Φιλε Lastmoican συμφωνω στο 90% απο οσα λες.Και προσωπικα νομιζω πολυ ασχοληθηκαμε με τον/την Νανα1970 αφου προκειται για προσωπο που δε μας αφορα.Κατανοω την αναγκη καποιου δυστυχισμενου να βρισκει διεξοδο και ηδονη στο Ιντερνετ αλλα κατανοω και την αντιδραση καποιου αλλου να αγανακτει με τη μαλακια...Επιμενω οτι ο/η Νανα1970 ειναι αντρας οπως επιμενω οτι υπαρχουν ατομα που μπαινουν εδω μεσα με 2-3 διαφορετικα nicknames και τη μια ειναι γυναικες, την αλλη gay, την αλλη αντρακλες κλπ...
Ο/Η Νανα1970 αναφερθηκε επι προσωπικου σε μενα αποκαλωντας με ειρωνικα Σερλοκ Χολμς.Ως Σερλοκ Χολμς λοιπον θελω να κανω μερικες παρατηρησεις βασισμενες σε πραγματα που εχει γραψει η ιδια η Νανα1970.Παρατηρησεις που νομιζω οτι θα ενισχυσουν τη βεβαιοτητα μου για την υπαρξη καποιων ανωμαλων Ιντερνετογαμηδων που αλλαζουν τα nicknames σαν τα πουκαμισα και ως σκοπο εχουν τον εκνευρισμο των υπολοιπων και την αναδειξη του εαυτου τους σε κεντρο ενδιαφεροντος...
Και ας της κανω το χατηρι και προς χαριν της συζητησης ας παρω ως δεδομενο οτι ειναι οντως γυναικα (1% κατα την αποψη μου).Συμφωνα με οσα η ιδια εχει γραψει, εχουμε και λεμε:
1)Ειναι παντρεμενη με ενα σωστο αντρα που την ικανοποιει και την καλυπτει απολυτα ... γι'αυτο ψαχνει για extra ερωτικους συντροφους.
2)Ο αντρας της ειναι παιδαρος κι αυτη εχει ωραιο σωμα (βλεπε avatar) οποτε οπως ο καθε λογικος ανθρωπος θα σκεφτοταν θα ηταν ευκολο γι'αυτους να βρουν ερωτικο συντροφο μεσα απο το φιλικο τους περιβαλλον η εστω μια αγνωστη μετα απο μια νυχτερινη εξοδο ειδικα τωρα που οι περισσοτερες γκομενες γαμιουνται αβερτα...Οχι ομως για τη Νανα1970 και τον αντρα της...Αυτοι παρα το οτι πληρουν ολες τις προυποθεσεις προτιμουν να βρουν γκομενα απο το Ιντερνετ με ολες τις δυσκολιες και τους κινδυνουν που αυτο κρυβει...
3)Και στο Ιντερνετ που ψαχνουν, δε μπαινουν στο sxeseis.gr, zoo.gr, flirt.gr αλλα στο bourdela.com που οπως ειναι γνωστο κατακλυζεται καθημερινα απο χιλιαδες γυναικες που αναζητουν ζευγαρι για τριολε...
4)Ο αντρας της γνωριζει και προφανως εγκρινει την αναζητηση ερωτικου συντροφου μεσω Ιντερνετ, ομως δε μπαινει στον κοπο να την ψαξει αυτος αλλα αφηνει τη γυναικα του να του βρει αλλη γυναικα για να του τη φερει να γαμηθουνε ολοι μαζι...
5)O αντρας της λογικα θα βλεπει οτι καποιοι ειρωνευονται και βριζουν τη γυναικα του στην προσπαθεια της να βρει τεταρτο για πρεφα.Εγω αν συνεβαινε κατι τετοιο στη γυναικα μου, θα εστελνα ενα μηνυμα με το οποιο θα γαμουσα τα πρεκια σε οσους την ειχαν βρισει, θα της απαγορευα να ξαναμπει σε αυτο το site και θα εληγα το θεμα εκει.Αυτα ομως δεν ισχυουν για τον αντρα της Νανας1970 ο οποιος μην ξεχναμε οτι ειναι και σωστος και αντρακλας...
6)Η αρχικη προθεση της Νανας1970 ηταν απλως να βρει κοπελα για τριο και οχι να ανοιξει διαλογο με ολους εμας τους μικρονοες που την παρεξηγησαμε την κοπελα και πεσαμε να την φαμε.Γι'αυτο μολις ειδε οτι δε γινεται η δουλεια της, πηγε σε αλλο site να ψαξει και δεν ξαναασχοληθηκε με ολους εμας που τοσο αδικα την κατακριναμε...
7)Το γεγονος οτι η Νανα1970 ειναι μια γνησια γυναικα φαινεται και απο τον τροπο που εκφραζεται.Παρα το γεγονος οτι καποιοι εδω ξεπερασαν τα ορια, αυτη επραξε οπως της επεβαλε η γυναικεια της φυση (πιο σεμνη και ντροπαλη) και δεν επεσε στο επιπεδο των υπολοιπων."Καταλαβατε ρε αντρουτσοι μικροψωληδες μη σας φορεσω το strap μου στον κωλο σας;Δεν ψαχνω μονο πλακομουνια και παρτουζες.Και δεν προτιμω αντρες με μεγαλα αρχιδια αλλα να ειμαι τσουλα και πουτανα...".Ισα ρε Βαγγο ναουμε...
8)Η Νανα1970 ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ... Το καταλαβαινετε οτι την παρεξηγησατε γιατι αυτη ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ;
Απο Νανα1970:
"Παλιότερα μάλιστα, είχα γράψει σε μια φωτό μου χωρίς πρόσωπο, μιά αφιέρωση γιά τα μωρά του bourdela.com γιατί το είχε ζητήσει κάποιος εδώ."
"σε ένα site τόσο αντρικό, αυτή η αγγελία είναι πρόκληση, έτσι στείλτε pm.φιλιά"
Το καταλαβαινεται τωρα οτι ΔΕΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ;
9)Απο οτι καταλαβαινω η σχεση της Νανας1970 με τον αντρα της εχει ως εξης:Ο αντρας εχει μια γυναικα με λανθανουσες νυμφομανεις και λεσβιακες τασεις αλλα δεν ενοχλειται καθολου.Συμφωνουν λοιπον (χωρις ψησιμο αφου η γυναικα ειναι ανωμαλιαρα) να κανουν swinging, threesome κλπ. με αγνωστες (και αγνωστους ;;;) απο το Internet.Της λεει λοιπον:"Ρε γυναικα βαλε τα παιδια για υπνο και μετα μπες στο bourdela.com που ειναι site-μουνοθυελλα και οταν βρεις τη γκομενα, φερτη σπιτι, γδυστη, ριχτη στο κρεβατι και φωναχτε με...Θα ειμαι στον καμπινε με την εφημεριδα και θα χεζω"...
Ωραιο το παραμυθι αλλα δεν εχει δρακο.
10)Κλεινοντας θα ηθελα να απευθυνθω στη Νανα1970 επι προσωπικου.Καταλαβαινω οτι αντιμετωπιζεις προβληματα σεξουαλικα ισως και ψυχολογικα.Οι ομοφυλοφιλικες σου τασεις και η καταπιεσμενη σεξουαλικοτητα σου δεν πρεπει να σου βγαινουν σε αντιδραση και μισος εναντιον των αλλων.Προσωπικα θα σε συμβουλευα να ηρεμησεις, να τα βρεις με τον εαυτο σου και κατα τη γνωμη μου ενας ειδικος επιστημονας θα βοηθουσε πολυ.Αντι λοιπον να μαλακιζεσαι στο Ιντερνετ, κανε κατι για να βοηθηθεις.Και ολα αυτα σου τα γραφω με την ελπιδα οτι εισαι αντρας.Γιατι αν εισαι γυναικα πραγματικα λυπαμαι τον αντρα σου και οικτηρω τα παιδια σου.Η βλακεια σου ειναι αηττητη.
Να εισαι καλα!