι εδω εισαι εσυ.......??????
kaiaphas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 81
- Πόντοι
- 16
+ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΟΙ ΤΟΥ BOURDELA.COMουστ ρε πυροβολημενο απο εδω
καλα εκανες και την εβαλες την αγγελια σου σε αυτο το site!!μια και ειναι γεματο απο κοριτσια!!!!!χα χα χα χα τι βουρλο θεε μου!!!!!!!
Μα τι χαζούλης που είσαι
Πάρα πολλές γυναίκες είναι εδώ. ʼκουσέ με
+100000000000Ρε απιστευτοι ακομα ασχολεισται με το οργιο!Και επειδη θα πεις μαλακια μολις το δεις νανα κανε μας μια χαρη τραβα στον αντρα σου και στις κουζινα σου!
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
Με τρώει το χέρι μου να γράψω γμτ, παρότι δεν θεωρώ πως έχω κάι σπουδαίο να προσθεσω.
Ωστόσο, έχω να πω δύο πράγματα. Πρώτον, είτε η νανα ή η μουνίτσα είναι γυναίκες είτε όχι (αυτές μόνο έχω δει εδώ μέσα να γράφουν και τις αναφέρω) προσωπικά δεν με αφορά. ʼλλωστε αν κάποια από αυτές ήθελε να βρει άντρα εδώ μέσα και ήταν γυναίκα νομίζετε πως θα της ήταν δύσκολο να στείλει ενα προσωπικό μήνυμα σε καμιά 30ριά εδώ μεσα; Οι 25 θα της έλεγαν ναι...και μην ακούσω μαλακιες του στυλ " σιγά μην πάμε με αυτή κτλ"....
Προσωπικά το συγκεκριμένο σιτε το έχω δει σαν ένα ασφαλή τρόπο να ανταλλάσσουμε απόψεις για κάποια αντρικά θέματα που αν τα ψάχναμε μόνοι μας θα ήταν πολύ δαπανηρό σε χρόνο και σε χρήμα, οπότε συμφέρει.
Επομένως η νανά ή η μουνίτσα ή όποια άλλη κυρία βρίσκεται εδώ, αφενός δεν ανήκει στο target group μου, αφετερου προφανώς έχει χάσει το δρόμο γιατί προφανώς αν δεν ενδιαφέρεται για άντρα...μπήκε σε λάθος σιτε.
Οπότε τα ενδεχόμενα είναι τα εξής:
1. Δεν είναι γυναίκες όλες αυτές οπότε προφανώς είναι άτομα με διαταραγμένη σεξουαλική ταυτότητα (προσωπικά το βρίσκω αδιάφορο)
2. Είναι γυναίκες που όντως ψάχνουν μόνο γυναίκα (προσωπικά το βρίσκω αδιάφορο)
3. Είναι γυναίκες που προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή όλων των αντρών του σιτε, αλλά δεν δίνουν τίποτα επί της ουσίας (δηλαδή ανάφτρες), που σημαίνει πως εδώ μέσα κάνουν απλά χαβαλέ (προσωπικά το βρίσκω αδιάφορο)
Συμπεράσματα:
Όση σεξουαλική πείνα και να έχουμε ρε παιδιά ο καθένας μας, δεν είναι δυνατόν να μη σκέφτεσαι πως σε μια αγέλη 300-400 αντρών μία γυναίκα που βάζει αγγελία για γυναίκα θα θελήσει να κάνει τρίο με δεύτερο άντρα...άμα ήθελε θα το είχε προτείνει και θα είχε περισσότερη ανταπόκριση. ʼρα από πίτα που δεν πρόκειται να φάω....δεν πα να καεί...
Θεωρώ ανούσιο να προσπαθεί κάποιος να κάνει εμπάργκο σε τέτοια θέματα ή προφίλ χρηστών. ʼλλωστε το θέμα σαν θέμα είναι τόσο αδιάφορο....εγώ γυναίκα δεν είμαι για να κάνω τρίο μαζί της όπως το θέλει. Αλλά και να ήθελε τρίο με άντρες, πάλι αδιάφορο, σιγά μην καθήσω να περιμένω πότε θα τελειώσει με τον άλλον για να αναλάβει εμένα, το έκανα 2 φορές και φτάνει. Να ήτνα τρίο με μια φίλη της και με εμένα...τότε οκ...αλλά από εδώ μεσα έχει 400 επιλογές να βρει τρίτον...εμένα θα ψάξει; Όσο για το τρίο με τον άντρα της...και μόνο η σκέψη πως μπορεί ο άντρας της να είναι bi με αρρωσταίνει...αηδίααα.
Αυτά τα πολλά.
Ωστόσο, έχω να πω δύο πράγματα. Πρώτον, είτε η νανα ή η μουνίτσα είναι γυναίκες είτε όχι (αυτές μόνο έχω δει εδώ μέσα να γράφουν και τις αναφέρω) προσωπικά δεν με αφορά. ʼλλωστε αν κάποια από αυτές ήθελε να βρει άντρα εδώ μέσα και ήταν γυναίκα νομίζετε πως θα της ήταν δύσκολο να στείλει ενα προσωπικό μήνυμα σε καμιά 30ριά εδώ μεσα; Οι 25 θα της έλεγαν ναι...και μην ακούσω μαλακιες του στυλ " σιγά μην πάμε με αυτή κτλ"....
Προσωπικά το συγκεκριμένο σιτε το έχω δει σαν ένα ασφαλή τρόπο να ανταλλάσσουμε απόψεις για κάποια αντρικά θέματα που αν τα ψάχναμε μόνοι μας θα ήταν πολύ δαπανηρό σε χρόνο και σε χρήμα, οπότε συμφέρει.
Επομένως η νανά ή η μουνίτσα ή όποια άλλη κυρία βρίσκεται εδώ, αφενός δεν ανήκει στο target group μου, αφετερου προφανώς έχει χάσει το δρόμο γιατί προφανώς αν δεν ενδιαφέρεται για άντρα...μπήκε σε λάθος σιτε.
Οπότε τα ενδεχόμενα είναι τα εξής:
1. Δεν είναι γυναίκες όλες αυτές οπότε προφανώς είναι άτομα με διαταραγμένη σεξουαλική ταυτότητα (προσωπικά το βρίσκω αδιάφορο)
2. Είναι γυναίκες που όντως ψάχνουν μόνο γυναίκα (προσωπικά το βρίσκω αδιάφορο)
3. Είναι γυναίκες που προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή όλων των αντρών του σιτε, αλλά δεν δίνουν τίποτα επί της ουσίας (δηλαδή ανάφτρες), που σημαίνει πως εδώ μέσα κάνουν απλά χαβαλέ (προσωπικά το βρίσκω αδιάφορο)
Συμπεράσματα:
Όση σεξουαλική πείνα και να έχουμε ρε παιδιά ο καθένας μας, δεν είναι δυνατόν να μη σκέφτεσαι πως σε μια αγέλη 300-400 αντρών μία γυναίκα που βάζει αγγελία για γυναίκα θα θελήσει να κάνει τρίο με δεύτερο άντρα...άμα ήθελε θα το είχε προτείνει και θα είχε περισσότερη ανταπόκριση. ʼρα από πίτα που δεν πρόκειται να φάω....δεν πα να καεί...
Θεωρώ ανούσιο να προσπαθεί κάποιος να κάνει εμπάργκο σε τέτοια θέματα ή προφίλ χρηστών. ʼλλωστε το θέμα σαν θέμα είναι τόσο αδιάφορο....εγώ γυναίκα δεν είμαι για να κάνω τρίο μαζί της όπως το θέλει. Αλλά και να ήθελε τρίο με άντρες, πάλι αδιάφορο, σιγά μην καθήσω να περιμένω πότε θα τελειώσει με τον άλλον για να αναλάβει εμένα, το έκανα 2 φορές και φτάνει. Να ήτνα τρίο με μια φίλη της και με εμένα...τότε οκ...αλλά από εδώ μεσα έχει 400 επιλογές να βρει τρίτον...εμένα θα ψάξει; Όσο για το τρίο με τον άντρα της...και μόνο η σκέψη πως μπορεί ο άντρας της να είναι bi με αρρωσταίνει...αηδίααα.
Αυτά τα πολλά.
nana το ξέρεις ότι με έχεις τρελάνει.
Πιστεύω ότι είσαι πολύ καβλιάρα γυναίκα.
Γράφεις μαλακίες αλλά ο τρόπος που τα λες μ΄αρέσει.
Θέλεις να πάμε για ένα ποτακι
και μετά να κανουμε ένα ωραίο γαμησάκι.
Ντσού
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 129
- Εμφανίσεις
- 8K