ʼντε μπραβο, σταμάτα να ασχολείσαι με το θέμα.
Μπήκα στα θέματά σας και σας έβρισα? Εσείς λοιπόν γιατί ασχολήστε με την αγγελία μου? >
Το κάνετε γιατί νιώθετε άντρες όταν βρίζετε μια γυναίκα.
Ωραίοι άντρες
Για αυτό σας λέω αγόρια. πουλάκια με μικρό μυαλό, ίσως να είστε. Αντρες ..... ντσού!
Λες και σας πάτησα τον κάλο κάνετε
Δεν θέλω να "τσιμπήσετε", καλήτερα είναι να μην ασχολούνται τα κομπλεξικά τσουτσούνια με την αγγελία μου γιατί με βρίζετε με αισχρά λόγια. Νιώθετε "μάγκες" μπράβο καμάρια μου.
Σε εσένα κ. Σέρλοκ Χόλμς
που απορείς γιατί μπήκα εδώ, σου λέω ότι έρχομαι από παλιά εδώ και διαβάζω και κατεβάζω φωτό και βίντεο γιατί μερικά μου αρέσουν.
Αν βρε χαζέ ήθελα ενα απλό "πλακομούνι", υπάρχουν τόσα πολλά sites για παρτούζες. Όχι μόνο τα γνωστά sites αλλά και άλλα που δεν τα βρίσκεις στο google.
Έρχονται όμως εδώ πολλές γυναίκες, που γελάνε με αυτά που λένε διάφοροι, και μερικές σκέπτονται με αφορμή κάποιους προβληματισμούς που έχουν κάποιοι σοβαροί άντρες εδώ μέσα.
Ευτυχώς που δεν είναι όλοι οι άντρες σαν τον "κύριο" που με αποκαλεί "παλιόμουνο". Εδώ έχω κάνει μερικούς φίλους που ξέρουν πως να μιλήσουν σε μιά γυναίκα. :-*
Σε αυτούς έχω στείλει και φωτό μου και ίσως κάποτε να βρεθούμε σε κάποιο "πάρτυ" μαζί με τις κοπέλες τους
Παλιότερα μάλιστα, είχα γράψει σε μια φωτό μου χωρίς πρόσωπο, μιά αφιέρωση γιά τα μωρά του bourdela.com γιατί το είχε ζητήσει κάποιος εδώ. Ευτυχώς που κάποιος μαλάκας με ξενέρωσε βρίζοντας με και κατάλαβα το πόσο κομπλεξικοί είναι κάποιοι εδώ μέσα
>
Σταματήστε να βρίζετε κάθε κοπέλα που είναι διαφορετική από την κάθε πίπα που ψάχνει το θύμα για να της πληρώνει τα έξοδα. Δεν είμαστε όλες πουτάνες που μπαίνουμε εδώ. Τα "παλιόμουνα" είναι άλλες. Καλά κάνουν όμως πολλές, σε κάποιους ηλίθιους που δεν ξέρουν πως να μιλήσουν σε μια γυναίκα
Γελάω μάλιστα που κάποιοι το παίζουν ρομαντικοί και λένε ότι φταίνε οι γυναίκες που χάθηκε ο έρωτας. Ίσως αυτοί να είναι ερωτευμενοι με τα cg
Φιλάκια στους (λίγους) σωστούς :-*