You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Φτου σου άχρηστη..και θα τελείωνα..
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 42
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
ειναι και αυτο μεγα-ξενερωμα...για αυτο ΜΟΝΟ Milfιες..παιδια εμενα με ξενερωνει οταν με γειωνει το αρχαριο γκομενακι που δεν ξερει να γαμιεται...
Ρε σεις οταν πηδατε και σας παρει τηλ η γυναίκα σας, τι κάνετε μετα?
Τις εχω πει απο πριν οτι παω να κανω σεξ. Μη λετε παω να γαμησω γιατι δεν αρεσει στις γυναικες αυτη η λεξη. Ουτε οτι πατε να κανετε ερωτα γιατι μονο με αυτη κανετε ερωτα.
Οποτε δε με ενοχλει. Και αν δε πετυχει το σεξ, μετα κανω ερωτα.
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Γραφης εργενης,για να παντρευτης και ελα μετα να μας τα πης αυταΛέμε την αλήθεια... "είδα ότι με καλούσες, αλλά σκέφτηκα ότι πάλι θα μου ζαλίσεις τ' αρχίδια με την μουρμούρα κ την γκρίνια σου γι' αυτό κ σ' έγραψα στ' αρχίδια μου κ δεν απάντησα" !!!
Naruto-Sasuke
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
Φοβερη ξενερα τα οχι και τα μη!!
Μη το ενα μη το αλλο μη εκεινο,οχι απο πισω ποναω....
Χιλιες φορες να τον παιξω κοπελα μου!
Και αλλη απιστευτη ξενερα ειναι ενω την εχεις γνωρισει σε κλαμπ και το ιδιο βραδυ την πηδας να θελει αγκαλιες,φιλια και αγαπουλες!Αν τα ηθελα αυτα θα πηγαινα με την δικια μου ρε κοπελα μου!
Και αλλη απιστευτη ξενερα ειναι ενω την εχεις γνωρισει σε κλαμπ και το ιδιο βραδυ την πηδας να θελει αγκαλιες,φιλια και αγαπουλες!Αν τα ηθελα αυτα θα πηγαινα με την δικια μου ρε κοπελα μου!
οχι μονο οι αγκαλιες κ τα φιλια,αλλα κ να σου πει κ το κλασικο....πρωτη φορα μου συμβαινει αυτο......κ να συμπληρωνεις εσυ,για σημερα μωρη καριολα?Φοβερη ξενερα τα οχι και τα μη!!
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Και αμα σκεφτης οτι την αλλη ημερα εχεις επιταγη και δεν εχεις μαζεψη τα λεφτα τι νινεταιΟταν σκεφτομαι τη δουλεια που με περιμενει την αλλη μερα δεν τελειωνω με τιποτα!
Και αμα σκεφτης οτι την αλλη ημερα εχεις επιταγη και δεν εχεις μαζεψη τα λεφτα τι νινεται
Τον εχεις φαει κανονικα, θες και να γαμησεις παναθεμα σε.
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Εγω παντως εκεινη την στιγμη δεν σκεφτομαι τιποτα αλλοΤον εχεις φαει κανονικα, θες και να γαμησεις παναθεμα σε.
Και αμα σκεφτης οτι την αλλη ημερα εχεις επιταγη και δεν εχεις μαζεψη τα λεφτα τι νινεται
Φροντιζεις να μην παιρνεις επιταγες....... οπως κανουμε εμεις! Ή μας δινεις τα λεφτα ή μενει μεσα το αυτοκινητο! Τωρα για την Ελλαδα δεν ξερω.
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
Η επιλογη Νο6 ''Ρε δε παει να γαμηθει..θα το φαει το φλοκι οπως και να εχει..'' ακομα κ στις πιο αντιξοες συνθηκες πρεπει να ειναι λαβαρο για καθε μαχιμο γαμια.
Ψηφος εκει λοιπον
Ψηφος εκει λοιπον
Mr. Nice Guy
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2007
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Το τραγικο ειναι οτι λιγες ξερουν τι πραγματικα πρεπει να κανουν εκεινη την ωρα, και δυστυχως οι περισσοτερες το παιζουνε και πολλοι καβλιαρες και εμπειρες αλλα δεν ειναι.
Φροντιζεις να μην παιρνεις επιταγες....... οπως κανουμε εμεις! Ή μας δινεις τα λεφτα ή μενει μεσα το αυτοκινητο! Τωρα για την Ελλαδα δεν ξερω.
Δε ζεις Ελλάδα, οπότε δικαιούσαι να σκέφτεσαι έτσι.
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Το πηγαδι δεν χαλαη ο κουβας χαλαηΔεν αντεχω ρε παιδες τις προσποιησεις και τα ψευτικα τι μου κανεις ψολαρα μου..... Λες και δεν καταλαβαινουμε οτι λενε μαλακιες. Ελεος.
tsigaraki Stavropoule?
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Δεκ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Κληση στο κινητο απο σταθερη-νομιμη (ενω πηδαμε ερωμενη) και αναποδα
ειμαι σε προβα ;)
ειμαι σε προβα ;)
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Φιλαρακι πρεπη να μαθης να το κλεινης το κινητο οταν κανης τετοια σπορ,και θα λες στην σταθερη οτι δεν εχει ΣΗΜΑ σε καποιο σημειο που συχναζηςΚληση στο κινητο απο σταθερη-νομιμη (ενω πηδαμε ερωμενη) και αναποδα
ειμαι σε προβα ;)
panourgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 6
αναλογα την δουλεια που κανεις ρε φιλαρακι , εμπορειο χωρις επιταγη διστυχως δεν γινετε ....τον πουστη που τις ανακαλυψε και μας γαμ....σεΦροντιζεις να μην παιρνεις επιταγες....... οπως κανουμε εμεις! Ή μας δινεις τα λεφτα ή μενει μεσα το αυτοκινητο! Τωρα για την Ελλαδα δεν ξερω.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 104
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 118
- Εμφανίσεις