You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Για κοπέλες... μόνο
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nana1970
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 278
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Τραβα και γαμησου επιτελους ρε νανα.... μας εσπασες τ' αρχιδια!!!!!!!!!
Τωρά αυτό που του λές του τράβελου είναι ευχή ή κατάρα ??
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 41
- Πόντοι
- 2.157
Οχι φιλε Γιωργη, δεν ειναι ετσι
Απλα δειχνει να χει ψυχη... εχει και ωραιο κωλο.... ειναι και ανοικτη για κανενα οργιακι... Τι αλλο θελετε φιλοι συναγωνιστες??? Αντρα εχει η κοπελα, σεξ θελει
Γεια σου ρε νανα παιδαρε με την κολαρα την τρελη
.....νομιζω φιλε σταρνταστ οτι δεν με εννοησες.....
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
και δεν μπορει να το βρει αλλου και το ψαχνει εδω μεσα ε;Οχι φιλε Γιωργη, δεν ειναι ετσι
Απλα δειχνει να χει ψυχη... εχει και ωραιο κωλο.... ειναι και ανοικτη για κανενα οργιακι... Τι αλλο θελετε φιλοι συναγωνιστες??? Αντρα εχει η κοπελα, σεξ θελει
Γεια σου ρε νανα παιδαρε με την κολαρα την τρελη
Tράβα και γαμήσου επιτέλους ρε johnxxx μου σκότισες το μουνίΤραβα και γαμησου επιτελους ρε νανα.... μας εσπασες τ' αρχιδια!!!!!!!!!
Ντσούεγω λεω νανα να βρεθουμε,να διαπιστωσω εαν εισαι γυναικα,εαν εχεις οντως αυτην την κωλαρα,εαν κανεις καλο κρεββατι,και να απανταω εγω μετα..θελεις??
Φίλε Stardust_73 σε ευχαριστώ. Φυσικά δεν εννόησες τον κ. έξυπνο που βρήκε κορίτσι γιά να βγάλει τα αποθημένα του βρίζοντας και να κάνει την πλακίτσα του το χαζό.
giorgospapa πως να εννοήσει ο Stardust_73?
Δεν έχει κάνει τα μεταπτυχιακά σου στην επιστήμη της κ. καθηγητά
giorgospapa πως να εννοήσει ο Stardust_73?
Δεν έχει κάνει τα μεταπτυχιακά σου στην επιστήμη της κ. καθηγητά
Andras37Athina
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Έχω ξαναδεί σε ένα post να λέγεται πώς η nana1970 είναι τραβεστί. Τελικά αληθεύει αυτό;
Andras37Athina
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 16
Τελικά είσαι τραβεστί, ή γυναίκα βρε παιδί μου;
Οτι και αν εισαι τελικα πες μου πως εξυπηρετηται ο σκοπος της αγγελιας σου σε αυτες τις 9 σελιδες που εχουν αναλωθει με εκατερωθεν ερεθισματα σε κατι τελειως ασχετο και ανουσιο? Απλα σκεψου...σιγουρα θα βρεις αλλου αυτο που θες χωρις να ανταλλασεις "ραβασακια" με τα παιδια εδω μεσα.
Ρε αμα σας μιλανε να ακουτε...Απο χιλιομετρα τον μυριστηκα τον γυναικωτο...Οξω πουστη απ'την παραγκα...
Βλακούλη μην γίνεις ντεντέκτιβ, θα πεινάσεις
Οτι και αν εισαι τελικα πες μου πως εξυπηρετηται ο σκοπος της αγγελιας σου σε αυτες τις 9 σελιδες που εχουν αναλωθει με εκατερωθεν ερεθισματα σε κατι τελειως ασχετο και ανουσιο? Απλα σκεψου...σιγουρα θα βρεις αλλου αυτο που θες χωρις να ανταλλασεις "ραβασακια" με τα παιδια εδω μεσα.
Δυστυχώς αυτό που λες είναι σωστό. Βρήκαν όμως ευκαιριά κάποιοι κομπλεξικοί να βρίσουν μιά γυναίκα λίγο διαφορετική. Γιαυτό τους την βγήκα με κόκκινο.
Κάνουν πλάκα μαζί μου και πιά κάνω πλάκα μαζί τους.
Την αγγελία την έβαλα μήπως ήθελε κάποια κοπέλα να γνωριστούμε και δεν μου βγήκε ακόμα. Δεν πειράζει, πολύ το χάρηκα όμως που είδα από "κοντά" το πως το παίζουν μάγκες, οι βλάκες. Ciao στα φυτά του χώρου, δεν τους είναι εύκολο να κόψουν αυτή τη συνήθια
Φιλάκια στους φίλους :-*
Ryu
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13
- Πόντοι
- 2.007
nana ( απο το Αθηναααααααααα που ελεγε η Καρεζη ?) ισως θα πρεπει να παραδεχτεις οτι η μια αγγελεια σαν τη δικη σου ειναι αν μη τι αλλο ατοπη και ανουσια στο συγκεκριμενο side, εστω και αν υποστηριζεις οτι υπαρχουν αρκετες γυναικες εδω μεσα (και εγω το ιδιο νομιζω). Η φραση "ψυλλοι στα αχυρα" ωχρια σε συγκριση με τις πιθανοτητες να βρεις αυτο που ζητας.
Έχετε δίκιο. Η αγγελία αυτή, αν δεν είχαν ασχοληθεί τα χαζά, θα ήταν ακόμα στην πρώτη σελίδα.
Κάποιοι έχουν δει την φωτό αυτή και σε κάποια άλλα sites γι'αυτό ξέρουν ότι η αγγελία είναι αληθινή.
Μου την βγήκαν όμως τα και τα ήθελε ο πισινούλης τους. Δεν είμαι τραβέλι, bi είμαι. Έχετε δει πολλά τραβέλια με τέτοιο κωλαράκι?
Καλά να περνάτε άντρες..... φιλάκια :-*
ps δεν πήγαινε στους το τελευταίο
Κάποιοι έχουν δει την φωτό αυτή και σε κάποια άλλα sites γι'αυτό ξέρουν ότι η αγγελία είναι αληθινή.
Μου την βγήκαν όμως τα και τα ήθελε ο πισινούλης τους. Δεν είμαι τραβέλι, bi είμαι. Έχετε δει πολλά τραβέλια με τέτοιο κωλαράκι?
Καλά να περνάτε άντρες..... φιλάκια :-*
ps δεν πήγαινε στους το τελευταίο
Paparov
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 4
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Νανά εγώ προσωπικά έχω δει ελάχιστες γυναίκες να ποστάρουν εδώ μέσα..Τώρα πως εσυ ψάχνεις για γυναίκα από εδώ είναι παράξενο αλλά δν με αφορά κιόλας..Πάντως για να τελειώνει η ιστορία θα σου πρότεινα να ψάξεις σε άλλο site όπως στο κτλ που τα ανέφερε και ένας συναγωνιστής...Με το να μπαίνεις σε ένα τέτοιο site όμως και να βάζεις τέτοια αγγελία μόνο ότι θα προκαλουσες έπρεπε να περιμένεις και τίποτα παραπάνω...
Με το να μπαίνεις σε ένα τέτοιο site όμως και να βάζεις τέτοια αγγελία μόνο ότι θα προκαλουσες έπρεπε να περιμένεις και τίποτα παραπάνω...
Καλέ μου σε ευχαριστώ,αλλά έχω λογαριασμούς σε άλλα sites και chatrooms. Μου αρέσει αυτό το site, από το καλοκαίρι που ερχόμουν (παλιό). Είναι αλήθεια ότι οι ελληνίδες είμαστε λίγο πίσω στο ομαδικό, οι περισότερες θέλουν και την παρακίνηση του άντρα τους. Αντίθετα οι γυναίκες στην ευρώπη είναι πιό άνετες. Το καλοκαιράκι περιμένω να φιλοξενήσω μερικά κορίτσια απ'έξω που θέλουν να κάνουν τις διακοπές τους στην Ελλάδα. ;)
Η αγγελία μου δεν περίμενα να προκαλέσει τους σωστούς άντρες και δεν τους προκάλεσε. Φοβόμουν ότι κάποιοι θα μου μιλήσουν άσχημα, αλλά ευτυχώς κατάλαβα ότι ήταν μόνο κάποια χαζά αγόρια με καταπιεσμένη σεξουαλική ζωή και αποθημένα. Γεμάτοι κόμπλεξ. Ίσως να ζηλεύουν κιόλας.
Χαίρομαι τους άντρες που είναι ακομπλεξάριστοι και διακριτικοί ταυτόχρονα. Αν μάλιστα οι σχέσεις με τις κοπέλες τους ήταν περισότερο αληθινές, θα έπαιρναν μαζί ένα cg να χαρούν την ηδονή του ομαδικού.
Αυτοί είναι οι πραγματικοί μάγκες που μπορούν να κάνουν τις κοπέλες τους να είναι άνετες μαζί τους και να τους εμπιστεύονται. Σε αυτούς τους άντρες ήθελα να πω ένα μεγάλο μπράβο. Οι υπόλοιποι ας τον παίζουν μόνοι τους τα βράδια. φιλάκια μωρά :-* :-*
kama_tsouxtra
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
εγω παντως απορω με την επιμονη σου nana1970 και με την αγγελια και με τους ανδρες. Αφου εισαι τοσο cool & trendy &ακομπλεξαριστη τι σε ενδιαφερουν τα αγορακια κ πως αυτα εκφραζονται ακομα κ αν ειναι εναντιον σου; Αν ο καημος σου ηταν να βρεις γκομενα αυτη καλως η κακος θα ερθει με πμ οποτε 10 pages for what?
Είχα χρόνο την προηγούμενη εβδομάδα ( απρόσμενα σήμερα για λίγο) και ελεύθερο το pc. Έκανα την πλάκα μου με τα χαζά που δεν μπορούν να ανεχτούν την διαφορετικότητα μιάς bi γυναίκας, με κούρασαν όμως. Γι'αυτό σας αποχαιρετώ.εγω παντως απορω με την επιμονη σου nana1970 και με την αγγελια και με τους ανδρες. Αφου εισαι τοσο cool & trendy &ακομπλεξαριστη τι σε ενδιαφερουν τα αγορακια κ πως αυτα εκφραζονται ακομα κ αν ειναι εναντιον σου; Αν ο καημος σου ηταν να βρεις γκομενα αυτη καλως η κακος θα ερθει με πμ οποτε 10 pages for what?
Όποια κοπέλα ενδιαφέρεται για κάτι διαφορετικό μπορεί να στείλει pm.
Φιλάκια :-* :-* :-* :-* ;)
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 129
- Εμφανίσεις
- 8K