Νέα

Για κοπέλες... μόνο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nana1970
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 278
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Δεν έβαλα την αγγελία για αγόρια μικρό μου, δεν διάβασες τον τίτλο?  :2funny:  :dancing:

......κοιταξτε επαρση που εχει το ακατοικητο.....''μικρο μου'' και τετοια......
....και που μαθαινω οτι ειναι και μεγαλο μπαζο..... ;) ;)

OP
OP
N

nana1970

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Ρε συ Νανά αυτό που λες δεν σε τιμάει καθόλου. Υποβαθμίζεις τις γυναίκες που αντιπροσωπεύεις  και το χειρότερο είναι ότι από κάτι τέτοιες ατάκες άλλα και ανάλογες πράξεις παίρνουμε τροφή και σας λέμε πουτάνες. ʼδικο έχουμε;

ʼληθεια θεωρείς και τον άντρα σου χαζό; Εγω πάντως αυτό που βλέπω είναι ότι ο μάγκας σε έψησε για τρίο με άλλη γκόμενα......

Αντε καληνύχτα

Καλά......  δεν με τιμά που λέω την αλήθεια, ότι  κάθε άντρας που νομίζει πως τα κατάφερε και υπέταξε την γυναίκα του,(αφού νιώθει άντρας με μεγάλα αρχ@@@ που το κατάφερε να βάλει την προσωπικότητα της συντρόφου του κάτω από την μαγκιά του), θα φάει κέρατο, αφού η γυναίκα του θα αντιδράσει.  :birdman:

Σήμερα οι γυναίκες είναι πολύ διαφορετικές απο τις γιαγιές μας  :)
Είναι αλήθεια τιμή γιά ένα τέτοιο άντρα αυτό? :idiot:
Τότε προτιμώ να είμαι τσουλάκι και πουτάνα . :boobies:

Όταν οι γυναίκες λένε αλήθεια τις λέτε τσούλες, όταν σας λέμε ψέματα είμαστε καλές και ντόμπρες.  :grin:
Για αυτό σας λέω χαζούς τους πιο πολλούς.

Τον παίδαρο δεν τον θεωρώ χαζό, γιατί ποτέ δεν μου το έπαιξε μάγκας και γι'αυτό δεν τον κεράτωσα ποτέ μέχρι σήμερα.  Για αυτό τον αγαπώ. :-*

Το ομαδικό μου αρέσει και εμένα, δεν φοβάμαι να του το πω, ούτε φοβάμαι ότι θα με πει τσούλα. Για αυτό και τον κάνω να νιώθει όμορφα. :boobies:

Στο sex, oι "μάγκες" πληρώνουν με χρήμα, αυτά που ο κάθε έξυπνος παίδαρος απολαμβάνει δωρεάν.
Στο συναίσθημα παίρνει πολύ περισότερα από αυτά που παίρνουν οι "μάγκες" από τις γυναίκες που νομίζουν ότι υπέταξαν :headbang:

Καληνύχτα μωρά, με περιμένει  :sunglasses:........

OP
OP
N

nana1970

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
......κοιταξτε επαρση που εχει το ακατοικητο.....''μικρο μου'' και τετοια......
....και που μαθαινω οτι ειναι και μεγαλο μπαζο..... ;) ;)

Θα ήσουν ευτυχισμένος αν ποτέ έριχνες ένα μωρό σαν εμένα, χωρίς να χρειαστεί να βάλεις βαθιά το χέρι στη τσέπη  :birdman: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :boobies:

Μόνος απόψε?  :jerking:
καληνύχτα :birdman:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Καλό το παραμύθι, 1970 οι νάνοι, λείπει ο δράκος, ονειρευτείτε τον να είστε "κομπλέ"....

Νάνι!.......

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
νανα τα βαθυστοχαστα λογια σου εκαναν ενα δακρυ να κυλησει στο μαγουλο μου,καλη μου αδικημενη κοπελα θα ηθελες να κανουμε ενα τριο με τον παιδαρο για να επανορθωσουμε για τα κακα της φαλοκρατικης μας κοινωνιας?

περιμενω pm

με φιλια κ εκτιμηση

μποτοφιλος!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Βρες νανούκα κάνα μπάζο για πλακωμούνι και μετά έλα να μιλήσεις για μουναξιές, που ήρθες στους μπουρδελιάρηδες να βρεις γκόμενα για λεσβιακό, ζώον.

lautrec

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Ο παίδαρος το ξέρει ότι μπαίνεις εδώ;

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
Όχι μουνίτσα δεν ειπώθηκε κάτι τέτοιο, μερικά αγόρια παίζουν το πουλί τους. Μιά ζωή αυτό κάνουν οι περισότεροι.  :jerking:
Αν μιά κοπέλα είναι bi, για αυτούς φταίει ο γκόμενος που δεν τις πηδά καλά.  :idiot:
Για κάποιους, οι γυναίκες είναι κατώτερες και αυτοί που είναι μάγκες θα τις υποτάξουν  :jerking: :uglystupid: :jerking: :headbang: :jerking:
Όταν αυτοι οι μάγκες θα τρώνε το κέρατο σε οικογενειακή  συσκευασία, θα είναι ευτυχισμένοι  :2funny: :2funny: :cheesy: :2funny: :2funny:

χαζά αγόρια  :jerking: :jerking: :jerking:

Απάντηση double face...Αμα σταματήσετε να σκεφτέστε Bisexual θα καταλάβετε και τι σημαίνει έρωτας....Το ρίξατε όλες στους δονητές, τα στραπον και τα πλακωτά όπως και κάποιοι άντρες στις ομοπαθητικοενεργητικές συνάξεις (ΞΑΝΑΛΕΩ ΣΕΒΑΣΤΟ) αλλά χάσατε το αίσθημα. Και μη βγει κανείς ή καμιά να μου πει ότι υπάρχει αίσθημα σε τέτοιες φάσεις γιατί άμα γουστάρει χωρίς να υπάρχει (για γυναίκα μιλάω) πήδημα στη μέση στοιχιματίζω ότι μόνο ένας άντρας μπορεί να την κάνει να νιωσει γυναίκα...στα αισθήματα και στις αισθήσεις...όπως και να νιώσει τον έρωτα σε μια άλλη διάσταση...όχι σαρκική...Αμα αμφιβάλλει καμμιά πάω το στοίχημα...χωρίς σεξ...σε δημόσιο χώρο...(μη νομίζετε αγαπητές μου ότι πάω για κάτι)...Αλλά θα βγείτε μετά δημόσια έστω και αν το ξέρετε προκαταβολικά να το παραδεχθείτε...Οποια τολμά ας έρθει...!

rogue

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2005
Like
38
Πόντοι
0
Αν και δε γούσταρα να ανακατευτώ, το παρακάτω μου χτύπησε κάπως....

nana1970 έγραψε:
Στο sex, oι "μάγκες" πληρώνουν με χρήμα, αυτά που ο κάθε έξυπνος παίδαρος απολαμβάνει δωρεάν.

Σεβαστές όλες οι απόψείς σου, αλλά γι' αυτό είσαι σίγουρη;

Για να καταφέρουμε εμείς οι "μάγκες" να έχουμε το sex που επιθυμούμε αρκεί να χαλάσουμε χοντρικά 30-40? και έχουμε και δυνατότητα επιλογής και γλιτώνουμε και χρόνο.....

Εσύ είσαι σίγουρη ότι ο παίδαρος σου για να καταφέρει να σου ανοίξει τα πόδια ξόδεψε λιγότερα;

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Θα ήσουν ευτυχισμένος αν ποτέ έριχνες ένα μωρό σαν εμένα, χωρίς να χρειαστεί να βάλεις βαθιά το χέρι στη τσέπη  :birdman: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :boobies:

Μόνος απόψε?  :jerking:
καληνύχτα :birdman:

......θα ημουν τοσο δυστυχης, που θα τον ειχα κοψει φετες και θα τον ειχα δωσει στα σκυλια να τον φανε, αν ειχα κανει το λαθος να γαμησω γκομενα με τοσο ακατοιτητο μυαλο σαν το δικο σου.... ;)
....ακομη και η πιο χαζη γκομενα που εχω παρει βυζιτα μπροστα σου ηταν α'ι'νσταιν....

ΠΑΛΙΟΜΟΥΝΟ....

..με το γκομενο αγκαλια ποσταρεις......???????????????? :jerking:

ΜΠΑΖΟ....

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
ρε παιδια μην προσπαθειτε να λυσετε τα διαφορα ψυχολογικα προβληματα της " συγχρονης γυναικας" θα τρελαθειτε στο τελος. αφηστε να εχουν δουλεια  οι ψυχολογοι-ψυχιατροι να μην πεινασουν οι ανθρωποι κριμα ειναι..........

....παληκαρι, δεν προσπαθουμε να λυσουμε αυτο που αναφερεις....
.....εμεις τη διαγνωση την εχουμε κανει.....
.....ΑΥΤΕΣ δεν την δεχονται.... τους ενοχλει που καποιοι απο μας που ειναι μαγκες, τις εχουμε παρει χαμπαρι και ''χαλαμε την πιατσα''..... ;)
και επειδη ο ψυχιατρος παιρνει λεφτα, ερχονται εδω που ειναι τσαμπα..... :2funny: :2funny:

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Δεν ειχα σκοπο να ξαναγραψω σε αυτο το θεμα μιας και εχω εμπειρια στα forum και ευτυχως ξερω να ξεχωριζω ποτε γινεται ουσιαστικη συζητηση και ποτε πεταει καποιος μαλακας ενα πυροτεχνημα για να ασχοληθουν οι αλλοι μαζι του και να δημιουργηθει ενας φαυλος κυκλος.Μιας ομως κι εχω ελευθερο χρονο ειπα να γραψω κατι κυριως σαν απαντηση στους υπολοιπους που χαλανε φαια ουσια και ενεργεια για να απαντησουν και δευτερευοντως στο ατομο που ανοιξε το θεμα...

Ο/Η Νανα1970 κατα πασα πιθανοτητα ειναι αντρας.Εκει ξεχωριζουμε 2 περιπτωσεις: 1)Η ειναι ατομο με χαμηλη αυτοεκτιμηση εξω στην αληθινη ζωη που ξεσπα στο Ιντερνετ και ηδονιζεται να ασχολουνται οι αλλοι μαζι του (ο γνωστος "Ιντερνετογαμης"), 2) η ειναι ο γνωστος γυναικωτος που μπαινει με διαφορα nickname στο site και διαβαζοντας τις απαντησεις ηδονιζεται χωνοντας κατι μεγαλο στον κωλο του για να ικανοποιησει την ανωμαλια του...

Παμε τωρα στη μικρη κατα τη γνωμη μου πιθανοτητα να ειναι γυναικα οπου παλι πρεπει να ξεχωρισουμε 2 περιπτωσεις: 1)Η προκειται για καποια κοπελα που ειναι για λυπηση εμφανισιακα (και κυριολεκτω δεν ειρωνευομαι) καθως οι γυναικες που δε μπορουν να βρουν γκομενο ειτε λογω εμφανισης ειτε λογω συνεσταλμενου χαρακτηρα δεν εχουν αλλες διεξοδους οπως οι αντιστοιχοι αντρες και ολο αυτο της εχει βγει σε αντιδραση και μισος εναντιον των αντρων το οποιο και εκφραζει εδω μεσα γιατι δεν εχει που αλλου να πει τον πονο της, 2) η προκειται για το χειροτερο ειδος πουτανας (οχι στο επαγγελμα, οχι στο μυαλο αλλα στην ΨΥΧΗ) η οποια ειναι βεβαιο οτι εχει κανει μεχρι τωρα δυστυχυσμενους τους γυρω της (γονεις, αδερφια, αντρα, παιδια) με τα γαμημενα καμωματα της... Μπορει εμεις καποιες φορες να φτιαχνομαστε με κατι τετοιες (εννοειται ευκαιριακα και περιστασιακα) αλλα μπειτε για λιγο στη θεση του κακομοιρη του πατερα, του μαλακα του αντρα η του δυστυχισμενου παιδιου μιας τετοιας καργιολας...Ουτε στον εχθρο μου μαγκες, ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΜΟΥ...

Και αν το χταποδι Νανα1970 φερει σαν επιχειρημα οτι μια απλη αγγελια εβαλα για να βρω γκομενα για τριολε και δεν επιδιωκα να δημιουργησω τετοια συζητηση, η απαντηση ειναι πολυ απλη:
Ποια αγγελια γαμω το στομα σου, γαμω τα ματια σου;Μπηκες σε site που ειναι καταλογος για μπουρδελα (100% απευθυνεται σε αντρες), που οι χρηστες του site ειναι 99% αντρες και 1% αδερφες που ψαχνουνε για αντρες, που και γυναικα να μπει εδω μεσα θα ειναι ή ασχετη με το Internet που μπηκε κατα λαθος, ή τυφλη, ή εξωφρενικα ηλιθια, ή εξωφρενικα ανωμαλη, ή πουτανα σε μπουρδελο που ασχολειται απο επαγγελματικο ενδιαφερον και ολα αυτα για να βρεις γυναικα;;;;; :idiot: :idiot: :idiot: :jerking: :jerking: :jerking:

Συναγωνιστες, για οποια περιπτωση κι αν προκειται δε νομιζω οτι χρειαζεται να ξαναασχοληθουμε το τον/την Νανα1970...Οπως και με καποιους αλλους εδω μεσα που επιχειρουν να μας κανουν να τσιμπησουμε (οπως δυστυχως εκανα κι εγω), να εκνευριστουμε και να απανταμε...Δεν αφηνουμε κι εμεις τις μαλακιες να γυρισουμε κανενα μπουρδελο και κανα στουντιακι να ανακαλυψουμε καμια νεα βυζαρου γιατι δεν κουνιεται φυλλο στην πιατσα;Και ολοι οι αλλοι να πανε να ...  :knockinb: :knockinb: :knockinb: !!!
Αυτα... ;)

iwcg

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Like
17
Πόντοι
6
piderof...ωραία ανάλυση-απάντηση...έμεινα άφωνος και φυσικά συμφωνώ πάραυτα...δικός μας είσαι!!

OP
OP
N

nana1970

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Μπηκες σε site που ειναι καταλογος για μπουρδελα (100% απευθυνεται σε αντρες), που οι χρηστες του site ειναι 99% αντρες και 1% αδερφες που ψαχνουνε για αντρες, που και γυναικα να μπει εδω μεσα θα ειναι ή ασχετη με το Internet που μπηκε κατα λαθος, ή τυφλη, ή εξωφρενικα ηλιθια, ή εξωφρενικα ανωμαλη, ή πουτανα σε μπουρδελο που ασχολειται απο επαγγελματικο ενδιαφερον και ολα αυτα για να βρεις γυναικα;;;;; :idiot: :idiot: :idiot: :jerking: :jerking: :jerking:
Οπως και με καποιους αλλους εδω μεσα που επιχειρουν να μας κανουν να τσιμπησουμε (οπως δυστυχως εκανα κι εγω), να εκνευριστουμε και να απανταμε...Δεν αφηνουμε κι εμεις τις μαλακιες να γυρισουμε κανενα μπουρδελο και κανα στουντιακι να ανακαλυψουμε καμια νεα βυζαρου γιατι δεν κουνιεται φυλλο στην πιατσα;Και ολοι οι αλλοι να πανε να ...  :knockinb: :knockinb: :knockinb: !!!
Αυτα... ;)

ʼντε μπραβο, σταμάτα να ασχολείσαι με το θέμα.
Μπήκα στα θέματά σας και σας έβρισα? Εσείς λοιπόν γιατί ασχολήστε με την αγγελία μου?  >:(
Το κάνετε γιατί νιώθετε άντρες όταν βρίζετε μια γυναίκα.
Ωραίοι άντρες  :jerking: :booty:
Για αυτό σας λέω αγόρια. πουλάκια με μικρό μυαλό, ίσως  να  είστε. Αντρες ..... ντσού!  :birdman: :2funny:
Λες και σας πάτησα τον κάλο κάνετε  :cheesy: :sunglasses:
Δεν θέλω να "τσιμπήσετε", καλήτερα είναι να μην ασχολούνται τα κομπλεξικά τσουτσούνια με την αγγελία μου γιατί με βρίζετε με αισχρά λόγια. Νιώθετε "μάγκες" μπράβο καμάρια μου. :uglystupid:
Σε εσένα κ. Σέρλοκ Χόλμς  :cheesy:  που απορείς γιατί μπήκα εδώ, σου λέω ότι έρχομαι από παλιά εδώ και διαβάζω και κατεβάζω φωτό και βίντεο γιατί μερικά μου αρέσουν.
Αν βρε χαζέ ήθελα ενα απλό "πλακομούνι", υπάρχουν τόσα πολλά sites για παρτούζες. Όχι μόνο τα γνωστά sites αλλά και άλλα που δεν τα βρίσκεις στο google.
Έρχονται όμως εδώ πολλές γυναίκες, που γελάνε με αυτά που λένε διάφοροι, και μερικές σκέπτονται με αφορμή κάποιους προβληματισμούς που έχουν κάποιοι σοβαροί άντρες εδώ μέσα.

Ευτυχώς που δεν είναι όλοι οι άντρες σαν τον "κύριο" που με αποκαλεί "παλιόμουνο". Εδώ έχω κάνει μερικούς φίλους που ξέρουν πως να μιλήσουν σε μιά γυναίκα.  :-*
Σε αυτούς έχω στείλει  και φωτό μου και ίσως κάποτε να βρεθούμε σε κάποιο "πάρτυ" μαζί με τις κοπέλες τους  :dancing:
Παλιότερα μάλιστα, είχα γράψει σε μια φωτό μου χωρίς πρόσωπο, μιά αφιέρωση γιά τα μωρά του bourdela.com γιατί το είχε ζητήσει κάποιος εδώ. Ευτυχώς που κάποιος μαλάκας με ξενέρωσε βρίζοντας με και κατάλαβα το πόσο κομπλεξικοί είναι κάποιοι εδώ μέσα  :jerking: >:(
Σταματήστε να βρίζετε κάθε κοπέλα που είναι διαφορετική από την κάθε πίπα που ψάχνει το θύμα για να της πληρώνει τα έξοδα. Δεν είμαστε όλες πουτάνες που μπαίνουμε εδώ. Τα "παλιόμουνα" είναι άλλες. Καλά κάνουν όμως πολλές, σε κάποιους ηλίθιους που δεν ξέρουν πως να μιλήσουν σε μια γυναίκα  :grin: :grin:
Γελάω μάλιστα που κάποιοι το παίζουν ρομαντικοί και λένε ότι φταίνε οι γυναίκες που χάθηκε ο έρωτας. Ίσως αυτοί να είναι ερωτευμενοι με τα cg  :2funny: :cheesy: :jerking: 

Φιλάκια στους (λίγους) σωστούς :-*

vasm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2006
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
1
Νανούκα μου ακόμη κλαίω από την κατάθεση ψυχής σου.  :'(  :'(  :'(
ʼντε βρε μας συγκίνησες πάλι

:jerking: :jerking: :jerking:

P.S. Thanks VIP

OP
OP
N

nana1970

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
ʼχ καλέ, και άλλος ένας αντρούτσος  :cheesy:  :2funny:
Αγοράκια, δεν είναι γιά εσάς αυτή η αγγελία, σταματήστε να  :jerking:  εδώ  :grin:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
ουστ ρε πυροβολημενο απο εδω

OP
OP
N

nana1970

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
Μπαμ λαγουδάκι μπαμ  :2funny:

Ουστ εσύ από το θέμα μου :grin:
Αλήθεια, κορίτσι είσαι ή αγράμματος? Αν δεν είχε αυτό το τίτλο η αγγελία, εντάξει. Αλλά με τέτοιο τίτλο τι ζητάνε οι άντριδες εδώ?
Μα βέβαια...... να δείξουν το πόσο καλά ξέρουν να βρίζουν  :jerking:
Αχ, στενοχωρήθηκα καλέ  :2funny: :cheesy: :2funny:
Νάνι καλό μου βλήμα  :birdman:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Φανταστείτε τώρα να την είχατε αυτή να σας σπάει τα αρχίδια όλη μέρα. Ακόμα κι αν είχε τον κώλο της φωτογραφίας, το πολύ πολύ να κάνατε υπομονή μέχρι να τον πάρετε 1-2 φορές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom