+1Ο έρωτας έχει χάσει την ομορφιά του. Όλοι αυτοί που το παίζουν bi, δεν είναι τίποτα άλλο από καμουφλαρισμένες λεσβίες και πούστηδες...
Δεν εξηγείται αλλιώς η εμμονή της νανάς να θέλει να γνωρίσει γυναίκες μόνες...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Για κοπέλες... μόνο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nana1970
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 278
- Εμφανίσεις 13K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
kaiaphas
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2006
- Like
- 81
- Πόντοι
- 16
χαζούλια είμαι bi. Το sex ειναι ηδονή και ευχαρίστηση, για το σώμα και το μυαλό. Με τον παίδαρο, έχουμε κάνει μερικά extrime games και θα κάνουμε κι άλλα, γιατί δεν έχουμε να κρύψουμε κάτι ο ένας από τον άλλο. Εκατοντάδες ζευγάρια παίζουν σε διάφορα sites, αν ήθελα να κάνω ένα "πλακομούνι" έχουμε δεκάδες ζευγάρια φίλων που έχουμε γνωρίσει από το net για να το κάνω,άλλωστε αν πετύχει η παρτούζα, το απλό sex είναι άνοστο
Έβαλα την αγγελία για κάποιες κοπέλες που θα ήθελαν να δοκιμάσουν μια τέτοια εμπειρία, ίσως για πρώτη φορά και δεν είναι σίγουρο ότι αν κάποια απαντήσει, θα πηδηχτούμε κιόλας. Γνωριμία γίνετε φιλάκια :-*
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Mες στη μοδα σε βρισκω αγαπητη...παιζει πολυ αυτο το bi γενικος....
Τι τραβαμε και και εμεις οι ανωμαλοι που παμε μονο με γυναικες.
Ο έρωτας έχει χάσει την ομορφιά του. Όλοι αυτοί που το παίζουν bi, δεν είναι τίποτα άλλο από καμουφλαρισμένες λεσβίες και πούστηδες...
Δεν εξηγείται αλλιώς η εμμονή της νανάς να θέλει να γνωρίσει γυναίκες μόνες...
και ποιος καθοριζει το κανονικο και το φυσιολογικο? ποιος καθοριζει τη λεσβια και τον πουστη? ταμπελες ειναι απλα και αυτες οι οποιες εμενα τουλαχιστον δε με καλυπτουν...σε διαφορετικες εποχες ο ερωτας και το σεξ ειχαν διαφορετικες μορφες δεν καταλαβαινω τι κρισεις ειναι αυτες στα χρονια που ζουμε να βαζουμε σωνει και ντε καλουπι για τα παντα.....καποτε παντρευονταν τα αδερφια και τα πρωτα ξαδερφια μεταξυ του.....καποτε οι αρχαιοι ελληνες επηδιοσαντο....τι κολλημα κι αυτο να πρεπει να τα κατατασσουμε ολα σε "νορμαλ" και "διαστροφες" και "πουστηδες" και "λεσβιες"....ο καθενας ευχαριστιεται το σεξ οπως αυτος θελει και η φαντασια δεν ειναι κακο πραγμα......
...καποτε οι αρχαιοι ελληνες επηδιοσαντο....
Κούνια που σε κούναγε! Έτσι σου είπαν να λες; ʼνοιξα ολόκληρο thread με αφορμή αυτό που είπες. Επειδη βαρέθηκα να ακούω αυτήν την καραμέλα από ανιστόρητους, αντισεξουαλικούς, ανέραστους, κοπρολάγνους άγγλους καθηγητές πανεπιστημίου ανόίγω καινούργιο thread σχετικά με την παραφιλολογία ότι οι αρχαίοι ήταν αδερφές σαν τους σημερινούς πουστόαγγλους που επειδή γουστάρουν να είναι trendy θέλουν σε όλα να δώσουν χαρακτήρα gay.
www.bourdela.com/index.php?option=com_smf&Itemid=168&topic=2828.new#new]Για δες εδώ[/url]
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.211
- Πόντοι
- 506
Αnatolgami, το thread μπηκε στις "Αγγελιες γνωριμιων".
Οποτε καλα μπηκε. !
Εσυ θα πρεπει να πας στο "Οικοι ανοχης" η' στο 'Αγοραιος ερωτας".
Φίλε το πού θα πάω εγώ το ξέρω καλύτερα. Εσύ αν νομίζεις ότι θα βρεις εδώ καμιά της προκοπής, κάηκες από χέρι!
Δεν έβαλα την αγγελία για αγόρια μικρό μου, δεν διάβασες τον τίτλο?Εσύ αν νομίζεις ότι θα βρεις εδώ καμιά της προκοπής, κάηκες από χέρι!
Δεν έβαλα την αγγελία για αγόρια μικρό μου, δεν διάβασες τον τίτλο?
Βλέπεις πολλές γυναίκες εδώ ?
Γιατί εγώ πάλι νομίζω οτι λές μπούρδες για να έχουμε να ασχολούμαστε μαζί σου ??
Ξέρεις πίσω απο το πληκρολόγιο είμαστε όλοι γαμάω και super και απελευθερωμένοι και μάγκες αλλά απο κοντά για δημόσιο υπάλληλο σε κάποια παρακμιακή υπηρεσία στην Ιπποκράτους σε κόβω.
Αν θες να μου απαντήσεις σε αυτά που γράφω σε παρακαλώ μην το κάνεις απο το forum για να εντυπωσιάσεις, στείλε PM
Κατι τετοια ακουω και ζοχαδιαζομαι...Οι κοπελες στα μπουρδελα δεν ειναι πουτανες, ειναι εργαζομενες.Αλλες ειναι οι πραγματικες ΠΟΥΤΑΝΕΣ...Ρε ουστ !!!
+2
Mες στη μοδα σε βρισκω αγαπητη...παιζει πολυ αυτο το bi γενικος....
Τι τραβαμε και και εμεις οι ανωμαλοι που παμε μονο με γυναικες.
Καλά το διάβασα και γελάω ακόμα...Είναι αλήθεια ότι οι γυναίκες φωνάζουν στην πιάτσα ότι δεν υπάρχουν άντρες....φαντάζομαι το ξέρετε και οι normal και οι bi και οι lesb...Είτε θέλετε να το καθορίσω είτε όχι σαν όρο το καθένα. Την απάντηση χρυσά μου κορίτσια όμως δεν τη ξέρετε...Δεν υπάρχουν άντρες αλήθεια γιατί δεν υπάρχουν γυναίκες...χάσατε πια το ενδιαφέρον που μας προκαλούσατε δε πανε να φοράτε μίνι, διχτυωτό καλσόν, στρίνγκ...Τίποτα...δε βγάζετε θηλυκότητα πια που να χτυπιέστε...Αααα είναι και κάτι περίεργες καριερίστες και κάτι λίγες θεούσες, ε βγάλτε μανάδες, αδερφές, γιαγιάδες, τι μένει...Να ψάχνουμε να εισάγουμε φρέσκο κρέας....!!!
Ρε δεν είμαστε καλά...σεβαστές είπαμε όλες οι απόψεις ειδικά στο σεξ, άντε να μη καθορίζουμε και τι είναι σωστό και τι λάθος άντε και σεξουαλική απελευθέρωση ΑΛΛΑ αυτό το "γίναμε πολλές και δε βρίσκουμε παρά λίγους,ελάχιστους" άρχισε να μου σπάει τα νεύρα. Αναλογιστείτε αν περνάτε καλά τώρα που ψάχνετε τι άλλο να βάλετε σε κάθε αβούλωτη τρύπα (γυναίκες και άντρες...) από το άν πέρναγαν καλά πριν 20 χρόνια μην σας πάω και πριν 50 χρόνια...ΟΧΙ ότι δεν υπήρχαν εξαιρέσεις και τότε...αλλά θα βγει να μου πει μετά η ανεψοξαδέρφη του site ότι και ποιος καθορίζει τις εξαιρέσεις...
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Ρε δεν είμαστε καλά...σεβα στές είπαμε όλες οι απόψεις ειδικά στο σεξ, άντε να μη καθορίζουμε και τι είναι σωστό και τι λάθος άντε και σεξουαλική απελευθέρωσ η ΑΛΛΑ αυτό το "γίναμε πολλές και δε βρίσκουμε παρά λίγους,ελάχιστους" άρχισε να μου σπάει τα νεύρα.
να ρωτησω κατι? ειπωθηκε κατι τετοιο στο παρον θρεντ και δεν το προσεξα?
Όχι μουνίτσα δεν ειπώθηκε κάτι τέτοιο, μερικά αγόρια παίζουν το πουλί τους. Μιά ζωή αυτό κάνουν οι περισότεροι.
Αν μιά κοπέλα είναι bi, για αυτούς φταίει ο γκόμενος που δεν τις πηδά καλά.
Για κάποιους, οι γυναίκες είναι κατώτερες και αυτοί που είναι μάγκες θα τις υποτάξουν
Όταν αυτοι οι μάγκες θα τρώνε το κέρατο σε οικογενειακή συσκευασία, θα είναι ευτυχισμένοι
χαζά αγόρια
Ρε συ Νανά αυτό που λες δεν σε τιμάει καθόλου. Υποβαθμίζεις τις γυναίκες που αντιπροσωπεύεις και το χειρότερο είναι ότι από κάτι τέτοιες ατάκες άλλα και ανάλογες πράξεις παίρνουμε τροφή και σας λέμε πουτάνες. ʼδικο έχουμε;Όταν αυτοι οι μάγκες θα τρώνε το κέρατο σε οικογενειακή συσκευασία, θα είναι ευτυχισμένοι
χαζά αγόρια
ʼληθεια θεωρείς και τον άντρα σου χαζό; Εγω πάντως αυτό που βλέπω είναι ότι ο μάγκας σε έψησε για τρίο με άλλη γκόμενα......
Αντε καληνύχτα
Κατι τετοια ακουω και ζοχαδιαζομαι...Οι κοπελες στα μπουρδελα δεν ειναι πουτανες, ειναι εργαζομενες.Αλλες ειναι οι πραγματικες ΠΟΥΤΑΝΕΣ...Ρε ουστ !!!
Όχι οι κοπέλες που δουλεύουν στα μπουρδέλα είναι πουτάνες. Οι άλλες που λες είναι τσουλάρες!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 129
- Εμφανίσεις
- 8K